Yıllar çare olmadı unutmaya...

Eee bal gibi boşanabiliyormuş işte.Madem öyle, zamanında senin için boşansaymış.
Yok zorla evlenmiş,yok sen boşta değilsin diye 2. kez başkasıyla evlenmiş.Vah vah...
Bırak kardeşim ya,sen kendi hayatına bak,unut o adamı.Gözünde büyüttüğün gibi bir sevgi yok ortada

açıkcası senin de aklın karışık,duyguların karışık gibi geliyor bana.
geçmişle olan bu bağına ve yaşanmışlıklarına sıkı sıkı bağlısın,
bir nevi takıntı olmuş.
bunu ancak kendi gayretinle aşabilirsin,dışarıdan sana söylenecekler hep burada yazılanlar çerçevesinde olacaktı ve sen yorumları da pek beğenmedin sanırım.
herneyse bir psikolog yardımı ile aşmayı denesen daha yararlı olacaktır.
ama yorumlarda yazılanları da yabana atma.

bir travma yaşamışsın o dönem belli ki ve zaman zaman karşına çıkıp da depreştiriyor
Yerinde olsa bir doktora gider temizletirim o zihni temiz yeni bir hayat..dene derim..sonsuza kadar aşk olmuyor can yakıyorsa kesip atmak lazım bir yerde
insanın zihni rahatlıyor kurtulunca inan bana

sizinki zaten bitmiş:) kimse 6 seneyi de bir ayda unutmaz:) en azından ara ara hatırlar ama eninde sonunda geçiyor konu sahibi fazla derin yaşamış...

yorumuna bayıldım.
ben de çat pat bunları ifade etmeye çalışmıştım.
konu sahibimiz alınganlık yapmadan okur ise pek çok gerçeği görecektir.

o kişi üçüncü kere mi evlenmiş? adam üç kez evlilik yapıyor ama sizi de istemem yan cebime koy hesabı yapacak imkanı olsa. ben okurken masalsı bir aşk gibi falan bulmadım. güven vermeyen bir kişilik gördüm. o eğer gerçekten onurlu bir adam olsaydı daha nişanlıyken ya ayrılır size gelirdi, ya da sizden ayrılır nişanlısına bu ihaneti yaşatmazdı. onun yaptığını şimdi siz yapmayın, madem evlisiniz ve mutlusunuz, geçmişi arkanızda bırakın artık.

ama benim anlayamadığım, eşinizin varlığına şükrediyorsunuz,çok mutluyum diyorsunuz, fakat bu herif ( özür dilerim ama kendisine adamlık sıfatını layık göremedim) hala aklınızı ruhunuzu kalbinizi meşgul ediyor? adam gayet güzel hayatına devam etmiş,üçüncü evliliğini bile yapmış, siz hala onunla yaşadıklarınıza ya da yaşayamadıklarınıza üzülüyorsunuz buna zamandır. değer mi?

kesinlikle olayın özeti bu

Adam daldan dala koşarken siz dediğiniz gibi "harika evliliğinizi" kirletiyorsunuz. Ulaşılamamış şeyler tatlı gelirin sonucu olmuş bu. Çok acı çekmişsiniz, etkisinde kalmışsınız. İlkleri yaşamışsınız... İnsan geçmişi silemez zaten. Ama aklınıza geldiğinde "iyiki olmamış da eşimle evlenmişim" diyebiliyor musunuz? Diyemiyorsanız geçmiş olsun...

sorun neden olmadı vs değil. bitti gitti sonuçta... geçmişi ecet unutmalıyım, bunu da biliyorum ve çok istiyorum ama sıkışıyorum bazen... deneyimleyen varsa yardım istiyorum sadece

Ben seni çok çoookk iyi anlıyorum. Yaşadıklarının %70'lik kısmında sanki kendi hayatımdan,hislerimden birçok kesitler gördüm. Gerçekten taşıması zor bi yük bu kalp için,ruh için... Biliyorum.

evliyken seninle görüşmek istemesi seni sevdiğini değil sevmediğini gösterir bence. unutmaya çalış eşine sarıl, o kafasına göre seni hayatına alıp çıkarıyor ayrıca da düzgün evlilk yapabilen bi insan da değil gibi görünüyor neden 3 kere evlenmiş

cok uzuldum durumuna. Allah'a sukur yasamadim, Allah ta yasatmasin, zor.

