Yillar suren zorlu iliskim bitti :(

duskirikligi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
16
0
86
Ankara
lise aski tanistik ve kisa zamanda cikmaya basladik hersey muhtesemdi her animizi birlikte geciriyorduk ilk defa birini bu kadar cok seviyordum ve birinden bu kadar cok deger goruyordum ailesiyle tanistim fedakarliklar yaptik onumuze engeller cikti astik ama bu sirada birbirimizi cok yipratmistik. 2yil suren iliskinin sonunda ayrildik o hemen baska insanlarla konusmaya basladi ayrildiktan 1ay sonra eski sevgilisine dondu yikildim cok uzuldum bende 2 kisiyle konustum ama onun yerine kimseyi koymak istemedim 6ay ciktilar ayrildilar ve bana tekrar dondu onu o kadar cok seviyordum ki kabul ettim basladik fakat hicbisey eskisi gibi olmadi o kizla olmasini kabullenememistim surekli tartisma konumuzdu twitterda yazdiklarini ona yoruyodum tartismadan gecmeyen gunumuz kalmamisti o universiteye baslamisti baska bi sehirdeydi. Bikac kez beni gormeye geldi fakat aradaki buzlari eritemedik ben onu anlamadim o beni anlamadi. Bigun face sifresini denerken buldum ve bikizla yazismalarini gordum aldatmisti beni aradim agzima geleni soyledim bitirdim. Bikac gun agladi yalvardi sensiz yapamam dedi bende kiyamadim affettim ama guvenim kalmamisti oda bunu biliyodu En son geldiginde arkadaslariyla gorusmekten bana vakit ayirmadi ve bende isyan ettim bitsin artik dedim. Aksama pisman oldum yapamam gel barisalim dedim ama istemedi zaman ver bana herseyi duzeltcem dedi ama hersey dahada kotu oldu 1ay boyunca cabaladim agladim yalvardim ama istemedi tamamen bittigini ve artik beni sevmedigini soyluyo bidaha aramamami istedi. Ben ona yanlis hicbisey yapmadim cok seviyorum onu ne yapcam simdi ben :(

cnm sevgılının ar damarı patlamıs...
yuzu astar bıle tutmaz artık onun...
sen bu kadar affedıcı olursan aramada der gıt basımdan bıle der yanı...
affederek hıc ıyı yapmamıssın...
2 yıl kolay degıl ama aldatmak affedılmez yaa..
kocan olsa dıcem kı bı olur yanları olurmu...
sevgılıyken bu kadar fedakarlık nıye...
acı cekerek nıye bır ılıskı yurutmeye calısıyorsun..
farkında degılsın ama ılıskınız kan doküyor...
onu sen arama...
senı ararsada senle ısım olmaz de kapat...
bak nasıl gelır tıpıs tıpıs...
KAÇAN KOVALANIR DIYE ANIRIYORUM SU SITEDE YAA

İsabet olmuş ayrılmanız...
ama keşke, sen yalvarmasaydın, aldatıldıktan sonra barışma teklifini kabul etmeseydin...
bir kere yapan, bi daha yapar cnm...
sen onun peşinde dolandıkca, afedersin ama onun bi yerleri kalkar...
demek ki o seni sevmemiş ki başkasıyla beraber olabilmiş..
bunu öğrendiğin an, sen yoluna ben yoluma deyip bu desteri kapatman çok daha gururlu bi davranış olurdu...
şimdi yalvararak kendini düşürüyosun, seviyorum aşığım falan deme lütfen...
böyle sevgi aşk olmazzzz.......sen sadece sevdiğini zannediyosun, alışkanlık da olabilir... unutursun emin ol...
bunu şu an değil belki, ama zaman geçtikce çok daha iyi anlıcaksın...

katılıyorum valla isabet olmuş ayrılmanız. bi kere daha denemişsiniz zaten rahat mı batmış acaba.
hiç anlamam zaten böyle erkekleri. kendini boşu boşuna hiç üzme tatlım.
bi yerde bi söz okumuştum "bir gün öyle biri gelir ki şükredersin gidene."

Ayrılmışsınız.Hemen peşinden başka biriyle çıkmış.Gene kabul etmişsin.

Aldatmış.Gene affetmişsin.

En son sen ayrılmışsın.Sonra arayıp af dilemişsin.

Çekirge üç kere zıplar arkadaşım.Siz de üç kere zıplamışsınız.

Debelenmeyin artık bazı şeyleri yola getirmek için.

