Yıldım artık...

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.447
248
Iyi geceler kızlar..
Eşim iyi hoş ama arada bi domuzluğu tutuyo.. bugün yine onlardan bigündü.. annesine yalakalık yapıyo resmen.. daha doğrusu ailesine.. sanki karşısında karısı yokmuş gibi azarlamalar bağırmalar.. sünepe ailesi de ben gık dedim mi hepsi birden bana laf saydırır.. ama oğullarına bi dur demiyolar.. sürekli bi kılıf uyduruyolar.. yok yorgunmuş stresmiş bilmem ne..

Ailesinin yanında aslan evde süt dökmüş kedi.. 5 yıllık evliyiz son 2 senedir toparlamıştı kendini.. ya da öyle görünüyodu..

Oğlum hemen hemen 4 yaşında.. doğduğundan beri isim sorunu hala devam ediyo... ve oğlum doğduğundan beri aynı babası tıpkı dedesi.. fiziksel akıl zeka kişilik her şeyi onlar.. benden hiç bi b.k almamış oğlum bunlara kalırsa.. gırla yaşadığımız bi sürü problem..

En son bugün yine ailesiyle beraberiz her zamanki gibi.. kp çok da akıllı aynı senin kafan bu oğlum hep sana çekmiş dedi.. benim kafamın nesi var beğenmedin mi baba dedim güldüm.. eşim direksiyonda olduğu halde arkasına döndü bu adam senin çocukluğunu nerden bilsin salak salak konuşma dedi.. 2 gündür noluyo sana be kendine gel.. ben konuşmucam mı hiç? Her dediğinize kafa mı sallıcam dedim..

Cahiller bunlar zekanın annenin genlerinden geçtiğini bilmiyolar..

Sürekli ailesiyle beraberiz.. e ben napayım dut gibi otursam bi türlü muhabbet etsem bi türlü.. annesi ablası kıskançlıkta bir numara.. babası desen dengesiz.. kamill diye sesleniyo bana defalarca uyardığım halde..

Bunlar minnacık sorunlar kızlar.. bunların çok daha fazlasını yaşadım ben.. ne yeni gelinliğimi ne gebebiliği ne lohusalığımı yaşatmadılar.. ama artık bende limit kalmadı..

Sinirden buz kestim.. 2 gündür üstüste olunca sinirlerim yıprandı iyice.. içimi dökmek istedim.. içime attıkça ya hastalanıyorum.. ya depresyona giriyorum.. zaten yarın ailemin yanına ziyarete gidicem 1 hafta yokum.. eşimi göresim duyasım yok hiç.. zaten konuşmuyorum.. küs gibi gidicem yarın.. kazık batıyo bu adama.. huzur fazla geliyo..

Zerre kadar değmiyo.. elimi eteğimi ne kadar çeksem de ailesi.. bi de evler dipdibe.. ben gitmesem onlar geliyo.. bi de eşim yoğun çalışan bi adam haftanın 2 günü doğru düzgün ancak görebiliyorum.. onda da torunumuzu özledik diy zırt diye damlıyolar..

Ya bi bırakın bi başbaşa kalalım. Sani aylardır torun görmüyolar 3 gün görmeyince hasretten ölüyolar.. gerçi bu bahaneleri.. evimize gelince yarım saat oturup yatıp uyuyolar.. göya toruna geliyolar.. adamın ailesi nasıl gelmeyin diyim.. yakıştıramam bunu kendime..

Onlar da düşüncesiz zaten.. gece gündüz demezler hiç..öfff ne dolmuşum böyle..

Kesin olarak emin olmadan sakın evlilik kararı vermeyin derim.. az buçuk bi tereddütle evlenilse bile sonu ne yazık ki sorunlu oluyo hep.. hadi kocalar bi detece de hastalıklı aileleri hiç çekilmiyo.. sanki senet imzaladık her türlü dangalaklığınızı çekicez diye..

