inşallah tutar canım..ben pazartesi arayıp sorcam merkeze..valla içime kurt düştü..sen ne zaman çatlatma iğnesi oldun saati kaçtı?
canım hadiii hayırlııı olsun bebeişin göbüşüne hemencecik konsun inşallahhhh stressiz bekle lütfen ben aşılama yaptırmadım ama preseed diye bir jel kullandım bendede tuhaf ağrılar var.O kasık ağrıları sana bebiş olarak dönsün inş kuzum listeyue ekledim senide hadi hayırlısıııgulbebek ben bugun ilk aşılamamı yaptırdım 14 gunlk bekleme sürecine girdim şuan kasıklarımda ve belimde ağrı var ağrısı olan var mı başka?
nadirecim seninde hakkında hayırlısı olsunnn minicik bebeğin tez vakitte kucağına gelsin inşallah canımmmmben perşembe gecesi saat 3 de çatlatma iğnesini oldum
sinemcimmmm belli olmaz dur bakalım hayırlısıı canımm haklısın sıfırı görmek zor oluyor ama eğer idrarda negatifse bekle derim 2 gün daha eğer gelmezse kan tahlili yaptır bencekızlar yarın benim test günüm ama çok korkuyorum evde gebelik testi yaptım bu sabah ve herzamanki gibi negatif oyüzden hiç gidesim yok bikaç gün daha beklesemmi acaba kaç gün sonra adet görürüm doktorum çatlatma iğnesinden 15gün sonra adet başlar demişti yarın tam 15 napayım sizce o kağıtta kocaman sıfırı görmek istemiyorum:2:
Merhaba arkadaslar bende 4bucuk yillik evliyim ... Uzun tedaviler surecinden sonra asılamaya karar verildi..ve ilk asilamamizi yaptirdik ..malesef dun askam sonucu aldim ve olumsuz cikti...nasipp artik...persembe gunu baska bi arkadasimla konustum 9ay karninda tasidigi bebegim 1 gun yasayip ölmüs..bu ve bunun gb olumsuzlukları dusununce bi kez daha sukrediyorum .. O aciyi yasamak cok zor rabbim sabır versin o arkadaslarimiza....bizim sadece sabretmemiz ve dua etmemiz gerekir...Allah olmayana isteyene bi sevgiyi doyasiya yasatmayi nasip etsin ....Etrafımda o kadar cok mucizevi olay var ki bu yuzden umudumuzu yitirmeyelim... Kisa bi ornek;teyzem 48 yasindaydi o zmnlarda ve kullanmadigi ilac kalmamisti bi kalp ilaclarini kullaanmamistir en nihayetinde...18 yil aradan sonra rahminde kist olustu surekli o kist yuzunden ilac ultrason vs tedaviler uygulandi... VE Bİ GECE KİST PATLADİ KİSTİN İCİNDEN 4AYLİK BEBEK CİKTİ .....cokta saglikli suan mucize enes 2. Sinifta okuyor......RABBİM OL EMRİNİ VERDİKTEN SONRA TAŞIN ARASİNDAN OT BİTİYOO...umudumuzu yitirmeyelimm hayirlisiyla bigunn bizim yanimizda da bi ses bi nefess annemmm diye seslenecekk.... Allahin izniyle insallahhhh
Yeter ki Rabbim ol desinnn değil mi o kadar çok mucize var kii insanlarr ne uğraşlardan sonra doğal yolla hamile kalıyor o yüzdenn Allah bilir herşey vesileee o isterse olur tıpkı enes gibiiii o istemezse olmazz.Herşeyin hayırlısını yaşamayı nasip etsin yüce Allahımm...Ercelfcimm Rabbimin hikmeti iste hani aciklamasini bi turlu bulamadi hekimler ama kist rahimdeydi ve sadece zar korudu kist patladi kistin icindeki zar ortaya cikti ...ilk donmlerde zaten anlasilmiyoduki hamileligi kist buyuyo diye dusunuldu hep ..enteresan iste mucizeligi de burda sakli sanirimm.....cok saglikli gelisimine devam etti ayinda dogdu ...moralimm dedigimm gb hamd olsun ki olmak zorundayiz sanirimmm hepimizin bi imtihani istee sabir imhitanindayizz ins bi gun bu imtihan guzelliklerle sonuclanir......UNUTMAYALİM Kİ SIKINTI STRES PROLAKTİNİMİZİ ( sut hormonu)YUKSELTİYO VE GEBE KALMA OLASİLİGİMİZ DUSUYOO ..... hayat devam ediyor ( bu arada bu dizi de fenaa :)) abbas öldü ya bi sevindim bi sevindimm )
Gulbebekcimmm........o hayıt hapı nedir bilgi verebilirmisinn o jell falan ilk defa duydumm :/ insallahhh insallahhh bizde yasayacagiz o duyguyu Allahın izniylee...umutluyummm hic de yitirmedimm....
