Yıllar önce atılan iftira

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
Selam hanımlar. Şuan 22 yaşındayım 18 yaşımdayken yani lise dönemlerinde bana sevgilisi varken başka birinin evine gitmiş sevgilisini aldatmış diye bir iftira atılmıştı. Bu sınıfta hatta okulda yayıldı ve herkes bana kötü davrandı sınav dönemimde bununla uğraşmak zorunda kaldım sürekli herkes laf sokuyordu. Bu insanlara bunu kimden duyduklarını sorduğumda bilmiyorum hatırlamıyorum gibisinden şeyler söylediler. İşin ilginç yanı hangi sevgilimden bahsettiklerini bile bilmiyordum çünkü doğru düzgün ilişkim bile olmamıştı yani 1 kişiyle oldu o da kısa sürdü onun dışında 1 kişiyle de konuşmuştum o da 2 hafta sürdü. Bu olay bende çok derin yaralar açtı yalnız kaldığımda falan hala bunu hatırlıyorum ve kimin yapmış olabileceğini düşünüyorum. Geçen yaz bu olay yüzünden üstüme gelen oğlanlardan biriyle oturdum özür diledi. Ama o zamanlar yaşadıklarımı unutamıyorum sınav dönemim heba olmuştu. Hala aynı şehirde yaşıyorum ve ya bu olay karşıma çıkarsa ya bunu ilk çıkaran kişi yine birilerine böyle şeyler anlatırsa diye korkuyorum. Bu olayı nasıl aşabileceğimi bilmiyorum o zamanlar aştığımı düşünüyordum ama ne zaman bir sıkıntı yaşasam aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapabilirim bu konu hakkında?

Üniversite okuyor musunuz? 22 yaşındaysanız çok kalmamıştır bitmesine, bittiğinde başka şehre gidebilirsiniz iş çevreniz olur, arkadaş çevreniz değişir iyi gelir.

Selam hanımlar. Şuan 22 yaşındayım 18 yaşımdayken yani lise dönemlerinde bana sevgilisi varken başka birinin evine gitmiş sevgilisini aldatmış diye bir iftira atılmıştı. Bu sınıfta hatta okulda yayıldı ve herkes bana kötü davrandı sınav dönemimde bununla uğraşmak zorunda kaldım sürekli herkes laf sokuyordu. Bu insanlara bunu kimden duyduklarını sorduğumda bilmiyorum hatırlamıyorum gibisinden şeyler söylediler. İşin ilginç yanı hangi sevgilimden bahsettiklerini bile bilmiyordum çünkü doğru düzgün ilişkim bile olmamıştı yani 1 kişiyle oldu o da kısa sürdü onun dışında 1 kişiyle de konuşmuştum o da 2 hafta sürdü. Bu olay bende çok derin yaralar açtı yalnız kaldığımda falan hala bunu hatırlıyorum ve kimin yapmış olabileceğini düşünüyorum. Geçen yaz bu olay yüzünden üstüme gelen oğlanlardan biriyle oturdum özür diledi. Ama o zamanlar yaşadıklarımı unutamıyorum sınav dönemim heba olmuştu. Hala aynı şehirde yaşıyorum ve ya bu olay karşıma çıkarsa ya bunu ilk çıkaran kişi yine birilerine böyle şeyler anlatırsa diye korkuyorum. Bu olayı nasıl aşabileceğimi bilmiyorum o zamanlar aştığımı düşünüyordum ama ne zaman bir sıkıntı yaşasam aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapabilirim bu konu hakkında?
dümdük psikolog.

