Yılışık Müvekkil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hislerime tercüman olmuşsunuz
Kendimi iyi bir şekilde ifade edememiştim ama tam olarak bunu kastediyordum

Valla güzel bir adım atma olayımdır. Bir erkekten hoşlanınca mesaj atarım kıyafeti ile ilgili. Eski nişanlıma flört döneminde yapardım , o da bana yapardı bugün çok süslüsün güzel olmuşsun diye. Sonra başladı ilişkimiz . Sonuna kadar haklısınız . İyi olmuş erkek arkadaşınızın tepkisi kadın sevgilisi olduğunu da biliyor . Ayıp yani

Aklima bir anım geldi. Ilkokuldan bir arkadas ki 10 yasimdan beri gormemişimdir. Bana yazmaya basladı ama oyle boyle degil tersledikce yaziyir . En son ortak bir arkadasa dedim uyar diye. Ona demişki ne alakası var ben o niyetle yazmadım. Ben de kurtuldum en azindan deyio gectim. Yani dediginiz gibi gozume kestirdim diyecek hali yok.

Çok haklısınız, ben de olsam cok huylanırdım, iyi niyet yok. Bence kadın resmen yürümüş..
Empati kurduğum zaman, sevgilim benden tepki vermemi istese, zor durumda kalırdım sanırım. Neticede karşımdaki kadın müvekkilim.
Böyle yılışık insanlara en güzel cevap, anlamazlıktan gelmek sanki usandırana kadar.
Yine de ikiniz için de sıkıntılı bir durum..

Bir "yanlış anladın, senin için fesat" vakası daha. Ne güzel saklanıyorlar bunun arkasına. İnşallah bu mesajdan sonra mesafeyi ayarlar sayın müvekkil.

Size bir abla tavsiyesi, haklıyken özür dilemeyin, bu karşınızdakini arsızlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Sonsuza kadar haklıyken bile alttan almaya tahammül edemezsiniz. Sevgiliden ayrılmanın boşanmaktan daha kolay olduğunu benden daha iyi bildiğinize eminim.

Ben sadece sevgilime karşı geri adım attığım için pişmanım böyle durumlarda hep fazla tepki gösteren olacak gibi hissediyorum. Yani öyle görecek beni
Son kez hissettiklerimi net bir şekilde konuşup konuyu kapatacağım

Bir de kadın bu yanlış anladın mesajını attıktan sonra erkek arkadaşım tamam xxx hanım yanlış anlamışım kusura bakmayın yazdı
Maddi olarak yüksek değerli davayı kaçırmak istemediği için bunu yaptı ama ben sevgilime karşı geri adım atmış oldum o da o kadına karşı geri adım attı
Bilmiyorum İçim hiç rahat değil

Evet gerçekten güzel bir cevap olurdu
O an sinirle hiç aklıma gelmedi ama
Yok haklısınız, her sektörde böyle cougar denilen kadınlar yada kendini manther sanan erkekler var. Erkek arkadaşınız burayı dürüst insanlarla dolu bir harikalar diyarı sanıyor olamaz sanırım. Bu kadın artık bir şey yazmaz da bir daha olursa dediğimi yazdırın

haklisiniz, birakin o sizin gonlunuzu almaya calissin. hala cok mu sert durdum diyor. istese tepki koyardi coktan.

bacim bu numaralari yeme hic.

26 Ocak 2022 de ayrıldığınız sevgilinizle mi barıştınız ; bu adam yeni bir insan mı ?

Bence konuyu açmayın eğer kadın bir daha yazarsa. Siz kendiniz kadını arayıp konuşun. Ne kadar samimi olursan ol niye bir insan kazakla alakalı mesaj atar ki olmuşsa olmuş sanane.
Bence bir daha Kİ görüşmeye siz de ortak avukat olarak katılın dosyayı birlikte yürütecez falan deseniz ?

Ya birşey sorucam. Sevgilinizin kazağını o kadın hediye etmiş de sevgiliniz sizi huzursuz etmemek adı altında söylememiş filan olur mu? Dan diye kazak hoş olmuş mesajı da ayrı bir rahatsız edici
Hayır geçen sene aldığı bir kazaktı
Bu kadınla bu yaz tanıştılar

Çok üzerinde durmayın bence artık, geçmiş gitmiş ama tekrarı olursa sorun büyüyecektir. İnşallah kadın aklını başına almıştır. İşin içine para girince erkeklerin ayarı bozuluyor. Aynısını biri size yapsa kıyamet kopardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…