- Konu Sahibi duskirikligi
lise aski tanistik ve kisa zamanda cikmaya basladik hersey muhtesemdi her animizi birlikte geciriyorduk ilk defa birini bu kadar cok seviyordum ve birinden bu kadar cok deger goruyordum ailesiyle tanistim fedakarliklar yaptik onumuze engeller cikti astik ama bu sirada birbirimizi cok yipratmistik. 2yil suren iliskinin sonunda ayrildik o hemen baska insanlarla konusmaya basladi ayrildiktan 1ay sonra eski sevgilisine dondu yikildim cok uzuldum bende 2 kisiyle konustum ama onun yerine kimseyi koymak istemedim 6ay ciktilar ayrildilar ve bana tekrar dondu onu o kadar cok seviyordum ki kabul ettim basladik fakat hicbisey eskisi gibi olmadi o kizla olmasini kabullenememistim surekli tartisma konumuzdu twitterda yazdiklarini ona yoruyodum tartismadan gecmeyen gunumuz kalmamisti o universiteye baslamisti baska bi sehirdeydi. Bikac kez beni gormeye geldi fakat aradaki buzlari eritemedik ben onu anlamadim o beni anlamadi. Bigun face sifresini denerken buldum ve bikizla yazismalarini gordum aldatmisti beni aradim agzima geleni soyledim bitirdim. Bikac gun agladi yalvardi sensiz yapamam dedi bende kiyamadim affettim ama guvenim kalmamisti oda bunu biliyodu En son geldiginde arkadaslariyla gorusmekten bana vakit ayirmadi ve bende isyan ettim bitsin artik dedim. Aksama pisman oldum yapamam gel barisalim dedim ama istemedi zaman ver bana herseyi duzeltcem dedi ama hersey dahada kotu oldu 1ay boyunca cabaladim agladim yalvardim ama istemedi tamamen bittigini ve artik beni sevmedigini soyluyo bidaha aramamami istedi. Ben ona yanlis hicbisey yapmadim cok seviyorum onu ne yapcam simdi ben