Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nadirecim seninde hakkında hayırlısı olsunnn minicik bebeğin tez vakitte kucağına gelsin inşallah canımmmm

teşekkürler canım. Rabbim hepimize nasip etsin

aslında karamsarlık değil bu. bu 4. aşılamam, açıkçası bu aşılamayı tüp bebeğe adım olarak yaptırdım, zaten eşim şehir dışında aşılamadan sonra 1 hafta birlikte olun demişlerdi mesela olamadı maalesef bide sperm sayısı düşük.

kızlar ayın 15 inde ovitrelle yapıldı denildiği gibi kasıklarımda felan ağrım yok aynı şekilde bende de yumurta tembelliği varmış bide pko.menogon kullandım sadece 1 yumurtam oldu ovitrelle yide vuruldum ocak 1 e kadar bekleyeceğim inşallah tutar hemen test yaptırasım geliyor ama kendimi tutuyorum umutlanmamak için 1 yumurta ile hamile kalan var mı?

Canımm biliyorsunki gebe kalmaya bir yumurta yeterr yeter ki Rabbim ol desinnn sıkma canını ve bekle test yapma gününe kadar inşallah avrdır bişeyler kuzum

kızlar günaydın bugün test sonucumu alıcam bu gece uyku uyumadım stresten halada adet olmadım bugun 16.günüm ya gelsin artık yada güzel haber duyayım dua edin bana

kızlar günaydın bugün test sonucumu alıcam bu gece uyku uyumadım stresten halada adet olmadım bugun 16.günüm ya gelsin artık yada güzel haber duyayım dua edin bana

inşallah bi tanem güzel haberler alırsın. sonucunu mutlaka bildir. heycanlla bekliyorum.

hadi hayrlısı sinemcimmmmm bekliyoruz güzel haberlerini

canım benim de sadece 1 yumurtam gelişti.pko var bende de..otrivelleyi dün akşam vurdum..yarın aşılamam var.korkuyorummmm........

canım ben puregon iğne kullanıyorum başka da bir şey vermedi doktor.benim 1 yumurtam gelişmiş sadece.12. günümde yani yarın aşılamam yapılıcak..yumurtamın kaç mm olduğu hakkında hiç bir bilgi vermediler bana.bilmiyorum ama aşılama yapılacağına göre heralde iyi büyümüştür diye düşünüyorum..

bu arada yarın aşılamam var..ve ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum kızlar..başımı yastıktan kaldıramıyorum..bu ne bahtsızlıktır yahu..grip oldum sanırsam fena halde...

Ben de aşılamamı yaptırdım. Perşembe günü de sonucumu alıcam. Dua edin arkadaşlar güzel bi sonuç çıksın.
Heyecan yapmayacağım dedim ama sanırım başarılı olamadım. İnşallah hepimiz hamiş oluruz en kısa zamanda.

merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??

Son düzenleme:
kızlar sonucumu aldım ama neyazıkki güzel haber yazamıycam size 0.67 yani negatif zaten lekelenmelerim başladı yarın adetim başlar off çok ağladım çok üzüldüm ama elden gelmiyor birşey yola devam napalım rabbim bizlere bunu yazmış

merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??
nadidecim tebrik ederim canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
sinemcimm hayırlı haberlerle gel diye dua ettim demekki hayırlısıı buymuş kuzum sıkma canınııı bu ay sendee doğal yöntemleri denersinnn belki bebeğin hiçbirşeye gerek kalmadan gelecekk inşallah....
windy bluee hadi hayırlı haberlerin olsun inş umarımm bebikk annenin göbüşündedirrrr
bu arada yarın aşılamam var..ve ben hasta oldum yatak döşek yatıyorum kızlar..başımı yastıktan kaldıramıyorum..bu ne bahtsızlıktır yahu..grip oldum sanırsam fena halde...
moonlıght ne hasta olmasıı çok geçmiş olsun kuzuuu bol bol vitamin all sakın ihmal etme yarına kadar bir güzel terlee duş all sıcacaıkk ısınnn ve öyle git aşılamayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…