• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümü

valla nusrete gidecektik :KK70:
ahahhaa bu kadar denk düşer
tabi gidip 500 tl değil de ucuz şeylerinden yiyip gelcektik :KK70:
180 tl tutacaktı aşağı yukarı :p

Aaa deli misin büfteğe o kadar para verilir mi? :KK57: :KK70:
Hayatta gitmem eşime de kızarım rezervasyon yaptırsa. Ki benimki "evde yaparım aşkım ben sana" der zaten :KK70:

Aaa deli misin büfteğe o kadar para verilir mi? :KK57: :KK70:
Hayatta gitmem eşime de kızarım rezervasyon yaptırsa. Ki benimki "evde yaparım aşkım ben sana" der zaten :KK70:

hayatımızda bi kere kız
kayınannemgiller yiyeceğine nusret yesin paraları bari :D
şaka bi yana zaten eli yüzü düzgün bi restorana gidince 120 tl den aşağı çıkamıyoruz biz bu ankarada.
ben anlamadım ki niye bu kadar pahalı :(
neyse asıl mesele yemek de değildi zaten
ben 2 liralık çiğ köfte dürümü de mutlulukla yerdim ;)

neyse şimdi eve gidiyorum bakalım neler olucak yazarım.

hayatımızda bi kere kız
kayınannemgiller yiyeceğine nusret yesin paraları bari :KK70:
şaka bi yana zaten eli yüzü düzgün bi restorana gidince 120 tl den aşağı çıkamıyoruz biz bu ankarada.
ben anlamadım ki niye bu kadar pahalı :KK43:
neyse asıl mesele yemek de değildi zaten
ben 2 liralık çiğ köfte dürümü de mutlulukla yerdim :KK66:

neyse şimdi eve gidiyorum bakalım neler olucak yazarım.

Neyse gidersen anlatırsın artık. Belki kocan da boş geçmez bu akşam.. :KK50:

Aslında biz abartıyoruz biraz evlilik yıldönümü kutlamalarını(bence).
İlla yemeğe çıkmak,hediyeler almak,o akşam için özel hazırlanmak değil.Bazı seneler olur bazı seneler sadece eşiniz gelir gözünüzün içine bakıp sizi sevdiğinizi söyler,bu bile yemekten hediyeden daha mutlu eder sizi.

Benım düşünceme göre eşiniz hem memlekete giderse,hemde dışarıya çıkarsanız bütçenizi bayağı zorlayacağını düşündü herhalde,seçim olarak da memlekete gitmeyi tercih etti.E sizin de söylemenize göre zaten bayramda da gitmemiş,siz de eşisiniz en yakınısınız,siz teklif etmişsiniz bu akşam git diye o da kabul etmiş.Bana kalırsa bunda alıncak üzülcek birşey yok,Nice uzun seneleriniz olur,sonraki seneler kutlarsınız inşallah.

Hatta farklı bir açıdan bakarsak eşinize yaptığınız bir jest olarak bile düşünülebilir.

Aaa bizim de bugun ,bizim plan da bugun once yemegi yiyip sonra sofrayi kaldircam ardindan da yarin icin evin butununu temizlicem kocam da nete bakar,bence darlamaya gerek yok adami onemli olan beklenen degil beklenmyen anda yaoilan surprizdir gic beklemedigi bi gun hosluk yap o da baska zamam sana yapar

belli bir zaman sonra böyle oluyor demek ki... sıkma canını başka zaman kutlarsınız sizde

Bizim bir tane hocamız vardı kendisi psikoloji alanında çok iyi bir proftu ve üstelik erkek :)
Sınıftaki kızlara söylüyorum;
İlerde kocanıza fedakarlık yapıcam diye kendi isteklerinizden taviz vermeyin, kocanızın başını borçtan kaldırmayın.
Hem daha kıymetli olur,
Hem aldatacağı varsa da aldatamaz, aldatmaya vakit de nakit de bulamaz diyordu aklıma o geldi :KK70:

Valla kim ne derse desin ben yapmayı düşünüyorum böyle :dondurma:
Gerçekten de baktığımda hep böylesi kadınlar kıymetli oluyor. Adamın prensipleri anayasa gibi işlenirken, kadının arada sırada istedikleri bile suç teşkil ediyor resmen
:kahve:

Siz kıyamayıp yemeğe gitmeyin ama eşiniz 500 tlyi gözden çıkarıp memlekete gitsin. Yok yok cidden biz kadınlar akıllanmayız.

Gecen gunlerde ilk evlilik yildonumumu yalniz gecirdim :110: acaba ben mi fazla umursamazim? Gercek benimkinin de o gece sehir degisikligi yapacagi kesinlesince butun gun aglamistim hicbir plan yapmamis olmamiza ragmen. Ama o gun geldiginde bir sekilde gonlumu aldi iste:KK200: en sevdigim fakat paraya kiyip alamadigim parfumun buyuk boyunu almisti :KK200: ne biliyim bana o kadar onemli degilmis gibi geliyor. Heralde evliligimiz yillandiginda hic takmam.

Güncel: eşim eve geldiğinde gitmekten vazgeçtiğini söyledi. Evde tavuk dürüm yiyerek tv izliyoruz şimdi. Kısacası sanırım kendi de ayıp olacağını farketti. Memlekete 15 gün sonra beraber gidip gelmeye karar verdik. teşekkürler yorum yapan herkese. Sorun yok şu an herkes memnun arkadaşlar :)

Aaa bizim de bugun ,bizim plan da bugun once yemegi yiyip sonra sofrayi kaldircam ardindan da yarin icin evin butununu temizlicem kocam da nete bakar,bence darlamaya gerek yok adami onemli olan beklenen degil beklenmyen anda yaoilan surprizdir gic beklemedigi bi gun hosluk yap o da baska zamam sana yapar

Sizin de evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun
Nice uzun huzurlu yıllara :)

Güncel: eşim eve geldiğinde gitmekten vazgeçtiğini söyledi. Evde tavuk dürüm yiyerek tv izliyoruz şimdi. Kısacası sanırım kendi de ayıp olacağını farketti. Memlekete 15 gün sonra beraber gidip gelmeye karar verdik. teşekkürler yorum yapan herkese. Sorun yok şu an herkes memnun arkadaşlar :)
Çok mutlu oldum, nice senelere :KK200:

olması gereken olmuş yol parasına verecek parası varsa yemeğe de çıkartabilirdi sizi

Back
X