yildönümü

eee sonuç nedir geldi mi,
Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdek :D ( cok severim)
Bide not yazmis unuttum sandin dimiii diye :( sinir oldum cicegi begenmedim , optu optu yuz vermedim bu aksam da burdaki bir restoranta goturecekmis beni et yemeyi cok severim oranin da kebabi meshur ama gitmeyecegimi soyledim tavir yaptim surat astim. Askim calisiyorum kafam cok dolu diyor ( hem doktora yapiyor hemde subay k3ndisi ). Insallah dedim insallah ise baslayinca da ben unuturum senin icin ozel olan gunleri deme oyle diyor. E deme oyleyse sen neden unuttun diyorum unuttun deme diyor. aman cok uzun yazdim okuduysan sabirli kadinsin :)

Kizz boşver takma kafana. .
Kocan yoksa biz varız. .En Büyük KK
Burdan biz kutlayip tebrik etsek olurmu....
Daha nice nice musmutlu yıllara ...:KK200:
Bi dahaki seneye eşinin unutmamasi dileğiyle:KK66:

Umuyorum bır süprz yapmıştır boyle önmli bır gunu unutmamalı

adam geldi heralde

suprizdir insallahhhh

Süpriz süpriz süpriz :KK73:

Ümitlendirmeyin:KK51:

Süpriz yaparsa haber ver bize merak ettim:KK54:

Bdv ye bir mutlu son lazim bence :KK75:

Merak ettim bende şimdi , takibe alayım konuyu .

Eşinizle beraber keyifli , mutlu , uzun yıllarınız olsun .

Mrk ettim bende noldu acaba

Kizlar merak edip yazmissiniz tesekkur ederim:KK74:
Aksam 8 de geldi yemekte arkadasindan ogrenmis bugun ayin 15 i oldugunu hemen cikmis gelmis
Canli cicek almis bana hediye, bu aksam icin de yemek organizasyon etmis ama gitmeyecegimi soyledim onemli olan dundu benim icin.
Surpriz falan degil yani sonradan aklina gelmis adamin o_O

Ya bazen unutulabiliyo. Bence o kadar trip atma sonuçta aklına gelince hemen eve gelmiş. Bunun için surat asılmaz. Değer mi ömrü tüketmeye?

Sizin adınıza sevindim. bazı detaylara cok fazla takilmayin beraber oldugunuz anların tadını çıkarın bugünler bir daha geri gelmiyor.

Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdek :KK70: ( cok severim)
Bide not yazmis unuttum sandin dimiii diye :KK43: sinir oldum cicegi begenmedim , optu optu yuz vermedim bu aksam da burdaki bir restoranta goturecekmis beni et yemeyi cok severim oranin da kebabi meshur ama gitmeyecegimi soyledim tavir yaptim surat astim. Askim calisiyorum kafam cok dolu diyor ( hem doktora yapiyor hemde subay k3ndisi ). Insallah dedim insallah ise baslayinca da ben unuturum senin icin ozel olan gunleri deme oyle diyor. E deme oyleyse sen neden unuttun diyorum unuttun deme diyor. aman cok uzun yazdim okuduysan sabirli kadinsin :)
Yaa yoğunmuş; iş, doktora vs. mazur görülebilir. :) Gelmesine sevindim, telafi etmek istemesi güzel. Gidiverin siz de yemeğe, bugün kutlayın birlikte. :)

Ya bazen unutulabiliyo. Bence o kadar trip atma sonuçta aklına gelince hemen eve gelmiş. Bunun için surat asılmaz. Değer mi ömrü tüketmeye?

Sizin adınıza sevindim. bazı detaylara cok fazla takilmayin beraber oldugunuz anların tadını çıkarın bugünler bir daha geri gelmiyor.

bence bir erkek için başarılı :)
eşinizin kıymetini bilin.

