- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Selam hanımlar. Şuan 22 yaşındayım 18 yaşımdayken yani lise dönemlerinde bana sevgilisi varken başka birinin evine gitmiş sevgilisini aldatmış diye bir iftira atılmıştı. Bu sınıfta hatta okulda yayıldı ve herkes bana kötü davrandı sınav dönemimde bununla uğraşmak zorunda kaldım sürekli herkes laf sokuyordu. Bu insanlara bunu kimden duyduklarını sorduğumda bilmiyorum hatırlamıyorum gibisinden şeyler söylediler. İşin ilginç yanı hangi sevgilimden bahsettiklerini bile bilmiyordum çünkü doğru düzgün ilişkim bile olmamıştı yani 1 kişiyle oldu o da kısa sürdü onun dışında 1 kişiyle de konuşmuştum o da 2 hafta sürdü. Bu olay bende çok derin yaralar açtı yalnız kaldığımda falan hala bunu hatırlıyorum ve kimin yapmış olabileceğini düşünüyorum. Geçen yaz bu olay yüzünden üstüme gelen oğlanlardan biriyle oturdum özür diledi. Ama o zamanlar yaşadıklarımı unutamıyorum sınav dönemim heba olmuştu. Hala aynı şehirde yaşıyorum ve ya bu olay karşıma çıkarsa ya bunu ilk çıkaran kişi yine birilerine böyle şeyler anlatırsa diye korkuyorum. Bu olayı nasıl aşabileceğimi bilmiyorum o zamanlar aştığımı düşünüyordum ama ne zaman bir sıkıntı yaşasam aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapabilirim bu konu hakkında?