- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 32
Tabiki ciddi bir mesafe koyardim sizin gibi ama burada esinizin kabahati yok.Aile dusuncesizse esiniz ne yapsin.Gerci ablayla gezme muhabbetinde ablasinin tarafını tutmus olabilir ama yine de hersey sizin elinizde.Esinizi en guzel siz kendi tarafınıza cevirirsiniz.Evet sinirlerim inanilmaz yiprandi hem hamilelik suresince basima gelenler hem de esimin ailesinin o sure zarfinda yaptiklari sonrasinda dogum ve cocuk bakma cok degistirdi beni. Tahammülsüz oldum ve her şeyi o anda düşünmeden soyler oldum.
Soyle anlatim 3bucuk aylik hamileykem evime hirsiz girdi arabamiz cuzdanimiz telimiz calindi esimin ailesi vah vah dedi ama o sure de bir seye ihtiyaciniz var mi diye sormadi kendi ailem altindaki arabalari esime verdiler. Daha sonra yine aramadilar sormadilar calisiyordum 6 aylikken calistigimiz sirket batti 3 ay maas alamadim isten cikmak zorunda kaldim cocugun eksiklerini tamamlamaya calisiyoruz bir yandan kira bir yandan ev gecindir tek maasla 1 kere bile sormadilar ihtiyaciniz var mi diye ailem oglumun odasini aldi onlar yine bir sey yapmadi dogurdum sezeryan oldum evime anneme geldim 1 ay boyunca yanima bir kere gorumcem bir kere de kayinvalidem ugradi o kadar bu da yetmedi ilk gunler kayinvalidem bende kaldi guya yardim edecek evi b..k goturuyor bir yerde coraplari bir yerde kiyagetleri banyo les ben kalkamiyorum lavabonun halini gordum dedim ki bi temizligim 4. Gunum laf olsun diye diyorum belki temizler diye tamam sen temizle dedi oldugum yerden kalkamiyorum. Siz olsaydiniz ayni hurmeti gosterebilir miydiniz?