• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra ilk karşılaşma

İlk önce lütfen rica ediyorum kötü yorum yapacak olanlar yapmasın hiç bir kötü yorumu kaldıracak durumum yok
6 yıl önce sevdiğim vardı
Saolsun annem yüzündn olmadı
Neymiş onun annesi bana çok çektirirmiş
Biz yolumuzu bu nedenlerden ayırdık
Daha sonra ben eşimle evlendim o başkasıyla evli
Dün ortak bir düğünde karşılaştık
Hayatımın ennnnn zor günüydü
Bana bakışlarını yakaladım
Hatta bi ara göz göze geldik
Eşini hiç umursamıyomuş gibiydi
Sanki içim acıdı
O kadar pişmanım ki bu pişmanlıktan nasıl kurtulcam bilmiyorum
Eşimi sevmiyorum
Keşke dün akşam hiç yaşanmasaydı
Anlatıp rahatlamak istedim

Eski sevdiğinizden bağımsız olarak yorum yapıyorum: Eşinizi sevmiyorsanız neden hala evlisiniz?
Eski sevgilinizle karşılaşmasanız bile zor değil mi sevmediğiniz adamla aynı evde yaşamak, beraber yemek yemek, sevişmek? Geleceğe dair planlar yapmak?

Eski sevdiğinizden bağımsız olarak yorum yapıyorum: Eşinizi sevmiyorsanız neden hala evlisiniz?
Eski sevgilinizle karşılaşmasanız bile zor değil mi sevmediğiniz adamla aynı evde yaşamak, beraber yemek yemek, sevişmek? Geleceğe dair planlar yapmak?
Gelecekle ilgili plan yapamıyprum bazen ona bakarken içimden geçiriyorum yaşlanırmıyım bu adamla diye ama cevap yok bulamıyorum

Eşinizi sevmiyorsanız, neden evlendiniz, neden hala evlisiniz?
O düğünden önce de sevmiyorum diye düşünüyor muydunuz?
Eski, içinizde kalmış bir ilişkiyi görünce duyguların anlık allak bullak olması normal ama ben eşinizi sevmeme kısmına takıldım.

İlk önce lütfen rica ediyorum kötü yorum yapacak olanlar yapmasın hiç bir kötü yorumu kaldıracak durumum yok
6 yıl önce sevdiğim vardı
Saolsun annem yüzündn olmadı
Neymiş onun annesi bana çok çektirirmiş
Biz yolumuzu bu nedenlerden ayırdık
Daha sonra ben eşimle evlendim o başkasıyla evli
Dün ortak bir düğünde karşılaştık
Hayatımın ennnnn zor günüydü
Bana bakışlarını yakaladım
Hatta bi ara göz göze geldik
Eşini hiç umursamıyomuş gibiydi
Sanki içim acıdı
O kadar pişmanım ki bu pişmanlıktan nasıl kurtulcam bilmiyorum
Eşimi sevmiyorum
Keşke dün akşam hiç yaşanmasaydı
Anlatıp rahatlamak istedim
sevmediğiniz adamla niye evlendiniz?
sevmeseniz de eşinize yaptığınız ayıp.
gözgöze gelmeniz tanıdık sima, ortak geçmiş yüzünden olabilir, ümitlenmeyin boş yere.

ayrıca gerçekten seviyor olsaydınız, kimse engel olamazdı. ya da başkalarıyla aynı yatağı paylaşacak kadar boşvermiş olmazdınız.

Eşini umursamadığını nasıl anladınız. kendimi dedi. Toplum içinde mıçmıç vıcık vıcık olmayı sevmiyorlar belki. evlerinde nasıllar acaba. Sevmediği bi adamla aynı yatağa gireceğine sevdiğin adamın annesinin nazını çekme riskine girseydin keşke. Annesinin sana çektireceği kesinmiydi. Annesi annenemi söyledi çektiririm eziyet diye.
Kafamda deli sorular. Lütfen nefsinize şeytana uymayın

mutsuzlugun sonucu zaten eski sevdiğinizi gördüğünüzde içinizin acıması. Mutlu olmuş olsaydın eski sevgilin aklına bile gelmezdi.
Ayrıl diyemem mutlu değilsen. Öyle kolay olmuyor bu işler söylendiği gibi. AMa şöyle bir durum var. Belki onunla evlenmiş olmuş olsaydında mutsuz olacaktın. Kader değişmezmis isimler değişirmiş.
herseyin hayırlısı

Eski sevgilini o kadar sevseydin aile maile dinlemez bir şekilde bir araya gelirdin. Senin problemin kendi eşinle. Eski sevgili falan hikaye. Görünce tuhaf olmuş olabilirsin bu normal ama sebep o değil. Eşinle sorunlarını halletmeye çalış önce.

