Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım gerçekten mi nasıl yani aşılama olunca idrarda çıkmıyor mu ama sonrasında ilişki de öneriyor doktor ne ile kaldığımızı da bilemeyiz ama bana saçma geldi sadece aşılama geç olduysa idrarda çıkmayabilir gibime gleiyor.bakalım ben yapıcam 14. günü evde gebelik testi gözümü karartıp bakıcam valla.ya kan verir de onda da çıkmaz sa o zaman daha çok ümitlenirim.evde hemen belli olur stres yaşamam.çıkmazsa tabi kanda b
aktırırım sonra ama :)

ercelf bu ılk asılamanmı

evet.ben 1 kez klomen+ovitrelle kullanarak normal ilişki ile hamile kaldım.eşimde sorun yok spermleri gayet iyi.8 haftalık düştü meleğimiz.ben kolay hamile kalamıyorum kürtajın üzerinden 7 ay geçti ilk defa iğnelerle bu ay 1 yumurtam gelişti 18 mm.kaçırmak istemedik.aklımızda kalmasın aşılama istedik.gerçi normal bir ilişkiden farkı yok gebelik şansı aynı ama girdik bir yola biraz ilişki stresinden de uzaklaştırdı bizi.şimdi sonuç bekliyoruz işte.

desteğin için teşekkürler arkadaşım inşallah içine doğan doğru olur.şu 10 gün su gibi akıp geçti şimdi bugünü de bitti sayarsak 3 gün kaldı geçmezzzzzzzz geçmezzzzzzzzz :)

kızlar bugun benım 16 gunum dun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ama umıdım hep var yarın adet gunum yarınmı gıdım test yapmaya yoksa salı gunumu tutmayıpta adet olmayan varmı yanı gunu gecen

okyanus nasılsın gelısme varmı senınle aynı gun asılama yaptık aynı gunde adet tarıhımız senı merak ettım ben adet olmadım yarında olmam ınsallah ama belıme ara sıra agrı gırıyor

nur ben adet oldum canım.dün geldi kırmızılar.üzüldüm ama herşey allahtan.umarım sen güzel haberi verirsin bizlere.ben bir süre doktora gitmemeyi kafamı dağıtmayı düşünüyorum.bir süre oluruna bırakmakta fayda var.hepimiz için herşeyin hayırlısını diliyorum.rabbim önce isteyen herkese sonra bana versin diyorum.sevgiler....

okyanus umarım hersey gonlunce olur canım rabbım senınde benımde tum bebek hasretı cekenlerınde yuzunu guldursun ben adet olmadım bugun test yaptıracagız bakalım ınsallah allahım benı saglıklı hayırlı evlatla mujdelendırsın ve tum ısteyenlerı dun ogrendımkı eltım hamıle cıktı ınsallah allahım yerındırmez benı duaya cok ıhtıyacım var

kızlar günaydın hepinize hayırlı bir hafta diliyorum. ben bişey sorucaktım sizler aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız.benim bugün 12. günüm ovitrelle nin de 14. günü.doktorum aşılamanın 14. günü test yapabilirsin dedi ama ben 1 gün erkene alıp yarın yapsam mı acaba önce evde gebelik testi yapıp idrarda bakmak istiyorum.varsa çıkar mı iğnenin üzerinden 15 gün geçmiş olacak.

umarım pozitif çıkar.merakla bekliyorum.sonucu alır almaz paylaş bizimle.

bugün 10. günüm hala adet olmadım ama agrılarım var son 4 gün cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum..........
Allah herkezin yardımcısı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz.............

Arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yorumlarınıza biraz göz attım da aynı sorunları yaşıyoruz. Bende 2 Ocakta aşılama yaptırdım şuan gün sayıyorum ama bir türlü geçmiyor şu günler. ilk üç gün kasıklarımda hafif ağrılarım vardı şuanda da belim sızlıyo hafif hafif çok şiddetlide değil ama hissettiriyor kendini sizde de böyle ağrılar oluyor mu birde doktorum progestan ilacı verdi vajinadan onu kullanıyorum ama akıntı yapıyor. aynı problemleri yaşayan var mı acaba aranızda.

