• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümü

Spizella

Realist
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
16.396
37.383
598
Güncel: eşim eve geldiğinde gitmekten vazgeçtiğini söyledi. Evde tavuk dürüm yiyerek tv izliyoruz şimdi. Kısacası sanırım kendi de ayıp olacağını farketti. Memlekete 15 gün sonra beraber gidip gelmeye karar verdik. teşekkürler yorum yapan herkese. Sorun yok şu an herkes memnun arkadaşlar :)

selamlar,
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.
ama hiç bi kutlama ya da plan düşünmemiştik

yemeğe gideriz diye konuşmuştuk, ama maaşları alınca baktık ki bu ay harcamalara dikkat etmemiz lazım.
o iş iptal oldu.

şimdi eşim arayıp ben yarın işten izin alayım, geceden binip memlekete gideyim diyorum dedi. (daha doğrusu o yarın sabah çıkayım dedi ama 9 saat yol gidecek) ben de geceden git o zaman dedim. (kaç zamandır gidecekti kısmet olmadı, 3 gün kalıp dönecek)

sizce bu işe canım sıkılmalı mı?
evlilikler yıllanınca böyle mi oluyor acaba...

Son düzenleme:
Sizin ne düşündüğünüz önemli
Bir grup asla gidemez diyecek,
Diğeri de, malım değil ne isterse yapar.

yani ben böyle hayal etmemiştim tabi.

mantıklı düşünürsek eşim bayramda bile ailesini görmeye gidemedi. bu yüzden aklım bunun normal olduğunu söylüyor.
ama duygusal olarak düşünürsek de haftaiçi bişey yapamadığımızdan haftasonu kutlarız gibime gelmişti. o yüzden ben bu geceden giderim diye hemen kabul etmesine biraz üzüldüm

Hmm
Memlekete gitmesine elbette gitsin de
Bunun icin bula bula evlilik yildonumunuzu mu bulmus? Ozel bir sey yapilmasa da evlilik yildonumunde bir cicek alir insan,yemegi evde de yese kahvesini alir herkes tv karsisina gecer guzel bir film acar izler yani. Bu da kutlamadir

Memlekete gitme planlanan bir durum yani.

Hangi güne denk geldiği o kadar önemli değil bence.
Başka bir gün evliliğinizi kutlarsınız siz de.

Eşinde bula bula bu günümü buldu.Haftaya gitseydi.Ne kadar olsa üzüleceksin yanımda olsaydı diye.Çıkamasanız da evde hazırlardınız,hoş bir ortam yaratırdınız.Belki de senin ağzını arıyor aslında ciddi değildir.1 yıl da bu güne denk getirmesi pek mantıklı gelmedi bana çünkü.

Hmm
Memlekete gitmesine elbette gitsin de
Bunun icin bula bula evlilik yildonumunuzu mu bulmus? Ozel bir sey yapilmasa da evlilik yildonumunde bir cicek alir insan,yemegi evde de yese kahvesini alir herkes tv karsisina gecer guzel bir film acar izler yani. Bu da kutlamadir

önce ben haftasonu bi memlekete gideyim diyorum dedi
ben de git tabi daha önce de niyetlenmiştin gidememiştin dedim (bu akşamı güzel geçireceğimizi düşünerek)
sonra yarın izin alıcam dedi
ben de zarf attım bugünden git diye
hemen tamam dedi :işsiz:

Ailesine gitmesi sıkıntı değilde. Birkaç gün önce maddi durumdan dolayı bir yemeğe bile para ayırmadığı bütçeden dokuz saatlik yola nasıl bütçe buldu. Ben kızardım şahsen.

Otobüsle gitse git gel en az 200 yol sadece araba iki katı. Düşündürücü bir durum

hıh o iş karışık zaten
en az 350-400 harcanır yoldu, yemekti, gezmekti derken
yemek için kısalım dedik burdan patladı :D

Kaç yıllık evlisiniz, merak ettim.
Memlekete gitsin tabi normalde ama ben o gün gitse bozulurdum. Bir adet gül veya bir buket papatya ne bileyim ya da sadece en sevdiğim çikolatayı alıp gelse, bir öpücükle verse o bile yeter zaten. Birlikte sarılıp uyumak da yeter maddiyatla ilgili değil aslında. Birlikte olmak esas meseledir benim için.

selamlar,

yemeğe gideriz diye konuşmuştuk, ama maaşları alınca baktık ki bu ay harcamalara dikkat etmemiz lazım.
o iş iptal oldu.

şimdi eşim arayıp ben yarın işten izin alayım, geceden binip memlekete gideyim diyorum dedi. (daha doğrusu o yarın sabah çıkayım dedi ama 9 saat yol gidecek) ben de geceden git o zaman dedim. (kaç zamandır gidecekti kısmet olmadı, 3 gün kalıp dönecek)

yuhhhh demekki senin cıngar cıkarcagını düsünmemis sana yemek parası yok aam köye gidicek para var valla yıldonumu kutlamayan yanımda sigara bile icirtme yırtarım o paketi

selamlar,

o iş iptal oldu.

iste bunlar hep kibar kız olcam dite oluyo onemki günler benim icin önemkli deyip üstüne konusturmasaydın suan kocan ne alsam acaba derdinde olurdu esin sigara iciyomu mac hastalıgı varmı digitürk falan yada futbola gidermi halı saha kiralayıp böyle seyler yapıp da s,z,n özel gününüzü kutlamıyosa benim olsa vay haline yakarım adamı

hıh o iş karışık zaten
en az 350-400 harcanır yoldu, yemekti, gezmekti derken
yemek için kısalım dedik burdan patladı :KK70:

şimdi bu durum sıkıntı, ben olsam arar bu akşam güzel bir yerde yer ayırtıyorum, yıldönümümüzü kutlayalım yarın gidersin yine, derdim... masraf derse de; onemli olan kuzenin mi ben miyim? derdim açıkça

Ailesine gitmesi sıkıntı değilde. Birkaç gün önce maddi durumdan dolayı bir yemeğe bile para ayırmadığı bütçeden dokuz saatlik yola nasıl bütçe buldu. Ben kızardım şahsen.

Otobüsle gitse git gel en az 200 yol sadece araba iki katı. Düşündürücü bir durum

ben de gitsin ne olacak ki diyecektim de,
hakikaten yemeğe gitmeye para bulamayıp uzun yola gitmek de abes kaçıyor.

Genel olarak mutlu huzurlu bir evliliğiniz varsa, bunları kafaya takmayın bence. Gece çıkacakmış yola zaten, ya bu akşam evde güzel bir masa hazırlayın yada o dönünce yaparsınız.

İşte kadınların yağtığı yanlış bu kısmayacaksın gideceksin yemeğe. Sen 100 liranın hesabını yapıyorsun o 400ü gözden çıkartıyor.
iste bizim kadınlarımız bunu bi anlasana ahh anlasa valla hic öyle davranmadın hic bi zamanda davranmam erkekler zaten acımaz o yuzu verirsen yanarsın bi adam sigara iciyosa bi kere bana herseyi yapmak zorunda bu kadar basit bi sigara 11 12 lira olmus en dandigi eee aylık 250 lira eder asagı yukarı yılda oooooooooooooo

sıkımı beni tatile cıkarmasın özel günlerde hediye almasın yakarım ..........

Back
X