- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
haddinden fazla verdim . ondan bu haldeyim sanırım . hala da uslanmadım . onu bi başkasına göndermek canımı acıtıyo . bu yüzden hep umut taşıyorum .taşıma suyla değirmen dönmez ki.. elbet sende yorulursun.. sana ne verıyorsa karşı taraf onu vereceksın..
bu kararsız dönemde ayna vazıfesı görmelisin ki en az zararla çıkasın..
en sinir oldugumda bu . önce seni güvendirirler sonra ortadan kaybolurlar yüzleri olmaz bilmem ne . oysa biz ne kadar net karar verebiliriz . sıkma canını eminim arayacaktır . annesi cephesinden bakarsak sürekli dolduruyo olabilir . psikolojisini bilemeyiz .ben ona dedim annen karsiy olursa cok zor olur, sonunda beni birakirsin diye, hep HAYIR sacmalama, seni birdaha kaybedemem dedi, savasirim dedi. annesine anlattigi gün, yine 4 saaat boyunca telefonda böyle konustu, beni sevdigini, ve tekrar kaybetmicegini, onunla savasmam gerektigini, savasamiyorsam bile hic degilse ona destek olmami bekledi benden. bende tamam dedim, yemine verdi yarin aradigimda cik lütfen dedi, yemin ettim... YARIN OLDU, ne arayan ne soran
aksam ben yazdim ona, sana güvenmek isterdim ama görüyorumki sözlerin hep bosmus diye. cevap geldi: utaniyorum yazmaya, seni yari yolda biraktigimi düsünüyorum diye
geri yazmadim o an.... bir hafta sonra yazdim, hala inanasim yok, hersey yalanmiydi diye, cevap gelmedi... 2 gün önce dügünde gördüm isteoda 20 dak kaldi gitti hemen
ortada savasacak adam yokki, savasayim ?!... elim kolum bagli bekliyorum hala deli gibi...
canımmm cok sagol . izlicem mutlaka . umarım iyi bi sondur ben de hayal kurarım :)Aklima bir sinema filimi getirdin:)
'The Notebook' istersen bir izle, googleya ismini yazip sinema canli izle yap muhakak bulursun turkcesini. Hatirladigim kadari ile gercek hayatta alinmis bir hikayesi vardi.
cok cok güzel birşey bu . cok sevindim senin için . Allah nazarlardan saklasın . benimde 7 ay oldu . ve ben hala bekliyorum . inşaallah allah nasip eder bizede herkesede ....ben varımmm
sevgilimden ayrıldım (onun isteği ile ) 1 sene ayrı kaldık sonra tekrar barıştık ve 8 aydır evliyiz
olur mu olmaz mı konusuna gelince maşallah bir sorun yok sadece bazı sabahlar hala kendimi o cehennem gibi 1 yılda sanıyorum ama solumu dönüp yatakta onu görünce rahatlıyorum
rabbim kimseyi sevdiği insandan ayırmasın kızlar ben şanslı insanlardanım sanırım
hemen öyle düşünmeyin kızlar . davetiye'niz' i birlikte alırsınız belkide :))) Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz bu hayatta .
Cok Iyi anlıyorum. Benimde ilk ve aynı köylüyuz. Yani evlense davetiyesini bile alırım
canımmm cok sagol . izlicem mutlaka . umarım iyi bi sondur ben de hayal kurarım :)
tam 6 sene sonra tekrar basladik, ve onunla yeniden gecirdigim 3-4 hafta cok güzeldi. taki annene de anlat dedigim güne kadar... onunla 6 sene önce ayrildiktan sonra ben nisanlanip ayrildim baska biriyle. annesi bunu sebep gösteriyor ve beni istemiyor. oda annesine cok düskün : ( öylece kaldi. 2 gün önce gördüm yine bir dügünde onu. cok sevindim önce, sonra cok kötü oldum, hele o sahte gülücükleri takarya insan, aman ona belli etme üzüldügünü diye. öyle bir haldeydim iste
insallah eger mutlu olabileceksen olsun, ama eger hayirli degilse, böyle kalsin, hic degilse kalbimin ömrünün sonuna kadar ona ait ve sadece ona attigini biliyorum... buda güzel birsey...
