Belli ki sizin adınıza söz verdi
Ertesi gün kv tarafına geceğinize dair
Siz sorun çıkartmayın diye de yanınıza geldi
E madem geldin düzgün dursaydın be adam
Bilmiyorum napılır
Ben olsam gitmezdim
Aramaz mesajda atmazdım
Kıvransın biraz
Aksine daha da küçülüyorlarAh hiç büyümüyor bu küçük adamlar...
Aslında hep ailesine geciyoruz ertesi gün gececegimi de bilir soylemesine de gerek kalmaz bugun soguk durdugu icin tepkim o sekildeydi evet normal dursa lafini etmem gelip bir de tavir yapip ustune boyle davraninca sinir oldum. Yani bugunden beri gerginlik o degil aileme de yansiyor ayip ediyor. Simdi gecmek istemiyorum gecesim de yok iyice yanlis anlasilcam annesi babasi tarafindan diye de korkuyorum. Ben aramam zaten. Olur da yari arar hic bir sey yok gibi bize gecelim derse ne dicem gecersem aileme de ayip olacak gecmezsem onun ailesine. Iki ucu ....
Ablası ile gezmeye neden gitmediniz ki? Sizi alamaya gelmeyecek miydi? O arada çıkıp biraz otururdu. Anladığım kadarıyla akşam da yine gelecektiniz baba evinize. Olay niye büyümüş anlayamadım.
Bir hafta boyunca eşinizin ailesine gitmediniz anladığım kadarıyla. Sizin aileniz damatlarını görmek istiyor da onun ailesi de gelinlerini ve daha çok torunlarını görmek isterler.
Peki siz eşinizin yerinde olsaydınız gelir gelmez önce kayınailenizde mi vakit geçirirdiniz?Ben zaten gidecektim sadece bugunu ailemle gecirsin istedim. Esimin ailesine gelince hazetmem diyemem ama pek de bayılmam beni de cok onemsediklerini sanmam torunlarini gormek isterler ama onun icin bile bu zamana kadar bir sey yapmadilar sadece isterler. Ben de giderim ama esimle tek oldugum zamanlarda gitmem onlarda sormaz hic bir zamanda sormadilar.
Esimin ailemin de yaninda vakit gecirmesini istedim aslinda. Ablasiyla vakit gecirsek benim aileme ayıp olacakti buyuk insanlar bir seyler hazirladilar gelecek diye ben ablasiyla gezmeye gidiyoruz desem tuhaf olur. Ayrica bu konuda ablasina da sinir oldum cunku ciksak aksam gelicez eve zaten erken yatiyorlar sanki ev otel gibi istemedim.
Gerek kendi ailenle gerek esinin ailesiyle ayni ilde degilmissiniz,belirli donemler de egerki yasadiklari ile gidiyorsaniz kendi ailenize gittiginiz gibi onlari da ziyaret etmeniz gerekmez mi?kusura bakma ama ayip etmissin,zaten yanlis anlamadiysam bir haftadir annendesin,esin ablamla gezelim dedigi an gel bir saat annemlerle zaman gecir beraber cikip ablanlarla bulusalim diyebilirdin.Belki ailesinden haz etmiyor olabilirsin,aranizda limoni olabilir ama esinin hatri icin ayda yilda bir kerede olsa bence gorusulebilir,cocugunuzda varmis torunlarini gormek haklari bence...
Haksizsiniz
Zaten adam sizi almaya gelirken ablayla gezmeyi teklif etmis. Kaldi ki sizi aradiginda siz zaten sokaktasiniz ,biraz da ablayla gezseydiniz bir sey kaybetmezdiniz.Anneniz hazirlik yaptiysa yapti,biraz gezer oyle annenize geri gelirdiniz. Olayi buyuten de abartan da,kavgayi cikaran da siz olmussunuz kusura bakmayin.
Düşüncesiz odunlar verecen ateşe ne sinir kalacak ne stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?