Yıllar geçsede üstünden...

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
Kızlar merhaba..
bu yaşa kadar hepimizin erkek arkadaşı/sevgilisi olmuştur..
ayrılık kararı isimli konuyu okurken aklıma geldi..
üzerinden yıllar geçti ama hala benim aklımda,evlendim unutamadım
dediğiniz bir aşkınız oldu mu?
Anılar,yaşananlar aklınıza geliyor mu hiç:bbo:
Evli bayanlar özellikle size sorum..
gerçekten yeri doldurulamaz mı gidenin:uhm:
Yoksa gelen daha çok mu mutlu ediyor:uhm:

giden gitti..biten bitti!yolu açık olsunkaydirigubbakcemile5
şimdi iyi bir evliliğim Allah bağışlasın dünyalar güzeli bir kızım var.:asigim:
kimsede kalbim ruhum kalmadı benim.
kalbim iki kişide.kızımda ve eşimde sahibi onlar:1hug:

Son düzenleme:

ilk aşık oldugum kişi burnumun ucunda ne yazıkki.(Aynı mahalledeyiz)
Çocukca şeylerdi ama güzeldi yinede.
Unuttum evet ama onla aynı yerde oldugumuzdan bazen denk geliyoruz.
Sadece gecmişi hatırlıyorum.

Diğerleri zaten hatırlanmaya bile degmezgamyoncuiremsu

Şuanki aşkımla bitanemle zaten yeterince mutluyum. Aklımda ve kalbimde o varken başkasına ne hacet

unutamamak değilde bence yaşadıkların, anılar gelince akla ufak bi tebessüm oluo haliyle...eşimden önce bi erkek arkadaşım oldu onunlada 4 sene beraber bişiler paylaştık.zaten evlenebiliosan eğer başka biriyle gidenin yeri dolmuştur bence..şimdi eşimle çok mutluyum..onada bahsetmiştim zaten senden önce bi ilişkim oldu adı şu fln die...bazen karşılaşıoruz,konuşuoruz...dediğim gibi anılarım canlanıo ve tebessüm oluo sadece..yani...gelen daha mutlu edio...kocacığma aşığım ben..:asigim:

Unutamamak değil,hatırlamaktır o..gamyoncuiremsu
Kocamdan önceki erkek arkadaşlarımın hepsini hatırlıyor değilim elbet..
Listeye bakmak çok zamanımı alır..kaydirigubbakcemile3
Ancak ilk aşkımla güzel ve uzun bir ilişkimiz olmuştu.
Fakat ben aşkı da ayrılığı da acıyı da hep en dibine kadar yaşadığım için aklıma kendisi zaman zaman gelse de içimde kalan ufacık bir hasret yok..
Eminim ki aradan kaç sene geçerse geçsin her ikimiz de birbirimizi hep güzel anacağız..:1rolleyes:

ya bende 9 yaşımdayken ilk aşık olmuştum yada öyle sanıyodum sanunda cocucukluk yani o zamanki duygularım ne olabilirki .. ama bu yıllarca sürdü yazlıktan tanışmıştık ben onu seviyodum oda beni bir ara sevdi ama yaz bitti sonra bidahaki yaz benden soğumuştu başka arkadaşlıklar edinmişti bizimle konuşmuyordu pek fazla hep ben selam veriyodum .. sonraki yaz geldim ve gördümki başka biriyle cıkıo mahfolmuştum ve bunu belli etmemek için uğraşıyodum etrafa neşeli görünmeye calışıyodum öyle 1 yazım berbat olmuştu kendimi eve kapattım öyle böyle 7 yıl geçti onu untmak için 2 kişi sevdim ama cıkmadım birisi bana yalan söyledi onun yüzünden arkadaş kazığı yedim şimdide erhan diye birisini seviyorum ama haala aklımın bir köşesinde galip yani ilk aşkım var bilmiyorum erhan cok ağır iyi birisi ama aklımda galip var galiba aklımın galibi unutmak için oynadığı bir oyun:/ ben galibi sevdiğim için kimseyle cıkmadım 16 yaşındayım bircok fedakarlık yaptım ama galip bunu farkında deil bunn için ondan biraz nefret ediyorum bilmiyorum sizce haala ben galibimi seviyorum aklım hayr kalbim evetdiyo ve yine yaz tatili yaklaşıyo sizce davranışım nasıl olmalı

mazi olarak adlandırıyorum ben unutmamam gerekseydi o kişilerden biri olurdu şu an yanımda belkide çocuğumun babası olurdu.......şimdiye kadar keşke demedim hiç ama eşimle evlenemeseydim kesinlikle keşke derdim.......neyse eskiler ne demiş "giden agam gelen paşam"................