Az biraz kendine saygın olsun geri dönme.Yoluna onsuz devam et.

haklısınız fakat zor olacak kabullenmem artık bazı seyleri asmam gerek. Unutabilmiş olsaydım bidaha geri geldiginde kabul etmezdim ama o ne yaparsa yapsın hic azalmadı ona karsı sevgim. Hayırlısı olsun artık sabretmem gerek ve hicbisey yapmıycam

Sana sadece titre ve kendine gel denebilir.
Sana zerre değer vermeyip her fırsatta aldatmış bir adam için kendini bu kadar küçük düşürüp yalvarmana değer mi ?
Bence değmez.Sevgi bir yere kadar.

Seni defalarca üzmüş, aldatmış.
Belki daha senin haberin olmayan bir sürü şey yaptı arkandan ruhun duymadı.
Ve her seferinde barışmışsın. En büyük hatayı da burada yapmışsın.

Bana göre adamda 'Ne yaparsam yapayım beni çok sevdiği için beni bırakamıyor benden vazgeçemiyor o zaman bende istediğimi yapayım nasılsa geri gelecek.' mantığı oluşmuş.
Bitirmekle de en doğru kararı vermişsin. Bir daha o adamla barışmaman dileğiyle..

haklısınız fakat zor olacak kabullenmem artık bazı seyleri asmam gerek. Unutabilmiş olsaydım bidaha geri geldiginde kabul etmezdim ama o ne yaparsa yapsın hic azalmadı ona karsı sevgim. Hayırlısı olsun artık sabretmem gerek ve hicbisey yapmıycam

Bir ilişkide tek taraflı sevgi kati süretle işe yaramıyor.
İki tarafında sevmesi sayması değer vermesi gerek.
Senin sevgin azalmadı bu bariz meydanda.
Peki ya ondan naber?:19:
O sevseydi senden ayrılır ayrılmaz kuzu görmüş kurt gibi hemen kuzuların peşine düşer miydi :ssz:
Peki daha açık sorayım :42:
Seni seven herif seni aldatır mıydı ?
Böyle dengesizlikler içinde bu ilişki zaten çok yürümezdi arkadaşım.
Bence daha fazla niçin nedenlerin peşine düşme.
Ve kendine yeni bir yol çiz.

biliyorum kesinlikle degmez belkide ilk defa böyle seyler yasadıgım icin emek verdigim icin bitmesini istemedim.Anlayamadıgım sey su bi insan deli gibi sevip deger verip nasıl olurda bi anda vazgecer yanlıs seyler yapar :/ cünkü herkesin imrenerek baktıgı bi iliskiydi etrafımdaki insanlar herkesin iliskisi biter sizinki bitmez derdi

Bir ilişkide tek taraflı sevgi kati süretle işe yaramıyor.
İki tarafında sevmesi sayması değer vermesi gerek.
Senin sevgin azalmadı bu bariz meydanda.
Peki ya ondan naber?:19:
O sevseydi senden ayrılır ayrılmaz kuzu görmüş kurt gibi hemen kuzuların peşine düşer miydi :ssz:
Peki daha açık sorayım :42:
Seni seven herif seni aldatır mıydı ?
Böyle dengesizlikler içinde bu ilişki zaten çok yürümezdi arkadaşım.
Bence daha fazla niçin nedenlerin peşine düşme.
Ve kendine yeni bir yol çiz.

onunda sevgisinden emindim tek taraflı degildi 2 yıl boyunca fakat sonrası iste denildigi gibi olmaması gerekiyordu

biliyorum kesinlikle degmez belkide ilk defa böyle seyler yasadıgım icin emek verdigim icin bitmesini istemedim.Anlayamadıgım sey su bi insan deli gibi sevip deger verip nasıl olurda bi anda vazgecer yanlıs seyler yapar :/ cünkü herkesin imrenerek baktıgı bi iliskiydi etrafımdaki insanlar herkesin iliskisi biter sizinki bitmez derdi

İşte hata tam da bu noktada baş gösteriyor.
Hemen hemen her aldatılan kadının düşündüğü bir şey olmaya başladı bu.
Forumda da çok görür olduk bunu.
Beni deli gibi severken nasıl aldattı...
Sevgi mevgi yok arkadaş neyin sevgisi.
Seven insan aldatmaz bir bir daha iki.
Yok sana çok kızmıştım öç almak istedim...yok çok sarhoştum hatırlamıyorum...yok sadece bir kerelikti.
Yok böyle martavallar.
Aldattıysa karaktersizin bayrak tutanıdır.Ve aldatmanın asla açıklaması olamaz.
Sevmeyen her erkek elini kolunu sallaya sallaya aldatır.Bu böyle.

