- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Ay ne güzel evet ilgi güzel bir şey ama ben ileride 40 gün yatmaktansa 2 gün de ayaklanayım istiyorum. Inşallah öyle de olurum.
Bir de Avrupa lıya pis diyenler olmuş, ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Kaynımın kız arkadaşı yabancı ve kaynım 2 günde bir duş alıyor diye ya da günde bir kere duş alınca pissin sen diyor. Biz övündüğümüz şeyleri bile eksik yapıyoruz. Elini yıkamaktan aciz insan dolu dışarıda. Avrupa sevicilik yapmıyor kimse, keşke onlar kadar medeni olsak, keşke bilimde ilerlesekte evlatlarımızı ufku açık yetiştirsek...
Ek: ayrıca Alman, Hollandalı, Rus ve Amerikan tanıdım hepsi de pırıl pırıl tertemiz ve çok güzel kokan insanlardı.
Diyeceğim o ki her millette pis olanda var ama taharet almıyor gibi söylemlerle karalamak hoş değil.
Ben buradakileri tenzih ederek :) sadece gördüklerime göre şunu yazabilirim. Ilginç bir şekilde ülkemizde bazı şeyler çok şımarıklık götürüyor. Bunlar: nişanlılık, düğün zamanı, hamilelik ve lohusalık. Şimdilik gözlemlerim bunlar. Ama hayat bu kadar basit olmamalı, kendimizi bu kadar merkeze almamalıyız. Fakat içinde bulunduğumuz kültür herhalde bunu kaldırıyorValla ben buna cok sey yazarim da dediginiz gibi olan hatunlardan korkumdan yazamiyorum :)
2 dogum yaptim ikisinde de yatmadim , kimse de bana bakmadi , hayatima bebegimle devam ettim
Cunku insanlarin hayatindaki en onemli konu evlilik ve dogumBen buradakileri tenzih ederek :) sadece gördüklerime göre şunu yazabilirim. Ilginç bir şekilde ülkemizde bazı şeyler çok şımarıklık götürüyor. Bunlar: nişanlılık, düğün zamanı, hamilelik ve lohusalık. Şimdilik gözlemlerim bunlar. Ama hayat bu kadar basit olmamalı, kendimizi bu kadar merkeze almamalıyız. Fakat içinde bulunduğumuz kültür herhalde bunu kaldırıyor
Benim bildigim yurume meselesi burda da oylrben acik acik yaziyorum. dünyayi gezdim ve araplardan (Hindistan ve Afrika ülkelerini es geciyorum, onlar kokmakda Master yapmis nedense) sonra kokan tek millet biziz. Yahu tamam sicak ama Italya, Ispanya hele Portekiz daha sicak. kimse kokusmuyor.
not: dogumdan veya ameliyatdan sonra Burda hemen yürütüyorlar. Ayaga kalkip yürümezsen doktorlar baya azarliyor. hele ebeler canini Okur öyle balik gibi yatsan. hemsirede zaten bir bardak su bile vermez. refaketci durumu olmadigi icin kendileri kalkiyor Tipis tipis
Benim bildigim yurume meselesi burda da oylr
Daha bi yil once dogurdum doktor sezeryandan 3 saat sonra kaldirtti beni yataktan , ilkini 9 sene once dogurdum onda da yurutmuslerdi
ağzına saklık Milanacım. Elin yabancısı ürettiğiyle /çalışmalarıyla gurur duyuyorken bizde tek taş karatı, nişan şaşası, düğün takıları ve doğurganlıkla gurur duyuluyor. Hayata geliş amacı bu mu? Ülkemizde böyle, geçen gün açtığım konuda hatırlarsan bebek düşünmüyorum demiştim ve "annelik dünyanın en mucizevi olayı nasıl istemezsin" dendi, samimiyetim sorgulandı. Bebek yoksa niye evlenmek istiyormuşum. Hayat amacım evlilik de değildi belirttim ama algı ve insanların bakış açısı gerçekten farklı . Batı tü kaka ama baby showera gelince her şey okCunku insanlarin hayatindaki en onemli konu evlilik ve dogum
Evliysen toplumda statun baskalasiyor hele bir de dogurduysan kutsal mertebesine erisiyorsun
Cok az kadinin hayat gayesi evlilik ve annelik degil
Benim hicbir zaman evlenme gibi bir amacim olmadi ama yasadimlarim iki evlilikle sonuclandi , ama hayatimin amaci bambaska o yuzden hicbir zaman dugun gelinlik bebek lohusalik gibi kavramlara onem vermedim , vereni de anlamam mumkun degil , dunyada yasanacak ve kesfedecek bu kadar guzel sey varken hayatini bunlara endekslemek benim icin cok yanlis ama maalesef toplumda kizlar boyle yetistiriliyor , bu kaliplatin disina cikan kadin sayisi cok az gercekten
Hakikaten nasıl oluyor o iş ya? Gerçekten uyguladıkları bir tedavi yöntemi mi var yoksa kendileri mi ayaklanıyor? Ben burada kimi görsem yorgan döşek yatıp hizmet bekliyor. Ben hiç öyle olmak istemiyorum beni fenalık basar oyle bir durumda .
