yıllar süren karşılıksız aşk

Davranış biçiminden kastınız tüm yıl boyunca sadece bir kere mesaj atmaksa evet budur. Evet bilemezsiniz egolarınız yeterince tatmin edilmiş belli. Beni sevmeyen birini sevebilirim bana kötülük yapmış birilerine iyilik yaptığım da oldu çok defa. Hayatımda hiç çıkar hesabı yapmadım skor tablosu tutmadım. Sadece "insan" gibi sevmek sevilmek istemedim kimseyi yanımda olmaya zorlamadım. Zaten buraya nasıl konuşabilirim onunla diye sormadım sadece çok kırgın olduğumu ve bu durumla baş edemediğimi söyledim. Neresinden anlayıp yargılamak isterseniz.

Fazla melankolik takılmışsınız 8 yıl boyunca. Hemen hemen çoğu insanın hayatından geçer böyle bir platoniklik ama 8 yıl aşırı uzun. Yani sanıyorsunuz ki mutluluğu size ondan başkası veremez halbuki değecek birni bulduğunuzda, karşılıklı olduğunda daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz ve 8 yılımı boşa harcamışım diceksiniz ki bu artık sevmekten de çıkmış, intikam alma isteği falan takıntılı bir durum ayrıca kmseye beni neden sevmedin? diye kinlenemezsiniz. Ayrıca size yüz vermedği halde bu kadar duygu yoğunluğunuz olsydı en ufak bir konuşmanıza cevap verse bana umut verdi diye dolaşırdınız olgunluk onda kalmış gibi.

Biri bana sekiz yil düzenli olarak ayni tarihte mesaj atsa korkarim. Numaram su bu ne biliyorsa değiştiririm. Adam 8 yil çok bile dayanmis.
Neden korksun ne gibi bir zarar verebilirim ona beni iyi tanıyan biri zaten önceden yakın arkadaş olduğumuzu yazmıştım. Kendimden başka kimseye zararım olmadı bugüne kadar

Siz kalbi kirilan taraf degil, adami rahat birakmayan tarafsiniz. Sekiiiiiz seneden bahsediyorsunuz, koskoca 8 sene cocuk dogsa matematik islemleri yapmayi ogrenecek yasa gelirdi dusunun.
Her zaman dost kalacagiz da cok klise bir laftir, insanlar degisir ve bir sekilde size yazmayarak sizinle iletisimde kalmak istemedigini nazikce anlatmaya calismis ama siz anlamamissiniz, o da en dogal hakkini kullanip engellemis. Sizinle gorusmek istemedigini daha nasil anlatirsa anlayip kabulleneceksiniz?

Her yıl aynı gün biri bana mesaj atsa bir kadın olarak ben ürkerim. Alabileceğim önlemleri alırım. Erkek diye mi rahatsız olmayacağını varsayıyoruz? Size çok normal görünen şeyler hiç normal değil. Algınız bozulmuş. Birçok kişinin söylediği gibi profesyonel destek almalısınız.

Egolarım niye tatmin edildi biliyor musun? Çünkü ben değerliyim, kendi değerimin farkındayım, kendimi seviyorum. Kimse benden önemli değil. Bir erkek için sekiz seneyi bırak sekiz gün beklemem, göz yaşı dökmem. 9 senedir evliyim yarın eşim kalkıp ben seni artık istemiyorum dese, tamam o zaman der geçerim. İstemeyen birine kendimi zorla istetemem ki. İstemiyorsa istemiyordur ne yapayım, hayatı kendime zehir mi edeyim? Senin sorunun kendinle. Bunu çözersen gerisi gelecek. Çözmek için de belli ki yardım alman gerekiyor, tek başına yapamıyorsun çünkü.

Neden korksun ne gibi bir zarar verebilirim ona beni iyi tanıyan biri zaten önceden yakın arkadaş olduğumuzu yazmıştım. Kendimden başka kimseye zararım olmadı bugüne kadar
Sadece bize kotuluk yapmis birilerini hayatimizda istemeyiz diye bir sey yok ki. Adam istemiyormus iste silmis engellemis. Eskiden yakin arladasmissiniz sonra hayatinda yeriniz yokmus. Bazi seyleri kabullenmek gerek. Dram yapmanin cok kizdim kirildim diye karalar bağlamanin anlami yok.

Gururum kırıldı diyorsunuz. Sizi istemeyen adama mesajlar atarken gururunuz neredeydi?

Bir tane hayatınız var ve hayat gerçekten çok güzel. Sizi istemeyen biri için boşa harcamayın

Haklısınız belkide bilmiyorum. Ben kendimi hiç sevmemişim geri dönüp baktığımda anlıyorum.

Siz onu sevıosunuz dıye oda dızı sevmek zorunda deıl .Boşverın .

Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Hayatınıza artık devam etmenizi istemiş olamaz mı? Numarası durduğu ve onunla iletişime geçtiğiniz sürece asla onu atlatamayacağınızı fark etmiştir. Şu an fark esermiyorsunuz ama sizin iyiliğinize bu davranış.

Yani bir de hiç birlikte olmamışlar. 1-2 kez takılsalar, atıyorum bu 8 senenin birkaç yılını sevgili olarak geçirmiş olsalar bir nebze anlayacağım. Ancak hiç romantik bir ilişki olmamış aralarında, sadece arkadaşlık. Belki deneseler baştan yürümeyecekti, belki konu sahibi soğuyup uzaklaşacaktı. Belki sadece iyi arkadaşlardır, çekici bulmanın yanında arkadaşlığını seviyordur adamın. Belki ten uyumu yok, belki sevgili olunca adam çok farklı olacaktı. Yani o kadar saçma ki şu hiç yaşanmamış şeylere rağmen seviyorum demek. Sevgi böyle bir şey değil bence. Adamı gerçek anlamda tanıdığını da sanmıyorum konu sahibinin. Yani arkadaş olarak tanıyordur ama duygu durumunu, sevgiliyken nasıl bir sevgili olduğunu bilmesinin imkanı yok. Konu sahibi, o adamı değil o adamın kendi zihnindeki yansımasını seviyor. Onunla birlikte olma olasılığını, bunun hayalini seviyor.