Canım biraz uzağa taşınma durumunuz yok mu?Malesef çoğu aynı bunların en iyi huylari, güzelligi , olumlu yanlari oğula en kötü huylari, çirkinlik ,tüm olumsuz yanları geline çeker sonuna kadar haklısın cildirmamak sinirlenmemek elde degil .Allah kolaylik versin .

Aaaa yuh yani nası bi terbiyesizlik nası bi saygısızlık bu yahu
Bunun türevlerini de duydum ben.. şakirrr falan gibi.. ay ashabım bozuluyo gülüyorum sinirden..

Bi defa sünepe kocam bile dellenmişti kamill ne baba insan gibi seslensene kızım diyemiyosan adını söyle demişti.. şaşmıştım gerçekten..

Akilli erkek ailesiyle, karisi arasinda denge kurabilen erkektir. Babasinin yaninda salak salak konusma diyip sizi azarlamaya hakki yok. Esiniz bu sekilde yaparsa kayinpeder kamilde der herseyi der. Esinizin agirligini koymasi gerek.
Esiniz agirligini koyarsa ailesine karsi hepsi mum olurda cok az boyle erkek iste. Alıp karsinza bir konussaniz esinizle? Allah sabir versin sıkmayın hic caninizi.

Ah canım ben evimi 60 km öteye taşıdım kaynana geldi dibimdeki apartmandan ev aldı.. kadın kabus gibi bırakmıyo peşimi..

Ama kendi kızı kvsine uzak olcak arada bi gidicek.. ama annesine her hafta gelmek zorunda.. evli kadın kocasını evde bırakıp kışı burda çıkarıyo.. yani bi de ekürisi geliyo.. tövbe yaa

Ah konuşmaktan bende kelimeler tükendi.. daha dün gece söyledim.. ailenin yanında bana bunu yapma.. evde aşkımm ömrüm her şeyim.. oraya gittik mi yabancı biri gibi davranıyosun.. sen böyle yapınca onlar da canlarının istediği gibi davranıyo bana diyorum.. 24 saat olmadı söyleyeli.. bak bugün yaptığına..

Yok ailesini gördü mü mala bağlıyo bu adam.. unutuyo her şeyi..

Yok yanlış anladım esidir kamil diyen derken KP mi diyor bunu inanmiyorum saygisiz terbiyesiz adam ya çok sinirlendim bak pislik herife esine söyle konuşsun rahatsizligin dile getirsin...bu ne ya eşşşek kadar adam nasıl böyle konusur.Olmadı sende ona raziye Riza falan de

canım ya çok hoşuma gitti bu.. bidahaki sefere buyur raziye hanım diyim ben buna.. 5 yıldır haketti artık.. inanmıycaksın ama eşim bu konuda uyardı bi defa ben defalarca uyardım.. ama yok anlamıyo.. belki raziye deyince anlar.. :))

Kızına prensesim kelebeğim minik kuşum.. bana da şakirr kamilll.. Allahın cezaları ahan da bunu hepsine yapasım var

Ben bizzat bu söylediklerinizi yaşayarak öğrendim zaten.
Aile boyu ruh hastası insanlarin içinden çıktım. Kıskanç, dengesiz, acımasız, içi pislik dolu insanların. .
Tereddüt tabiki vardı ama aşk var ya her şey hallolur sanıyorsun.
Her şey iyice kontrolden çıkıyor sen ne kadar iyi niyetli olursan ol.
O yüzden ikinci çok çok zor gelmeye başladı .
Fikri bile.
Bu hafta açılan konular hepten soğuttu.

Ama erkeklerin genelinde var bu benim esimde sey yapiyordu gidiyorduk alisverise aksam annesi arayinca tek tek tek her aldigimizi raporluyodu hatta kavanoz almistim 10 tane bakliyatlar icin anneside ivira zivira para verme oglum diyordu. Cildirmaz misin ya

Şimdi hatırladım sizi.. konunuzu okumuştum.. siz kurtuldunuz ne mutlu.. ailem destek olsaydı bende boşuycaktım hepsini birden.. ama lohusa halimle bi halt edemedim tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…