Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk önce lütfen rica ediyorum kötü yorum yapacak olanlar yapmasın hiç bir kötü yorumu kaldıracak durumum yok
6 yıl önce sevdiğim vardı
Saolsun annem yüzündn olmadı
Neymiş onun annesi bana çok çektirirmiş
Biz yolumuzu bu nedenlerden ayırdık
Daha sonra ben eşimle evlendim o başkasıyla evli
Dün ortak bir düğünde karşılaştık
Hayatımın ennnnn zor günüydü
Bana bakışlarını yakaladım
Hatta bi ara göz göze geldik
Eşini hiç umursamıyomuş gibiydi
Sanki içim acıdı
O kadar pişmanım ki bu pişmanlıktan nasıl kurtulcam bilmiyorum
Eşimi sevmiyorum
Keşke dün akşam hiç yaşanmasaydı
Anlatıp rahatlamak istedim
Gelecekle ilgili plan yapamıyprum bazen ona bakarken içimden geçiriyorum yaşlanırmıyım bu adamla diye ama cevap yok bulamıyorumEski sevdiğinizden bağımsız olarak yorum yapıyorum: Eşinizi sevmiyorsanız neden hala evlisiniz?
Eski sevgilinizle karşılaşmasanız bile zor değil mi sevmediğiniz adamla aynı evde yaşamak, beraber yemek yemek, sevişmek? Geleceğe dair planlar yapmak?
sevmediğiniz adamla niye evlendiniz?İlk önce lütfen rica ediyorum kötü yorum yapacak olanlar yapmasın hiç bir kötü yorumu kaldıracak durumum yok
6 yıl önce sevdiğim vardı
Saolsun annem yüzündn olmadı
Neymiş onun annesi bana çok çektirirmiş
Biz yolumuzu bu nedenlerden ayırdık
Daha sonra ben eşimle evlendim o başkasıyla evli
Dün ortak bir düğünde karşılaştık
Hayatımın ennnnn zor günüydü
Bana bakışlarını yakaladım
Hatta bi ara göz göze geldik
Eşini hiç umursamıyomuş gibiydi
Sanki içim acıdı
O kadar pişmanım ki bu pişmanlıktan nasıl kurtulcam bilmiyorum
Eşimi sevmiyorum
Keşke dün akşam hiç yaşanmasaydı
Anlatıp rahatlamak istedim
Ne çok şeyler de biliyonuzyok arkadaşım yok!
ben böyle insanlara iyi yorum yapamıyorum.
teselli bekliyo bi de yaa.
ikisi de gitmiş başkasıyla evlenmiş, daa fingirdeşme derdindeler.
bi de annesini suçluyo.
wc.ye giderken de izin alıyonmu annenden, sanki her dediğini yapıyomuş gibi günah keçisi arama.
evlenmeyeydin.
eşinin suçu ne?
o adamın karısının suçu ne?
bi de utanmadan kesişmişler gizli gizli.
hiç empati kurasım gelmiyo böyle tiplerle.
sinir oluyorum hatta.
yok eşiyle ilgilenmemiş, bunla gözgöze gelmiş bilmem ne. vik vik vik...
yazık eşleriniz duysa ne çok üzülür.
böyle insanlar evlenmemeli bence, ne istediğinizi bilmiyosunuz, çünkü ergenliğinizi atamamışınız üstünüzden...
Ne çok şeyler de biliyonuz
İşin içini bilmeden boş boş konuşmak için yorum yapmayın
Bi anlık gelgitler her insana olur herkesin nefsi pırıl pişirilmiş gibi yorumlar yaparlar:) ama önemli olan senin bu düşüncelerini takıntı haline getirmemen dönüşü olmayan bi yola girmemen demek istedigimi anlamissindir dikkatli ol lütfen![]()
Esininde namus abidesi olmadığı ne malum? Neyse konu bu değil, dedigim gibi her insanın başına gelecek durumlar (gözgöze gelmek vs. ) amma önemli olan bunu tekrarlamamak bi anlık efkara kapılıp ileri goturmemek. Şimdi o çaresiz ve yardım bekliyor bizde ayiplasak tuuuu sana desek ne değişecek? Kendini iyice bunalıma sokar. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Insan bu durumlarda sadece ufak bi teselli bekler ayiplanmak hor gorulmek değil. Konu sahibi inaniyorum ki yanlış bişey yapmayacak sadece "anlik" bi duygu yaşıyor ve geçecek . Buarada eşini sevmiyorsan bencede daha fazla günahını almamalisin ya sevmeye çalış ya da boşanmaya...bi anlık gelgit olsa efkarlanıp buraya konu açmaz.
baya aklı kalmış adamda.
öyle olmasa karısına olan tavırlarını incelemezdi.
hatta bi bahaneyle erken ayrılırdı.
kimse burda kendisini temize çıkarmamızı beklemesin.
evliyse bi insan o tren kaçtı demektir, bunla ilgili konu açmak bile sıkıntı bi durum bence.
konu sahibinin eşi bu yazdıklarını okusa ne düşünürdü acaba...
Esininde namus abidesi olmadığı ne malum? Neyse konu bu değil, dedigim gibi her insanın başına gelecek durumlar (gözgöze gelmek vs. ) amma önemli olan bunu tekrarlamamak bi anlık efkara kapılıp ileri goturmemek. Şimdi o çaresiz ve yardım bekliyor bizde ayiplasak tuuuu sana desek ne değişecek? Kendini iyice bunalıma sokar. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Insan bu durumlarda sadece ufak bi teselli bekler ayiplanmak hor gorulmek değil. Konu sahibi inaniyorum ki yanlış bişey yapmayacak sadece "anlik" bi duygu yaşıyor ve geçecek . Buarada eşini sevmiyorsan bencede daha fazla günahını almamalisin ya sevmeye çalış ya da boşanmaya...