Takıntılı ve sıkıntılı bi durumdasın. Bu halin karşındakini rahatsız etmiş normal olarak senide rahatsız etsin ve orda oturup bekleyen medet uman kendine saygısız olmayan biri konumunda olma kendine saygın olsun ve hayatına bak. Elde edememenin vermiş olduğu bi takıntı bu.

Fuzuli ask acisi cekmeyi severmis. O yuzden siirlerinde hep ask acisindan bahsedermis. Sen de bence bu takintili durumdan kurtulmak istemiyorsun Fuzuli gibi. Bu durumdan rahatsizlik duysan kendine baska ugraslar bulurdun, kurtulmak icin cabalardin. En azindan cevap alamayacagin mesajlari atmamak icin kendini tutardin. Belli ki sen bu saplantidan kurtulmayi hic istemiyorsun. Bu sevgi degil, bu hastalikli bir durum.
Dusunce yapın saglikli degil. Yillardir karsilik gormedigin birine her yil yilda bir kez mesaj atiyorsun ve o sana simdiye kadar hic cevap yazmadigi halde sen yazmaya devam etmissin. Bu durumu kim olsa hos karsilamaz. Takti ya deli midir nedir bir turlu de anlamiyor diye dusunur. Hatta bu saplantili durumlar karsi tarafi korkutur. Karsindaki bakti ki sen vazgecmeyeceksin engellemis her yerden. Lutfen artik birsey yapma. Bu kiside takintili kaldigin surece hayatina yeni birini de alamazsin. Cunku gozun baskasini da gormez. 8 seneni cope atmissin.

Son düzenleme:
Sen bu kisiyi ulasilmaz gorup gozunde cok buyutmussun.
Adam da 8 senedir cevap yazmayarak seni vazgecer sanmis ama bakti ki senin vazgececegin yok; engellemis belki vazgecer, onune bakar, anlar diye.

Son düzenleme:
yahu 8 sene çok,takıntı falan diyenler olmuşta kadın aşık olmuş...bana karşılık vermedi öyleyse unutayım demek kolaymı? ben olsam beni sevmiyorsa yoluma bakarım diyenler sizin ki aşk olmuyor hoşlantı oluyor karşılık bulamayınca da vaz geçmesi tabi ki daha kolay...
konu sahibi sizin de yapabileceğiniz birşey yok malesef zamana bırakıp aşkın kalbinizde bitmesini bekleyeceksiniz ya da karşınıza onu unutturacak yeni bir aşk çıkacak...umarım yeni aşk karşılıklı olsun tabi

Duygularınızı biraz anlıyabiliyorum ama sizin de artık önünüze bakmanız lazım, bırakın bu geçmişte bir anı olarak kalsın. Siz de buna hazırsınız bu sene artık telefonunu kaydetmek istemediğinize göre... 8 yıldır mesaj atmışınız zaten yeter. Sizi engellemesine gelince, Telefon operatörlerinden tutun, ilgisiz alakasız yerlerden yılbaşı, bayram vb tebrikler gelir telefonumuza, görmezden geliriz, sizden gelen bir tane mesajdan rahatsız olsaydı sizi daha önce engellerdi. Muhtemelen hayatına birisi girmiştir, belki de sizden gelen bu mesajı açıklamak zorunda kalmak istememiştir vs. Unutun gitsin. Siz de önünüze bakın.

Eğer burda bana sekiz senedir bir erkek arkadaşım takıntılı şekilde aşık ve her yeni yılda mesaj atıyor deseydin inan ki sadece engelle değil git şikayet et polise çünkü seni takıntı yapmış ne yapacağı belli olmaz derdik.
İlk yıllar masum gelmiştir sevgin birşey dememiştir. Ama sen vazgeçmedikçe o da paronayaklaşmıştır.
Düşünsene sırf seni engelledi diye intikam almak istiyorsun. İntikam iyi bir duygu değil zira ortada bir ilişki olması lazım ki intikam alasın
Kendine yazık ediyorsun inan ki iyi bir terapiste denk gelirsen bu takıntını halledebilirsin. Sonuçta psikoloji de bir ilim. Öyle yöntemlerle tedavi ediyorlar ki şaşarsın.
Mesela birşey okumuştum ailenden birisi zamaninda senin yaşlarında karşılıksız bir aşk yaşadıysa sen de o döngüyü yaşarmışsın. Bunun gibi takıntının pek çok açıklaması olabilir
Hele bir başla terapiye nefes aldığını hissedersin genceciksin daha ne aşklar yaşayacaksın kimbilir hem de karşılıklı olanından

8 yıllik süre içerisinde her yıl icin 1 mesaj gönderdiğin,yani toplamda 8 mesaj attigin biri için fazlaca nevrotik davranmıyor musun ?
Mahallesinden gecmiyormus...
Gecsen ne olacak bacım,kafayı çekip milleti mi taciz edeceksin ? Adam senin varlığından bihaber neredeyse.
Ayrıca gurur bu şekilde kırılmaz,sen şu bdv'yi zamanın olduğunda bir oku bence..
Neler neler var..
Yani şöyle durumları nasıl kendinize dert edip yaşam kalitenizi düşürmek için ısrarcı oluyorsunuz anlamış değilim.Eskiler yaşanmışlıklar desem oda yok..Artık devam et sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…