kızlar ben gidiyorum test yaptırmaya artık şu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum ne olur dua edin sonucu ancak akşama yazabilirim rüyamda çok kötü şeyler gördüm sonucum 2 çıkmıştı bütüngece ağladım hep benim rüyalarım çıkar hep hep dediğim gibi umutlu değilim ama kesin sonucu öğreneyimde yoluma ona göre devam edeyim herzaman dediğim gibi bu aşılamam tutarsa eğer mucize olur hayırlısı olsun artık diyecek bişey yok rabbim yüzümüzü güldürsün biran önce
Ercelfcimm Rabbimin hikmeti iste hani aciklamasini bi turlu bulamadi hekimler ama kist rahimdeydi ve sadece zar korudu kist patladi kistin icindeki zar ortaya cikti ...ilk donmlerde zaten anlasilmiyoduki hamileligi kist buyuyo diye dusunuldu hep ..enteresan iste mucizeligi de burda sakli sanirimm.....cok saglikli gelisimine devam etti ayinda dogdu ...moralimm dedigimm gb hamd olsun ki olmak zorundayiz sanirimmm hepimizin bi imtihani istee sabir imhitanindayizz ins bi gun bu imtihan guzelliklerle sonuclanir......UNUTMAYALİM Kİ SIKINTI STRES PROLAKTİNİMİZİ ( sut hormonu)YUKSELTİYO VE GEBE KALMA OLASİLİGİMİZ DUSUYOO ..... hayat devam ediyor ( bu arada bu dizi de fenaa :)) abbas öldü ya bi sevindim bi sevindimm )
Yeter ki Rabbim ol desinnn değil mi o kadar çok mucize var kii insanlarr ne uğraşlardan sonra doğal yolla hamile kalıyor o yüzdenn Allah bilir herşey vesileee o isterse olur tıpkı enes gibiiii o istemezse olmazz.Herşeyin hayırlısını yaşamayı nasip etsin yüce Allahımm...
Canım hayıt hapı tamamemn doğal hayıt tohumundan elde edilmiş bir hap ben tohumunu kaynatıp içemediğim için hapını kullanıyorum eczanelerde satılıyor adı agnugaston bitkisel bir hap.Adet düzensizliğine yumurta tembelliğine prolaktin süt hormonunu düşürmeye hormonları düzenlemeye yani kolay hamile kalmaya yardımcı oluyormuş.bendede yumurta tembelliği vardı amaa bir baktım benim tembel yumurtalar hortlamışşş hapı içinceebüyüdüler bu ay çok şükür o ilaç sayesindee preseedda istersen araştır preseed jel yazar googledan arattır açıklaması uzun onu okuymanı tavsiye ederim.O jelde spermleri rahimde bilirsiniz asit var bazılarının asit yüzünden çocuğu olmaz çünkü asit spermleri öldürür bu yüzden o jel spermleri zarar görmeden rahime ulaşmasını sağlıyormuş.Hadi hayırlısı dedikkk bakalım....
ercelfcim inşallah hayıta falan gerek kalmaz kuzummm sen şu tedavini ol bakalımm hayırlısıyla bebişin geliverirr bu kadar probleme rağmen senn problemlere takılma lütfenn kafanmı rahat tut emiiiişimdi anladım canım mıcize bebeğimize nazar değmesin.böyle zor süreçlerden geçiyoruz ya kimbilir ne kadar tatlı olucak evlatlarımız.ben şuan iğne oluyorum hergün kalçalarımın üzerine bile yatamıyorum göğüslerim şişiyor yüzümü sıkıntıdan sivilce bastı ama benden bir parça dünyaya getireceğim anı düşünüyorum çektiğim sıkıntıların acısı hafifliyor.herşeye değer.herşeyi çekmeye razıyım..
canım hayıt tohumu alıp içsek bende adet düzensizliği yok ama tek yumurtalığım var o da çok direnç gösteriyor büyümüyor yumurtam.
