- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.004
- 748
- Konu Sahibi venusplanet123
-
Davranış biçiminden kastınız tüm yıl boyunca sadece bir kere mesaj atmaksa evet budur. Evet bilemezsiniz egolarınız yeterince tatmin edilmiş belli. Beni sevmeyen birini sevebilirim bana kötülük yapmış birilerine iyilik yaptığım da oldu çok defa. Hayatımda hiç çıkar hesabı yapmadım skor tablosu tutmadım. Sadece "insan" gibi sevmek sevilmek istemedim kimseyi yanımda olmaya zorlamadım. Zaten buraya nasıl konuşabilirim onunla diye sormadım sadece çok kırgın olduğumu ve bu durumla baş edemediğimi söyledim. Neresinden anlayıp yargılamak isterseniz.Niye şans versin? İstemiyor adam, istemediğini de defalarca söylemiş anladığım kadarıyla. Daha ne yapması gerekiyor vazgeçmeniz için? Bir insanın rahatsız olması için illa kapısına dayanmanız gerekmiyor. Sizin davranış biçiminiz de oldukça rahatsız edici bence.
Evet bilmiyorum ne kadar incitici olduğunu çünkü beni sevmeyen birini neden seveyim? Sizinki de sevgi değil zaten, takıntı. Sevgi böyle bişey değil.
Fazla melankolik takılmışsınız 8 yıl boyunca. Hemen hemen çoğu insanın hayatından geçer böyle bir platoniklik ama 8 yıl aşırı uzun. Yani sanıyorsunuz ki mutluluğu size ondan başkası veremez halbuki değecek birni bulduğunuzda, karşılıklı olduğunda daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz ve 8 yılımı boşa harcamışım diceksiniz ki bu artık sevmekten de çıkmış, intikam alma isteği falan takıntılı bir durum ayrıca kmseye beni neden sevmedin? diye kinlenemezsiniz. Ayrıca size yüz vermedği halde bu kadar duygu yoğunluğunuz olsydı en ufak bir konuşmanıza cevap verse bana umut verdi diye dolaşırdınız olgunluk onda kalmış gibi.Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Neden korksun ne gibi bir zarar verebilirim ona beni iyi tanıyan biri zaten önceden yakın arkadaş olduğumuzu yazmıştım. Kendimden başka kimseye zararım olmadı bugüne kadarBiri bana sekiz yil düzenli olarak ayni tarihte mesaj atsa korkarim. Numaram su bu ne biliyorsa değiştiririm. Adam 8 yil çok bile dayanmis.
Bakın yıllarca tek bir cümle konuşmak için tüm kalbimle bekledim ben hayatına giren çıkan kadınlar oldu bu süreçte asla rahatsız etmedim huzursuz etmedim. Bilmiyorum birini bu kadar çok severken karşı taraftan bir o kadar sevgisizlik görmek ne kadar incitici bilmiyorsunuzdur belki. Evlenirse hayatında mutlu olduğu biri olursa asla rahatsız etmem ama bana bir şans dahi vermedi.
Siz kalbi kirilan taraf degil, adami rahat birakmayan tarafsiniz. Sekiiiiiz seneden bahsediyorsunuz, koskoca 8 seneNedense sizler hep sevilen taraftan bakmışsınız. Evli yada hayatında biri olan birine mesaj atmak benim meşrebimde yok. Olduğu zamanlar asla karışmadım mesaj almadım hiçbir şey yapmadım hakkımda yok biliyorum. Sevgi gören tarafla empati kurmak kolaydır sizin sevgilinize yazıldığını düşünmek kıskançlık yapmak onun ozur dileyip yalvarması gönlünüzü almak için çabaları vs. Kimse kalbi kırılan tarafın yerine koymak istemez kendini haklısınız.
Her yıl aynı gün biri bana mesaj atsa bir kadın olarak ben ürkerim. Alabileceğim önlemleri alırım. Erkek diye mi rahatsız olmayacağını varsayıyoruz? Size çok normal görünen şeyler hiç normal değil. Algınız bozulmuş. Birçok kişinin söylediği gibi profesyonel destek almalısınız.Davranış biçiminden kastınız tüm yıl boyunca sadece bir kere mesaj atmaksa evet budur. Evet bilemezsiniz egolarınız yeterince tatmin edilmiş belli. Beni sevmeyen birini sevebilirim bana kötülük yapmış birilerine iyilik yaptığım da oldu çok defa. Hayatımda hiç çıkar hesabı yapmadım skor tablosu tutmadım. Sadece "insan" gibi sevmek sevilmek istemedim kimseyi yanımda olmaya zorlamadım. Zaten buraya nasıl konuşabilirim onunla diye sormadım sadece çok kırgın olduğumu ve bu durumla baş edemediğimi söyledim. Neresinden anlayıp yargılamak isterseniz.
