• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümü

yani ben böyle hayal etmemiştim tabi.

mantıklı düşünürsek eşim bayramda bile ailesini görmeye gidemedi. bu yüzden aklım bunun normal olduğunu söylüyor.
ama duygusal olarak düşünürsek de haftaiçi bişey yapamadığımızdan haftasonu kutlarız gibime gelmişti. o yüzden ben bu geceden giderim diye hemen kabul etmesine biraz üzüldüm
Bu gece gitmese ertesi sabah gidecekmiş ne farkeder ki? Bari bu gece kutlarız diye mi dusunuyordunuz

Kaç yıllık evlisiniz, merak ettim.
Memlekete gitsin tabi normalde ama ben o gün gitse bozulurdum. Bir adet gül veya bir buket papatya ne bileyim ya da sadece en sevdiğim çikolatayı alıp gelse, bir öpücükle verse o bile yeter zaten. Birlikte sarılıp uyumak da yeter maddiyatla ilgili değil aslında. Birlikte olmak esas meseledir benim için.

6 oldu bugün
1. yıldönümümüzde bi tatil beldesinde kutlamıştık 1 gecelik kaçamakla
diğerlerinde de yemeğe gittik, ne bileyim evde bişeyler yaptık da hepsi güzel geçti yani.
ben zaten çok büyük beklentilerde değilim.
işte ne bileyim güzel günlerimizi, anılarımızı, gelecek planlarımızı konuşalım sarılalım falan..

iste bunlar hep kibar kız olcam dite oluyo onemki günler benim icin önemkli deyip üstüne konusturmasaydın suan kocan ne alsam acaba derdinde olurdu esin sigara iciyomu mac hastalıgı varmı digitürk falan yada futbola gidermi halı saha kiralayıp böyle seyler yapıp da s,z,n özel gününüzü kutlamıyosa benim olsa vay haline yakarım adamı

limoncu seni yorumlarından biliyorum güldürdün beni :D
süpersin valla
sigarayı bıraktı içmiyor
futbola gitmez
haftada bir gün tuttuğu takımın maçını izler evde
halı saha maçına da sene 2-3 kere gider

yine de yakayım mı :D

Bu gece gitmese ertesi sabah gidecekmiş ne farkeder ki? Bari bu gece kutlarız diye mi dusunuyordunuz

yani açıkçası bari gece güzel ve biraz hareketli geçer diyodum :KK23:
şimdi akşam yemeğinden sonra hazırlancak edicek
zaten eve 6.30 da gidiyorum.
10 gibi de çıkar ki otobüse yetişsin

selamlar,
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.
ama hiç bi kutlama ya da plan düşünmemiştik

yemeğe gideriz diye konuşmuştuk, ama maaşları alınca baktık ki bu ay harcamalara dikkat etmemiz lazım.
o iş iptal oldu.

şimdi eşim arayıp ben yarın işten izin alayım, geceden binip memlekete gideyim diyorum dedi. (daha doğrusu o yarın sabah çıkayım dedi ama 9 saat yol gidecek) ben de geceden git o zaman dedim. (kaç zamandır gidecekti kısmet olmadı, 3 gün kalıp dönecek)

sizce bu işe canım sıkılmalı mı?
evlilikler yıllanınca böyle mi oluyor acaba...

biz kutlamayız özel günleri çünkü biz her günümüzü özel gün gibi yaşamaya çalışırız. her fırsatta güzel günler geçirmeye çalışırız. 5 yıllık evliyim bu sene 5. yıla özel diye ben eşime bi sürpriz yaptım onun dışında ne evlilik yıldönümü, ne sevgililer günü kutlamayız. hatta ikimiz de unutuyoruz. bir kaç gün sonra aklımıza geliyor veya face hatırlatıyor :D
canınız sıkılmasın genele bakın mutlu musunuz huzurlu musunuz o zaman gerisi önemli değil.

şimdi bu durum sıkıntı, ben olsam arar bu akşam güzel bir yerde yer ayırtıyorum, yıldönümümüzü kutlayalım yarın gidersin yine, derdim... masraf derse de; onemli olan kuzenin mi ben miyim? derdim açıkça

yerimiz aslında ayartılmış durumda
rezervasyonu iptal etmedik de
şimdi ona masraf edicez bi de gidiş geliş masrafı e yine borç bize dönüyor diye bana ne diyemiyorum

biz kutlamayız özel günleri çünkü biz her günümüzü özel gün gibi yaşamaya çalışırız. her fırsatta güzel günler geçirmeye çalışırız. 5 yıllık evliyim bu sene 5. yıla özel diye ben eşime bi sürpriz yaptım onun dışında ne evlilik yıldönümü, ne sevgililer günü kutlamayız. hatta ikimiz de unutuyoruz. bir kaç gün sonra aklımıza geliyor veya face hatırlatıyor :KK70:
canınız sıkılmasın genele bakın mutlu musunuz huzurlu musunuz o zaman gerisi önemli değil.

işte şu bakış açısına ulaşabildiğimi düşünüyodum (onun için öyle hediye falan da işine girmemiştik) ama eşim bu geceden gidicem diyince anladım ki böyle düşünmüyomuşum.

yani gidiyor diye küsecek değilim de, ne bileyim ya ben gitmezdim mesela.

işte şu bakış açısına ulaşabildiğimi düşünüyodum (onun için öyle hediye falan da işine girmemiştik) ama eşim bu geceden gidicem diyince anladım ki böyle düşünmüyomuşum.

yani gidiyor diye küsecek değilim de, ne bileyim ya ben gitmezdim mesela.

bazı insanlar daha hassas olabilir aslında haklı olduğunuz nokta şu ki eşinizin sizi tanıması lazım. kutlama vs yapmasa bile yanında olabilirdi. gitmemesi daha güzel olurdu ama erkekler için hep yaptığımızı yapalım ve artıları eksilerle karşılaştırıp artılar fazla ise unutma yoluna gidelim.

