yıllar o acıları kızgınlıkları unutturmuyor mu ? yada özlem baskın tarafa geçmiyor mu ?çok yakın bır arkadaşımdan bılıyorum kı asla olmuyor..
ne siz aynı yerdesınız ne de karşı taraf.. mümkün olmuyor..olan nadırdır..
içten içe suçluluk ya da suçlamalar..eskıyı hatırlayıp kızgınlıklar kavgalar yaşamalar..
tekrar başa saran kaset gıbı oluyor..
yıllar o acıları kızgınlıkları unutturmuyor mu ? yada özlem baskın tarafa geçmiyor mu ?
aslında haklısın . bi süre sonra bişeyler tekrar su yüzüne cıkmaya baslar ama bi umut oluyo işte . aksi olan iyki tekrar oldu yada oldu ve cok mutluyum diyen biri var mı ihtiyacım var buna :)eğer benzerı olur ve yaşarsanız aynı özverıyı gösteremıyorsnuz..yıne bana yaptı modunda oluyorsunuz..
erkekler daha ınatçı bu unutmama konusunda..
zaman herşeyın ılacıdır..ama bır taraf mutlaka yaralı kalır..bu yuzden zor dıyorum..
aslında haklısın . bi süre sonra bişeyler tekrar su yüzüne cıkmaya baslar ama bi umut oluyo işte . aksi olan iyki tekrar oldu yada oldu ve cok mutluyum diyen biri var mı ihtiyacım var buna :)
umarım karşı tarafta bu kadar umutludur buna..kım ne derse desın deneyeceksın çünkü..bol şans
aslında onun pek umrunda oldugunu sanmıyıyorumumarım karşı tarafta bu kadar umutludur buna..kım ne derse desın deneyeceksın çünkü..bol şans
tam 6 sene sonra tekrar basladik, ve onunla yeniden gecirdigim 3-4 hafta cok güzeldi. taki annene de anlat dedigim güne kadar... onunla 6 sene önce ayrildiktan sonra ben nisanlanip ayrildim baska biriyle. annesi bunu sebep gösteriyor ve beni istemiyor. oda annesine cok düskün : ( öylece kaldi. 2 gün önce gördüm yine bir dügünde onu. cok sevindim önce, sonra cok kötü oldum, hele o sahte gülücükleri takarya insan, aman ona belli etme üzüldügünü diye. öyle bir haldeydim iste
insallah eger mutlu olabileceksen olsun, ama eger hayirli degilse, böyle kalsin, hic degilse kalbimin ömrünün sonuna kadar ona ait ve sadece ona attigini biliyorum... buda güzel birsey...
tam 6 sene sonra mı ? cok cok üzüldüm birbirinizi yeniden bulmuşken şimdi tekrar kaybetmemeniz gerek . annesinin mantıgına bak . peki mücadele etseniz düzelemeyecek birşey mi ? yani bu da ilişkiniz için bi sınav sonuçta ...
tam 6 sene sonra tekrar basladik, ve onunla yeniden gecirdigim 3-4 hafta cok güzeldi. taki annene de anlat dedigim güne kadar... onunla 6 sene önce ayrildiktan sonra ben nisanlanip ayrildim baska biriyle. annesi bunu sebep gösteriyor ve beni istemiyor. oda annesine cok düskün : ( öylece kaldi. 2 gün önce gördüm yine bir dügünde onu. cok sevindim önce, sonra cok kötü oldum, hele o sahte gülücükleri takarya insan, aman ona belli etme üzüldügünü diye. öyle bir haldeydim iste
insallah eger mutlu olabileceksen olsun, ama eger hayirli degilse, böyle kalsin, hic degilse kalbimin ömrünün sonuna kadar ona ait ve sadece ona attigini biliyorum... buda güzel birsey...
aslında onun pek umrunda oldugunu sanmıyıyorum
kızlar merak ediyorum yıllar sonra ya da uzun bi zamandan sonra zamanında asık oldugunuz ilişki yasadıgınız bi insanla yeniden basladıgınız oldu mu yada evlendiğiniz ? :)
kızlar merak ediyorum yıllar sonra ya da uzun bi zamandan sonra zamanında asık oldugunuz ilişki yasadıgınız bi insanla yeniden basladıgınız oldu mu yada evlendiğiniz ? :)
ahh ahh yaşanmışlıklar o kadar acıtıyor ki insanın canını...
çocukluk aşkımdı o şimdi 26 yaşındayım ve hala aşığım ona.uzaktan akrabayız ve birgün onun evlendiğini öğrenicem belkide
ne ayrı kalabiliyoruz ne barışabiliyoruz.ailelerimiz etken.gururumuz etken ama bazen aşka yenik düşüyoruz işte.keşke diyorum bazen
keşke...ama fayda etmiyor.ben büyüdükçe büyüttüğüm aşkımda büyüyor,büyüdükçe daha çok acıtıyor daha çok kanatıyor.
ben varımmm
sevgilimden ayrıldım (onun isteği ile ) 1 sene ayrı kaldık sonra tekrar barıştık ve 8 aydır evliyiz
olur mu olmaz mı konusuna gelince maşallah bir sorun yok sadece bazı sabahlar hala kendimi o cehennem gibi 1 yılda sanıyorum ama solumu dönüp yatakta onu görünce rahatlıyorum
rabbim kimseyi sevdiği insandan ayırmasın kızlar ben şanslı insanlardanım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?