Vala tikicim para verseler arap ülkelerinde yaşamamvalla bazı yorumlara şaştım kaldım
amma gömmüşsünüz yurdum insanını yahu
zannedersin tüm tecavüzcüler, tüm sapıklar bizim ülkemizde
zannedersin tüm anne babalar öcü vs
normalde asla böyle yorumlar yapmam ama bu sefer yazmadan geçemiyorum
yazdığınız bazı şeyler ülke insanlarının eğitim seviyesi ile orantılı
ülkelerin eğitim seviyesi ise refah seviyesi ile
söz konusu bazı ülkelerin refah seviyeleri nereden geliyor???
üste para verseler gidip yaşamam o ülkelerde sırf bu yüzden
Vala tikicim para verseler arap ülkelerinde yaşamam
Ahhaa baby shower ornegi super olmus :)ağzına saklık Milanacım. Elin yabancısı ürettiğiyle /çalışmalarıyla gurur duyuyorken bizde tek taş karatı, nişan şaşası, düğün takıları ve doğurganlıkla gurur duyuluyor. Hayata geliş amacı bu mu? Ülkemizde böyle, geçen gün açtığım konuda hatırlarsan bebek düşünmüyorum demiştim ve "annelik dünyanın en mucizevi olayı nasıl istemezsin" dendi, samimiyetim sorgulandı. Bebek yoksa niye evlenmek istiyormuşum. Hayat amacım evlilik de değildi belirttim ama algı ve insanların bakış açısı gerçekten farklı . Batı tü kaka ama baby showera gelince her şey ok
Ya hu algınız baya bozulmuş sizin burada gömün ülkenizi sanki türkiye çok temiz ülke insanları mis gibi kokuyor dedim ilahi çok güldüm size ya
Diyorum ki bu kadar niye seviyorsunuz bu insanları yani bi bizim ülkemizin insanları kokuyor pislik öylemi dünyanın hiç bi ülkesinin insanı kokmuyor çünkü onlar temizliklerini 4 4 lük yapıyorlar hergün duş alıyorlar umumi wc leri avm wc leri bal dök yala sanki
Ciddi ciddi soruyorum bu kadar çok gömdüğünüz ülkenizden niye gitmiyorsunuz kimse birbirine bayılmıyor hoş yani :) sizi avrupada ellerinde çiçeklerle karsilayacaklar sanki.
Ya bütün bu yönde eleştirilere hep aynı cevaplar mı verilirYa hu algınız baya bozulmuş sizin burada gömün ülkenizi sanki türkiye çok temiz ülke insanları mis gibi kokuyor dedim ilahi çok güldüm size ya
Diyorum ki bu kadar niye seviyorsunuz bu insanları yani bi bizim ülkemizin insanları kokuyor pislik öylemi dünyanın hiç bi ülkesinin insanı kokmuyor çünkü onlar temizliklerini 4 4 lük yapıyorlar hergün duş alıyorlar umumi wc leri avm wc leri bal dök yala sanki
Ciddi ciddi soruyorum bu kadar çok gömdüğünüz ülkenizden niye gitmiyorsunuz kimse birbirine bayılmıyor hoş yani :) sizi avrupada ellerinde çiçeklerle karsilayacaklar sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?