- 2 Haziran 2021
- 59
- -34
- 1
- 25
- Konu Sahibi venusplanet123
-
Bilmiyorum. Yani belki biraz cahilce olacak ama 8 yıldır çözemediğim bir sorunu psikologla nasıl çözeceğim düşünüyorum.Bence bir düşün. Bu duygu, bu saplantı sana nereden, kimden tanıdık geliyor? Mutlaka bir temeli vardır.
Bakın haklısınız gerçekten dışarıdan böyle görünüyor olabilir ama kendiside dedi bunu burda zararı sadece ben görüyorum. Yani yıllardır tek istediğim bana bir kere gülümsemesiydi. Önceleri çok yakın arkadaştık fakat daha sonrasında böyle oldu. Şimdi ikimizde üniversite okuyoruz ve farklı hayatlarını var. Ondan bir iliski beklentim yok zaten. Ama bir mesaj bir gülümseme zor olmamalı8 yıldır karşılıksız olarak birini sevmek normal değil bence.
18 yaş geçiş dönemi, 8 yılda insanda çok şey değişir. Oturup konuşsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız belkide.
Siz onu rahatsız etmediğinizi düşünseniz bile mesaj atınca durumu bildiği için ya da hayatında biri olduğu için sıkıntı yaşamak istememiştir.
8 yıldır beni sevip unutamadığını söyleyen biri olsa takıntılı diye korkarım ondan.
Yapmayın bunu kendinize.Bakın haklısınız gerçekten dışarıdan böyle görünüyor olabilir ama kendiside dedi bunu burda zararı sadece ben görüyorum. Yani yıllardır tek istediğim bana bir kere gülümsemesiydi. Önceleri çok yakın arkadaştık fakat daha sonrasında böyle oldu. Şimdi ikimizde üniversite okuyoruz ve farklı hayatlarını var. Ondan bir iliski beklentim yok zaten. Ama bir mesaj bir gülümseme zor olmamalı
Siz evlenseniz, sizi platonik seven biri bir kez bile mesaj atsa bunu eşinize açıklamak canınızı sıkmaz mıydı? Onun sıkmış ve engellemiş.Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Hayatında biri varsa eğer sizin mesaj atmanız rahatsız edici olur. Ben çok kıskanç biriyim böyle şeylere asla tahammül edemem mesela. Doğru da değil zaten sizi istemeyen birine dostane mesaj atarak elinize ne geçecek. Sadece karşı tarafın ilişkisinde problem yaşamasına sebep olacak bir durum oluşturursunuz. Kendi hayatınıza bakın. Kimseyi de huzursuz etmeyin.Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Hayır doğru değil ben 18 yaşından büyük olsun diye rast gele bir yıl seçtim. 24 yaşımdayımprofildeki yasiniz dogruysa eger 13 yasindami asik oldunuz?
bana baya takinti gibi geldi, kafanizdaki ask fikrine asik olmussunuz bence
Bakın yıllarca tek bir cümle konuşmak için tüm kalbimle bekledim ben hayatına giren çıkan kadınlar oldu bu süreçte asla rahatsız etmedim huzursuz etmedim. Bilmiyorum birini bu kadar çok severken karşı taraftan bir o kadar sevgisizlik görmek ne kadar incitici bilmiyorsunuzdur belki. Evlenirse hayatında mutlu olduğu biri olursa asla rahatsız etmem ama bana bir şans dahi vermedi.Adam sekiz sene sizin takıntınıza tahammül etmiş, artık etmek istemiyor. Bunu anlayın artık.
Nedense sizler hep sevilen taraftan bakmışsınız. Evli yada hayatında biri olan birine mesaj atmak benim meşrebimde yok. Olduğu zamanlar asla karışmadım mesaj almadım hiçbir şey yapmadım hakkımda yok biliyorum. Sevgi gören tarafla empati kurmak kolaydır sizin sevgilinize yazıldığını düşünmek kıskançlık yapmak onun ozur dileyip yalvarması gönlünüzü almak için çabaları vs. Kimse kalbi kırılan tarafın yerine koymak istemez kendini haklısınız.Hayatında biri varsa eğer sizin mesaj atmanız rahatsız edici olur. Ben çok kıskanç biriyim böyle şeylere asla tahammül edemem mesela. Doğru da değil zaten sizi istemeyen birine dostane mesaj atarak elinize ne geçecek. Sadece karşı tarafın ilişkisinde problem yaşamasına sebep olacak bir durum oluşturursunuz. Kendi hayatınıza bakın. Kimseyi de huzursuz etmeyin.
Sizle de empati yapmaya çalışıyorum fakat karşılıksız olan bir sevgi var. Ne zamana kadar onu beklemeye devam edeceksiniz ? Sizin de zamanınız geçiyor ve yıpranıyorsunuz değil mi ? Yeni insanlarla tanışıp beklemeyi bıraksanız keşke.Nedense sizler hep sevilen taraftan bakmışsınız. Evli yada hayatında biri olan birine mesaj atmak benim meşrebimde yok. Olduğu zamanlar asla karışmadım mesaj almadım hiçbir şey yapmadım hakkımda yok biliyorum. Sevgi gören tarafla empati kurmak kolaydır sizin sevgilinize yazıldığını düşünmek kıskançlık yapmak onun ozur dileyip yalvarması gönlünüzü almak için çabaları vs. Kimse kalbi kırılan tarafın yerine koymak istemez kendini haklısınız.
Lisede birini sevdim benim sevdam 4 yil surdu o da ayni sizin karsiliksiz askiniz gibiydi ne sesimi ne yuzumu uzaktan beni gormeye tamulu bile yoktu ne yaptiysam sanki ona Sonra baslarim boyle ise dedim erkekmi yok sanki dedim sonra esim cikti karsima onu savdim evlendim onunda kararina saygi duyunMerhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Bir aşk bir flört yaşamadığınız birine bu kadar uzun süre takılı kalmanız sağlıklı bir durum değil. Sevmek dediğiniz aşk dediğiniz de böyle bir şey değil. Profesyonel yardım alın. Hayatı bu kadar dramatik yaşamak sizi sadece yıpratırMerhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Niye şans versin? İstemiyor adam, istemediğini de defalarca söylemiş anladığım kadarıyla. Daha ne yapması gerekiyor vazgeçmeniz için? Bir insanın rahatsız olması için illa kapısına dayanmanız gerekmiyor. Sizin davranış biçiminiz de oldukça rahatsız edici bence.Bakın yıllarca tek bir cümle konuşmak için tüm kalbimle bekledim ben hayatına giren çıkan kadınlar oldu bu süreçte asla rahatsız etmedim huzursuz etmedim. Bilmiyorum birini bu kadar çok severken karşı taraftan bir o kadar sevgisizlik görmek ne kadar incitici bilmiyorsunuzdur belki. Evlenirse hayatında mutlu olduğu biri olursa asla rahatsız etmem ama bana bir şans dahi vermedi.
Haklısınız o kadar Üzgün ve bitkinim ki anlatamam. Ağlamak istiyorum artık sadece. Iyi bir üniversitede okuyorum kendimce bircok şeyi hayatta tek basima başardım şükürler olsun. ama bu durum beni mahvetti.Lütfen yardım al ve kendini bu karşılıksız sevgiden kurtar. Zamanla sevgine karşılıl verecek, mutlu olacağın bir ilişkin olduğunda geçip giden bu zaman için çok pişman olacaksın. Bu sevginin ona değil ama sana çok büyük zararı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?