- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Merhaba diyip konuya geçmek istiyorum hemen. Sorun: eşimle kavga ettik zaten son zamanlarda çok kavga ediyoruz gerek benim sinirliliğim gerek onun düşüncesizliği ve odunluğu. 4 ay önce doğum yaptım 1 haftadır da annemdeyim kendi şehrimde eşimin ailesi de aynı şehirde aslında biz iş için başka şehire taşındık. Ben de annemleri ve kardeşlerimi ozledigim icin 1 haftadir annemdeyim esim haftasonu gelip alir genelde bugun gelecekti fakat ilk ablasina ugradi benim annem de esim geliyor diye hazirlik yapti biraz. esim arayip ablamlar beraber gezelim diyor dedi o ara disarda kiz kardesimle dolasiyorum cocugu da aldik mahalle de dolasiyoruz ben de annemlere ayip olur diye istemedigimi soyledim esim sinirlendi konu ablasini istemiyoruma geldi kavga ettik. Ona gore benim bahanemmis bu. Yani bi haftadir ben burdayim ama ailemin de beklentisi oluyordur damatlarini da gormek istiyorlar. Neyse kavga ettik esim gelmeyecegini soyledi ben de gelmemesini soyledim kapattik. Anneme de esimin gelmeyecegini soyledim az cok anladi tartistigimizi bozuntuya vermedi.aksam oldu esim aradi geliyor geldi ama elinde telefon ne muhabbet sohbet lanet ettim. Herkes yattiktan sonra elinde telle oynamasindan kaynakli laf soktum pek orali olmadi bir sure sonra da sabah erkenden bizimkilere geceriz diyor. Ben de bunun icin mi buraya geldin dedim ve yine kavga ettik gerildik kimse farketmedi tabi basti gitti beyefendi annem bir tek gittigini farketti aramizda kucuk munakasa ettigimizi soyledim kapattim konuyu. Fakat icim doldu esime karsi. Ne yapmaliyim? Nasil davranmaliyim. Haksiz miyim degil miyim yorumlariniza ihtiyacim var.