Yaa yoğunmuş; iş, doktora vs. mazur görülebilir. :) Gelmesine sevindim, telafi etmek istemesi güzel. Gidiverin siz de yemeğe, bugün kutlayın birlikte. :)

tatli hatunlar sizi :) zaten hemen yumusarim siz de hic gaz vermiyorsunuz, yok gitmeyecegim. cok isterse 20 gun sonra dogum gunum var o zaman telafi edebilir bu durumu:)

ya eşinizi o kadar iyi anlıyorum ki...
Hem çalışıyor
Hem doktora...
İnanın bende öyleyim ve ismimi bile unuttuğum zamanlar oluyor...
Affedilebilir bir hata..
Akşam güzelce hazırlanın, yemeğinize gidin...Bence

Kızzzzzzzzzzzzz... Baştan buraya okuyana kadar dedim "ayyynı eşim" o da hiç doğumgünü yıldönümü büyürken ailesinde hiç öyle bişi görmemiş yaşamamış ben de tam tersi.. 7 sene flört dönemimizde doğumgününü en azından empoze edebilmiştim.. Art niyeti olmadığı için çok büyütmüyorum ben.. Bizim de bir hafta önce 2. evlilik yıldönümümüzdü.. Yine hatırlamadı ben hatırlattım ağzımla çiçek istedim.. Seninki yine hatırlayınca kendi isteğiyle almış yemek ayarlamış... İnan beterin beteri var şükret : ) Valla erkekler öyle bizim kadar ince düşünmezler.. Düşün ben daha şimdiden eşimin doğumgününe ne yapayım diye planlıyorum her doğumgünü öyle güzel geçiyor ki o da benim doğumgünümü çoğu zaman hatırlamaz hatırlasa da ççok özel bişi yapmaz.. Yavaş yavaş öğreniyor işte... Çok zor hayatında hiç görmediği için biranda ondan beklemek.. Bu kadar büyütme çok şirin ve tatlı bişi yapmış.. Allah bozmasın ağız tadınızı huzur mutluluk versin inşallah... Nice senelere minik bebişlerle : )

Kızzzzzzzzzzzzz... Baştan buraya okuyana kadar dedim "ayyynı eşim" o da hiç doğumgünü yıldönümü büyürken ailesinde hiç öyle bişi görmemiş yaşamamış ben de tam tersi.. 7 sene flört dönemimizde doğumgününü en azından empoze edebilmiştim.. Art niyeti olmadığı için çok büyütmüyorum ben.. Bizim de bir hafta önce 2. evlilik yıldönümümüzdü.. Yine hatırlamadı ben hatırlattım ağzımla çiçek istedim.. Seninki yine hatırlayınca kendi isteğiyle almış yemek ayarlamış... İnan beterin beteri var şükret : ) Valla erkekler öyle bizim kadar ince düşünmezler.. Düşün ben daha şimdiden eşimin doğumgününe ne yapayım diye planlıyorum her doğumgünü öyle güzel geçiyor ki o da benim doğumgünümü çoğu zaman hatırlamaz hatırlasa da ççok özel bişi yapmaz.. Yavaş yavaş öğreniyor işte... Çok zor hayatında hiç görmediği için biranda ondan beklemek.. Bu kadar büyütme çok şirin ve tatlı bişi yapmış.. Allah bozmasın ağız tadınızı huzur mutluluk versin inşallah... Nice senelere minik bebişlerle : )

Heheh sagolun :) Boyle sylere onem verdigimi biliyo onun dogum gununde babam bile arayip damadinin dogum gununu kutluyo. gerci kendi ailesinden kimse kutlamiyo onlarda yok boyle ozel gun olayi. bilemiyorum ben mi abartiyorum huzurum yerinde seviyorum seviliyorum istedigim oluyo aman ne bileyim iste oyle kotu oldum dun arkadasiyla yemege gidince. size de nice mutlu seneler, askiniz gunden gune artsin :) bebisler de en hayirli zamanda aratmadan gelsin insallah