Madem eski sevgilini seviyordun o zaman ayrılmayacaktın. Ayrıca madem eşini sevmiyorsun niye evlendin niye evlisin !??!!! Madem aklın oradaydı eşinin günahı neydi de şimdi hakkına giriyorsun ? !

yok arkadaşım yok!
ben böyle insanlara iyi yorum yapamıyorum.
teselli bekliyo bi de yaa.
ikisi de gitmiş başkasıyla evlenmiş, daa fingirdeşme derdindeler.
bi de annesini suçluyo.
wc.ye giderken de izin alıyonmu annenden, sanki her dediğini yapıyomuş gibi günah keçisi arama.
evlenmeyeydin.
eşinin suçu ne?
o adamın karısının suçu ne?
bi de utanmadan kesişmişler gizli gizli.
hiç empati kurasım gelmiyo böyle tiplerle.
sinir oluyorum hatta.
yok eşiyle ilgilenmemiş, bunla gözgöze gelmiş bilmem ne. vik vik vik...
yazık eşleriniz duysa ne çok üzülür.
böyle insanlar evlenmemeli bence, ne istediğinizi bilmiyosunuz, çünkü ergenliğinizi atamamışınız üstünüzden...

Mutsuzluğunuzun mimarı anneniz! Siz de ona uymuşsunuz, gitmiş başkasıyla evlenmişsiniz. Olan oldu, geçen geçti. Ortak düğünlere derneklere pek gitmemeye çalışın bari.

Adam geldi. Ben karimi sevemedim. Hala seni seviyorum dedi. Ne yapardin

Bende kocami sevemedim dermiydin. Kapilirmiydin yine ona.

Bence kapilma.
Ya kocani sevmeye baglanmaya calis yada olmuyorsa ayril.

Evli barkli adamin gonul eglencesi olma hicbir zaman

Hani diyorsunya karisiyla mesafeliydi. Belki seninle olsaydi sanada oyle davranacakti.belki adamin karakteri boyle.

Ararsa karsina cikarsa hic cevap bile verme. Kendi yoluna bak. Gecmis gitmis

yok arkadaşım yok!
ben böyle insanlara iyi yorum yapamıyorum.
teselli bekliyo bi de yaa.
ikisi de gitmiş başkasıyla evlenmiş, daa fingirdeşme derdindeler.
bi de annesini suçluyo.
wc.ye giderken de izin alıyonmu annenden, sanki her dediğini yapıyomuş gibi günah keçisi arama.
evlenmeyeydin.
eşinin suçu ne?
o adamın karısının suçu ne?
bi de utanmadan kesişmişler gizli gizli.
hiç empati kurasım gelmiyo böyle tiplerle.
sinir oluyorum hatta.
yok eşiyle ilgilenmemiş, bunla gözgöze gelmiş bilmem ne. vik vik vik...
yazık eşleriniz duysa ne çok üzülür.
böyle insanlar evlenmemeli bence, ne istediğinizi bilmiyosunuz, çünkü ergenliğinizi atamamışınız üstünüzden...
Ne çok şeyler de biliyonuz
İşin içini bilmeden boş boş konuşmak için yorum yapmayın

Bi anlık gelgitler her insana olur herkesin nefsi pırıl pişirilmiş gibi yorumlar yaparlar:) ama önemli olan senin bu düşüncelerini takıntı haline getirmemen dönüşü olmayan bi yola girmemen demek istedigimi anlamissindir dikkatli ol lütfen ;)

Ne çok şeyler de biliyonuz
İşin içini bilmeden boş boş konuşmak için yorum yapmayın

işin içi de dışı da ortada.
"karısıyla ilgilenmiyodu" tarzı bi cümle ne demek biliyomusunuz?
yani evliliğinde mutsuz ve bunu bana gösterdi demek.
"annem yüzünden onla evlenemedim" demek de, aklım ondayken gidip başka biriyle evlendim anlamına geliyo.
sizin kendinize itiraf edemediğiniz ama bariz ortada olan şeyler bunlar.

