- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi tylolhot ooo
Ben veriyorum.
Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.

Bende veriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben veriyorum.
Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.
Nasil karsiniza cikti ki? Sadece tesadufen bir yerde mi karsilastiniz, yoksa ozellikle sizin icin gelmiste, yeniden biz olalim mi diyor?evet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask
15 yıldır unutamadığı aşk varken evlenmek zorunda mı kaldı acaba?Ben veriyorum.
Gozleri kor oluyor tabirine katiliyorum.Geçmişte bir şeyler yarım kalmışsa, aşkı sevgiyi yaşamamışlarsa, sonradan çıkıyor acısı bunların.
O yüzden küçücük yaşlarda evlendirilen adamlar kadınlar çoluk çocuğunu, eşini bırakıp aşık oldum diye evlerini terk edebiliyorlar. Gözleri kör oluyor, takıntılı yaşayabiliyorlar.
Yaşla değil, yaşanmamışlıklarla alakalı bir şey bu.
Tecrübesiz olmakla ve biraz da kişilikle tabii ki.
evet aklımı karıstırdığı kesin ben görüsmek istemiyorum tabikide olaylar cok detaylı derin o ayrılmaya kalktı aileler falan girdi isin icineCanım inan herkes kendi yaşadığını sıradışı ve çok özel olarak görüyor.Anlıyorum içinizde kalmış aileler hata yapmış engel olmuşlar.Ama biliyorsun evli bir insan eğer sadık kalamayacaksa eşinden boşanmalı.Sen dersen ki biz hiçbir şey yapmadık evet ama bak aklına girmiş ve herşey önce düşüncede başlıyor.Yani sen şu an eşin ile kurduğun düzeni zaten sarsmaya başladın.
Baskalarinin yaptigi hatalar, kendi hatalarimizi ortmez.bende bu sitede ehli namus hic birsey yasamamıs gibi en ufak olaya sasırıp abooo diyenlere hayret ediyorum benim konu icin söylemiyorum ama bir cok yorumlara bakıyorum da buradaki bir cok kisi dörtdörtlük hepsini degil bir tanesini tanıyorum aman allahım anlatmak yetmez yani
Böyle parça parça değilde tam yazsanız,bizde anlasak mesele neymiş. Merak ettim gerçektenevet aklımı karıstırdığı kesin ben görüsmek istemiyorum tabikide olaylar cok detaylı derin o ayrılmaya kalktı aileler falan girdi isin icine
aynen dediğin gibi seni şebekBöyle ikisi de köşeyi dönerken çarpışmış olabilirler. Esas kızımız yere düşmüştür. Esas oğlan da tam kaldırmak için elini Uzakmış ken göz göze gelmiş ve ikisi de donup kalmış olabilir. Bence böyle olmuştur yani
Nasil yani, bir aileniz , verilmis sozleriniz de olsa ask icin her sozden doner, her bagi koparir atarim mi diyorsunuz hakkaten?
Bende veriyorum
15 yıldır unutamadığı aşk varken evlenmek zorunda mı kaldı acaba?
Bu arada 15 yıl içinde aşık olduğu adam aynı kalmış mıdır ki?
ona kızdığım icin evlendim unuttum yada öyle sandım ailesine lafını geciremedigi icin15 yıldır unutamadığı aşk varken evlenmek zorunda mı kaldı acaba?
Bu arada 15 yıl içinde aşık olduğu adam aynı kalmış mıdır ki?
Nasil yani, bir aileniz , verilmis sozleriniz de olsa ask icin her sozden doner, her bagi koparir atarim mi diyorsunuz hakkaten?
karşına çıktıda nerde karşılaştınız.o mu seni aradı buldu ,senmi? yoksa çarşıda,yolda izdemi.keşke biraz açsaydın konuyu.görüşüyormusunuzevet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask
Esinize hic onu sevdiginizi veya asik oldugunuzu soylediniz mi ? Derin derin gozlerinin icine baktiniz mi mesela?ona kızdığım icin evlendim unuttum yada öyle sandım ailesine lafını geciremedigi icin
gerçekten bu kelimeyi ettiğinize inanamıyorum. kib.aynen dediğin gibi seni şebek
BencedeYapacak bir şey yok...
Kalbe gömüp, yola devam...