Yıllar sonra birgün ...

Bu arada 3 senemi eski nişanlıma verdim.

İlk askım san başka yani nisanlanmadan önce birlikte oldugum adamdan başka istemiyorum. Yalnıs anlaşılmasın

Benimde simdiki sevgilimle ilk flörtümüz cok kısa sürmüstü, aynı isyerinde iki yabancı olmak cok mu cok zordu aylarca kacamak bakıslarla, o sekilde devam ettik..
Sonra ben isten cıkmıstım, baska biri girmisti hayatıma öylesine biriydi ve bitmisti..
Allahın isi iste, msn' de bir gün baktım biri eklemis, kardesimin oturumu acık, baslıyorum konusmaya kimsin? nerden buldun msn? diye sorular yagdırıyorum, semtini söyleyince dalga gectim kendi kendime, eski sevgilim de ordandı. Okulunu sordum oda aynı cıktı sonra sen xxx kankası mısın? yoksa dedim gülerek, aa evet dedi güldüm, hadi ordan be dedim, ben kendi kendime dalga geciyordum halbuki, sonra kardesime döndüm ne alaka, bu seni nerden buldu ki? dedim..
Kardesim de, o benim degil senin oturumun dedi.

Sonra bana sevgilimin resmini gönderdi, aynı kisinden bahsediyormusuz gercekten de, daha sonra msn' mi sevgilim de aldı derken konusmaya basladık, görüstük falan ve tekrar basladık yıllar olmadı tabii, ama o barısmamızdan sonra 6 sene icin de hic ayrılık yasamadık, insallahta yasamayız..

Ayrıca kız kardesim de suan lisede ki ilk askıyla beraber tam 5 yıl gecti üzerinden, yeniden denemeye karar verdiler, birlikteler Allah bozmasın..

cok cok güzel birşey bu tekrar denemek ve ve sonucun olumlu olması . şanslısın . umarım bizde o günleri yaşarız :)

Bu arada 3 senemi eski nişanlıma verdim.

İlk askım san başka yani nisanlanmadan önce birlikte oldugum adamdan başka istemiyorum. Yalnıs anlaşılmasın
canım sen sabret ve bekle . inşaallah hakında hayırlısı olur . ama bu dönemi kendini en az üzücek şekilde anlatmaya calış ...

yıllar sonra karşıma çıkıp seninle evlenmek istiyorum diyen biri
oldu ama ben artık bambaşka yerlerdeydim...

yıllar sonra karşıma çıkıp seninle evlenmek istiyorum diyen biri
oldu ama ben artık bambaşka yerlerdeydim...
aslında ben biraz takıntılıyım . sonuçta daha iyisi zengini yada yakışıklısı ne olursa olsun o olmayacak . bu yüzden ömrümün sonuna kadar beklerim diyomusummm :):)

aslında ben biraz takıntılıyım . sonuçta daha iyisi zengini yada yakışıklısı ne olursa olsun o olmayacak . bu yüzden ömrümün sonuna kadar beklerim diyomusummm :):)

hahahah allah allah bu bana tanidik geliyor bir yerden ... Bekleyenler Grubu kuralim biz en iyisi..

hahahah allah allah bu bana tanidik geliyor bir yerden ... Bekleyenler Grubu kuralim biz en iyisi..

ya ama haksız mıyım şimdi :) tamam cok mutlu olabiliriz baska bi insanla herşey mükemmelde olabilir ama bu onun o insan olmadıgı gercegini değiştirmez değil mi :) :) bekleyelim bencede özellikle biz . ikimizden biri hayırlı bi haber versede diğerini motive etse keşke

vallah ben baskasinda denedim, asik olamadim (eski nisanlim), ki onunla senelerim gecti. Asik oldugum adamla degil. ama onun yeri ayri anammmm tutmuyor iste kimse... haklisin katiliyorum sana, ayni hataya tekrar düsmem, böyle rahatiz biz.... ben cuma teyzemlere yatiliya gidiyorum cumartesi geri dönüyorum, o da o sehirde oturuyo . ve ona demistim orda olacagimi !!! hala bi umut iste ayyy liseli asiklar gibi . aglanacak halimize gülüyoruz beeeeeeee....

valla aşk liseye falan bakmıyomuş bu kadar sevince insan bi umut tasıyo :) :) cok agladık ya onun acısını çıkarıyoruz herhalde keşke olsada hep gülsek :)) bak bu fırsat iyi fırsat aynı şehirde ister istemez kafasına bi takılır bu . ne zmn gelcegini falan tam biliyodur umarım :)

biliyor biliyor bir organize var cuma günü o sehirde oda biliyor oraya gidecegimi. ve ben cumartesi hep carsida falan olurum, olurya tesadüfen karsilasirim diye

ben bile heyecanlandım bak senin yerine :)) inşaallah görürsün eminim etki yaratır bi insanı görmek çok farklı çünkü görmeden dönme sakın :) :) :)

ben bile heyecanlandım bak senin yerine :)) inşaallah görürsün eminim etki yaratır bi insanı görmek çok farklı çünkü görmeden dönme sakın :) :) :)

yok yaaaaa nerdeeeeee. dügünde gördük daha bir kac gün önce, kalkti 20 dakika sonra gitti beyfendi.

ama olsun yinede görsem fena olmaz

yok yaaaaa nerdeeeeee. dügünde gördük daha bir kac gün önce, kalkti 20 dakika sonra gitti beyfendi.

ama olsun yinede görsem fena olmaz
belkide dayanamamıştır . erkekler bu konuda daha hassas oluyo çünkü . genelde yüz yüze gelmekten kacınıyolar :)

bundan yıllar önce bana da öyle gelirdi..
sonra hayat bambaşka yerlere akıyor..
şimdi iyikide bitmiş diyorum.iyiki olmamış..
biraz zaman lazım..

belkide dayanamamıştır . erkekler bu konuda daha hassas oluyo çünkü . genelde yüz yüze gelmekten kacınıyolar :)

hmmmm evet olabilir. vallah onun aklindan neler geciyor bilmiyorumki, konusmadik cünkü, son konusmasi: seviyorum, karim olacaksin birakmam falan filan... sonra püfffffffff oldu gitti adam. olurda gelisme olursa yazarim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…