aşılamanın 14.günü kanda çıktı 11. ve 13 günler kendim evde test yapyım çıkmadı aşılama da kanda çıktığını okumuştum doğruymuş 12.gün adet olacak gibi kasılmalar oldu halen sürüyo herkezein emeklerinin karşılığını versin allah
ercelf bu ılk asılamanmı
Merhaba arkadaşlar, ben de ilk aşılamamın sonucunda pozitif sonucu görenlerdenim çok şükür. İnşallah sizinde sonuçlarınız olumlu olur. Aşılama ile adet günüm arasında kasık ağrısı ve göğüslerimde hassaslık vardı. Adet olacağım günler geçtikten sonra o belirtiler de geçti. Ne bulantı ne sancı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok. Doktor da bu günlerin tadını çıkar dedi :) Belirti arayarak kafanızı karıştırmayın her vücut yapısı farklı herkes farklı belirtiler yaşıyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
ercelif ben senden çok umutluyum. İnşallah güzel sonuç alacaksın :)
canım gerçekten mi nasıl yani aşılama olunca idrarda çıkmıyor mu ama sonrasında ilişki de öneriyor doktor ne ile kaldığımızı da bilemeyiz ama bana saçma geldi sadece aşılama geç olduysa idrarda çıkmayabilir gibime gleiyor.bakalım ben yapıcam 14. günü evde gebelik testi gözümü karartıp bakıcam valla.ya kan verir de onda da çıkmaz sa o zaman daha çok ümitlenirim.evde hemen belli olur stres yaşamam.çıkmazsa tabi kanda b
aktırırım sonra ama :)
evet.ben 1 kez klomen+ovitrelle kullanarak normal ilişki ile hamile kaldım.eşimde sorun yok spermleri gayet iyi.8 haftalık düştü meleğimiz.ben kolay hamile kalamıyorum kürtajın üzerinden 7 ay geçti ilk defa iğnelerle bu ay 1 yumurtam gelişti 18 mm.kaçırmak istemedik.aklımızda kalmasın aşılama istedik.gerçi normal bir ilişkiden farkı yok gebelik şansı aynı ama girdik bir yola biraz ilişki stresinden de uzaklaştırdı bizi.şimdi sonuç bekliyoruz işte.
desteğin için teşekkürler arkadaşım inşallah içine doğan doğru olur.şu 10 gün su gibi akıp geçti şimdi bugünü de bitti sayarsak 3 gün kaldı geçmezzzzzzzz geçmezzzzzzzzz :)
nur ben adet oldum canım.dün geldi kırmızılar.üzüldüm ama herşey allahtan.umarım sen güzel haberi verirsin bizlere.ben bir süre doktora gitmemeyi kafamı dağıtmayı düşünüyorum.bir süre oluruna bırakmakta fayda var.hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum.rabbim önce isteyen herkese sonra bana versin diyorum.sevgiler....
okyanus umarım hersey gonlunce olur canım rabbım senınde benımde tum bebek hasretı cekenlerınde yuzunu guldursun ben adet olmadım bugun test yaptıracagız bakalım ınsallah allahım benı saglıklı hayırlı evlatla mujdelendırsın ve tum ısteyenlerı dun ogrendımkı eltım hamıle cıktı ınsallah allahım yerındırmez benı duaya cok ıhtıyacım var
Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yorumlarınıza biraz göz attım da aynı sorunları yaşıyoruz. Bende 2 Ocakta aşılama yaptırdım şuan gün sayıyorum ama bir türlü geçmiyor şu günler. ilk üç gün kasıklarımda hafif ağrılarım vardı şuanda da belim sızlıyo hafif hafif çok şiddetlide değil ama hissettiriyor kendini sizde de böyle ağrılar oluyor mu birde doktorum progestan ilacı verdi vajinadan onu kullanıyorum ama akıntı yapıyor. aynı problemleri yaşayan var mı acaba aranızda.
bugün 10. günüm hala adet olmadım ama agrılarım var son 4 gün cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum..........