Hayırlı olsun canım. İnşallah olumlu sonuçlanır. Sendeki belirtiler bende de vardı. Bel, kasık ağtısı bazen sancı devam etti. Bu iyi bir işaret. Akıntı da devamlı vardı dediğin gibi Progesteron jel kullandım bende. Senin belirtilerini yaşayıp gebe olduğunu öğrenen çok kişi var burada. Hayırlısı inşallah hepimiz için.

bugün 10. günüm hala adet olmadım ama agrılarım var son 4 gün cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum..........
Allah herkezin yardımcısı olsun inşallah bebişlerimize kavuşuruz.............

canım daha beklemen lazım malesef sen de benim gibi sabırsızlanıyosun benim de 12. günüm ben de çarşambayı bekliyorum.daha erken yapmicam test.benim ilk 10 günüm çok rahat geçti su gibi ama şimdi geçmek bilmiyor.umarım pozitif sonuç alırız..

28 aralıkta aşılamamı oldum bikaç gün sonra da fitile başlattı doktorum akıntı olması normal merak etme ama vajinaya koyduktan sonra biraz yat en az yarım saat yoksa erimeden çıkabiliyor.fitil olarak rahat aslında ağızdan alınınca çok uyku yapıyor.ben 11 ocak da test yapıcam.Allah senin de yardımcın olsun.şimdiden kendini dinleme 10 gün hiç takılma belirtilere..

kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan varmı? adet tarihini geciktirirmi acaba yada progestan?
yani şuana kadar adet olacaksam mutlaka işaret gelirdi geçen ay ovitrelle nin 10. gününde işaret gelmişti sonra da adet oldum.şimdi iğnenin üzerinden 14 gün geçti.tık yok.ama fitil den dolayı gecikebilir mi merak ettim.çoğu insan adetleri düzenlediğini söylüyor ama ben yine de bilginiz var mı diye sormak istedim..

evet haklısın ama hep aklımda hiç çıkmıyor ki inş. hamile kalırız hepimiz 1,5yıllık evliyim ben ama şimdiye kadar bekledik olmadı. sen ne kadarlık evlisin ilk aşılaman mı?

Yakın bir arkadaşım aşılamasının 15. günü gelmeden adet olmuştu. Belirtileri bilmiyorum ama geciktirmiyor. Belirtiler zaten birbirine karışmış durumda oluyor o günlerde :)

evet haklısın ama hep aklımda hiç çıkmıyor ki inş. hamile kalırız hepimiz 1,5yıllık evliyim ben ama şimdiye kadar bekledik olmadı. sen ne kadarlık evlisin ilk aşılaman mı?

3.5 senelik evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz.1 düşüğüm var 8 haftalık klomen ve ovitrelle ile normal ilişki ile olmuştu.kürtajdan 7 ay sonra ilk defa bu ay bir yumurtam gelişti eşimde sorun olmamasına rağmen kaçırmak istemedik.ve 28 aralıkta oldum aşılamamı.

kızlar bugun asılamanın ustunden 17 gun gectı ve bugun normalde benım adet gunum ama degerım 0.100 cıktı doktor dedı hamılıelk yok dedı
ama cumartesıye kadar adet olmassam yıne test yapacak bakacakl deger yukselmesse aynı kalırsa adet sokturucu vuracakmıs yanı banada tup bebek gorundu boyle sans olurmu be hersey normalse adet olurdum heralde
gebelık yoksa yanı asılamada adet gecıkmesı yasayan varmı

üzülme hala adet olmadın ve hala bi umudun var canım.bu iş gerçekten moral işi.bak ben 3.5 yıllık evliyim 2 kez hamile kaldım ikisi de doğal gebelikti.ikincisinde sol tüpüm alındı.tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum.bu arada 30 yaşındayım en çok da buna üzülüyorum.allah büyüktür.eğer nasipse hiçbirşey engel olamaz.

canım üzülme sakin nasip böyleymiş demekki sen inşallah bebek yoksa tabi çok gecikmeden adet olursun.ben de merak ediyorum aşılamadan sonra bebek olmayıp da adeti geciken var mı diye açıkçası.progestan kullanıyomusun canım? ve adet olacakmış gibi olup da olamıyormusun yoksa hiç belirtin mi yok?

canım sana da geçmiş olsun ama ümitsizliğe kapılma tek tüple hamile kalan çok insan tanıyorum ben ve benim sağ tüpüm doğuştan yok ona rağmen 1 kez gebe kaldım mayıs ayında 8 haftalık düşük oldu malesef.şimdi ikinci denememiz sol tüp ve sol yumurtalıkla yola devam ediyoruz.yarın kan testine gidicem bende..

canım bu arada benim de dış gebelik en büyük korkum Allah göstermesin ona da bişey olursa tüpsüz kalamayız artık kendimiz hamile gerçi onun da çaresi tüp bebek ama yine de korkuyorum sana ne zaman belirti verdi yoksa doktor kese rahimde görünmeyince mi anladı.kaybetme aşamasına nasıl geldin tüpünü geç mi farkedildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…