6 oldu bugün
1. yıldönümümüzde bi tatil beldesinde kutlamıştık 1 gecelik kaçamakla
diğerlerinde de yemeğe gittik, ne bileyim evde bişeyler yaptık da hepsi güzel geçti yani.
ben zaten çok büyük beklentilerde değilim.
işte ne bileyim güzel günlerimizi, anılarımızı, gelecek planlarımızı konuşalım sarılalım falan..

limoncu seni yorumlarından biliyorum güldürdün beni :KK70:
süpersin valla
sigarayı bıraktı içmiyor
futbola gitmez
haftada bir gün tuttuğu takımın maçını izler evde
halı saha maçına da sene 2-3 kere gider

yine de yakayım mı :KK70:
yak gitsin acıma hiccc

Gitsin sıkıntı değil de dışarıda yemeğe para yok memlekete gitmeye var

Ben bunu anlamadım

Yemeğe Çırağan a mı gidecektiniz ki

Yani makul bir yere yemeğe gidin kutlayın sonra o gitsin oldu bitti

selamlar,

yemeğe gideriz diye konuşmuştuk, ama maaşları alınca baktık ki bu ay harcamalara dikkat etmemiz lazım.
o iş iptal oldu.

şimdi eşim arayıp ben yarın işten izin alayım, geceden binip memlekete gideyim diyorum dedi. (daha doğrusu o yarın sabah çıkayım dedi ama 9 saat yol gidecek) ben de geceden git o zaman dedim. (kaç zamandır gidecekti kısmet olmadı, 3 gün kalıp dönecek)

yemeğe parası kısıtlı ama 9 saatlik memlekete gidecek parası var eşiniz..
ayrıca evde siz de yemek yapabilirdiniz, güzel bir masa, mumlar vs. o şekilde de kutlanabilirdi..

Acikcasi hic hos bulmadim yani bizde maas alinca kalmayinca planlarimizi ona gore ayarliyor bazi ozel gunleri iptal ediyoruz ama o ozel gunde memlekette nereden cikti ? Umarim bir surprizdir diyelim.

Gitsin sıkıntı değil de dışarıda yemeğe para yok memlekete gitmeye var

Ben bunu anlamadım

Yemeğe Çırağan a mı gidecektiniz ki

Yani makul bir yere yemeğe gidin kutlayın sonra o gitsin oldu bitti

nusrete gidip en ucuz şeyleri yiyelim diyodum :rolleyes:
180 tl ye falan çıkabiliniyo sanırım

bana kalsa ben normal bi kebapçıya da tavım :D

Acikcasi hic hos bulmadim yani bizde maas alinca kalmayinca planlarimizi ona gore ayarliyor bazi ozel gunleri iptal ediyoruz ama o ozel gunde memlekette nereden cikti ? Umarim bir surprizdir diyelim.

sürpriz de bana sürpriz
kötü sürpriz :olamaz:

yemeğe parası kısıtlı ama 9 saatlik memlekete gidecek parası var eşiniz..
ayrıca evde siz de yemek yapabilirdiniz, güzel bir masa, mumlar vs. o şekilde de kutlanabilirdi..

işte bütçeyi zorlamayalım arabanın bakımı geldi diye yemekten vazgeçmiştim ben

neyse ya canı sağolsun ne diyim
bari insan iş yerine bi çiçek bişey yollar 50 liraya
ama hiç yapmadı ki bugün yapsın...

ben de sabahtan beri düşünüyodum giderken yine de hoşuna gidicek küçük bi hediye alıyım diye.

Gitmek için başka bi tarih ayarlayamazmı ?
Bayramda bile gidememiş bir hafta daha bekleyebilir hastalık,ölüm yoksa allah korusun..
Siz bilirsiniz ama çokta takılmışsınız gibi gelmedi bana..

selamlar,

o iş iptal oldu.

ben olsam yemegı ıptal etmezdım yola çıkacak kadar parası varsa eşinizin bir zahmet size de bir yemek ısmarlayıversın sımdı gıt gel harclıgı vs bır yere gıtmek gelmek en az 250 tl tutar... bır yemek ıse 50 tl..

yani ben böyle hayal etmemiştim tabi.

mantıklı düşünürsek eşim bayramda bile ailesini görmeye gidemedi. bu yüzden aklım bunun normal olduğunu söylüyor.
ama duygusal olarak düşünürsek de haftaiçi bişey yapamadığımızdan haftasonu kutlarız gibime gelmişti. o yüzden ben bu geceden giderim diye hemen kabul etmesine biraz üzüldüm
Yemeğe çıkmayı masraf olarak değerlendirmişsiniz ama seyahat planıda masraf bence.
Madem yıldönümünüzdü,bu seyahat yerine yemek yiyebilirdiniz. Yemeğe gitmeyip tamda bu dönemde aile ziyareti yapması doğru gelmedi bana.
Bizde öyle büyük kutlamalar yapmıyoruz ama şayet böyle bir durum olsaydı üzülürdüm sanırım.

Back
X