Yıllar önce atılan iftira

8. sınıfa kadar bende öyleydim. Sonra ergenlere ne olduysa kudurdular. Pis pis şakalar. Sınıfa prezervatif getirip şişiren bile gördüm. Çok efendi olanlar, sınıfın en çalışkanları bile ergenlik kafası ile evrim geçirdiler. Sürekli laf atıp, takılıp duruyorlar baktım olmuyor bende o değişime ayak uydurdum biraz. Sınıfımızda çok düzgün bir çocuk vardı; okulun gözdesi. Her sene sınıf başkanı olurdu. 95'ten aşağı not aldığını bilmem. Lavabodan sınıfa geç kaldım diye, neredesin sen lan diye boğazımı sıkmıştı. Bilincim gitti bir süre. Öyle kudurmuşlardı.

İyi sabretmişsin sen gerçekten. Her zaman bir hedef bulurlar zaten. Dönem dönem takılırlar. Zevk alırlar birde bundan ruh hastaları.

Benimki de 8. Sınıfa kadardı zaten lisede kurduran tayfadan olmuştum. :KK70:

Hırs degil ama sessiz olunca kolay hedef oluyorsun, birilerinin eğlencesi oluyorsun.
İlk ve ortaokulda yapmadıklarını bırakmadılar bana durduk yere vurmak, itip kalmak, alay etmek, iftira atmak...

Ama ne olduysa lisede oldu bana baya değiştim. Bu seferde kavga etmekten, saç baş yolmaktan, okulun çete grubundan olmaktan dolayı müdürün odasını mesken tutmustuk.
Her haltin altından cikiyordum annem babam çok uğraştı benimle lise donemimde.
Küçükken yaşadıklarımın etkisi heralde.

Ben böyle itilip kakılmadım aslında. Hatta böyle dışlanan kızları kollardım. Onlara takılanlara kızardım.
Kimseyle bir problemim olmazdı. Serserilerle işim olmazdı. Popüler yakışıklı çocuklardan uzak dururdum. Ama beni bile çekemeyen vardı işte :))

Benimki de 8. Sınıfa kadardı zaten lisede kurduran tayfadan olmuştum. :KK70:
Ben sakin sessiz de değidim pek. Arkadaş grubum falan da vardı ama küs olduğum arkadaşımın başının altından çıktı muhtemelen. İşin ilginç yanı şuan benimle hala görüşüyor o zamanlar sen mi yaptın diye sorduğumda hayır ben bi hemcinsime asla böyle yapmam demişti ama karakter bakımından sinirlenince her şeyi yapabilecek biri

Kimin yaptığını bilmemek rahatsız ediyor sanırım. Şüphelendiğim iki isim var birisi eskiden yakın arkadaşım olan ama o dönemler küs olduğumuz kişi ve eğer oysa şuan hala az buçuk iletişimimiz var ve bana çok iyi davranıyor. Bir de ilerde bir ilişkim olursa karşıma bu olay çıkarsa ve bana inanmazsa diye korkuyorum

Madem şüpheniz var kesin iletişimi. Muhtaç mısınız ? Sosyal medyadan bile silin böyle kuşku duyduğunuz insanları. Gerçeği öğrenseniz ne değişecek zaten şu saatten sonra. Olan olmuş. Geçmişi silemezsiniz. Yeni ilişkinizde de tutup bunu anlatacak haliniz yok. Güven zamanla oturur. Şimdi biri nişanlıma "Beliş sevgilsini aldattı, onun bunun evinde yattı" deseler inanmaz. Ki fotoğraf filan atanlar olmuştu güya benmişim gibi. Bir kez bile demedi bunlar gerçek mi diye. Korkmana gerek yok. Gerçekse bile yok aslında. Günümüze dön. Dürüst ol, samimi ol karşındaki kişiye yeter. Üzülme.

Bak bu güzel bir söz. Umarım anlarsın ne demek istediğimi :))

Eklentiler

• Screenshot_20190425-181032_Instagram.webp
    Screenshot_20190425-181032_Instagram.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 43
Olabilir ne var bunda. O çağlarda çoğumuz biriyle çıkarken ötekiyle konuşup berikiyle de cilveleşiyorduk. Gençlik çağlarında yapılan herşey normaldir bence. Çok fazla takılma artık kimse böyle seyleri ciddiye almıyor .

Olabilir ne var bunda. O çağlarda çoğumuz biriyle çıkarken ötekiyle konuşup berikiyle de cilveleşiyorduk. Gençlik çağlarında yapılan herşey normaldir bence. Çok fazla takılma artık kimse böyle seyleri ciddiye almıyor .
Ben de böyle düşünüyorum ama son ilişkimde sevgilim mesajlarımı okumuştu geçmişte bana iftira atan oğlanlardan birinin mesajını görüp sinirlenmişti baya üstüme geldi iyice korkmaya başladım ya yine böyle olursa diye

Ben de böyle düşünüyorum ama son ilişkimde sevgilim mesajlarımı okumuştu geçmişte bana iftira atan oğlanlardan birinin mesajını görüp sinirlenmişti baya üstüme geldi iyice korkmaya başladım ya yine böyle olursa diye
Böyle kıt görüşlü adamlarla değil de daha ufku geniş daha ileri görüşlüadamlarla birlikte olursan bu sorunları da yaşamazsın . Tut ki yaptın tut ki eski sevgilini aldattın bundan kime ne? Hiç kımseyı ilgilendirmez. Valla bana böyle seyler söyleseler evet yaptım sana ne iyi yapmışım der geçerim. Yıllar geçmiş ayol hala mı aynı konular konusuluyor .

maddi durumun yoksa da belediyelerin psikolog hizmeti var bir araştır derim ,onun dışında pozitif düşünce sanatını araştır geçmişinle yüzleş geçmişini affet 21 gün olumlama yap bunlar verebileceğim tavsiyeler:KK66:

Kimin yaptığını bilmemek rahatsız ediyor sanırım. Şüphelendiğim iki isim var birisi eskiden yakın arkadaşım olan ama o dönemler küs olduğumuz kişi ve eğer oysa şuan hala az buçuk iletişimimiz var ve bana çok iyi davranıyor. Bir de ilerde bir ilişkim olursa karşıma bu olay çıkarsa ve bana inanmazsa diye korkuyorum

üstünden seneler geçmiş olacak
emin olun
hatırlatmazsanız kimse hatırlamaz
konuyu siz hortlamayın yeter ;)
bence şuan düşünmek için fazla vaktiniz var
kafanızda kuruyorsunuz

Back
X