• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillar önceki yaptigim cahillik

aynı hatayı tekrarlamadıktan sonra o hata artık geride kalmış demektir ,dünyada insanın başına herşey gelebiliyor ,unut artık ve önüne bak bence ,hayat herşeye rağmen güzel ..

Cahillikle yaptigin bir hata pisman olmuasun en guzeli bu tevbeni et ve hayatina devam et biz insaniz hata yapabiliriz kimse kusursuz degil bunlarin hepsi aci ama hayat tecrubesi,o adam pisligin tekiymis hem.karisini aldatmis hem.seni kandirmis yazik ...hayatina girenlerin yaptigi hatalarda devamli senin yaptiklarinin karsina.cikmasi olamaz.boyle.birsey dusunulemez bunlarda imtihanindir sabret kendine deger ver yaptigi hicbir hata insani degersizlestirmez sadece yaptigi fiile kizilir ....pismanlik tevbedir Allah cc dogruninsani.karsina cikarsin iki dunyadada guzelliklerle.karsilastirsin okurken uzuntun hissediliyor buda baslangic olsun birak kendinle ugrasmayi hayat devam ediyor

6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...
pişman olduysan, ders aldıysan ,bir daha asla tekrarlamayacaksan bu iyi bir şey

O adam da en az sizin kadar suçlu olan karısına olmuş size olan bi şey yok istemişsiniz bilerek yaşamışsınız her şeyi

pişman mısın? gerçekten pişman mısın? buna bak, pişmansan ve bunda da samimi isen tövbe et, Allah'ın tövbe kapısı hep açıktır ve temkinli ol, karşına yine evli bir adam çıkabilir ve sen aşık olabilirsin ama ne kadar aşık olursan ol istersen aşkından öl ama hatanı tekrarlama ve asla asla deme, birdaha yapmayacağım inşallah de eğer asla yapmam dersen mevlam seni aynı hata ile yine sınar....

Tovbe et,dua et ve unut..allah affetsin seni.

Herkes hata yapabilir,onemli olan birdaha tekrarlamamak.
Gecmise takilma,olan olmus. Gecmisi hatirlamak uzuntuden baska birsey degildir.

6 sene önce 19 yasindaydim. Bir kac ay boyunca evli bir erkekle iliskim oldu. Yazarken cok basit ama aklima geldikce yaptiklarim kendimden tiksiniyorum. O evli olan sevgilim o zamanlar yeni evlenmisti. Karisi 28 kendisi 22 yasindaydi. Hatta ben hep onunla dalga gecerdim neden ablan yasinda kadinla evlisin derdim. O da beni hep sustururdu karimla dalga gecme onun hakkinda konusma derdi. Simdi dusunuyorumda resmen kendimi kullandirmisim bir fahise gibi. Ne zaman arasa kosa kosa giderdim yanina biryerde bulusurduk. Onunla haftanin 4 gunu bulusurduk. 3 veya 4 saat felan beraberdik. Ilk bulustugumuz zamanlar bana hic dokunmamisti bile sonra sonra oldu. Ilk cinsel iliskimimonunla yasadim. Bana heyecanli geliyordu. Bizim iki sokak arkada oturuyorlardi. 6 ay gibi bir sure beraber olduk sonra bana 'daha fazla karimi aldatmak istemiyorum o bunlarin hicbirini hak etmiyor lutfen bana kirilma' dedi ve cikti hayatimdan. Bizim iki sokak arkada 1,5 sene daha oturdular. O 1,5 sene icerisinde birde cocuklari oldu. Sonra tasindilar. Onu cabuk unuttum. Ama yaptigim hatayi asla. Gun gectikce dahada pisman oluyorum. Keske hic yapmasaydim. Zamani geri ceviremem ama hala kendimden nefret ediyorum. Zaten 6 senedir hayatima kim girdiyse hep bir sekilde aldatildim. Yani onun karisina yaptiklarim (her ne kadar kadinin haberi olmasada) hep bir sekilde cikti. 6 senedir mutluda olamiyorum. Yuzum olsa kadina gidip ayaklarina kapanacagim ama onlarin yuvasini bozmak istemiyorum. Benim varligimdan asla haberi olmamali. Artik 25 yasinda olgun bir kadin sayilirim. Hic bir guzellige hic bir iyilige layik olmadigimi dusunuyorum. Yaptigim cok kotu bir sey. Bu saatten sonra ne yapsam kendimi affetsem? Yazmak rahatlatti beni...

Hatanı anlaman güzel birşey,
Yapmışsın olmuş birkere sadece dua edin ,tövbe edin.

keske karisi bilse bunlari daha yeni evliyken kocasinin ne halt isledigini sana diyixek ztn laf bulamiyorum...

Bir cahillik yapmıssin...önemli olan bunun farkında olman..tövbe et..Allahtan af dile ...

Yaptığın gerçekten çok büyük bir hata. Ya kadın ogrenseydi ve çocuğuna rağmen terketseydi kocasını, bir yuvanin yikilmasina sebep olmuş olurdun.. bile bile yapmışsın. Adam zaten şerefsiz. . İyi anlamış karısının haketmedigini. Sadece karısı değil, senin gibiler haric hic bir bayan haketmiyor. Seninki gibi cahillikler yüzünden yanıyor evler. Tatmisin zaten aldatilmak ne demek. Bir daha asla yapmazsan tevben gerçek manasına ulasir die düşünüyorum. .

şimdi ben sana burdan evli bi adamın hayatında metres konumunda yaşadığın her şey sana fazlasıyla müstahak yazacağım..

Hatalar zordur, onlarla yüzleştiğin zaman aynalardan nefret edersin. Ama hatalarının gölgesinde yaşarsan yeni hatalara yol verirsin, kendine bi şans ver artık ve çevrendekilere...

Önemli olan pişmanlık ve bunun hata olduğunu anlayıp değişmek. Ders almış insan kadar güvenilir biri yoktu bence...
Bi çikolata açıp ye bence :)

herkesin hayatında hatalar olur önemli olan yanlış oldugunun farkına varmak ve tekrar etmemek...

Sadece günah çıkarmak için yazılmış. Kendi kendini bu yolla rahatlatmak için... sonuna da öyle yazmamış mı zaten?
Kendi ilişkileri yolunda gitseydi, geçmişte yaptıkları, başka bir kadına yaşattıkları umurunda olmayacaktı. aslında hala da umurunda değil. Konu sahibi sadece kendini düşünüyor. Yine yeni bir ilişkiye başlasa, bu sefer herşey yolunda gitse, o kadın ve geçmişte yaptıkları umurunda olmayacak.
Adam bırakmasaydı, sadece heyecan duyduğu için yine devam edecekti. Çocukça ya da cahilce yapılan bir davranış değil, bile bile yapılan bir davranış. evli olduğunu bile bile. adamın da eşiyle mutlu olduğunu söylemesine rağmen... Sadece yüzleşmek istemiyor. Gelecekte aynı şey başına gelse, yaşadıklarını başka bir kadın hayatına heyecan katmak için yaşatsa belki o zaman kendini görür aldatan kadında....Buraya yazmak sadece geçici bir rahatlama. Aldatılmalarının sebebi bu olay mı diye belki sorusuna cevap arıyor da olabilir, ama pişmanlık değil bu.....

Back
X