Bi anlık gelgitler her insana olur herkesin nefsi pırıl pişirilmiş gibi yorumlar yaparlar:) ama önemli olan senin bu düşüncelerini takıntı haline getirmemen dönüşü olmayan bi yola girmemen demek istedigimi anlamissindir dikkatli ol lütfen :KK66:

bi anlık gelgit olsa efkarlanıp buraya konu açmaz.
baya aklı kalmış adamda.
öyle olmasa karısına olan tavırlarını incelemezdi.
hatta bi bahaneyle erken ayrılırdı.
kimse burda kendisini temize çıkarmamızı beklemesin.
evliyse bi insan o tren kaçtı demektir, bunla ilgili konu açmak bile sıkıntı bi durum bence.
konu sahibinin eşi bu yazdıklarını okusa ne düşünürdü acaba...

bi anlık gelgit olsa efkarlanıp buraya konu açmaz.
baya aklı kalmış adamda.
öyle olmasa karısına olan tavırlarını incelemezdi.
hatta bi bahaneyle erken ayrılırdı.
kimse burda kendisini temize çıkarmamızı beklemesin.
evliyse bi insan o tren kaçtı demektir, bunla ilgili konu açmak bile sıkıntı bi durum bence.
konu sahibinin eşi bu yazdıklarını okusa ne düşünürdü acaba...
Esininde namus abidesi olmadığı ne malum? Neyse konu bu değil, dedigim gibi her insanın başına gelecek durumlar (gözgöze gelmek vs. ) amma önemli olan bunu tekrarlamamak bi anlık efkara kapılıp ileri goturmemek. Şimdi o çaresiz ve yardım bekliyor bizde ayiplasak tuuuu sana desek ne değişecek? Kendini iyice bunalıma sokar. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Insan bu durumlarda sadece ufak bi teselli bekler ayiplanmak hor gorulmek değil. Konu sahibi inaniyorum ki yanlış bişey yapmayacak sadece "anlik" bi duygu yaşıyor ve geçecek . Buarada eşini sevmiyorsan bencede daha fazla günahını almamalisin ya sevmeye çalış ya da boşanmaya...

Esininde namus abidesi olmadığı ne malum? Neyse konu bu değil, dedigim gibi her insanın başına gelecek durumlar (gözgöze gelmek vs. ) amma önemli olan bunu tekrarlamamak bi anlık efkara kapılıp ileri goturmemek. Şimdi o çaresiz ve yardım bekliyor bizde ayiplasak tuuuu sana desek ne değişecek? Kendini iyice bunalıma sokar. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Insan bu durumlarda sadece ufak bi teselli bekler ayiplanmak hor gorulmek değil. Konu sahibi inaniyorum ki yanlış bişey yapmayacak sadece "anlik" bi duygu yaşıyor ve geçecek . Buarada eşini sevmiyorsan bencede daha fazla günahını almamalisin ya sevmeye çalış ya da boşanmaya...

hoşgörülü yaklaşmanız çok güzel.ama ben empati kuramıyorum.
çünkü eşimin eski sevgilisi de biz evlendikten sonra arkadaş gibi eşime yakınlaşmaya çalışmıştı.
eşim de o aralar bana biraz ilgisizdi ve kız bunu görüp zaten karısını sevmiyo diye düşünüp fırsat bilmişti.
oysaki eşimin ilgisizliğinin sebebi farklıydı.
neticede çok acı günler yaşadım.
eşim onun iyi niyetli olduğunu düşündü, ama kız baya yürüyodu yani.
çocuk olmadan boşansak belki işine bile gelcekti.
oyüzden ben evli bi adamla ilgili böyle konu açılmasına tahammül edemiyorum.
bi anlık hataysa da bizden kendisini haklı bulmamızı beklemesin.
sizin yumuşak tavrınız hoş, demekki benzer bi durum yaşadınız konu sahibi anlıyosunuz, ama ben de eş olarak böyle bu durum yaşadım ve böyle tiplere tahammülüm yok.
oyüzden iki ayrı pencereden bakıyoruz sanırım.

Back
X