şükür yumuırtan varmış bakkk bebek için tek yumurta yeter zatennn yumoşl büyüsünnn ve gelsin bebişşşşşşşşşşşgünaydın kızlar bugün 9. günüm kontrolden geldim şimdi solda 1 tane yumurtam var 11*12 boyutlarında dedi yani 12 bile değil.yeni başlamış büyümeye dedi küçük yine dedim bugünde bu boyutta olması normal dedi iğneye devam 75 lik menogon ben iğnenin dozunu arttırır diye düşündüm ama aynı doz devam dedi kalça bandı yazdı tabiki rahim duvarı için perşembe günü tekrar çağırdı bu 3 günlük sürede anca rahim içi tabakası gelişir dedi yumurtada da normal boyutlarda büyüme gözlenirse cumartesi aşılama yapılıcakmış ama yine gecikirse büyümesi pazartesiye kalır dedi yani en geç 16. günümde aşılama yapılacak gibi duruyor hoş benim hiç umudum yok ama. geçen ay iğnelere geç başlamıştık.zaten başlamadan önce femara ile 11 mm olmuştu yani ne değişti ki bu sefer iğne de vurulmama rağmen aynı büyüklükte napalım inşallah sağlıklıdır diye düşünücez hep aynı olucak diye birşey de yok ya inşallah durmaz büyümesi bu 3 gün içinde.yine de 10 mm in üzerine çıkan 1 yumurtam olduğu için seviniyorum.
rahim duvarım ince tabiki bantla desteklenmesi gerekiyor dedi zaten bir tarafı gelişmediği için düşük yapma ihtimalim var geçen ay 7.7 idi daha iyi olabilir değil mi diye sordum.gelişimini tamamlamamış bir rahime göre iyi bir kalınlaşma olduğunu söyledi zaten 7 nin üzeri normal kabul ediliyor dedi.işte böyle.
giderek kısırlaşıyomuyum diye düşünmeye başladım.Allah sonumuzu güzel eylesin inşallah..öpüyorum sizleri.
kızlar ben gidiyorum test yaptırmaya artık şu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum ne olur dua edin sonucu ancak akşama yazabilirim rüyamda çok kötü şeyler gördüm sonucum 2 çıkmıştı bütüngece ağladım hep benim rüyalarım çıkar hep hep dediğim gibi umutlu değilim ama kesin sonucu öğreneyimde yoluma ona göre devam edeyim herzaman dediğim gibi bu aşılamam tutarsa eğer mucize olur hayırlısı olsun artık diyecek bişey yok rabbim yüzümüzü güldürsün biran önce
canım hadiii hayırlııı olsun bebeişin göbüşüne hemencecik konsun inşallahhhh stressiz bekle lütfen ben aşılama yaptırmadım ama preseed diye bir jel kullandım bendede tuhaf ağrılar var.O kasık ağrıları sana bebiş olarak dönsün inş kuzum listeyue ekledim senide hadi hayırlısııı
sağol cnm ağrılarım çok azaldı işe bile geldim hemen bugün sabah stres yapmamaya çalşıyoruz nasıl olsa bigün olacak:) buarada Gülbebek ben zaten listedeydim ama olsun belki ikiz olur da ikisinede başarılı yazarız:)
selam kızlar
bende 15 inde aşılama oldum, 2 tane 18 lik, 16, 14,.. yumurtalarım oluştu,dr çoğul gebelik riski var dedi. ama ben olmayınca olmadığını biliyorum. olmayacağınıda biliyorum ve tüp bebek raporu çıkarttırmak için bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?