- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Yoo ben hiç de öyle demeyeceğim. Yapıyorsa bakmasını bilecek arkadaş.Ha simdi belki bircogunuz bize o kadar masraf etmis ailelerimize birseyler yapmamız cok mu diyeceksiniz
Genelleme yapmiyorum tabi herkes bir degil ama fedakarlık dediginiz sey evladina yapılan bircok seyden sonra karsiligini beklemek degil umarimBizdeki şu avrupa övme merakı ne olacak bilmiyorum,
Avrupadakiler bizi bu kadar övmez.
Belki onlardaki çocuklarda bizdeki fedakar anne babalara özeniyordur ne dersiniz ?
Bunun bi de "o kadar saat uykusuz kal, besle büyüt" lü fon müziği vardır ki evlere şenlikYoo ben hiç de öyle demeyeceğim. Yapıyorsa bakmasını bilecek arkadaş.
İş sahibi olunca kazandığına sulanmayacak.
Çok şükür daha elleri ayakları tutuyordur çalışır eder emekli maaşını alır.
Allah gözlerini doyursun ne diyelim.
Böyleleri yaşlanınca kendilerine baktırmak için çocuk yapıyor zaten
Keske beklentileri maddiyatla sınırlı kalsaAvrupadaki her aile böyle değil ya. Kötü ebeveyn her yerde var.
Lakin bizimki gibi ataerkil bir toplumda evlatların aileye katkı yapması bir çeşit hürmet olarak görülüyor. Savunmuyorum evladım olur da büyürse böyle yapacak değilim. Ama düzeni kabullendim, kaldırılan başı eziyorlar.
Bide bunu gercektwn yapanlar dese eh hadi diyeceksinizBunun bi de "o kadar saat uykusuz kal, besle büyüt" lü fon müziği vardır ki evlere şenlik
Sanki zorla doğurtuyorlar doğuruyorsan bakacaksın bi zahmet.
Ben universiteye gideceğim zaman calısmak ıcın dırettim..Babam okula kanalıze olmamı ıstedı sadece..Dırettım Kabul ettirdim.Hayata atılmaya bu kadar kararlısın madem.. O zaman aldıgın maasla gecıneceksen calısmanı kabul ederiz dediler.. 150TL Stajyer maaşıyla gecınmeyı ogrendım ayrıca tabiki destek oldular..Hayata boyle baslamak benı daha cok guclendırdı..Herkese tavsiyemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?