Ben de ortaokulda sınıftan bir çocuk resmini verdi cüzdanıma koydum ilişkimiz bu kadardı başka da konuşmamıştık
Komşunun oğlu bunu öğreniyor resmi cüzdanına koydun sen f...n diye bana çemkiriyor benimle öpüşceksin yoksa babana söylerim diyor
Babama sen söyleme ben söylicem akşam zaten dedim köpek gibi özürler diledi
Şuan da da köpek gibi pardon it gibi yaşıyor
Eden bulur

Bir arkadaş kocasını aldatmıştı adamın en yakın arkadaşıyla. Eve gittiğinin filan mesajları ortaya çıkmıştı. Şu anda hala evliler ve keyifleri yerinde. 1 yıl olmadı henüz bunlar ortaya çıkalı. Kadın sizin kadar takmamışken sizin olmayan şeyi bu denli sorun etmeniz biraz tuhaf. Yardım almak en mantıklısı. Suçluluk mu duyuyorsunuz ya da öfke mi? Ondan kurtulmaya çalışın.

Babama sen söyleme ben söylicem akşam zaten dedim köpek gibi özürler diledi

Ahahaha bunu beklememiştir
Ay benim de vardı böyle bir tane anneni arıcam diye tehdit ediyor
Annem de dünyanın en relax kadınlarından biri :D
Dur ben arayayım dedim
Annem "Bende sana uygun kız yok yaklaşma bi' daha kızıma yolarım seni" dedi
Bu bir özürler, bir pısmalar, bir miyavlamalar
Ahaha
Anca dayılansın ya cins herifler

Bir arkadaş kocasını aldatmıştı adamın en yakın arkadaşıyla. Eve gittiğinin filan mesajları ortaya çıkmıştı. Şu anda hala evliler ve keyifleri yerinde. 1 yıl olmadı henüz bunlar ortaya çıkalı. Kadın sizin kadar takmamışken sizin olmayan şeyi bu denli sorun etmeniz biraz tuhaf. Yardım almak en mantıklısı. Suçluluk mu duyuyorsunuz ya da öfke mi? Ondan kurtulmaya çalışın.
Kimin yaptığını bilmemek rahatsız ediyor sanırım. Şüphelendiğim iki isim var birisi eskiden yakın arkadaşım olan ama o dönemler küs olduğumuz kişi ve eğer oysa şuan hala az buçuk iletişimimiz var ve bana çok iyi davranıyor. Bir de ilerde bir ilişkim olursa karşıma bu olay çıkarsa ve bana inanmazsa diye korkuyorum

8. Sınıftayken sınıf arkadaşım kendisinin evine geldigimi, evde öpüştugumuzu ve nice fantazilerini (hiçbiri olmadı) mahallenin okulun çocuklarına anlatmış. Herkes bana orspu demişti. :)
Diyemedin mi kız, "Kızın o... neyse de, erkeğin ki çok kötü oluyor. Özellikle ağzı o... olanların," diye.

Anneannem dermiş ki; 70 türlü o... vardır. En sonuncusu o... denilen türden o...muş. Kadının o... değil, erkeğin o... korkun dermiş annemlere hep. Bana da sınıfta elime çay döküp bir pislik, napıyorsun dedim diye sus lan o... demişti. Ağzını topla demiştim de, kafama vurup toplamıyorum ee o..., demişti. Dudağını patlattım. Asla pişman değilim.

Ahahaha bunu beklememiştir
Ay benim de vardı böyle bir tane anneni arıcam diye tehdit ediyor
Annem de dünyanın en relax kadınlarından biri :KK70:
Dur ben arayayım dedim
Annem "Bende sana uygun kız yok yaklaşma bi' daha kızıma yolarım seni" dedi
Bu bir özürler, bir pısmalar, bir miyavlamalar
Ahaha
Anca dayılansın ya cins herifler
Aslında ailenin çok önemli olduğu ortaya çıkıyor burda ben annem babam bilmesin diye korksaydım küçücük yaşta ne dertler edinecektim
Bize bu izlenimi veren ailemize şükürler olsun

Lisede merdivenlerin altinda goguslerimi gosteriyormusum:KK57: bu ogretmenlete kadar gitmisti kim cikardi ogrenemedik ben lisede kimseyle sevgili olmamistim heralde hazmedemedi bazi danagalaklar boyle birsey uydurup zarar vermeye kalkistilar her ne kdr kotu bir iftirada olsa da ozaman hic takilmamistim sizde hayatinizi etkilemesine izin vermeyin 4 sene gecmis ustunden

Diyemedin mi kız, "Kızın o... neyse de, erkeğin ki çok kötü oluyor. Özellikle ağzı o... olanların," diye.

