- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
ay inşallah sürprizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdekeee sonuç nedir geldi mi,
Geldi geldi 8 gibi geldi yemekte aklina gelmis yarida birakip cikmis yemegi ayin 15 i oldugunuunutmus dunun akli kit adamgeldi galiba![]()
Kizz boşver takma kafana. .
Kocan yoksa biz varız. .
Burdan biz kutlayip tebrik etsek olurmu....
Daha nice nice musmutlu yıllara ...
Bi dahaki seneye eşinin unutmamasi dileğiyle![]()
Umuyorum bır süprz yapmıştır boyle önmli bır gunu unutmamalı
adam geldi heralde
suprizdir insallahhhh
Süpriz süpriz süpriz![]()
Ümitlendirmeyin![]()
Süpriz yaparsa haber ver bize merak ettim![]()
Bdv ye bir mutlu son lazim bence![]()
Merak ettim bende şimdi , takibe alayım konuyu .
Eşinizle beraber keyifli , mutlu , uzun yıllarınız olsun .
Mrk ettim bende noldu acaba
Yaa yoğunmuş; iş, doktora vs. mazur görülebilir. :) Gelmesine sevindim, telafi etmek istemesi güzel. Gidiverin siz de yemeğe, bugün kutlayın birlikte. :)Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdek( cok severim)
Bide not yazmis unuttum sandin dimiii diyesinir oldum cicegi begenmedim , optu optu yuz vermedim bu aksam da burdaki bir restoranta goturecekmis beni et yemeyi cok severim oranin da kebabi meshur ama gitmeyecegimi soyledim tavir yaptim surat astim. Askim calisiyorum kafam cok dolu diyor ( hem doktora yapiyor hemde subay k3ndisi ). Insallah dedim insallah ise baslayinca da ben unuturum senin icin ozel olan gunleri deme oyle diyor. E deme oyleyse sen neden unuttun diyorum unuttun deme diyor. aman cok uzun yazdim okuduysan sabirli kadinsin :)
Ya bazen unutulabiliyo. Bence o kadar trip atma sonuçta aklına gelince hemen eve gelmiş. Bunun için surat asılmaz. Değer mi ömrü tüketmeye?
Sizin adınıza sevindim. bazı detaylara cok fazla takilmayin beraber oldugunuz anların tadını çıkarın bugünler bir daha geri gelmiyor.
bence bir erkek için başarılı :)
eşinizin kıymetini bilin.
Yaa yoğunmuş; iş, doktora vs. mazur görülebilir. :) Gelmesine sevindim, telafi etmek istemesi güzel. Gidiverin siz de yemeğe, bugün kutlayın birlikte. :)
Kızzzzzzzzzzzzz... Baştan buraya okuyana kadar dedim "ayyynı eşim" o da hiç doğumgünü yıldönümü büyürken ailesinde hiç öyle bişi görmemiş yaşamamış ben de tam tersi.. 7 sene flört dönemimizde doğumgününü en azından empoze edebilmiştim.. Art niyeti olmadığı için çok büyütmüyorum ben.. Bizim de bir hafta önce 2. evlilik yıldönümümüzdü.. Yine hatırlamadı ben hatırlattım ağzımla çiçek istedim.. Seninki yine hatırlayınca kendi isteğiyle almış yemek ayarlamış... İnan beterin beteri var şükret : ) Valla erkekler öyle bizim kadar ince düşünmezler.. Düşün ben daha şimdiden eşimin doğumgününe ne yapayım diye planlıyorum her doğumgünü öyle güzel geçiyor ki o da benim doğumgünümü çoğu zaman hatırlamaz hatırlasa da ççok özel bişi yapmaz.. Yavaş yavaş öğreniyor işte... Çok zor hayatında hiç görmediği için biranda ondan beklemek.. Bu kadar büyütme çok şirin ve tatlı bişi yapmış.. Allah bozmasın ağız tadınızı huzur mutluluk versin inşallah... Nice senelere minik bebişlerle : )
Heheh sagolun :) Boyle sylere onem verdigimi biliyo onun dogum gununde babam bile arayip damadinin dogum gununu kutluyo. gerci kendi ailesinden kimse kutlamiyo onlarda yok boyle ozel gun olayi. bilemiyorum ben mi abartiyorum huzurum yerinde seviyorum seviliyorum istedigim oluyo aman ne bileyim iste oyle kotu oldum dun arkadasiyla yemege gidince. size de nice mutlu seneler, askiniz gunden gune artsin :) bebisler de en hayirli zamanda aratmadan gelsin insallah
anlıyorum canım burukluk olur ama emin ol pişman olmuş baksana affettirmeye çalışıyor çok üzerine gitme derim :)Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdek( cok severim)
Bide not yazmis unuttum sandin dimiii diyesinir oldum cicegi begenmedim , optu optu yuz vermedim bu aksam da burdaki bir restoranta goturecekmis beni et yemeyi cok severim oranin da kebabi meshur ama gitmeyecegimi soyledim tavir yaptim surat astim. Askim calisiyorum kafam cok dolu diyor ( hem doktora yapiyor hemde subay k3ndisi ). Insallah dedim insallah ise baslayinca da ben unuturum senin icin ozel olan gunleri deme oyle diyor. E deme oyleyse sen neden unuttun diyorum unuttun deme diyor. aman cok uzun yazdim okuduysan sabirli kadinsin :)
Saat 8 de geldi. Dunun ayin 15i oldugunu unutmus arkadasi maasi cekmeye gidiyorum diyince hatirlamis hemen cikmis eve gelmis. Canli cicek almis bana bide cekirdek( cok severim)