- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Kesin olarak emin olmadan sakın evlilik kararı vermeyin derim.. az buçuk bi tereddütle evlenilse bile sonu ne yazık ki sorunlu oluyo hep.. hadi kocalar bi detece de hastalıklı aileleri hiç çekilmiyo.. sanki senet imzaladık her türlü dangalaklığınızı çekicez diye..Ay evet ne dolmussunuz :)
Allah yardımcınız olsun çok zor be.
Ya bir tanecik evliyim ve mutluyum diyen yok mu?
Olsa da iki gün sonra konu acıyor.
Bu erkek Milleti ve onun enteresan aileler. ..
İyice inancımı yitirdim yeminle.
Gayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..Size kamil mi diyorlar yanlış mı anladım
Aaaa yuh yani nası bi terbiyesizlik nası bi saygısızlık bu yahuGayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..
Bunun türevlerini de duydum ben.. şakirrr falan gibi.. ay ashabım bozuluyo gülüyorum sinirden..Aaaa yuh yani nası bi terbiyesizlik nası bi saygısızlık bu yahu
Ah canım ben evimi 60 km öteye taşıdım kaynana geldi dibimdeki apartmandan ev aldı.. kadın kabus gibi bırakmıyo peşimi..Canım biraz uzağa taşınma durumunuz yok mu?Malesef çoğu aynı bunların en iyi huylari, güzelligi , olumlu yanlari oğula en kötü huylari, çirkinlik ,tüm olumsuz yanları geline çekersonuna kadar haklısın cildirmamak sinirlenmemek elde degil .Allah kolaylik versin .
Gayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..
Ah konuşmaktan bende kelimeler tükendi.. daha dün gece söyledim.. ailenin yanında bana bunu yapma.. evde aşkımm ömrüm her şeyim.. oraya gittik mi yabancı biri gibi davranıyosun.. sen böyle yapınca onlar da canlarının istediği gibi davranıyo bana diyorum.. 24 saat olmadı söyleyeli.. bak bugün yaptığına..Akilli erkek ailesiyle, karisi arasinda denge kurabilen erkektir. Babasinin yaninda salak salak konusma diyip sizi azarlamaya hakki yok. Esiniz bu sekilde yaparsa kayinpeder kamilde der herseyi der. Esinizin agirligini koymasi gerek.
Esiniz agirligini koyarsa ailesine karsi hepsi mum olurda cok az boyle erkek iste. Alıp karsinza bir konussaniz esinizle? Allah sabir versin sıkmayın hic caninizi.
Ya ablacım benim gibi insanı bile delirttiler.. sabrımı tükettiler..Yok artık...
Abla vallahi gözlerime inanamıyorum..
Terbiyesizler...
Yok yanlış anladım esidir kamil diyen derken KP mi diyor bunuinanmiyorum saygisiz terbiyesiz adam ya çok sinirlendim bak pislik herife esine söyle konuşsun rahatsizligin dile getirsin...bu ne ya eşşşek kadar adam nasıl böyle konusur.Olmadı sende ona raziye Riza falan de
Ben bizzat bu söylediklerinizi yaşayarak öğrendim zaten.Kesin olarak emin olmadan sakın evlilik kararı vermeyin derim.. az buçuk bi tereddütle evlenilse bile sonu ne yazık ki sorunlu oluyo hep.. hadi kocalar bi detece de hastalıklı aileleri hiç çekilmiyo.. sanki senet imzaladık her türlü dangalaklığınızı çekicez diye..
Ah konuşmaktan bende kelimeler tükendi.. daha dün gece söyledim.. ailenin yanında bana bunu yapma.. evde aşkımm ömrüm her şeyim.. oraya gittik mi yabancı biri gibi davranıyosun.. sen böyle yapınca onlar da canlarının istediği gibi davranıyo bana diyorum.. 24 saat olmadı söyleyeli.. bak bugün yaptığına..
Yok ailesini gördü mü mala bağlıyo bu adam.. unutuyo her şeyi..
Şimdi hatırladım sizi.. konunuzu okumuştum.. siz kurtuldunuz ne mutlu.. ailem destek olsaydı bende boşuycaktım hepsini birden.. ama lohusa halimle bi halt edemedim tabi..Ben bizzat bu söylediklerinizi yaşayarak öğrendim zaten.
Aile boyu ruh hastası insanlarin içinden çıktım. Kıskanç, dengesiz, acımasız, içi pislik dolu insanların. .
Tereddüt tabiki vardı ama aşk var ya her şey hallolur sanıyorsun.
Her şey iyice kontrolden çıkıyor sen ne kadar iyi niyetli olursan ol.
O yüzden ikinci çok çok zor gelmeye başladı .
Fikri bile.
Bu hafta açılan konular hepten soğuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?