Anneannem dermiş ki; 70 türlü o... vardır. En sonuncusu o... denilen türden o...muş. Kadının o... değil, erkeğin o... korkun dermiş annemlere hep. Bana da sınıfta elime çay döküp bir pislik, napıyorsun dedim diye sus lan o... demişti. Ağzını topla demiştim de, kafama vurup toplamıyorum ee o..., demişti. Dudağını patlattım. Asla pişman değilim.

Ortaokulda sessiz bir kızcağızdim ben, kendi halinde, şikayet etmeyen, susan...
Olaya sessiz kalmistim o donem, yorum veya savunma yapmadım zaten bu dedikoduyu yapanlar da, dinleyenler de bunun gerçek olmadığını biliyorlardı bence içten içe ama dedikodu iyi gelmişti kafalarına göre uydura uydura hikaye yazmak, hedef ben olmuştum sadece. . :) Sonra kapandı gitti mevzu bı daha kimse konusmamisti.

Kimin yaptığını bilmemek rahatsız ediyor sanırım. Şüphelendiğim iki isim var birisi eskiden yakın arkadaşım olan ama o dönemler küs olduğumuz kişi ve eğer oysa şuan hala az buçuk iletişimimiz var ve bana çok iyi davranıyor. Bir de ilerde bir ilişkim olursa karşıma bu olay çıkarsa ve bana inanmazsa diye korkuyorum

Sana inanmayacak kaypak insanla olma zaten kuzum..

Olaya sessiz kalmistim o donem, yorum veya savunma yapmadım zaten bu dedikoduyu yapanlar da, dinleyenler de bunun gerçek olmadığını biliyorlardı bence içten içe ama dedikodu iyi gelmişti kafalarına göre uydura uydura hikaye yazmak, hedef ben olmuştum sadece. . :) Sonra kapandı gitti mevzu bı daha kimse konusmamisti.

Ay tüm okul hayatım boyunca sessiz sakin kendi halinde bir kızcağızdım ben de.
Bana bile kenarda köşede küfürlü giydirenlere rastlardım.
Nasıl bir hırs ki bu? :KK45:

Ay tüm okul hayatım boyunca sessiz sakin kendi halinde bir kızcağızdım ben de.
Bana bile kenarda köşede küfürlü giydirenlere rastlardım.
Nasıl bir hırs ki bu? :KK45:

Hırs degil ama sessiz olunca kolay hedef oluyorsun, birilerinin eğlencesi oluyorsun.
İlk ve ortaokulda yapmadıklarını bırakmadılar bana durduk yere vurmak, itip kalmak, alay etmek, iftira atmak...

Ama ne olduysa lisede oldu bana baya değiştim. Bu seferde kavga etmekten, saç baş yolmaktan, okulun çete grubundan olmaktan dolayı müdürün odasını mesken tutmustuk.
Her haltin altından cikiyordum annem babam çok uğraştı benimle lise donemimde.
Küçükken yaşadıklarımın etkisi heralde.

8. sınıfa kadar bende öyleydim. Sonra ergenlere ne olduysa kudurdular. Pis pis şakalar. Sınıfa prezervatif getirip şişiren bile gördüm. Çok efendi olanlar, sınıfın en çalışkanları bile ergenlik kafası ile evrim geçirdiler. Sürekli laf atıp, takılıp duruyorlar baktım olmuyor bende o değişime ayak uydurdum biraz. Sınıfımızda çok düzgün bir çocuk vardı; okulun gözdesi. Her sene sınıf başkanı olurdu. 95'ten aşağı not aldığını bilmem. Lavabodan sınıfa geç kaldım diye, neredesin sen lan diye boğazımı sıkmıştı. Bilincim gitti bir süre. Öyle kudurmuşlardı.

İyi sabretmişsin sen gerçekten. Her zaman bir hedef bulurlar zaten. Dönem dönem takılırlar. Zevk alırlar birde bundan ruh hastaları.

Back
X