Yillar sonra ortaya çıkan gerçek

darkrose35

...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
978
2.397
63
Merhaba iyi geceler henüz yeni uyeyim fakat açtığım konular boyumu aştı ve benim bir derdim daha var..

Özetle anlatayım..

Annemin 14 yaşında bir evlilik yaptığını o evlilikten bir de oglu olduğunu ve oğluyla 33 sene boyunca hic görüşmediğini ben bundan 2 sene önce abimin beni bulmasıyla öğrendim..

Ve yaşadığım hayatımın şoku idi.. Çünkü babamin annemin ilk eşi olduğunu biliyorduk ben ve ablam meğer değilmiş aslinda biz 3 kardeşmişiz..
Ben öğrendiğimden bu yana yaklasik 2 sene boyunca anneme soylemeye cesaret edemedim tüm gerçekleri bildiğimi.. Oldukca sinirli bir yapiya sahip ve hastaliklari olduğu icin korktum gorusmuyorsa istemiyordur diye düşündüm söyleyemedim..

Ama 3 4 ay once bi an da boşlukta söylemiş bulundum.. Ona kizmadigimizi evlenip ayrilmanin her insanin basina gelebileceğini utanilcak bir sey olmadigini ve bizim abimizi sahiplendigimizi soyledim (babam vefat etti bu arada) annem 1 hafta kadar diretti ve gorusmek istemedi ustune gittim ben ablam enistem nisanlim ugrastik ve ikna ettik gorusturduk cok sukur su an cok cok iyiler fakat ben nedendir bilinmez dışlanmış hissediyorum kendimi..

Annem bana 1 kez olsun Allah razi olsun kizim sen baristirdin bizi demedi, karsilik bekledigimden degil ama zoruma gidiyor...

Ve o eski annem yok artik onceden daha düşkündü bana bizee simdi oğlundan baskasini gormuyor gözü biz yokmusuz gibi sanki beni gunlerce evde yanliz birakip aydına oglunun yanina gidiyor mesela önemsemiyor bekar kiz evde tek diye.. Kiskandigim falan yok durumlarina cok uzuluyorum hatta annem anlattikca beraber aglariz bazen ama dışlanmış hissediyorum...

Var mi verebileceğiniz bi akil. Napayim nasil davranayim

Anneniz için de zor bir durum yıllar sonra oğlunu bulmuş ve onsuz geçirdiği günleri telafi etmeye çalışıyor suçlu hissediyor belkide kendini size neden öyle davrandığına anlam veremedim ama belki de size karşı da suçlu hissediyor olabilir sizden sakladığı için ne kadar oldu bilmiyorum tabi oğluyla görüşmeye başlayali ama biraz zaman verin onu özlediğinizi dile getirin

Kiskanclikla alakasi yok anneme de ablamada ben kabul ettirdim bu olayi zaten kiskanacak olsam irtabata gecmezdim bile bilip bilmeden yargilamayin rica ederim. Benim baristirdigimi kabullenmiyor oglum beni buldu diyor geçiyor siz olsaniz uzulmezmiydiniz

Sessiz kalin. Tepki verirseniz daha da uzaklasir. Eminim sizide cok seviyordur. Ama abinizide 33 senedir gormemis boyle davranmasi normal.

Bilip bilmeden mi
Kendin yazmışsın
Annem bana 1 kez olsun Allah razi olsun kizim sen baristirdin bizi demedi, karsilik bekledigimden degil ama zoruma gidiyor...
Sen barıştırdın deyince işine gelecek,bal gibi kıskanıyorsun,ya da nasıl bir psikolojiyse illa kahraman olmak istiyorsun.

Annem okuma yazma bilmeyen diyarbakirdan izmire geldiginde türkçe dahi konusamayan kucuk yasta evlenmis bir insanmis o zamanlar mahkeme anneme veriyor cocugu fakat kaciriyorlar annemde yol bilmem iz bilmem sahip cikanim yok yabanci yer elimden birsey gelmedi diyor sebep bu imis boyle anlattilar

Gercekten yardimci olmak icin okuyanlar kendinj belli ediyor iste cok tesekkur ederim Allah razi olsun

S

An aynen oyle yapiyorum zaten icime atiyorum takildigim konulari

Şimdilik öyle yap. Bir de kendini annenin yerine koy. Sen olsan vicdan azabı yaşamaz mıydın? Bunca sene 2 çocuğuna sevgini verip diğerine vermemişsin, o açığı kapatmak istemez miydin? Bu, annen seni sevmiyor demek değil, sadece kendince yaptığı hatayı telafi etmeye çalışıyor bence.

Ayrıca teşekkür falan da bekleme. Teşekkür edilecek bir şey yok ortada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…