Sadece bize kotuluk yapmis birilerini hayatimizda istemeyiz diye bir sey yok ki. Adam istemiyormus iste silmis engellemis. Eskiden yakin arladasmissiniz sonra hayatinda yeriniz yokmus. Bazi seyleri kabullenmek gerek. Dram yapmanin cok kizdim kirildim diye karalar bağlamanin anlami yok.Neden korksun ne gibi bir zarar verebilirim ona beni iyi tanıyan biri zaten önceden yakın arkadaş olduğumuzu yazmıştım. Kendimden başka kimseye zararım olmadı bugüne kadar
Gururum kırıldı diyorsunuz. Sizi istemeyen adama mesajlar atarken gururunuz neredeydi?Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Haklısınız belkide bilmiyorum. Ben kendimi hiç sevmemişim geri dönüp baktığımda anlıyorum.Her yıl aynı gün biri bana mesaj atsa bir kadın olarak ben ürkerim. Alabileceğim önlemleri alırım. Erkek diye mi rahatsız olmayacağını varsayıyoruz? Size çok normal görünen şeyler hiç normal değil. Algınız bozulmuş. Birçok kişinin söylediği gibi profesyonel destek almalısınız.
Egolarım niye tatmin edildi biliyor musun? Çünkü ben değerliyim, kendi değerimin farkındayım, kendimi seviyorum. Kimse benden önemli değil. Bir erkek için sekiz seneyi bırak sekiz gün beklemem, göz yaşı dökmem. 9 senedir evliyim yarın eşim kalkıp ben seni artık istemiyorum dese, tamam o zaman der geçerim. İstemeyen birine kendimi zorla istetemem ki. İstemiyorsa istemiyordur ne yapayım, hayatı kendime zehir mi edeyim? Senin sorunun kendinle. Bunu çözersen gerisi gelecek. Çözmek için de belli ki yardım alman gerekiyor, tek başına yapamıyorsun çünkü.
Siz onu sevıosunuz dıye oda dızı sevmek zorunda deıl .Boşverın .Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Hayatınıza artık devam etmenizi istemiş olamaz mı? Numarası durduğu ve onunla iletişime geçtiğiniz sürece asla onu atlatamayacağınızı fark etmiştir. Şu an fark esermiyorsunuz ama sizin iyiliğinize bu davranış.Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Yani bir de hiç birlikte olmamışlar. 1-2 kez takılsalar, atıyorum bu 8 senenin birkaç yılını sevgili olarak geçirmiş olsalar bir nebze anlayacağım. Ancak hiç romantik bir ilişki olmamış aralarında, sadece arkadaşlık. Belki deneseler baştan yürümeyecekti, belki konu sahibi soğuyup uzaklaşacaktı. Belki sadece iyi arkadaşlardır, çekici bulmanın yanında arkadaşlığını seviyordur adamın. Belki ten uyumu yok, belki sevgili olunca adam çok farklı olacaktı. Yani o kadar saçma ki şu hiç yaşanmamış şeylere rağmen seviyorum demek. Sevgi böyle bir şey değil bence. Adamı gerçek anlamda tanıdığını da sanmıyorum konu sahibinin. Yani arkadaş olarak tanıyordur ama duygu durumunu, sevgiliyken nasıl bir sevgili olduğunu bilmesinin imkanı yok. Konu sahibi, o adamı değil o adamın kendi zihnindeki yansımasını seviyor. Onunla birlikte olma olasılığını, bunun hayalini seviyor.8 yıldır karşılıksız olarak birini sevmek normal değil bence.
18 yaş geçiş dönemi, 8 yılda insanda çok şey değişir. Oturup konuşsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız belkide.
Siz onu rahatsız etmediğinizi düşünseniz bile mesaj atınca durumu bildiği için ya da hayatında biri olduğu için sıkıntı yaşamak istememiştir.
8 yıldır beni sevip unutamadığını söyleyen biri olsa takıntılı diye korkarım ondan.
Takıntılı ve sıkıntılı bi durumdasın. Bu halin karşındakini rahatsız etmiş normal olarak senide rahatsız etsin ve orda oturup bekleyen medet uman kendine saygısız olmayan biri konumunda olma kendine saygın olsun ve hayatına bak. Elde edememenin vermiş olduğu bi takıntı bu.Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
8 yıllik süre içerisinde her yıl icin 1 mesaj gönderdiğin,yani toplamda 8 mesaj attigin biri için fazlaca nevrotik davranmıyor musun ?Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?