İnanın mesleğim gereği öyle şeyler gördüm ki :)Sevgilinden 10_15 yaş büyük bir kadını mu kıskanıyorsun.
Ayrıca çocuğun suçu ne?
Niye tartışıyorsun?
O kadına bakmaz zaten merak etme .
Bencede fazla tepki vermişsin.Ama bana günahsız insanın günahını alıyormuşum gibi davranıyor.
Mesaj atması konusunda ben ısrar ettim çünkü
Şimdi de kendimi kötü hissettiriyor sadece doğru olanın bu olduğunu anlamasını istiyorum çünkü fazla tepki verdiğimi düşünüyor ona göre mesaj atmasak da olurdu
Sevgilim ona bakmasa bile hadsiz bir insana haddini bildirmek en sevdiğim şeydirBencede fazla tepki vermişsin.
Kadının niyeti kötü onu anladık da.
Sevgilin ona mı bakıcak ya
Hadi baktı diyelim benim için direk soğuma sebebi yani.
E tamam olabilir.İnanın mesleğim gereği öyle şeyler gördüm ki :)
Siz öyle yapmayın :)E tamam olabilir.
İnsanlarla uğraşıyorsunuz.
Sana da teklifler gelebilir.
Kibarca red edersin olur biter.
Msj artırmak falan hoş mu sence.
Okumuş etmiş kadınsın.
Lütfen şu kafadan çık
Valla sen bunu yaptıkça sevgilinin totosu kalkar başka da bir işe yaramaz.Sevgilim ona bakmasa bile hadsiz bir insana haddini bildirmek en sevdiğim şeydir
Benim eski eşim de avukattı ve böyle tartışmaları az yapmadık. Davanın maddi geliri iyiyse sert davranmak istemiyor olabilir. Bide ortak tanıdık falan demişsiniz. Sevgilinizden bu konuda empati yapmasını isteyin ama yinede.Ama bana günahsız insanın günahını alıyormuşum gibi davranıyor.
Mesaj atması konusunda ben ısrar ettim çünkü
Şimdi de kendimi kötü hissettiriyor sadece doğru olanın bu olduğunu anlamasını istiyorum çünkü fazla tepki verdiğimi düşünüyor ona göre mesaj atmasak da olurdu
Ne halin varsa gör.Siz öyle yapmayın :)
Evet maddi gelir iyi olduğu için davayı kaçırmak istemiyorBenim eski eşim de avukattı ve böyle tartışmaları az yapmadık. Davanın maddi geliri iyiyse sert davranmak istemiyor olabilir. Bide ortak tanıdık falan demişsiniz. Sevgilinizden bu konuda empati yapmasını isteyin ama
Ne halin varsa gör.
İyiliğğn için söyledim
Özgüvensiz bir tipsin belli
Mesaj atmadan nasıl geri çevirecek? Kazağın yakışmış dediğinde teşekkür ederim mi deseymişE tamam olabilir.
İnsanlarla uğraşıyorsunuz.
Sana da teklifler gelebilir.
Kibarca red edersin olur biter.
Msj artırmak falan hoş mu sence.
Okumuş etmiş kadınsın.
Lütfen şu kafadan çık
Cevap vermezse zaten red etmiş olacakMesaj atmadan nasıl geri çevirecek? Kazağın çok güzel dediğinde teşekkür ederim mi deseymiş
Hayır olmayacak, kadının yılışık bir tip olduğu belli. Sağlam bir cevap verilmesi gerek.Cevap vermezse zaten red etmiş olacak
Biraksin bu işleri nerden kardeşi oluyormuş.Sıkışınca kardeş gibi olur zaten, rezil.
Sizi hakli buldum. Tanidik diye asılması mi lazim asıl kendi utansin arada tanidik var asılıyorum adama diye.
Siz haklısınız. Aynı şey sizin başınıza gelse bu kadar sakin davranır mıymış? Bence Özür dilemeniz büyük hata.Bence de ben haklıyım. Ama erkek arkadaşım diyor ki arada hatırlı dostlarımız var herkese bana yürüyormuş gibi davranmak istemiyorum bu durumda kalmaktan nefret ediyorum vs vs
Artık dayanamadım ve yine tamam özür dilerim aşkım dedim. Yarın tavrımı net bir şekilde ortaya koymak istiyorum
Aslında cevap vermesi için ben zorladımAdamın anası olmadığı sürece böyle bir mesaj atamaz. Sizinki de aslında cevap vermese daha iyi olurdu.
Aslında cevap vermesi için ben zorladım
Şimdi de diyor ki kötü bir duruma düştüm başka şekilde de halledebilirdik
Kadının başka şekilde anlayacağını düşünmüyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?