topıgın hayırlı olsun canım.bu konuyu bende cok merak edıyorum.bence uzun yıllar sevgılı olmak beraber olgunlasmak cok guzel.ama ben henuz yolun basında sayılırım 20.ayımızı doldurduk ama hersey cok guzel.birbirimizi anlama acısından yıllardır beraber gıbıyız.ama onu gordugumde hala ılk gormusum gıbı ıcım kıpır kıpır.
bu topıkte bıze uzun yıllar cıkıp evlenmıs dostlarımız yardımcı olur umarım canım hayırlı olsun
Aksine uzun süren flört döneminden sonra yapılan evlilikler daha sağlam,güvenilir geliyor bana.kaydirigubbakcemile5
Birbirinize uymayan yönlerinizi öğreniyorsunuz.Bunların aşılmayacak şeyler olduğunu düşündüğünüzde ayrılıyorsunuz,ya da bu olumsuzlukları törpüleyip,birbirinizi iyice tanıyıp evleniyorsunuz.:1closedeyes:
Birbirinizi yeterince tanımadan evlenirseniz,ben bu huyunu bilmiyordum,ayrılayım mı ?diyeceksiniz? :1closedeyes:
Ben boşanmaktan bahsetmiyorumki yazımı daha dikkatli okuyun lüften. Ben sadece uzun süreli çıkmak tan bahsediyorum fazla uzatmanın doğru olmadıgı düşüncesindeyim. Bence evlilik kutsal bir kurum yani senelerce çıkmak bi süre sonra insanı tatmin etmiyor artık.
7 sene oldukça fazla bencede bıkkınlık değil ama artık sevgiden daha çok alışkanlığa dönüşülmüş bir ilişki olur herhalde evlilerdemi birbirine alışıyo denmesin o farklı bi konu karı koca olmak bir bütün olmak aynı hayatı paylaşmak aynı sorumlulukları paylaşmak vede aynı çocuğun sahibi olmak ama sevgililik böyle bişey değil çünkü her nekadare uzun zamandır sevgili olunsada insanlar kendilerinden sadece sorumlu oluyorlar bence ve bu durumu çok çok uzatmakta iyi değil bir hadisi şerifle konuya noktayı koyuyorum"hayırlı işlerinizde acele ediniz"
Arkaadşlar 7 senedir devam eden bi beraberliğim var. Ama uzun süre çıkmanın ilişkiyi kesinlikle yıprattığını düşünüyorum. Bence bişeyi fazla uzatmamak lazım olmadık şeylerden tartışmaya başlıyor insan bitakım şeylerin büyüsü bozuluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum ??
saçma
o zaman evlilerde 5-7 sene sonra işin büyüsü kaçtı diye boşansın
bi ilişkiyi canlı tutmak sizin elinizde
siz istemedikçe büüyüsü kaçmaz
Aksine uzun süren flört döneminden sonra yapılan evlilikler daha sağlam,güvenilir geliyor bana.kaydirigubbakcemile5
Birbirinize uymayan yönlerinizi öğreniyorsunuz.Bunların aşılmayacak şeyler olduğunu düşündüğünüzde ayrılıyorsunuz,ya da bu olumsuzlukları törpüleyip,birbirinizi iyice tanıyıp evleniyorsunuz.:1closedeyes:
Birbirinizi yeterince tanımadan evlenirseniz,ben bu huyunu bilmiyordum,ayrılayım mı ?diyeceksiniz? :1closedeyes:
Ben boşanmaktan bahsetmiyorumki yazımı daha dikkatli okuyun lüften. Ben sadece uzun süreli çıkmak tan bahsediyorum fazla uzatmanın doğru olmadıgı düşüncesindeyim. Bence evlilik kutsal bir kurum yani senelerce çıkmak bi süre sonra insanı tatmin etmiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?