Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hakkımızda hayırlısı canım yaa inşallah bir dahaki seferde tutar.

merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??

Ayyy çokkk sevindim yaa :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn.
Ben de 8 aralıkta yaptırdım aşılamamı ama doktor 15 gün sonra gel dedi. En iyisi yarın gidip tahlil yaptırayım bari :) heyecan yaptım şimdi.

bugün test yaptırırsan mutlaka çıkar.. inşallah seninki de olumludur..

merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??

selamlar nadidem hayırlı olsun bende aşılam düşünüyorum senin sorunun tam olarak neydi canım birde aşılamada transfer işlemi çok zor mu ben en çokda ondan çekiniyorum bir türlü cesaretimi toplayamıyorum çünkü vajinal muayeneden bile çekiniyorum sebebi ilk muayenemi çok kötü ve anlayışsız biri tarafından gerçekleşmesi bu bende psikolojik olarak korku yarattı ve atamıyorum içimden tekrar hayırlı olsun

Benim sonucum 43.3 çıktı. Ben de 8 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Cuma yine gel dedi doktor. İnşallah değerim yükselir. Sevinemedim gördüğüm rakama

benim sorunum kan pıhtılaşması problemi ve rahim duvarının yeteri kadar kalınlaşamamasıydı. yani bebek tutunamıyordu.
aşılama öyle korkulacak birşey değil, çok kısa sürüyor ve canın çok yanmıyor. hiç korkma. ben 2 yıldır boşuna beklemişim..

Benim sonucum 43.3 çıktı. Ben de 8 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Cuma yine gel dedi doktor. İnşallah değerim yükselir. Sevinemedim gördüğüm rakama

çok üzüldüm gerçekten..

dr bana 48 saat sonra aynı saatte tekrar test yaptır dedi. değerin 2 katına çıkması lazımmış. belki seninki de yükselir. önemli olan değerin yükseliyor olması değil mi ??

meraba kızlar bende aşılama için tedaviye başladım ama daha çok erken safhadayım..farlutal kullanıyorum şimdilik....adet gelmesini bekliyoruz...

kızlar bence değerleriniz güzel..niye bu kadar yüksek çıksınki hamile olmasanız..2 bile çıkmıyor bebek olmasa...

verilen iğnelerden desen en fazla 10 çıkar bence o bile çıkmazda...kaç gün oluyordur iğneleri bırakalı ...

desteğin için teşekkürler.. benimki büyük ihtimal hamilelik tek korkum kimyasal olması ( gerçi doktorum gerçek hamilelik diyor ). bir önceki kimyasal olmuştu, değerim 32 ve 36 gibi birşey çıkmıştı ve 48 saat sonra yapılan testte düştü. birkaç gün sonra kanam geldi.

bu öyle olmaz umarım.

tek yumurta her zaman en güveniliridir.tek yumurta ikizi dışında çoğul ve tabiki riskli gebelik korkusu yoktur.ben ilk bebeğime 20 mm iken ovitrelle vurulduğum tek yumoşumla gebe kalmıştım..8 haftalık düştü

büyümese yapmazlardı bence güzel büyümüştür:)

tebrikler canım hamilesin :)

sinemcim nasip değilmiş sakın üzülme demekki sağlıksızdı yumurta olmadı .yola devam canım..

kızlar yumoşunun büyüdüğünü akıntısından anlayan var mı ? benim bugün 11. günüm sabah ezanına kalktığımda wc deyken şeffaf renkle bol bir akıntı farkettim.sonra bugün gün içinde de neredeyse 20 cm e kadar uzayıp kopmadığını farkettim
ay büyüdümü bu yumoş neee

bugün aşılamamı oldum.bir kaç gün yatıcam evde..işe gitmiycem.inşallah tutar...içimde hiç tutacağına dair bir his yok ...

büyümüş demek ki canım hadi hayırlısı :))

bugün aşılamamı oldum.bir kaç gün yatıcam evde..işe gitmiycem.inşallah tutar...içimde hiç tutacağına dair bir his yok ...

Hayırlısı olsun senin için. İnşallah tutar bebeğin. Çok heyecan stres yapma, hayatına hiç bir değişiklik yokmuş gibi davran. Ben de cumayı bekliyorum kesin sonuç için.

Hayırlısı olsun senin için. İnşallah tutar bebeğin. Çok heyecan stres yapma, hayatına hiç bir değişiklik yokmuş gibi davran. Ben de cumayı bekliyorum kesin sonuç için.

saol canım senin için de hayırlısı olsun.inşallah hamilesindir ..bizi haberdar et :)

yYa şu olayı bir ben farkedemedim şu güne kadar muhtemelen büyümüştürr hadi hayırlısıı
bencede kuzum yat dinlen işe falan gitme önemli bir durum sonuçta hayırlısıı hakkındaa inşallah göbüşüne konmuştur küçük meleğinnn
windy blue hadi hayırlısııı inşallah cuma günü gelmez şimdi senin için sende stres yapma emiii

geç döllenme olmuş olabilir ama bence değer normall hakkında hayırlısıı hiç takma kafana sevineceksin Allahın izniyle

Kızlar KK 2011 ENLERİ YARIŞMASI diye bir topik açıldı oylamaya katılırsanız çok sevinirim....

arkadaşlar umudum azalmaya başladı.karnımda hafıf agrı var sanırım regl olacam pazartesi test yaptırmamada gerek kalmıcak(

sementina neden umudun azalıyor hamişlerdede ağrı olabiliyor sakın ümitsizliğe kapılma lütfen bebişin seninledir belkidee varsada üzme onu şimdidennn

kızlar malesef bende haberler çok kötü. anladım ki bu işin akıntıyla falan alakası yok çünkü yumurtam 12 mm de hala duruyor bişey var bu seviyeye gelince direnç görtermeye başlıyor büyümüyor doktorda şaşkın durumda dün hiçbişey söyleyemedi dün ve bugün 150 vuruldum menogon u ama işe yarayacağını sanmıyorum zaten yarın 14. günüm 14. günde 14mm bile olsa yine uzayacak normal zamanını aşacak.geçen ayki gibi zorla büyütmeye çalışacak 16 mm olursa da çatlatma iğnesini yapacak ve budurumda da yumurtam yine çatlamayaıp kiste çevirebilir.çok üzgünüm tam bir yıkım oldu benim için bu sefer iğnelere baştan başladık diye çok ümitliydim ama yine olmadı dün doktordan çıkınca çok ağladım ve bu sabah küllerimden yeniden doğdum diyebilirim.herşeyi bırakıyorum içtiğim incir sularını rahim duvarımı kalınlaştırmak için yaptığım bitkisel çayları herşeyi.olacağı varsa zaten rabbim herşeyi kendi ayarlıyor ve nasipten öteye geçilmiyor.belki de böylesi hayırlı Allah büyük belkide büyümemesinde var bir hikmet bizim için böylesi hayırlı.o yüzden artık yıpratmicam kendimi yarın gidince konuşucaz doktorla eğer hala dirençliyse istemiyorum iğne falan kesicem tedaviyi birdahaki ay rapor çıkartıp öyle devam edicez yolumuza.aranızda menogon a bu kadar direnç gösteren varmı ozgeozge canım sende durumlar ne?

Merhaba kızlar. Çarşamba kan değerim 43.3 çıkmıştı. Bugün 207 ye yükselmiş. Çok sevindim yaa. İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…