- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Avrupa bizleri cocuk gelinle evlenen, ensest iliskiler yasayan, dort esli ve durup dururken kendini havaya ucurmaya hazir psikopatlar olarak goruyorlar.
Tek tek alıntıyla ugraşamicam,
Benim yoruma yorum yapanlar üzerine alınabilir,
Avrupaya bişey dedigimiz yok hanımefendiler,
Ama kendi ülkemizi niye yerelim,
İnsanların iyiside kötüsüde her yerde var,
Anne babanında öyle,
Genelleme yapmaya karşıyım,
Kendi ülkemi kötülemeye karşıyım.
Aynı fikirdeyimYoo ben hiç de öyle demeyeceğim. Yapıyorsa bakmasını bilecek arkadaş.
İş sahibi olunca kazandığına sulanmayacak.
Çok şükür daha elleri ayakları tutuyordur çalışır eder emekli maaşını alır.
Allah gözlerini doyursun ne diyelim.
Böyleleri yaşlanınca kendilerine baktırmak için çocuk yapıyor zaten
gecenlerde yabancı bir film izliyorduk . cocuga anne babası üniden mezun olunca alt kat bodrumlarında yer yapıyorlar. işsiz oldugu içinde kiraya katkısı olsun diye kar küreme işini annesi ona veriyor.cocuk işssizliğin caresi olark hiç bir basın kaynagının olmadıgı somaliye gazeteci
olark gidiyor
biran düşündüm bizim bırda cogu erkek yan gelir yatR bakmak zorundasın der sırtını dayar ailesine iş begenmez hayata atılmak için risk almaz . 18 yas kotası insanları kendime iş bulmam kazım diye sormlu kılıyor bnce. belki acımasoz geliyor ama bizdeki bazı sonuclara bakınca anlıyorum adam 30 oluyor hala anne babayadayanma pesinde
bende annem tarafından mezun ol ceyizini kendin yap denilenlerdenim Allahtan benden tutup para istemedi . ama bu söylemi bile bende baskı olusturdu abim evlenirken ona karsılıksız yaptılar en evlenirken borcun bir kısmın kendi üstüme alındım.
Tek tek alıntıyla ugraşamicam,
Benim yoruma yorum yapanlar üzerine alınabilir,
Avrupaya bişey dedigimiz yok hanımefendiler,
Ama kendi ülkemizi niye yerelim,
İnsanların iyiside kötüsüde her yerde var,
Anne babanında öyle,
Genelleme yapmaya karşıyım,mek icin gerekli.
Kendi ülkemi kötülemeye karşıyım.
Nee hastalaninca hastanemi.hayatim hastaliklarla geçti zamaninda anne sütü veya devam sütü vermedikleri icin ama bir kez olsun beni hastaneye göturmedi babam.evde günlerce çekerdim.çeyizmi.herşeyimi kendim aldim çeyiz neymiş.sen heralde nişantaşı bodrum çeşme dışına çikmadin hiç ondan duymamissindir böyle aileleri
Allah Islah etsin öyle ana Baba'yıÇok duyuyorum bende böyle şeyler
allah var ailem yapmadı asla bir lira istemislikleri yoktur benden
Ama her aile bir değil
Kuaför bir arkadaşım vardı kız ağlıyordu babam beni ustaya rezil ediyor bir gün haftalık gecikse beni dövmeye kalkışıyor adamla konuşup zam yapıp yapmadığını soruyor
Ped almaya kalksam param yok diyordu
Sorsan biz birbirine bağlı Türk ailesi avrupalılar çocuklarını evden atan zalimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?