muhakkak unutluyor
lise yıllarında birine aşık olmuştum körkütük 4 yıl gizlice sevdim sandım haberi varmış meğersem birgün unutmak istedim ve unuttumm bana göre ozamanlar onu unutturcak kimse yoktu içimde kalcaktı her zaman ...
daha sonra başka birini tanıdımm bilseydim onun peşinde bukadar koşmazdım dedim kendi kendime benim için çok değerliydi ve buda bitti..
şimdide onu unutturacak biiri yok ....
... şakkıdı

unutamamak değilde nadirde olsa hatırladığım insanlar var onlarıda uzak bi akraba bi tanıdık gibi hatırlıyorum içimde sevgi yok yani bazen de bi merak oluyor napıyordur, evlimidir, çocuğu varmısır vs.. vs... gibi

ben kocişimi çok seviyorum :asigim:

neden dolmasin öyle bir doluyor ki taşiyor bile:icecream:
doğru insani bulursan çokta mutlu oluyorsun
terk etmişsen iyi ki terketmişim dersinkaydirigubbakcemile2
terkedilmişsen eski sevgiline dua bile edersin:roflol::roflol:

Yasanilanlar hicbizaman unutulamaz tabi... Ama dun dundur bugun bugundur hesabi devam etmek gerekir hayata...
Tam tersi olunca yeni hayatina adapte olamazsin. Mutluda olamazsin...
Ayrica gelen dahami mutlu ediyo derken kisiye bagli bence birazda bu..
Ki sen zaten onunla mutlu olucana eminsen evleniyosun..

Fazla felsefe yaptim sanirim:tomato:

Yıllar yıllar öncesinde çok büyük bir aşk yaşamıştım hatta neredeyse herşeyin ilkini ve sonunu onla yaşamıştım ama zamanla bitmesi gerektiğini anladım ve bitirdim... İlk zamanlar hiç unutamayacağımı sandım iki sene boyunca kimseyle olmadım kendime yepyeni bi yol çizdim iki sene sonunda yeniden aşık olmuştum unuttun mu dersen unutmadım ama bu hala sevdiğim veya geriye dönmek istediğim anlamına gelmiyo

vay vay ally:teselli: demek senin de içinde bir yara varmış ama kapanmış!
ya demekki unutmak gerekiyormuş a.söyle olmasa yanımızda olurdu zaten bitmezdi :1no2:biten bitmiştir dönüp bakmamak gerek bence!hele ki şimdi bir evlada sahibim kimsenin aşkına değişmem valla!gamyoncuiremsu:asigim:eşimin bile!...

evet derinim vardı bi yara hiç kapanmaz diyodum evlensem bile unutamam diyodum ama topladım kendimi kaydirigubbakcemile5 Allah sizin aşkınızı bozmasın canım :1hug:

evet derinim vardı bi yara hiç kapanmaz diyodum evlensem bile unutamam diyodum ama topladım kendimi kaydirigubbakcemile5 Allah sizin aşkınızı bozmasın canım :1hug:

gençlikte olur böyle şeyler(anacım sanki çok yaşlanmışım gibi oldu ama neyse!)kaydirigubbakcemile3geçiyor kız;unutuluyor!a.samin canım benim bozulmaz inşallah!....:1hug:

kimseye karşı özlem duymak bir durumum yok...
yaşanan yaşanır... biter... hesaplar ödenir... defterler kaldırılır...
arada bir açılır birilerine anlatmak için... yaşanmışlık olarak o kadar...
onu farklı sevdim diyebileceğim kimse de yok...
ben eşimi kimseyle kıyaslamayacak kadar çok sevdim...
ondan öncesi zaten yok benim için...

unutamamak değil ama
bazen aklıma geliyor
güzel şeyler değil
bana yaptığı haksızlık geliyor
unutulmayacak biri değildi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…