Yıllar sonra birgün ...

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
kızlar merak ediyorum yıllar sonra ya da uzun bi zamandan sonra zamanında asık oldugunuz ilişki yasadıgınız bi insanla yeniden basladıgınız oldu mu yada evlendiğiniz ? :)

olmadı, hep bunu düşündüm ama benim için biten bişey bitmiş gitmiş oluyor.. tekrar hayatıma alamam ki o insanı.. ne ben ne o aynı kalırız.. yepyeni insanlar olarak geçmişi ararız, imkansız..
birtek dile gelmemiş duygular için bi şans verebilirim.. bizi neyin bekledigini bilemeyiz..

çok yakın bır arkadaşımdan bılıyorum kı asla olmuyor..

ne siz aynı yerdesınız ne de karşı taraf.. mümkün olmuyor..olan nadırdır..

içten içe suçluluk ya da suçlamalar..eskıyı hatırlayıp kızgınlıklar kavgalar yaşamalar..

tekrar başa saran kaset gıbı oluyor..

Son düzenleme:
yıllar o acıları kızgınlıkları unutturmuyor mu ? yada özlem baskın tarafa geçmiyor mu ?

yıllar o acıları kızgınlıkları unutturmuyor mu ? yada özlem baskın tarafa geçmiyor mu ?

eğer benzerı olur ve yaşarsanız aynı özverıyı gösteremıyorsnuz..yıne bana yaptı modunda oluyorsunuz..

erkekler daha ınatçı bu unutmama konusunda..

zaman herşeyın ılacıdır..ama bır taraf mutlaka yaralı kalır..bu yuzden zor dıyorum..

aslında haklısın . bi süre sonra bişeyler tekrar su yüzüne cıkmaya baslar ama bi umut oluyo işte . aksi olan iyki tekrar oldu yada oldu ve cok mutluyum diyen biri var mı ihtiyacım var buna :)

aslında haklısın . bi süre sonra bişeyler tekrar su yüzüne cıkmaya baslar ama bi umut oluyo işte . aksi olan iyki tekrar oldu yada oldu ve cok mutluyum diyen biri var mı ihtiyacım var buna :)

umarım karşı tarafta bu kadar umutludur buna..kım ne derse desın deneyeceksın çünkü..bol şans

umarım karşı tarafta bu kadar umutludur buna..kım ne derse desın deneyeceksın çünkü..bol şans

tam 6 sene sonra tekrar basladik, ve onunla yeniden gecirdigim 3-4 hafta cok güzeldi. taki annene de anlat dedigim güne kadar... onunla 6 sene önce ayrildiktan sonra ben nisanlanip ayrildim baska biriyle. annesi bunu sebep gösteriyor ve beni istemiyor. oda annesine cok düskün : ( öylece kaldi. 2 gün önce gördüm yine bir dügünde onu. cok sevindim önce, sonra cok kötü oldum, hele o sahte gülücükleri takarya insan, aman ona belli etme üzüldügünü diye. öyle bir haldeydim iste

insallah eger mutlu olabileceksen olsun, ama eger hayirli degilse, böyle kalsin, hic degilse kalbimin ömrünün sonuna kadar ona ait ve sadece ona attigini biliyorum... buda güzel birsey...

tam 6 sene sonra mı ? cok cok üzüldüm birbirinizi yeniden bulmuşken şimdi tekrar kaybetmemeniz gerek . annesinin mantıgına bak . peki mücadele etseniz düzelemeyecek birşey mi ? yani bu da ilişkiniz için bi sınav sonuçta ...

