ben de korkuyorumyıkanmış suyla abdest olmaz
ama arkadaşın o adama dönecek bunuda demedi deme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de korkuyorumyıkanmış suyla abdest olmaz
ama arkadaşın o adama dönecek bunuda demedi deme
Kendinizi eğlendirmeye çalışmanız güzel ben sizin gibi düşünmüyorumÇok sevdiği için koskoca 4 yıl umutsamamis değil mi![]()
Hiç bişey olmamış gibi olmaz ama adamı nerelerde ne haltlar yedin diye suçlamak yada yadırgamak saçma olur kadında rahibe gibi oturmadı sonuçtaKız da oldu tabi :) 1 sevgilisi oldu. Flörtleştiği oldu. Ama hiçbi şey olmamış gibi geri dönmek
Ayrıldığım işe geri döneli 8 ay oldu boşandığım eşimle de görüşüyoruzgeçen müge anlı duyduğu bir sözü söyledi.
1 çıktığın işe geri dönme,
2 boşandığın kocaya geri dönme.
sevgili olarak algılayabilirsin.
haklı....
Bu memlekette erkeklerin rahatını bilmiyon galiba. Kızın bi flörtü olduysa adamın neleri olmuştur.Hiç bişey olmamış gibi olmaz ama adamı nerelerde ne haltlar yedin diye suçlamak yada yadırgamak saçma olur kadında rahibe gibi oturmadı sonuçta![]()
Kuzucum olumsuz bakmamak lazım birazcık pozitif bakmalı olaylaraBu memlekette erkeklerin rahatını bilmiyon galiba. Kızın bi flörtü olduysa adamın neleri olmuştur.Heriflerin gözüne kendi yaptıkları görünmez, ama o 1 flört kızın başına itina ile kakılır merak etme sen.
Ben değil de siz sanırım filmlerde yasıyorsunuz
Bağırdı mı hımmm terket
İlgisiz mi hımmm başkası var
Terk mi etti hımmmm sevmemis
Sebep nedir düşünmeden hep at gözlüğüyle bakılan yorumlar
Hayat tecrübesi zayıf kadınlarla dolu
Sen iyi misin? Ne sevmesi? 4 yilda jetonu yeni mi dusmus? Bosluktan gelmis iste. Kendine yazik ediyorsun. Neyse sen de yasayarak goreceksin demek ki.seviyor maalesefşu an beraber okuyoruz yazılanları.
açık kapı bırakmak istiyo içten içe
Karakteri bozuk bir adami adam etmek senin vazifen degil ki. Dusunce yapini degistirmelisin. Azicik kendine deger verseydin bu adami kabul etmezdin zaten. Adam mi kalmadi ya, kirintilarla avunuyorsun. Ya da terk edildigin icin adamin donmesi egonu mu tatmin etti? O sevdiginden sensiz yapamadigindan gelmedi ki... o bosluktan geldi. Teni birini bukdugunda tekrar gidecek. Sen de ikinci kez kabul ettigin icin kendine kizacaksin.Bu adam nasıl pişman edilip kapıda köpek edilir![]()
Bence kız da boşlukta. Korona milleti fena vurdu.Sen iyi misin? Ne sevmesi? 4 yilda jetonu yeni mi dusmus? Bosluktan gelmis iste. Kendine yazik ediyorsun. Neyse sen de yasayarak goreceksin demek ki.
Ben pozitif bakayım da 4 yıl sonra 1 tenecik mesaj ile yoklanan, ilk ters cevabına görüldü atılıp fazlası layık görülmeyen kız pozitif bakmasın.Kuzucum olumsuz bakmamak lazım birazcık pozitif bakmalı olaylara![]()
Esinle neden bosandigina bagli bu. Siddet, aldatma, asagilama, terk edilme varsa insan boyle birine donmemeli, ikinci sansi asla vermemeli. Onun disinda ufak sorunlar yuzunden en ufak seyde sorunlari cozme yoluna gitmeden direk bosandi iseniz onu bilemem. Dolayisiyla bosandigim esime geri dobdum hayatiniza tabular koymayin gibi bir laf her durum icin gecerli degil.Ayrıldığım işe geri döneli 8 ay oldu boşandığım eşimle de görüşüyoruzhayatınıza tabular koymayın hayatın ne göstereceği belli olmaz belki kötü gelen şeyler de zamanla düzelme olur ve istenebilir hale gelir
![]()
Kesinlikle. Hayatinda biri olsa idi zaten adama cevap bile vermezdi. Adam ayrilirken aciklama yapna tenezzulunde bile bulunmamis. O kapi bana acik mi dite de 4 sene sonra bir yoklamis. Gormus ki evet o kapi hep ona acik. Dolayisiyla adam her gidio geldiginde kizimizi hep biraktigi yerde bulacagini pekala biliyor. Aslinda suc biraz da kadinlarimizda. Yani adamlara giderse bir daha donemezsin imajini vermeliyiz.Bence kız da boşlukta. Korona milleti fena vurdu.
Orası öyle tabi canım isteyen adam azmederek tekrar kazanana kadar çabalarBen pozitif bakayım da 4 yıl sonra 1 tenecik mesaj ile yoklanan, ilk ters cevabına görüldü atılıp fazlası layık görülmeyen kız pozitif bakmasın.![]()
Ayrılmanıza sebep şeyleri çözemezseniz aynı sebepten yine ayrılacaksınız.Ayrıldığım işe geri döneli 8 ay oldu boşandığım eşimle de görüşüyoruzhayatınıza tabular koymayın hayatın ne göstereceği belli olmaz belki kötü gelen şeyler de zamanla düzelme olur ve istenebilir hale gelir
![]()
Ben onu sizde dönün diye demedim sadece olaylara göre insanların tepkileri değişebilir o yüzden katı düşüncelerle hareket etmek yanlış dedimEsinle neden bosandigina bagli bu. Siddet, aldatma, asagilama, terk edilme varsa insan boyle birine donmemeli, ikinci sansi asla vermemeli. Onun disinda ufak sorunlar yuzunden en ufak seyde sorunlari cozme yoluna gitmeden direk bosandi iseniz onu bilemem. Dolayisiyla bosandigim esime geri dobdum hayatiniza tabular koymayin gibi bir laf her durum icin gecerli degil.
Barışmadık aslında henüz ama eski eş o asla engelle konuşma insan değil o modunda değilim çabasını görmek ikimize de iyi gelicekAyrılmanıza sebep şeyleri çözemezseniz aynı sebepten yine ayrılacaksınız.
4 sene önce bulmuş bi enayi onunla devam etmiş. Şimdi boşta kalmış. Kesinlikle kabul etmesin. Asla asla asla.Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?