Allah herkezin yardımcısı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz.............
Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yorumlarınıza biraz göz attım da aynı sorunları yaşıyoruz. Bende 2 Ocakta aşılama yaptırdım şuan gün sayıyorum ama bir türlü geçmiyor şu günler. ilk üç gün kasıklarımda hafif ağrılarım vardı şuanda da belim sızlıyo hafif hafif çok şiddetlide değil ama hissettiriyor kendini sizde de böyle ağrılar oluyor mu birde doktorum progestan ilacı verdi vajinadan onu kullanıyorum ama akıntı yapıyor. aynı problemleri yaşayan var mı acaba aranızda.
canım daha beklemen lazım malesef sen de benim gibi sabırsızlanıyosun benim de 12. günüm ben de çarşambayı bekliyorum.daha erken yapmicam test.benim ilk 10 günüm çok rahat geçti su gibi ama şimdi geçmek bilmiyor.umarım pozitif sonuç alırız..
28 aralıkta aşılamamı oldum bikaç gün sonra da fitile başlattı doktorum akıntı olması normal merak etme ama vajinaya koyduktan sonra biraz yat en az yarım saat yoksa erimeden çıkabiliyor.fitil olarak rahat aslında ağızdan alınınca çok uyku yapıyor.ben 11 ocak da test yapıcam.Allah senin de yardımcın olsun.şimdiden kendini dinleme 10 gün hiç takılma belirtilere..
kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan varmı? adet tarihini geciktirirmi acaba yada progestan?
yani şuana kadar adet olacaksam mutlaka işaret gelirdi geçen ay ovitrelle nin 10. gününde işaret gelmişti sonra da adet oldum.şimdi iğnenin üzerinden 14 gün geçti.tık yok.ama fitil den dolayı gecikebilir mi merak ettim.çoğu insan adetleri düzenlediğini söylüyor ama ben yine de bilginiz var mı diye sormak istedim..
evet haklısın ama hep aklımda hiç çıkmıyor ki inş. hamile kalırız hepimiz 1,5yıllık evliyim ben ama şimdiye kadar bekledik olmadı. sen ne kadarlık evlisin ilk aşılaman mı?
kızlar bugun asılamanın ustunden 17 gun gectı ve bugun normalde benım adet gunum ama degerım 0.100 cıktı doktor dedı hamılıelk yok dedı
ama cumartesıye kadar adet olmassam yıne test yapacak bakacakl deger yukselmesse aynı kalırsa adet sokturucu vuracakmıs yanı banada tup bebek gorundu boyle sans olurmu be hersey normalse adet olurdum heralde
gebelık yoksa yanı asılamada adet gecıkmesı yasayan varmı
kızlar bugun asılamanın ustunden 17 gun gectı ve bugun normalde benım adet gunum ama degerım 0.100 cıktı doktor dedı hamılıelk yok dedı
ama cumartesıye kadar adet olmassam yıne test yapacak bakacakl deger yukselmesse aynı kalırsa adet sokturucu vuracakmıs yanı banada tup bebek gorundu boyle sans olurmu be hersey normalse adet olurdum heralde gebelık yoksa yanı asılamada adet gecıkmesı yasayan varmı
üzülme hala adet olmadın ve hala bi umudun var canım.bu iş gerçekten moral işi.bak ben 3.5 yıllık evliyim 2 kez hamile kaldım ikisi de doğal gebelikti.ikincisinde sol tüpüm alındı.tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum.bu arada 30 yaşındayım en çok da buna üzülüyorum.allah büyüktür.eğer nasipse hiçbirşey engel olamaz.
üzülme hala adet olmadın ve hala bi umudun var canım.bu iş gerçekten moral işi.bak ben 3.5 yıllık evliyim 2 kez hamile kaldım ikisi de doğal gebelikti.ikincisinde sol tüpüm alındı.tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum.bu arada 30 yaşındayım en çok da buna üzülüyorum.allah büyüktür.eğer nasipse hiçbirşey engel olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?