Eşinize haksızlık olmuyor mu bu ? Empati yapmayı denediniz mi kendinizi onun yerine koyup ?

üç kere evlenmiş ikisini mutlu edememiş,size metresliği teklif etmiş birine"bekliyor olsam bir şansım olur muydu" diye nasıl sordunuz..inanınki sizinle olmazdı,adam sevmeyi bilmiyor ki sizi yada başkasını gerçek anlamda sevsin .üstelik 18 yaş ayrı şimdiki yaşınız ayrı . o yaşta yaşadıklarınız peri masalı gelmiştir size,kavuşamadığınızdan gözünüzde büyütmüşsünüz.sizi sevgiliyken mutsuz eden biriyle evliyken nasıl mutlu olacaktınız? çoktan boşanmış olurdunuz.

Sadece hayranlk diye düsünüyorm biçde aşk kavusamamaktır derler...

Boşanmış yeni evlilik yaparken ''bekleseydin bir şansın olurdu'' diyen biri.
Dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor belli.

3. evliliğini de yapmış ohh hayat ona güzel.
Sen de mutlu evliliğini, yuvanı bir hiçi düşünerek yarala..

Laf ebeliği yapacağına aşkına sahip çıksaydı da seninle evlenseydi madem..
Böyle düşünsen silip atman çok kolay olur aslında.

Issız adamı ilk izlediğimiz zamanlar. O meşhur final sahnesi ve kahramanların hüzünlü konuşması. Ay ne kadat romantik demiştim ve o zamanki kankam bir erkek arkadaşım de get ne romantikliği demişti. Ne alaka oldum. Orda Ada'nın kocasını kimse düşünmüyor demişti. Neyse çok detaya girmeyeceğim sizi de kınamıyorum çünkü sizin yaşanmışlıklarınız bunlar ama yanlış anlamadıysam nişanlı bir adamla cinsellik de dahip pek çok şey yaşadınız. Nişan değil beşik kertmesi bile deseniz nişan ne demek bu iki insan evlenecek demek. Ve bu iki insan evlenecekmiş. Orda o nişanlı kıza yapılan haksızlığa ortak oldunuz. Sonuçta onun da bir gururu bir hayatı var. Sonra sizi bu kadar sevseydi o kızla evlenmezdi. Bu kadar rahat boşanabiliyorsa bir insan küçükken verilen bir sözü de bozabilir. Kan davası çıkmaz sonuçta, ki sonuçta boşanabilmiş. Bu kadar çok sevseydi sizi bir şansın olabilirdi demezdi. Şansınız olmak için deli gibi çabalardı. Evet o zaman sizin hayatınızda şimdiki eşiniz varmış ama daha önce de onun hayatında biri vardı ve bu ikinizi de durdurmadı.
Yani zamanında bir kızın hakkına girecek kadar güçlü olan duygularınız o zaman da devam etseydi kesin birlikte olurdunuz. Demek ki ya zamanındaki duygular kalmamış ya da sizin için o kadar mücadele etmemiş. Gözlemlediğim kadarı ile tek mücadelesi de bir telefon oluyor ve siz zaten yumuşuyorsunuz.
Bu hayatta sevdiği nsanlar ölünce bile hayatlarına devam ediyorlar insanlar. Sizinki de geçer. Neden geçmesin. Ama hislerinizi ve yaşadıklarınızı basitleştirin, yüzeyselleştirin. Bir zamanlar bir peri masalını yaşadığınızı düşünürseniz buna odaklanırsanız buna inancınız gün be gün artar ve unutamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…