lise aski tanistik ve kisa zamanda cikmaya basladik hersey muhtesemdi her animizi birlikte geciriyorduk ilk defa birini bu kadar cok seviyordum ve birinden bu kadar cok deger goruyordum ailesiyle tanistim fedakarliklar yaptik onumuze engeller cikti astik ama bu sirada birbirimizi cok yipratmistik. 2yil suren iliskinin sonunda ayrildik o hemen baska insanlarla konusmaya basladi ayrildiktan 1ay sonra eski sevgilisine dondu yikildim cok uzuldum bende 2 kisiyle konustum ama onun yerine kimseyi koymak istemedim 6ay ciktilar ayrildilar ve bana tekrar dondu onu o kadar cok seviyordum ki kabul ettim basladik fakat hicbisey eskisi gibi olmadi o kizla olmasini kabullenememistim surekli tartisma konumuzdu twitterda yazdiklarini ona yoruyodum tartismadan gecmeyen gunumuz kalmamisti o universiteye baslamisti baska bi sehirdeydi. Bikac kez beni gormeye geldi fakat aradaki buzlari eritemedik ben onu anlamadim o beni anlamadi. Bigun face sifresini denerken buldum ve bikizla yazismalarini gordum aldatmisti beni aradim agzima geleni soyledim bitirdim. Bikac gun agladi yalvardi sensiz yapamam dedi bende kiyamadim affettim ama guvenim kalmamisti oda bunu biliyodu En son geldiginde arkadaslariyla gorusmekten bana vakit ayirmadi ve bende isyan ettim bitsin artik dedim. Aksama pisman oldum yapamam gel barisalim dedim ama istemedi zaman ver bana herseyi duzeltcem dedi ama hersey dahada kotu oldu 1ay boyunca cabaladim agladim yalvardim ama istemedi tamamen bittigini ve artik beni sevmedigini soyluyo bidaha aramamami istedi. Ben ona yanlis hicbisey yapmadim cok seviyorum onu ne yapcam simdi ben :(

Artık senden beklemediği şeyleri yap. Yola gelecektir emin ol burda bir çok kişi bilir seninki gibi bir ilişki yaşadım. Senden ne beklemiyorsa,aynen onu yap :34:

Hem aldatmış,hem eski sevgilisine dönmüş sende hala napcam ben şimdi mi diyorsun. Ne yapacağın belli koyver gitsinnn. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Emin ol aylar yıllar sonra o kadar pişman olacak ki , kafasını taşlara sürtecek kıvılcım çıkartacak. Tabii sen o sırada beyaz atlı prensini çoktan bulmuş olacaksın,dönüp dönüp bu yaptıklarına kızacaksın. Hatta bu konuyu açtığına bile kızacaksın görürsün :9:

Artık senden beklemediği şeyleri yap. Yola gelecektir emin ol burda bir çok kişi bilir seninki gibi bir ilişki yaşadım. Senden ne beklemiyorsa,aynen onu yap :34:

Ne yapayim mesela ? Yola gelcegini hic sanmiyorum artik vicdan denilen bisey kalmamis onda bu kadar ustuste sey yasatti ve gercekten hic haketmeyen biriyim. Ona karsi yanlis hicbisey yapmadim arkadaslarimdan bile vazgecmistim hayatimin merkeziydi

Hem aldatmış,hem eski sevgilisine dönmüş sende hala napcam ben şimdi mi diyorsun. Ne yapacağın belli koyver gitsinnn. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Emin ol aylar yıllar sonra o kadar pişman olacak ki , kafasını taşlara sürtecek kıvılcım çıkartacak. Tabii sen o sırada beyaz atlı prensini çoktan bulmuş olacaksın,dönüp dönüp bu yaptıklarına kızacaksın. Hatta bu konuyu açtığına bile kızacaksın görürsün :9:

İnsallah dediginiz gibi olur :)

SÖLE DÜŞÜN...
aman sanki brad pitt...
allah aşkın ztn şu kötü huyları vardı...
beynınde sırala hepsini...
emın ol hayatındayken daha az kötü huyları cıkacak ortaya..

Hayir sadece hatasini anlamasini istiyorum pisman olmasini istiyorum yoksa ondan bana hayir gelmez artik biliyorum

Bana zaman ver demiş ya...
Sen şimdi hiç arama.
Kafasında kurduğu zaman bitince nasıl olsa arayacak seni.
Sen de hayatımda başka biri var de.
Nasıl bir duygu anlasın.
Düşünsene seni aradığında.nasıl olsa bu çantamda keklikti gene dönecek diye düşünürken birden senin
hayatında başka biri olduğunu duyacak.Ve çook bozulacak eminim :27:

Back
X