Heheh sagolun :) Boyle sylere onem verdigimi biliyo onun dogum gununde babam bile arayip damadinin dogum gununu kutluyo. gerci kendi ailesinden kimse kutlamiyo onlarda yok boyle ozel gun olayi. bilemiyorum ben mi abartiyorum huzurum yerinde seviyorum seviliyorum istedigim oluyo aman ne bileyim iste oyle kotu oldum dun arkadasiyla yemege gidince. size de nice mutlu seneler, askiniz gunden gune artsin :) bebisler de en hayirli zamanda aratmadan gelsin insallah

Aynen canım onlarda da öyle bişi yok.. Ben şimdiden oğlumun doğumgünü için herşeyi ayarladım nerdeyse ruhu bile duymadı daha ohoooooo.... Amin canım amin...

aman benim eşimde odun erkeklerin geneli öyle. Mesela benim eşimde çalışma sisteminden dolayı gün kavramı yoktur. Ben tek pazar evde oluyorum o gün sorar bana bugün günlerden ne aşkım diye. Bende pazartesi derim hı flan der sonradan jeton düşer dalga geçme benle sen evdesin ya der. Geçen sene doğum günümü 3 gün önceden kutladı aynı gün olursa benim süpriz beklediğimi düşünerek. pasta ve hediye almış çok büyük süpriz oldu ama tam doğum günüm olduğu gün bir doğum günün kutlu olsun demedi :KK70: insan bekliyor yani 3 gün önce kutladım ya diyor. Bende bir çicek alır insan en azından dedim. Sonra mutfağa gittim. apartmanın bahçesinden gül kasımpatı yolmuş gelmiş :KK70: ne yapayım ben bu adama şimdi.

Geçen ay İlk evlilik yıldönümüzde nöbete gitti yemeğe falan gidemedik. nöbetten erken döndü ben arkadaşlarımı topladım kahve falan içtik sohbet ederken eşim geldi görümcem kapıyı açtı kucağında kocaman bir buket aşkımmmm diye içeri bir girdi nasıl utandı bütün arkadaşlarımın gözü üstünde :KK70: evren mesaj yolluyor.

Ayy yemin ederim sonunu okuyunca ellerimi cirptim sevincten :) bence gidin yemege be adamcagiz yeterince pisman olmus o_O

Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdek :KK70: ( cok severim)
Bide not yazmis unuttum sandin dimiii diye :KK43: sinir oldum cicegi begenmedim , optu optu yuz vermedim bu aksam da burdaki bir restoranta goturecekmis beni et yemeyi cok severim oranin da kebabi meshur ama gitmeyecegimi soyledim tavir yaptim surat astim. Askim calisiyorum kafam cok dolu diyor ( hem doktora yapiyor hemde subay k3ndisi ). Insallah dedim insallah ise baslayinca da ben unuturum senin icin ozel olan gunleri deme oyle diyor. E deme oyleyse sen neden unuttun diyorum unuttun deme diyor. aman cok uzun yazdim okuduysan sabirli kadinsin :)
anlıyorum canım burukluk olur ama emin ol pişman olmuş baksana affettirmeye çalışıyor çok üzerine gitme derim :)

Ay kız ben olsam bayıla bayıla giderim uzatma kırgınlık olmasın bebeğin varmı varsa once onu doyur giydir al kucağına doğru kuaföre git fön çektir hazırlan sonra kocanla güzel bi yemek ye

Adam hatırlayınca hemen çıkıp gelmiş çiçek almış . Çiçeği beğenmemişsiniz , bir sürü trip atmışsınız falan filan .
Yazık adama bence . Bu kadar trip ilişkinize zarar verir ve ters tepebilir .
Hatamı telafi ettiğim halde biri bana böyle yapsa hoş karşılamazdım.
Önemli olan değer vermesi , ki vermişte hatırlayınca direk gelmiş . İlla şaşalı bir süpriz mi gerekiyor ?

Back
X