Yılışık Müvekkil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede fazla tepki vermişsin.
Kadının niyeti kötü onu anladık da.
Sevgilin ona mı bakıcak ya
Hadi baktı diyelim benim için direk soğuma sebebi yani.

İnanın mesleğim gereği öyle şeyler gördüm ki :)
E tamam olabilir.
İnsanlarla uğraşıyorsunuz.
Sana da teklifler gelebilir.
Kibarca red edersin olur biter.
Msj artırmak falan hoş mu sence.
Okumuş etmiş kadınsın.
Lütfen şu kafadan çık

Sevgilim ona bakmasa bile hadsiz bir insana haddini bildirmek en sevdiğim şeydir
Valla sen bunu yaptıkça sevgilinin totosu kalkar başka da bir işe yaramaz.
Sen kendince had bildirdiğini sanıyorsun da .
İlişkine zarar veriyorsun

Benim eski eşim de avukattı ve böyle tartışmaları az yapmadık. Davanın maddi geliri iyiyse sert davranmak istemiyor olabilir. Bide ortak tanıdık falan demişsiniz. Sevgilinizden bu konuda empati yapmasını isteyin ama yinede.

Evet maddi gelir iyi olduğu için davayı kaçırmak istemiyor
Yarın buluşunca son kez hissettiklerimi anlatıp empati yapmasını isteyeceğim

E tamam olabilir.
İnsanlarla uğraşıyorsunuz.
Sana da teklifler gelebilir.
Kibarca red edersin olur biter.
Msj artırmak falan hoş mu sence.
Okumuş etmiş kadınsın.
Lütfen şu kafadan çık
Mesaj atmadan nasıl geri çevirecek? Kazağın yakışmış dediğinde teşekkür ederim mi deseymiş

Siz haklısınız. Aynı şey sizin başınıza gelse bu kadar sakin davranır mıymış? Bence Özür dilemeniz büyük hata.

Adamın anası olmadığı sürece böyle bir mesaj atamaz. Sizinki de aslında cevap vermese daha iyi olurdu.
Aslında cevap vermesi için ben zorladım
Şimdi de diyor ki kötü bir duruma düştüm başka şekilde de halledebilirdik
Kadının başka şekilde anlayacağını düşünmüyorum açıkçası

Bu tarz tavırlara dur demeniz için mutlaka "sevgilimi kaparlar" diye düşünüyor olmak gerekmiyor, yılışıklıktan ve ciddiyetsizlikten nefret ederim. Eşimin de bunlara ses çıkarmaması soğumama sebep olur, siz de kapacaklar diye değil büyük ihtimalle kendinize saygısızlık olarak gördüğünüz ve iş ilişkilerinde ciddiyetten hoşlandığınız için rahatsız oluyorsunuzdur. Bu durumun özgüvenle alakası olduğunu düşünmüyorum. Üstelik şimdi ses çıkarmazsanız evliliğinizde de huzursuzluğunuz devam edecektir. En azından şimdi erkek arkadaşınızla dünyaya bakış açılarınız uyuşuyor mu ya da uyuşabilecek bir noktaya çekilebilir mi anlamış ve daha net kararlar almış olursunuz.

Aslında cevap vermesi için ben zorladım
Şimdi de diyor ki kötü bir duruma düştüm başka şekilde de halledebilirdik
Kadının başka şekilde anlayacağını düşünmüyorum açıkçası

Kadın dua etsin ben olsam ben alır mesajı kendimi tanıtarak atabilirdim. Neyse kadın konuşmak isterse sizli konuşsun sevgiliniz, mesafe koysun. Açıklamasını dinlemesin bile. Direk iş konuşsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…