ben ona dedim annen karsiy olursa cok zor olur, sonunda beni birakirsin diye, hep HAYIR sacmalama, seni birdaha kaybedemem dedi, savasirim dedi. annesine anlattigi gün, yine 4 saaat boyunca telefonda böyle konustu, beni sevdigini, ve tekrar kaybetmicegini, onunla savasmam gerektigini, savasamiyorsam bile hic degilse ona destek olmami bekledi benden. bende tamam dedim, yemine verdi yarin aradigimda cik lütfen dedi, yemin ettim... YARIN OLDU, ne arayan ne soran

aksam ben yazdim ona, sana güvenmek isterdim ama görüyorumki sözlerin hep bosmus diye. cevap geldi: utaniyorum yazmaya, seni yari yolda biraktigimi düsünüyorum diye

geri yazmadim o an.... bir hafta sonra yazdim, hala inanasim yok, hersey yalanmiydi diye, cevap gelmedi... 2 gün önce dügünde gördüm iste oda 20 dak kaldi gitti hemen

ortada savasacak adam yokki, savasayim ?! ... elim kolum bagli bekliyorum hala deli gibi...

erkekler ne seçim yapabiliyor ne de unutmakta başarılı.. bu nedenle kırıklar her yenısınde dahada sıvri uçlu oluyor..

kendını bilmeli,sevmeli ve korumalı ınsan..

zorlamayıp kasmayınca zaman en guzel ilaç..

aslında onun pek umrunda oldugunu sanmıyıyorum

taşıma suyla değirmen dönmez ki.. elbet sende yorulursun.. sana ne verıyorsa karşı taraf onu vereceksın..

bu kararsız dönemde ayna vazıfesı görmelisin ki en az zararla çıkasın..

kızlar merak ediyorum yıllar sonra ya da uzun bi zamandan sonra zamanında asık oldugunuz ilişki yasadıgınız bi insanla yeniden basladıgınız oldu mu yada evlendiğiniz ? :)

Aklima bir sinema filimi getirdin:)

'The Notebook' istersen bir izle, googleya ismini yazip sinema canli izle yap muhakak bulursun turkcesini. Hatirladigim kadari ile gercek hayatta alinmis bir hikayesi vardi.

ahh ahh yaşanmışlıklar o kadar acıtıyor ki insanın canını...

çocukluk aşkımdı o şimdi 26 yaşındayım ve hala aşığım ona.uzaktan akrabayız ve birgün onun evlendiğini öğrenicem belkide

ne ayrı kalabiliyoruz ne barışabiliyoruz.ailelerimiz etken.gururumuz etken ama bazen aşka yenik düşüyoruz işte.keşke diyorum bazen

keşke...ama fayda etmiyor.ben büyüdükçe büyüttüğüm aşkımda büyüyor,büyüdükçe daha çok acıtıyor daha çok kanatıyor.

ben varımmm

sevgilimden ayrıldım (onun isteği ile ) 1 sene ayrı kaldık sonra tekrar barıştık ve 8 aydır evliyiz
olur mu olmaz mı konusuna gelince maşallah bir sorun yok sadece bazı sabahlar hala kendimi o cehennem gibi 1 yılda sanıyorum ama solumu dönüp yatakta onu görünce rahatlıyorum
rabbim kimseyi sevdiği insandan ayırmasın kızlar ben şanslı insanlardanım sanırım

Olmaz mı :) Bin kere geri geldi, bin kere gitti, sonunda evlendi çok şükür :)

Ben mi ? Bitki gibiyim artık ....

6 yıl sevdim ama 6 yıl da çektim diyebilirim sana öyle birşey yaşamadık ama konuşmakta yetiyordu bana sevgili olmadık ama sevdim ki o da bildiği için benim duygularımla oynadı 6 yıl geçti 7 yıl içinde ve şimdi o geldi pişman beni seviyor ama ben sevmiyorum içimde nefret duygusu dahi yok nefret çünkü o kişiye karşı bir histir. bence o kadar süre zarfından sonra genel söylemek gerekirse kimse yürütemez çünkü en ufak hata da eskiler gündeme gelir bu da haliyle huzur kaçırır hiç başlamamasından iyidir bence genel anlamda

Cok Iyi anlıyorum. Benimde ilk ve aynı köylüyuz. Yani evlense davetiyesini bile alırım

Ne guzel. Allah inşallah hiç ayırmasın. Gercekten şanslı olanlardansin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…