sonucumu dün öğrendim arkadaşlar. 0,56 malesef((. hayırlısı böyleymiş demekki napalım. rabbim bir gün nasip eder inşallah...
negatif demek hayırlısıı eylülcüm sıkma canınııı sendee kaç gün sonra öğrendin pekiii
aşılamamın15, gününde yaptırdım testi. adet günümede 3 gün var. erken mi oldu acaba bilmiyorum.
Sementine hayırlı olsun öcelikle , benimde aşılamam 12 aralıkta yapıldı ve vende 26 sında sonuc alacagım ege universitesindemisin sende acaba merak ettim hatta o gun orada karsılasmıs olabilir miyiz diye aklıma takıldı :) umarım sonuc bekleyen herkes için olumlu sonuclar alınır topigi acan arkadas bi liste yapsak kimler beklemede kimler sonuc almış liste sekilnde gorsek nazicane fikrim :)selam canım ben aşılamamı adana başkentte yaptırdım.seninde hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırızı hepimiz
canım üzülme eninde sonunda olacak inşallah bebeklerimiz...bir kaç gün sonra bir daha test yap bence...sonucumu dün öğrendim arkadaşlar. 0,56 malesef((. hayırlısı böyleymiş demekki napalım. rabbim bir gün nasip eder inşallah...
kızlar benimde bugun aşılamamın 12.günü idrar testi yapsam çıkarmı acaba ama heran adet olacakmışım gibi belim ağrıyor bide benim normal adet tarihim gecti aşılamadan kaç gün sonra adet görülüyor belim çok ağrıyor pazartesi test tarihim ama umudum kalmadı artık tuvalete gitmeye korkuyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
arkadaşlar ben geçen ay da menogon ve femara kullanmıştım ama bu ay çok baş ağrısı yapıyor ve ateş basıyor sonra da üşüyorum böyle yan etkileri olan var mı aranızda?? bir de sivilcelerimin birisi bitiyor ötekisi çıkıyor balonn gibi göğüslerimde de kist varmış gibi acıyor bazen. hormon yükleniyor vücudumuza aslında normal olabilir ama aynılarını yaşayan var mı:)
ben dün yaptırdım. Eşimin spermlerini dün 12 de aldılar bana da saat 3 de aşılama yapcaz dediler ama 4 de yaptılar
arkadaşlar çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama aşılamadan önce spermlerin yıkanıp bana verilmesi gerekmez mi? ee o zaman doktor sabah 9'da aşılama yapılacak dedi.ne ara spermleri yıkayıp verecekler ki?zaten sabah 9'da açılıyor aşılama merkezi..ay ben çok huzursuzum..sizin spermler yıkandı mı?
bu sabah kontrole gittim.çarşamba günü sabah 9'da aşılamam olacakmış..hadi hayırlısı artık..bir de birşey sorucam kızlar..pazartesi akşam 21:00'de çatlatma iğnesi olucakmışım.çarşamba sabah 9:00'da aşılamam olcakmış..normal mi bu?arasındaki saat farkı kaç olmalı?
Merhaba arkadaslar bende 4bucuk yillik evliyim ... Uzun tedaviler surecinden sonra asılamaya karar verildi..ve ilk asilamamizi yaptirdik ..malesef dun askam sonucu aldim ve olumsuz cikti...nasipp artik...persembe gunu baska bi arkadasimla konustum 9ay karninda tasidigi bebegim 1 gun yasayip ölmüs..bu ve bunun gb olumsuzlukları dusununce bi kez daha sukrediyorum .. O aciyi yasamak cok zor rabbim sabır versin o arkadaslarimiza....bizim sadece sabretmemiz ve dua etmemiz gerekir...Allah olmayana isteyene bi sevgiyi doyasiya yasatmayi nasip etsin ....Etrafımda o kadar cok mucizevi olay var ki bu yuzden umudumuzu yitirmeyelim... Kisa bi ornek;teyzem 48 yasindaydi o zmnlarda ve kullanmadigi ilac kalmamisti bi kalp ilaclarini kullaanmamistir en nihayetinde...18 yil aradan sonra rahminde kist olustu surekli o kist yuzunden ilac ultrason vs tedaviler uygulandi... VE Bİ GECE KİST PATLADİ KİSTİN İCİNDEN 4AYLİK BEBEK CİKTİ .....cokta saglikli suan mucize enes 2. Sinifta okuyor......RABBİM OL EMRİNİ VERDİKTEN SONRA TAŞIN ARASİNDAN OT BİTİYOO...umudumuzu yitirmeyelimm hayirlisiyla bigunn bizim yanimizda da bi ses bi nefess annemmm diye seslenecekk.... Allahin izniyle insallahhhh
arkadaşlar çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama aşılamadan önce spermlerin yıkanıp bana verilmesi gerekmez mi? ee o zaman doktor sabah 9'da aşılama yapılacak dedi.ne ara spermleri yıkayıp verecekler ki?zaten sabah 9'da açılıyor aşılama merkezi..ay ben çok huzursuzum..sizin spermler yıkandı mı?
bende 14 aralıkta ilk aşılamamı oldum şuan beklemedeyiz sonucumu 26 aralıkta öğreneceğim allahım nolur banna ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip et yanlız sağ yumurtalığımda hep bi ağrı var neden bilemedim acaba tuttumu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?