- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
kızlar sonucumu aldım ama neyazıkki güzel haber yazamıycam size 0.67 yani negatif zaten lekelenmelerim başladı yarın adetim başlar off çok ağladım çok üzüldüm ama elden gelmiyor birşey yola devam napalım rabbim bizlere bunu yazmış
merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??
Ayyy çokkk sevindim yaa :) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn.
Ben de 8 aralıkta yaptırdım aşılamamı ama doktor 15 gün sonra gel dedi. En iyisi yarın gidip tahlil yaptırayım bari :) heyecan yaptım şimdi.
merhaba.. ben de 8 aralık ta şılama yaptırdım. Bugün yapılan testte hcg 115 çıktı. dr hamilesin ma 48 saat sonra tekrar bakacağız dedi. benzer sonuç alan var mı ??
selamlar nadidem hayırlı olsun bende aşılam düşünüyorum senin sorunun tam olarak neydi canım birde aşılamada transfer işlemi çok zor mu ben en çokda ondan çekiniyorum bir türlü cesaretimi toplayamıyorum çünkü vajinal muayeneden bile çekiniyorum sebebi ilk muayenemi çok kötü ve anlayışsız biri tarafından gerçekleşmesi bu bende psikolojik olarak korku yarattı ve atamıyorum içimden tekrar hayırlı olsun
Benim sonucum 43.3 çıktı. Ben de 8 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Cuma yine gel dedi doktor. İnşallah değerim yükselir. Sevinemedim gördüğüm rakama
Benim sonucum 43.3 çıktı. Ben de 8 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Cuma yine gel dedi doktor. İnşallah değerim yükselir. Sevinemedim gördüğüm rakama
çok üzüldüm gerçekten..
dr bana 48 saat sonra aynı saatte tekrar test yaptır dedi. değerin 2 katına çıkması lazımmış. belki seninki de yükselir. önemli olan değerin yükseliyor olması değil mi ??
meraba kızlar bende aşılama için tedaviye başladım ama daha çok erken safhadayım..farlutal kullanıyorum şimdilik....adet gelmesini bekliyoruz...
kızlar bence değerleriniz güzel..niye bu kadar yüksek çıksınki hamile olmasanız..2 bile çıkmıyor bebek olmasa...
verilen iğnelerden desen en fazla 10 çıkar bence o bile çıkmazda...kaç gün oluyordur iğneleri bırakalı ...
kızlar ayın 15 inde ovitrelle yapıldı denildiği gibi kasıklarımda felan ağrım yok aynı şekilde bende de yumurta tembelliği varmış bide pko.menogon kullandım sadece 1 yumurtam oldu ovitrelle yide vuruldum ocak 1 e kadar bekleyeceğim inşallah tutar hemen test yaptırasım geliyor ama kendimi tutuyorum umutlanmamak için 1 yumurta ile hamile kalan var mı?
canım ben puregon iğne kullanıyorum başka da bir şey vermedi doktor.benim 1 yumurtam gelişmiş sadece.12. günümde yani yarın aşılamam yapılıcak..yumurtamın kaç mm olduğu hakkında hiç bir bilgi vermediler bana.bilmiyorum ama aşılama yapılacağına göre heralde iyi büyümüştür diye düşünüyorum..
sinemcim nasip değilmiş sakın üzülme demekki sağlıksızdı yumurta olmadı .yola devam canım..kızlar sonucumu aldım ama neyazıkki güzel haber yazamıycam size 0.67 yani negatif zaten lekelenmelerim başladı yarın adetim başlar off çok ağladım çok üzüldüm ama elden gelmiyor birşey yola devam napalım rabbim bizlere bunu yazmış
kızlar yumoşunun büyüdüğünü akıntısından anlayan var mı ? benim bugün 11. günüm sabah ezanına kalktığımda wc deyken şeffaf renkle bol bir akıntı farkettim.sonra bugün gün içinde de neredeyse 20 cm e kadar uzayıp kopmadığını farkettim
ay büyüdümü bu yumoş neee
bugün aşılamamı oldum.bir kaç gün yatıcam evde..işe gitmiycem.inşallah tutar...içimde hiç tutacağına dair bir his yok ...
Hayırlısı olsun senin için. İnşallah tutar bebeğin. Çok heyecan stres yapma, hayatına hiç bir değişiklik yokmuş gibi davran. Ben de cumayı bekliyorum kesin sonuç için.
ykızlar yumoşunun büyüdüğünü akıntısından anlayan var mı ? benim bugün 11. günüm sabah ezanına kalktığımda wc deyken şeffaf renkle bol bir akıntı farkettim.sonra bugün gün içinde de neredeyse 20 cm e kadar uzayıp kopmadığını farkettim
ay büyüdümü bu yumoş neee
bencede kuzum yat dinlen işe falan gitme önemli bir durum sonuçta hayırlısıı hakkındaa inşallah göbüşüne konmuştur küçük meleğinnnbugün aşılamamı oldum.bir kaç gün yatıcam evde..işe gitmiycem.inşallah tutar...içimde hiç tutacağına dair bir his yok ...
windy blue hadi hayırlısııı inşallah cuma günü gelmez şimdi senin için sende stres yapma emiiiHayırlısı olsun senin için. İnşallah tutar bebeğin. Çok heyecan stres yapma, hayatına hiç bir değişiklik yokmuş gibi davran. Ben de cumayı bekliyorum kesin sonuç için.
arkadaşlar umudum azalmaya başladı.karnımda hafıf agrı var sanırım regl olacam pazartesi test yaptırmamada gerek kalmıcak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?