bende nisanlanip ayrildim, sevdigimden sonra simdi yeniden görüsüyoruz, ama cok sükür onun Annesi sizinkininki kadar kötü degil. Beni cok istiyor..
en sinir oldugumda bu . önce seni güvendirirler sonra ortadan kaybolurlar yüzleri olmaz bilmem ne . oysa biz ne kadar net karar verebiliriz . sıkma canını eminim arayacaktır . annesi cephesinden bakarsak sürekli dolduruyo olabilir . psikolojisini bilemeyiz .
ne güzel cok sevindim senin adina gercekten... annesi, eger seni sevseydi senden sonra nisanlanmazdi diyor. ben eger tekrar ona kavusacagimi bilseydim, bir 6 sene daha beklerdim ve kimseyi sokmazdim hayatima
belkide hayirlisi budur bilmiyorum, hersey allahtan kader kismet...
baska birini almak için ugrasma onun içinde hırpalanma . kaderinde varsa eminim bişeyler düzelecektir . yada bi bakarsın sen almadan öyle biri gelirki girmiş olur . bak bende sabrediyorum birlikte sabredelim . bu bi sınav ve siz o sınavı verirsiniz inşaallah bi şekilde . üzme kendini .ona kizamiyorum bile ... ama hayatima artik ondan baskasini sokmak istemiyorum, bilidigim tek sey bu... onun evlilik haberini aldigim da ümidimi keserim. baska türlü olamam artik gibime geliyor
haddinden fazla verdim . ondan bu haldeyim sanırım . hala da uslanmadım . onu bi başkasına göndermek canımı acıtıyo . bu yüzden hep umut taşıyorum .
maalesef o kadarda güzel degil ...:) Benim Ailem hic istemedi, simdi haberleri yok henüz ama duyunca eminim karsi cikacaklardir. Yine bir engel yani.
Tabi kim düsünür kavusmayi ümidi kestiken sonra.
Anlamiyorum bu nasil bir düsüncedir, vicdan yokmu sevmek nedir bilmezlermi bu Erkeklerin anneleri offfff...
Allah hayirlisini versin herkesin hakkinda...
baska birini almak için ugrasma onun içinde hırpalanma . kaderinde varsa eminim bişeyler düzelecektir . yada bi bakarsın sen almadan öyle biri gelirki girmiş olur . bak bende sabrediyorum birlikte sabredelim . bu bi sınav ve siz o sınavı verirsiniz inşaallah bi şekilde . üzme kendini .
Yok öyle bir çabam yok uğraşmıyorum. Nisanı atali bir sene oldu. Okadar soran oldu ama hep hayır dedim. Düşünemiyorum. Hatta yaşadıklarımdan dolayı tıksiniyorum evlilik düşüncesinden. Eski kaynanam sag olsun
Birtek ona izin verdim oda böyle yaptı. Hayırlısı artık. Ama kolay kolay kimseyi alamam hayatıma. Çünkü bu güne kadar hep kendimi kandirmisim. Cok kızıyorum kendime. 3 senemi verdigim evliliği düşündüğüm adama kalbim atamadıysa ne dıyım
! İstemiyorum kimseyi zaten ondan başka. Beklerim herhalde aptal gibi onun evlilik haberini
Yok öyle bir çabam yok uğraşmıyorum. Nisanı atali bir sene oldu. Okadar soran oldu ama hep hayır dedim. Düşünemiyorum. Hatta yaşadıklarımdan dolayı tıksiniyorum evlilik düşüncesinden. Eski kaynanam sag olsun
Birtek ona izin verdim oda böyle yaptı. Hayırlısı artık. Ama kolay kolay kimseyi alamam hayatıma. Çünkü bu güne kadar hep kendimi kandirmisim. Cok kızıyorum kendime. 3 senemi verdigim evliliği düşündüğüm adama kalbim atamadıysa ne dıyım
! İstemiyorum kimseyi zaten ondan başka. Beklerim herhalde aptal gibi onun evlilik haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?