neden bu kadar karamsarsın bunu bizler değil ancak Allah bilir o kadar çok ki örnekleri mucizelerin,hepimiz aynı dileği paylaşıyoruz ve önümüzde yepyeni bir yıl var biz istedikçe Allah her zaman bi kapı açacaktır kimin vakti saati ne zamansa o zaman tadacak bu duyguyu ,dünyaya bi can getirme derdindeyiz ve bu biz insanların kendi başımıza verebileceği bi karar değil, lutfen olumsuz dusunme hepimiz için aynı iki secenek var ,ya olacak ya olmayacak önemli olan kendi saglıgımızı koruyabilmemiz bizler sağlığımızı bu kadar olumsuz dusunce ve stresle bozarsak sonra nasıl saglıklı bebişler getirebiliriz dünyaya, önce moralini yuksek tut sonra olumsuz bir şeyle karsılasma olasılıgının hepimiz icin esit sekilde oldugunu dusun ama şuda var ,o kadar cok ki burada başaran arkadaşların sayısı olmaz diye bir şey yok biz mücadelemizi edelim vakti saati gelince herşey olur...
arkadaşlar aşılamadan sonra dr bana crınome jel verdi sizler ne kullanıyorsunuz
canım hadiii hayırlııı olsun bebeişin göbüşüne hemencecik konsun inşallahhhh stressiz bekle lütfen ben aşılama yaptırmadım ama preseed diye bir jel kullandım bendede tuhaf ağrılar var.O kasık ağrıları sana bebiş olarak dönsün inş kuzum listeyue ekledim senide hadi hayırlısııı
sağol cnm ağrılarım çok azaldı işe bile geldim hemen bugün sabah stres yapmamaya çalşıyoruz nasıl olsa bigün olacak:) buarada Gülbebek ben zaten listedeydim ama olsun belki ikiz olur da ikisinede başarılı yazarız:)kuzuuumm seni eklemişim ikinci kez bidaha eklemişimmm ikiz olur belki şansınaa hadi hayırlsııı inşallah
herşey düzelirmi herşey düzelecek arkadaşım sıkma canınııı bir bakmışsın ikizler göbüşünde insan inanmak istemiyor ama ne mucizeler var ortadaa pozitif düşünki pozitif olsunnn sakın olmayacak deme olması için dua et canım benimmmm listeye ekleyelimmi seni?selam kızlar
bende 15 inde aşılama oldum, 2 tane 18 lik, 16, 14,.. yumurtalarım oluştu,dr çoğul gebelik riski var dedi. ama ben olmayınca olmadığını biliyorum. olmayacağınıda biliyorum ve tüp bebek raporu çıkarttırmak için bekliyorum.
kuzuuumm seni eklemişim ikinci kez bidaha eklemişimmm ikiz olur belki şansınaa hadi hayırlsııı inşallah
herşey düzelirmi herşey düzelecek arkadaşım sıkma canınııı bir bakmışsın ikizler göbüşünde insan inanmak istemiyor ama ne mucizeler var ortadaa pozitif düşünki pozitif olsunnn sakın olmayacak deme olması için dua et canım benimmmm listeye ekleyelimmi seni?
teşekkür ederim arkadaşım, ekle tabi 15 aralık diye
kızlar ayın 15 inde ovitrelle yapıldı denildiği gibi kasıklarımda felan ağrım yok aynı şekilde bende de yumurta tembelliği varmış bide pko.menogon kullandım sadece 1 yumurtam oldu ovitrelle yide vuruldum ocak 1 e kadar bekleyeceğim inşallah tutar hemen test yaptırasım geliyor ama kendimi tutuyorum umutlanmamak için 1 yumurta ile hamile kalan var mı?
kızlar günaydın bugün test sonucumu alıcam bu gece uyku uyumadım stresten halada adet olmadım bugun 16.günüm ya gelsin artık yada güzel haber duyayım dua edin bana
kızlar günaydın bugün test sonucumu alıcam bu gece uyku uyumadım stresten halada adet olmadım bugun 16.günüm ya gelsin artık yada güzel haber duyayım dua edin bana
kızlar ayın 15 inde ovitrelle yapıldı denildiği gibi kasıklarımda felan ağrım yok aynı şekilde bende de yumurta tembelliği varmış bide pko.menogon kullandım sadece 1 yumurtam oldu ovitrelle yide vuruldum ocak 1 e kadar bekleyeceğim inşallah tutar hemen test yaptırasım geliyor ama kendimi tutuyorum umutlanmamak için 1 yumurta ile hamile kalan var mı?
kızlar aranızda yumoşu benimkisi kadar dirençli olan varmı ? bugün 9. günüm ve 12 mm.
ayrıca hiç femara kullananınız varmı?
yoksa burda da herkes klomenci mi?
eğer iğne kullanan varsa da sırf iğne ile mi başlıyor doktorunuz tedaviye?
yoksa hapla da destekliyor mu benimkisi gibi?
nadidecim tebrik ederim canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??
sinemcimm hayırlı haberlerle gel diye dua ettim demekki hayırlısıı buymuş kuzum sıkma canınııı bu ay sendee doğal yöntemleri denersinnn belki bebeğin hiçbirşeye gerek kalmadan gelecekk inşallah...kızlar sonucumu aldım ama neyazıkki güzel haber yazamıycam size 0.67 yani negatif zaten lekelenmelerim başladı yarın adetim başlar off çok ağladım çok üzüldüm ama elden gelmiyor birşey yola devam napalım rabbim bizlere bunu yazmış
windy bluee hadi hayırlı haberlerin olsun inş umarımm bebikk annenin göbüşündedirrrrBen de aşılamamı yaptırdım. Perşembe günü de sonucumu alıcam. Dua edin arkadaşlar güzel bi sonuç çıksın.
Heyecan yapmayacağım dedim ama sanırım başarılı olamadım. İnşallah hepimiz hamiş oluruz en kısa zamanda.
moonlıght ne hasta olmasıı çok geçmiş olsun kuzuuu bol bol vitamin all sakın ihmal etme yarına kadar bir güzel terlee duş all sıcacaıkk ısınnn ve öyle git aşılamayaaabu arada yarın aşılamam var..ve ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum kızlar..başımı yastıktan kaldıramıyorum..bu ne bahtsızlıktır yahu..grip oldum sanırsam fena halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?