Yillar sonra ortaya çıkan gerçek

Bu hikaye eksik ya da yanlış sanirim. İlk mesajda 14 yaşında evlendiğini yazMissiniz. Doğal olarak ortada mahkeme olmaz. Yaşı çok kucukmus.

Bunca yılın hasreti üstüne vicdan azabı hissettiginden belki de bu kadar cok ustune düşmesi..
Bir de nisanliyim demissiniz ya yani yarın obur gün ister istemez annenizin yanından ayrilacaksiniz onu düşünerek abinizi kendisine yoldaş görüyor olabilir mı?

Bu hikaye eksik ya da yanlış sanirim. İlk mesajda 14 yaşında evlendiğini yazMissiniz. Doğal olarak ortada mahkeme olmaz. Yaşı çok kucukmus.
Canim hemen evlendigi gibi bosanmiyor ya daha regl bile olmamış evlendikten sonra olmus bi muddet cocuk olmamis falan ayrildiklarinda 19 yasindaymis

Ya arkadaşım kaç sene sonra oğlu çıkmış karşısına siz ikna etmiş olsanız bile annenizde şokta ve hasret gidermeye çalışıyor. Zaman verin biraz. Ayrıca evde bekar kız yanlız bırakıyor diyorsunuz da kaç yaşındasınız acaba sonuçta tek yasayan bir sürü kız var bunu sorun etmenize gerek yok ki. Zaman verin annenize.

Açılan konulara herkes istediği yorumu yazar.eleştiriye açık değilsen söyle cevapları önceden,arkadaşlar ona göre yorum yazsın konuna.Kibledim seni.
@Mune
insanlari tanimadan yargilamamayi bi ogrenin mesela vicdaninizla yorum yapmayi ogrenin sonra konusalim canim olur mu

Dediginizi bende düşündüm sen bi evlen evi satip abinin yanina yerlesicem zaten diyor

bence boşuna takılıyorsun.
nişanlıymışsın da ne güzel, annenin ona gitmesi, görüşmesi falan.
hem sorumluluğunu sen ve ablanın üzerinden de alır.
ne güzel 3 kardeş olmuşsunuz, bir abiniz olmuş.
sen de kendi hayatına bak.
her şey için teşekkür beklenmez.
annen geçmiş yılların suçluluğunu duyuyor olabilir.
yerinde olsam aramı abimle iyi tutarım.
baban da yokmuş, abinin annene kol kanat germesine izin ver.
aralarına sakın girmeye kalkma, burda olduğu gibi kıskanıyorsun gibi yansır ve daha çok üzülürsün.

Dediginizi bende düşündüm sen bi evlen evi satip abinin yanina yerlesicem zaten diyor

Benim ilk aklıma bu geldi,toplumumuzda genel bir bakış açısı vardır erkek evlat sahip çıkar diye.. yanlış anlaşılmasın cinsiyete dokmuyorum isi ama öyle bi bakış açısı var kabul edelim.

Arkadaşlar Ben zaten sahiplendim abimi kabullendim olani biteni herseyi.. Annemi de neden sakladin vs vs doye yargilamadim bile sadece dışlanmış hissediyorum diyorum belki de kuruntu yapiyorum da gayet normal degil mi ?

Ev babanız öldükten sonra müşterek olmuş olsa gerek bu durum da duyguları bir kenara bırakın çünkü o evde sizin de hakkınız var satıldığında hakkınızı bırakmayın sonuçta kimse kimsenin iç dünyasını bilemiyor bu konuda dikkatli olun bence

Tesekkurler evin 3 mirasçısı var zaten ben ablam ve annem.. Annem bu konuda da evin mirasinin hakkindan abine de verecegim diyor sizce vermeli mi hakli mi yani biz karsi ciktik babamin evinin temelinde kac kuruşu var ki ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…