Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sonucumu dün öğrendim arkadaşlar. 0,56 malesef ((. hayırlısı böyleymiş demekki napalım. rabbim bir gün nasip eder inşallah...

sonucumu dün öğrendim arkadaşlar. 0,56 malesef ((. hayırlısı böyleymiş demekki napalım. rabbim bir gün nasip eder inşallah...

negatif demek hayırlısıı eylülcüm sıkma canınııı sendee kaç gün sonra öğrendin pekiii

aşılamamın15, gününde yaptırdım testi. adet günümede 3 gün var. erken mi oldu acaba bilmiyorum.

bence beklee inşallahhh geç döllenme olmuşturr sıkma canını ve dua et lütfen belli olmuyor ki bazen....Gelecek kuzuumm gelecek bebişlerimiz olmazsa sende bu ay hayıt ilacıyla preseed dene belki işine yarar çok kişi böyle hamiş kalmış aşılamadan önce pressedi öneriyorlar ben bu ay denedim bakalım sonuç ne olacak önümüzdeki 3 ay deneyeceğim hayırlısı hakkımızda...

zaman geçmek bilmiyor arkadaşlar.mayıs ta evliligimin 3.yılına giriyorum 1 düşük birde 6.ayda gebelık sonlandırma yaşadım.1yıldır ıse hamile kalamıyorum.inşallah aşılamam tutar 26 snda yeniden sevinirim.

kızlar benimde bugun aşılamamın 12.günü idrar testi yapsam çıkarmı acaba ama heran adet olacakmışım gibi belim ağrıyor bide benim normal adet tarihim gecti aşılamadan kaç gün sonra adet görülüyor belim çok ağrıyor pazartesi test tarihim ama umudum kalmadı artık tuvalete gitmeye korkuyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

arkadaşlar ben geçen ay da menogon ve femara kullanmıştım ama bu ay çok baş ağrısı yapıyor ve ateş basıyor sonra da üşüyorum böyle yan etkileri olan var mı aranızda?? bir de sivilcelerimin birisi bitiyor ötekisi çıkıyor balonn gibi göğüslerimde de kist varmış gibi acıyor bazen. hormon yükleniyor vücudumuza aslında normal olabilir ama aynılarını yaşayan var mı:)

canım üzülme eninde sonunda olacak inşallah bebeklerimiz...bir kaç gün sonra bir daha test yap bence...

bence bekle canım daha erken değil mi?14 gün olsun bi öyle yap..beklemesi zor biliyorum ben de geçicem bu yollardan ama erken test yaparsan belki negatif çıkar üzülürsün..günün dolsun öyle test yap derim ben..

ben de puregon kullanıyorum ilk 2 gün baş ağrısı yaptı..ama sivilce yok..bir de sinir yapıyor..normalden daha stresli ve sinirliyim..offf zor işler bunlar ya...

bu sabah kontrole gittim.çarşamba günü sabah 9'da aşılamam olacakmış..hadi hayırlısı artık..bir de birşey sorucam kızlar..pazartesi akşam 21:00'de çatlatma iğnesi olucakmışım.çarşamba sabah 9:00'da aşılamam olcakmış..normal mi bu?arasındaki saat farkı kaç olmalı?

