- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
- Konu Sahibi darkrose35
-
Bu hikaye eksik ya da yanlış sanirim. İlk mesajda 14 yaşında evlendiğini yazMissiniz. Doğal olarak ortada mahkeme olmaz. Yaşı çok kucukmus.Annem okuma yazma bilmeyen diyarbakirdan izmire geldiginde türkçe dahi konusamayan kucuk yasta evlenmis bir insanmis o zamanlar mahkeme anneme veriyor cocugu fakat kaciriyorlar annemde yol bilmem iz bilmem sahip cikanim yok yabanci yer elimden birsey gelmedi diyor sebep bu imis boyle anlattilar
Canim hemen evlendigi gibi bosanmiyor ya daha regl bile olmamış evlendikten sonra olmus bi muddet cocuk olmamis falan ayrildiklarinda 19 yasindaymisBu hikaye eksik ya da yanlış sanirim. İlk mesajda 14 yaşında evlendiğini yazMissiniz. Doğal olarak ortada mahkeme olmaz. Yaşı çok kucukmus.
insanlari tanimadan yargilamamayi bi ogrenin mesela vicdaninizla yorum yapmayi ogrenin sonra konusalim canim olur muAçılan konulara herkes istediği yorumu yazar.eleştiriye açık değilsen söyle cevapları önceden,arkadaşlar ona göre yorum yazsın konuna.Kibledim seni.
@Mune
Senin tanıttığın kadarıyla tanıyoruz,kaldı ki her şey ortada.insanlari tanimadan yargilamamayi bi ogrenin mesela vicdaninizla yorum yapmayi ogrenin sonra konusalim canim olur mu
Dediginizi bende düşündüm sen bi evlen evi satip abinin yanina yerlesicem zaten diyorBunca yılın hasreti üstüne vicdan azabı hissettiginden belki de bu kadar cok ustune düşmesi..
Bir de nisanliyim demissiniz ya yani yarın obur gün ister istemez annenizin yanından ayrilacaksiniz onu düşünerek abinizi kendisine yoldaş görüyor olabilir mı?
Buraya ufak ayrintilariyla yazmami beklemiyordunuz heralde ki daha uzun yazsam cogu okumazdi bile tanidigin kadariyla yorum yapmalisin o haldeSenin tanıttığın kadarıyla tanıyoruz,kaldı ki her şey ortada.
Tam da onu yaptım zaten.Buraya ufak ayrintilariyla yazmami beklemiyordunuz heralde ki daha uzun yazsam cogu okumazdi bile tanidigin kadariyla yorum yapmalisin o halde
Fark edemedik nedense.. Neyse uzatmayalim benceTam da onu yaptım zaten.
Dediginizi bende düşündüm sen bi evlen evi satip abinin yanina yerlesicem zaten diyor
Ev babanız öldükten sonra müşterek olmuş olsa gerek bu durum da duyguları bir kenara bırakın çünkü o evde sizin de hakkınız var satıldığında hakkınızı bırakmayın sonuçta kimse kimsenin iç dünyasını bilemiyor bu konuda dikkatli olun benceDediginizi bende düşündüm sen bi evlen evi satip abinin yanina yerlesicem zaten diyor
Biraktim zaten kimseye birsey yansitmiyorum icimde yaşıyorum bi sıkıntım oldugum zamanYillardir abin anne nedir bilmeden yasamis birakta doysunlar biraz birbirlerine
Tesekkurler evin 3 mirasçısı var zaten ben ablam ve annem.. Annem bu konuda da evin mirasinin hakkindan abine de verecegim diyor sizce vermeli mi hakli mi yani biz karsi ciktik babamin evinin temelinde kac kuruşu var ki ne alakaEv babanız öldükten sonra müşterek olmuş olsa gerek bu durum da duyguları bir kenara bırakın çünkü o evde sizin de hakkınız var satıldığında hakkınızı bırakmayın sonuçta kimse kimsenin iç dünyasını bilemiyor bu konuda dikkatli olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?