Yıllar sonra birgün ...

bende yıllarca o günün gelmesini bekledim, ama sonuç elde var "0"
kendimizi kandırıp işkence süremizi uzatıyoruz,
Ama her aşk hikayesinin de bir özgün tarafı var,
Yemek yapar gibi tarif alamıyoruz, esinlenemiyoruz maalesef
bu yüzden dönerde denemez dönmezde.

bir ilişkinin sürüp sürmemesinin ilişki yaşadığın insanın eski sevgli ya da yepyeni biri olmasıyla alakası yok bence. eski sevgiliyle kesinlikle olmaz yeni biriyle kesin olur diye birşey var mı, yok tabiki. yaşayıp görmek lazım. ama eski yaşananları sürekli gün yüzüne çıkarmak ilişkiyi mahveder onu biliyorum. ben yaşamadım böyle birşey ama eski sevgilisiyle tekrar sevgili olup evlenenleri çok gördüm

Bugüne kadar bu durumla alakalı çok güzel istisnalar gördüm...
Çoğunlukta ise durum farklı.
İstisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.
Araya soğukluk giren aşklar sonrasında eskinin hatrına ve anıların gücüne yenilerek birleşse de tekrar ayrılığa mahkum oluyorlar...
Koca bir hüsran oluyor sonu...

taşıma suyla değirmen dönmez ki.. elbet sende yorulursun.. sana ne verıyorsa karşı taraf onu vereceksın..

bu kararsız dönemde ayna vazıfesı görmelisin ki en az zararla çıkasın..
haddinden fazla verdim . ondan bu haldeyim sanırım . hala da uslanmadım . onu bi başkasına göndermek canımı acıtıyo . bu yüzden hep umut taşıyorum .

en sinir oldugumda bu . önce seni güvendirirler sonra ortadan kaybolurlar yüzleri olmaz bilmem ne . oysa biz ne kadar net karar verebiliriz . sıkma canını eminim arayacaktır . annesi cephesinden bakarsak sürekli dolduruyo olabilir . psikolojisini bilemeyiz .

Aklima bir sinema filimi getirdin:)

'The Notebook' istersen bir izle, googleya ismini yazip sinema canli izle yap muhakak bulursun turkcesini. Hatirladigim kadari ile gercek hayatta alinmis bir hikayesi vardi.
canımmm cok sagol . izlicem mutlaka . umarım iyi bi sondur ben de hayal kurarım :)

cok cok güzel birşey bu . cok sevindim senin için . Allah nazarlardan saklasın . benimde 7 ay oldu . ve ben hala bekliyorum . inşaallah allah nasip eder bizede herkesede ....

Cok Iyi anlıyorum. Benimde ilk ve aynı köylüyuz. Yani evlense davetiyesini bile alırım
hemen öyle düşünmeyin kızlar . davetiye'niz' i birlikte alırsınız belkide :))) Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz bu hayatta .

canımmm cok sagol . izlicem mutlaka . umarım iyi bi sondur ben de hayal kurarım :)

Ben en az 3,4 defa izledim... hasas bir donemimde:) beyenecegine kezinlikle eminim.. filimde hangi duygulari ararsan var. Evet sonu guzel ama uzucu bir tarafida var desekde izledigim askdan oteri pek o kizmina takilmamisdim..

bende nisanlanip ayrildim, sevdigimden sonra simdi yeniden görüsüyoruz, ama cok sükür onun Annesi sizinkininki kadar kötü degil. Beni cok istiyor..

bende nisanlanip ayrildim, sevdigimden sonra simdi yeniden görüsüyoruz, ama cok sükür onun Annesi sizinkininki kadar kötü degil. Beni cok istiyor..

ne güzel cok sevindim senin adina gercekten... annesi, eger seni sevseydi senden sonra nisanlanmazdi diyor . ben eger tekrar ona kavusacagimi bilseydim, bir 6 sene daha beklerdim ve kimseyi sokmazdim hayatima

belkide hayirlisi budur bilmiyorum, hersey allahtan kader kismet...

ona kizamiyorum bile ... ama hayatima artik ondan baskasini sokmak istemiyorum, bilidigim tek sey bu... onun evlilik haberini aldigim da ümidimi keserim. baska türlü olamam artik gibime geliyor

maalesef o kadarda güzel degil ...:) Benim Ailem hic istemedi, simdi haberleri yok henüz ama duyunca eminim karsi cikacaklardir. Yine bir engel yani.

Tabi kim düsünür kavusmayi ümidi kestiken sonra.
Anlamiyorum bu nasil bir düsüncedir, vicdan yokmu sevmek nedir bilmezlermi bu Erkeklerin anneleri offfff...
Allah hayirlisini versin herkesin hakkinda...

ona kizamiyorum bile ... ama hayatima artik ondan baskasini sokmak istemiyorum, bilidigim tek sey bu... onun evlilik haberini aldigim da ümidimi keserim. baska türlü olamam artik gibime geliyor
baska birini almak için ugrasma onun içinde hırpalanma . kaderinde varsa eminim bişeyler düzelecektir . yada bi bakarsın sen almadan öyle biri gelirki girmiş olur . bak bende sabrediyorum birlikte sabredelim . bu bi sınav ve siz o sınavı verirsiniz inşaallah bi şekilde . üzme kendini .

haddinden fazla verdim . ondan bu haldeyim sanırım . hala da uslanmadım . onu bi başkasına göndermek canımı acıtıyo . bu yüzden hep umut taşıyorum .

sev say karşındakını ama en çok kendını.. once can sonra canandır..

Ben ona şa razı olurdum. Gizli Tutsaydik Mesela Büyük büyük konuştu ertesi gün yok oldu bazen diyorum ki belki benim onu sevdiğim gibi o beni sevmemiş. Ne bilim hayırlı artık

Yok öyle bir çabam yok uğraşmıyorum. Nisanı atali bir sene oldu. Okadar soran oldu ama hep hayır dedim. Düşünemiyorum. Hatta yaşadıklarımdan dolayı tıksiniyorum evlilik düşüncesinden. Eski kaynanam sag olsun

Birtek ona izin verdim oda böyle yaptı. Hayırlısı artık. Ama kolay kolay kimseyi alamam hayatıma. Çünkü bu güne kadar hep kendimi kandirmisim. Cok kızıyorum kendime . 3 senemi verdigim evliliği düşündüğüm adama kalbim atamadıysa ne dıyım
! İstemiyorum kimseyi zaten ondan başka. Beklerim herhalde aptal gibi onun evlilik haberini

Bu arada 3 senemi eski nişanlıma verdim.

İlk askım san başka yani nisanlanmadan önce birlikte oldugum adamdan başka istemiyorum. Yalnıs anlaşılmasın

İlk askım san başka yani nisanlanmadan önce birlikte oldugum adamdan başka istemiyorum. Yalnıs anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…