- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadası hesap açıp açmamayı size sorucak değil sanırım muhtar mısınız?vaktiniz yoksa yazmayın cevap.Birincisi arkadaşınız az yiyip kendisine bir hesap açsın. Çok nahoş oluyor başkasının ağzından konu dinlemek bu bizlere saygısızlık. Biz nasıl okuyup cevap yazıyorsak o da bir zahmet zaman ayırıp üye olsun
İkincisi o adamdan bir cacık olacak olsa 4 yıl önce terketmezdi. Yoklukta kıza sarmış. Covid malum. Birazcık gururu varsa adama dönmesin. Hoş dönse de o adam başka birini bulunca yine terkeder
Size katılımıyorum eğer döndüyse gerçekten sevdiği içindirO sans verse de adam ilk bulduğu yeni kadın için terkedecektir. Böyle akıl vermeyin!
Başkasının hesabı ile konu açmak yasaktır.Arkadası hesap açıp açmamayı size sorucak değil sanırım muhtar mısınız?vaktiniz yoksa yazmayın cevap.
2.si covid durumu aaaa aklıma 4 yıl önceki sevgilim geldi bi mesaj atıyım diyen hiç duymadım siz de mi bunu yaptınız yoksa![]()
Bana fa öyle geliyor ama dönmemeli her türlüCocuk istiyorsa zaten tekrar yazar ısrarcı olur bir bosver mesajıyla vazgeçmez. Beklemede kalın bende tekrar iletişime gececektir
Adam zaten görüldü atıp bırakmış daha üzerine konuşulacak bir mevzu yok bence.. 4 yıl ortalıkta olmayıp sonra gelip arkadaşınızın kafasını karıştırmış bence engeli bassın ki git gel durumlarına katlı tedbir olsun.. O adamdan bir cacık olmaz.. Baştan zaten samimi gelmemişti ama insan yalandan da olsa çabalardı yani ne bilim bi enteresan durum.. Arkadaşınız sanırım çabuk kanan biri ve bu adam onu çözmüş.. Siz ona destek olun ve bu adamdan uzak tutun onu bence..Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Anlamamış. o söylemiş pişmanın utanıyorum falanYoklukta kalmış. Ya tutarsa? Ve uğramamış bile. Pişman olduğunu bu mesajların neresinden anlamış?
Maalesef. Adam da çok sevdiğini biliyor bu yüzden böyle bi durum varAdam zaten görüldü atıp bırakmış daha üzerine konuşulacak bir mevzu yok bence.. 4 yıl ortalıkta olmayıp sonra gelip arkadaşınızın kafasını karıştırmış bence engeli bassın ki git gel durumlarına katlı tedbir olsun.. O adamdan bir cacık olmaz.. Baştan zaten samimi gelmemişti ama insan yalandan da olsa çabalardı yani ne bilim bi enteresan durum.. Arkadaşınız sanırım çabuk kanan biri ve bu adam onu çözmüş.. Siz ona destek olun ve bu adamdan uzak tutun onu bence..
Anlaşılıyor zaten ama arkadaşı olarak siz ona yol gösterin.. Bu kendini küçültmekten başka birşey değil.. Böyle adamlara mı kaldı Allah aşkına.. Biraz kendine değer versin artık..Maalesef. Adam da çok sevdiğini biliyor bu yüzden böyle bi durum var
Yol versin ondan hayır gelmezKızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Çok sevdiği için koskoca 4 yıl umutsamamis değil miSize katılımıyorum eğer döndüyse gerçekten sevdiği içindir
Kız da oldu tabi :) 1 sevgilisi oldu. Flörtleştiği oldu. Ama hiçbi şey olmamış gibi geri dönmekLinç yiyecek olabilirim ama bunca yıldır kimlerleydi diyorsunuz ya kızda birileriyle olmuştur o konuda eşit olduklarını düşünüyorum ben ama bırakıp gitmiş olduğu için konuşmamalı