• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar geçti o geçmedi

Ben anlamiyorum insanları ya madem sana birsey hissediyor niye nisanlaniyor o kıza yazik degil mi ? Bir de nisanli bir adamla niye bulusup konusuyorsun. Hic etik degil

bu ilk değil yaptığı sürekli bunu yapıyır kız hayatına girdiği zaman kızla birlikteyken nişanlıyken sürekli benim halimi hatrımı soruyordu sürekli bana şarkı gönderiyordu sana güvenmiyorum benim yanımda olmasın sen sen okudun bakmazsın bana gibi şeyler söylüyor dediğinizi de düşünüyorum evlenmeden önce son gol atmak mı istedi diye ama bu zamana kadar beni üzmedi ben ona çok kötü şeyler yaşattım 7.sınıfta bir ilişkimiz vardı o zamandan beri düzenli her yıl görüşüyoruz. bu anlattıklarıma da yorum yaparsanız.
adamin nisanlisina sadakati durustlugu yokmus ki eski sevgili olarak sana olsun. bence sadece karaktersizlikten ve bir parca can sikintisindan... engelleyin gitsin, önünüze cok daha iyileri cikacak emin olun.

adamin nisanlisina sadakati durustlugu yokmus ki eski sevgili olarak sana olsun. bence sadece karaktersizlikten ve bir parca can sikintisindan... engelleyin gitsin, önünüze cok daha iyileri cikacak emin olun.
söyledikleriniz çok mantlıklı evet haklısnız ona saygısı yok bana nasıl olsun. Ben bu durumu ona söylemiştim gerçi sen kızı boynuzluyorsun gelmiş birde nişanlanıyorum diyorsun demiştim bunların sorumlusu sensin ben seni hiç aldatmadım sen beni bıraktıktan sonra böyle oldum dedi ve gerçekten öyle. kendim vicdanım kalbim hep ön plana geliyor

söyledikleriniz çok mantlıklı evet haklısnız ona saygısı yok bana nasıl olsun. Ben bu durumu ona söylemiştim gerçi sen kızı boynuzluyorsun gelmiş birde nişanlanıyorum diyorsun demiştim bunların sorumlusu sensin ben seni hiç aldatmadım sen beni bıraktıktan sonra böyle oldum dedi ve gerçekten öyle. kendim vicdanım kalbim hep ön plana geliyor
ay bide uste cikip size atmis sucu pes. ex den next olmaz.

Gerçekten öyle olduğunu nerden biliyorsun nişanlı bir ergen için neden kafa yoruyorsun yapman gereken irtibatı koparmak

En azından nişanlı ve karaktersiz birine özledim deyip onunla buluşmak değil buna eminim.
Aşk herkes için farklı anlamdadır. biri aşkı için mücadele etmeyi savaşmayı göze alır birde aşkı için ölmeyi göze alır biride aşkı için vazgeçmeyi göze alır birde tek taraflı da olur der aşk yani aşk senin için öyle olabilir ama benim için nişanlı olabilir ama özledim demek gurursuzluksa olurum öyle tabi ki içimde kalmasın diye yaptım.

her zaman doğruyu söyler eminim beni aldatmadığına.
Malesef senin yaşındayken bende öyle sanardım aramızda belki çok yaş farkı Yok ben 28 ysşındayım bazı şeyler yaşa bakmaz ama erkeklerin büyük bölümü bu yalanlarla iş yürütür..ama işe yaramaz bir serseri olmasa nişanlısı varken seninle vakit geçirmez madem seni seviyor seni senin için çabalasaymış vaktinde

vaktinde o çok çabaladı ama ben çabalamadım o kızla çıkmadan önce bile çabaladı ama ben yapamadım korktum üzmekten üzülmekten. o kadar çok şey yaptı ki benim öyle zamanlarda yanımda oldu ki o hastalandı ameliyat geçirdi baya zr bir ameliyat yanında olmadım ama o benim kötü günümde oldu. korudu koladı beni.

Aşk herkes için farklı anlamdadır. biri aşkı için mücadele etmeyi savaşmayı göze alır birde aşkı için ölmeyi göze alır biride aşkı için vazgeçmeyi göze alır birde tek taraflı da olur der aşk yani aşk senin için öyle olabilir ama benim için nişanlı olabilir ama özledim demek gurursuzluksa olurum öyle tabi ki içimde kalmasın diye yaptım.
Kusura bakma ama olaya fazla saf bakıyorsun.
Kötü niyetle yazmıyorum emin ol.
Sen o herif her çağırdığında gideceksen çok üzülürsün.
Yarın bigün pat diye düğün yapar üzülürsün nişanlımı sevmiyorum ayakları yapıyor şimdi sana.
Aşk adı altında yarın birgün evlenince yine özledim derse ve buluşursan 2.kadın olursun.
Ayrıca o nişanlanmış hayatına devam ederken senin yerinde sayıp hala bi gel demesini bekliyorsan yine sen üzülürsün sonunda.
Aşık olan adam hayatına birini alıp sonra da özledim demez lütfen bunu idrak et.

Yıllar yıllar evvel eski sevdiceğimle bir ortamım oldu, yeniden görüştük ama arkadaş ortamı. .
Nişanlıymış ama sevmiyomuş, mecburmuş :)
Benle görüşesi vardı, ayrılana kadar bekle filan dedi de ben beklemedim tabi, ayrılmayacağını bile bile 2. Kadın gibi beklemek. . . Çok aşağılık bir durum olurdu.
Şimdi evliler, muhtemelen çoluk çocuk sahibi olmuşlardır ;)

İnanmayın. .
Geçmiş geçmiştir , siz önünüze bakın, yaşandı, bitti. . Kalsın orda e mi?

Back
X