Merhaba arkadaslar bende 4bucuk yillik evliyim ... Uzun tedaviler surecinden sonra asılamaya karar verildi..ve ilk asilamamizi yaptirdik ..malesef dun askam sonucu aldim ve olumsuz cikti...nasipp artik...persembe gunu baska bi arkadasimla konustum 9ay karninda tasidigi bebegim 1 gun yasayip ölmüs..bu ve bunun gb olumsuzlukları dusununce bi kez daha sukrediyorum .. O aciyi yasamak cok zor rabbim sabır versin o arkadaslarimiza....bizim sadece sabretmemiz ve dua etmemiz gerekir...Allah olmayana isteyene bi sevgiyi doyasiya yasatmayi nasip etsin ....Etrafımda o kadar cok mucizevi olay var ki bu yuzden umudumuzu yitirmeyelim... Kisa bi ornek;teyzem 48 yasindaydi o zmnlarda ve kullanmadigi ilac kalmamisti bi kalp ilaclarini kullaanmamistir en nihayetinde...18 yil aradan sonra rahminde kist olustu surekli o kist yuzunden ilac ultrason vs tedaviler uygulandi... VE Bİ GECE KİST PATLADİ KİSTİN İCİNDEN 4AYLİK BEBEK CİKTİ .....cokta saglikli suan mucize enes 2. Sinifta okuyor......RABBİM OL EMRİNİ VERDİKTEN SONRA TAŞIN ARASİNDAN OT BİTİYOO...umudumuzu yitirmeyelimm hayirlisiyla bigunn bizim yanimizda da bi ses bi nefess annemmm diye seslenecekk.... Allahin izniyle insallahhhh

arkadaşlar çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama aşılamadan önce spermlerin yıkanıp bana verilmesi gerekmez mi? ee o zaman doktor sabah 9'da aşılama yapılacak dedi.ne ara spermleri yıkayıp verecekler ki?zaten sabah 9'da açılıyor aşılama merkezi..ay ben çok huzursuzum..sizin spermler yıkandı mı?

ben dün yaptırdım. Eşimin spermlerini dün 12 de aldılar bana da saat 3 de aşılama yapcaz dediler ama 4 de yaptılar

ben dün yaptırdım. Eşimin spermlerini dün 12 de aldılar bana da saat 3 de aşılama yapcaz dediler ama 4 de yaptılar

inşallah tutar canım..ben pazartesi arayıp sorcam merkeze..valla içime kurt düştü..sen ne zaman çatlatma iğnesi oldun saati kaçtı?

moon canım stres yapma hiç bizede sabah burda olun dediler oglen 12:30 gibi yapıldı asılama ilk once esimden ornek alıp bizi o saate kadar bekletiler ,zaman saat olarak verilmemisti yani belki sizinde aynı sey olur bu arada bisey sorcagım benim catlatma ignem cumartesi 21 de vuruldu aşılamam pazartesi 12:30 da oldu aradaki sure bana uzun gibi geldi doktora sordum her bünye ayrıdır demek ki sizin için bu uygunmus dedi bilmiyorum umarım hersey yolundadır.

kimi doktor 24 saatten sonra yapıyor yumurta çatladığında orda olsun spermler diye kimisi de 36 saat geçtikten sonra seninki öyle yapacak demekki 36 saat geçiyor ama normali bu bize de çatlatma iğnesini vurulduğumuz gün ilişki vermiyolar mesela ertesi akşam yapın diyolar o da 36 saate tekabül ediyor.

canım verdiğin örnek tüylerimi ürpertti inanamadım 4 aylık bebek derken 4 aylık bebeği nasıl yaşattılar onu anlamadım gelişimini nasıl tamamladı.sana da çok geçmiş olsun moralli olmana sevindim.artık yeni nesilde çok var infertilite sıkıntısı yaşayan.ben normal bakıyorum birçok şeye artık.

sen yine iyisin biz ilk aşılama önerdiklerinde spermler başka yerde laboratuvar da yıkanıcak dediler istemedik gözümüzün önünde olsun dedik ya karışırsa dedik yaptırmadık sonra bıraktım zaten orayı nenehatun un tüp bebek ve infertilite merkezine başladım burda yaptırıcam aşılamayı gayet güvenilir çünkü..
o ay hamile kalmıştım ovitrelle ile.sizi 9 da çağırmışlar eşinden hemen alırlar örnek daha güzel işte taze taze bikaç saat sonra sana enjekte ederler korkma sen sakın.

bende 14 aralıkta ilk aşılamamı oldum şuan beklemedeyiz sonucumu 26 aralıkta öğreneceğim allahım nolur banna ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip et yanlız sağ yumurtalığımda hep bi ağrı var neden bilemedim acaba tuttumu ki

inşallah tutar canım inşallah..dualarım hep sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…