Gitmek için başka bi tarih ayarlayamazmı ?
Bayramda bile gidememiş bir hafta daha bekleyebilir hastalık,ölüm yoksa allah korusun..
Siz bilirsiniz ama çokta takılmışsınız gibi gelmedi bana..
ben olsam yemegı ıptal etmezdım yola çıkacak kadar parası varsa eşinizin bir zahmet size de bir yemek ısmarlayıversın sımdı gıt gel harclıgı vs bır yere gıtmek gelmek en az 250 tl tutar... bır yemek ıse 50 tl..
yola gıtmeyecek ıste gerekırse yola harcayacagı parayla sızı ıkı gunluk bır yerlere gotursun ...
Baska gun bulamamis mi?
Sonra niye monotonlasti evlilikler.minik heyecanlar ufak kutlamalar onemli hissettirir heyecanli tutar.yok saymak sikicilik boguculuk getirir bana gore
Aynen bunu demek istedim ben de. Biz de yakında 3.yılımızı dolduracağız, yıl dönümü benim için de illa büyük organizasyonlar değil de samimi, beraber bir akşam olsun isterim. O yeter de artar bile.6 oldu bugün
1. yıldönümümüzde bi tatil beldesinde kutlamıştık 1 gecelik kaçamakla
diğerlerinde de yemeğe gittik, ne bileyim evde bişeyler yaptık da hepsi güzel geçti yani.
ben zaten çok büyük beklentilerde değilim.
işte ne bileyim güzel günlerimizi, anılarımızı, gelecek planlarımızı konuşalım sarılalım falan..
Aynen bunu demek istedim ben de. Biz de yakında 3.yılımızı dolduracağız, yıl dönümü benim için de illa büyük organizasyonlar değil de insan samimi, beraber bir akşam olsun isterim. O yeter de artar bile.
Bence eşinize bir mesaj atabilirsiniz. "Aslında git dedim ama benim içimde bir burukluk var. Sanırım yıldönümümüzü ayrı geçirmek istemiyorum." gibi içinizden geldiği şekilde yazın. Bazı erkekler önem vermiyor malesef özel günlere. Biraz naif de bir mesajla hissettirin derim.
Daha fena once yok diyp sonra evlilik yildonumunde ee gideyim demesi.ustelik yemek masraf oluyorda yolculuk olmuyor mu?geçen akşam ailesi aradı
bi kuzeni gelmiş kızla 14 yıldır görüşmüyolarmış gelmiyomuş yurtdışından
işte seni de görmek istiyorum falan dedi eşime
haklıdır yani kaç sene görmemişler birbirlerini (ben böyle bi kuzeni olduğunu yeni öğrendim gerçi :)
ısrar kıyamet çağırdı işte kardeşleri
eşim de gelemem çok yoğun çalışıyorum dedi
ama bugün fikir değiştirmiş sanırım
Mesajın sonuna "olsun, döndüğünde telafi ederiz bitanem" filan diyebilirsiniz. Böylelikle evde kalmaya mecbur bırakmış olmazsınız :) döndüğünde samimi bir şekilde kutlarsınız ki zaten çok abartmıyorsunuz siz de anladığım kadarıyla.ben de senin gibi düşünüyorum
biraz daha düşüneyim
kendime haksızlık yapılmasın derken ona da yapmak istemiyorum
sonra bi de ailemle görüşemedim, kuzenim gelmiş göremedim falan diye olay bana dönmesin de.
yerimiz aslında ayartılmış durumda
rezervasyonu iptal etmedik de
şimdi ona masraf edicez bi de gidiş geliş masrafı e yine borç bize dönüyor diye bana ne diyemiyorum
Allah Allah.
Yıldönümünü kuzene değişmeye gerek var mı, bir hafta sonra kutlanır.
Adama hak veren çıkmamış nerdeyse :)
Kuzen nedeniyle benim de eşimi ekmişliğim var yani.
eşim bu konuda çok hassastır çük şükür ,
ve bende o gunun özel olmasını isterim ,
ne dün ne yarın sizin özel gününüz değil bugun evlilik yıldönümünüz,
dışarı çıkamıyorsanız evde hazırlayın ,
hee bu arada nasıl başlarsan öyle devam eder 3 sene sonra kocam hiç özel günlermizi kutlamıyor deme
Yol için para ödemeyecek mi? Arabayla gitse yakıt parası, otobüsle/uçakla/trenle gitse bilet parası
O parayla pekala yemek de yiyebilirdiniz. Gidip de nusret'te yemeyecektiniz ya.. Bütçenize göre ayarlanabilirdi sonuçta..
quality time, yani kaliteli zaman onemlidir. hem yemeginize cikin, hemde esiniz gitsin, herkesin gonlu olsun. bakin, siz tasarrufa gecince o harcayacak yeri nasil cikariyo. erkegin parasini harcayan kadin makbuldur diye bosuna demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?