Bu sizin hayatınız ,miletin değil ki...
Benim çevremde beni bu konuda kimse sıkıştırmadı,eşim dışında.:smiley-cool: O da hasretime dayanamadı,n'apsın ?:hooray:
Yine söylüyorum kendi bakış açımdan yola çıkarak,uzun süreli ilişkinin artıları çok daha fazla.:jeyyar:
Bu kadar insan anladı siz hala anlayamadınız anlama sorununuz var bence
Ne alaka ya lafı tersinden anlamak zorundamısınız evlenme teklifi etmedğini özelimi sizemi anlatıcam. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz tabiki benim gibi oda istiyor biran evvel evlenmeyi siz üstünüze vazife olmayan şeyler hakkında konuşmayın bence
siz evlenmek istiyorsunuzdur o halinden memnundur ...yıpratır...
ikinizde evlenmek istiyorsunuzdur paranız yetmez ...yıpratır...
birbirinizi istiyorsunuzdur aileler karşı çıkar evlenemezsiniz...yıpratır...
..:CüvCüv:
Açıkçası ortadaki sorunun maddiyat olduğnu çıkardım bu kadar mesajdan..
Farklı bir konu varsa benim gözümden kaçmış demek ki..
Para,pul meselesi için çalışmak,kazanmak,biriktirmek,sabretmekten başka çare var mı?
He ailenizin sıkıştırması ise mali durumunuzu anlatırsanız sanırım diyecekleri olmaz...
evet maddiyat çünkü istediğini yapamıyorsun evimiz yok zaten ailesininde durumu yok yani kimseden bi gram destek yok kendi kendimize bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Böyle oluncada çok zor oluyor .
evet maddiyat çünkü istediğini yapamıyorsun evimiz yok zaten ailesininde durumu yok yani kimseden bi gram destek yok kendi kendimize bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Böyle oluncada çok zor oluyor .
Arkaadşlar 7 senedir devam eden bi beraberliğim var. Ama uzun süre çıkmanın ilişkiyi kesinlikle yıprattığını düşünüyorum. Bence bişeyi fazla uzatmamak lazım olmadık şeylerden tartışmaya başlıyor insan bitakım şeylerin büyüsü bozuluyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum ??
7 senelik bir ilişkide hala maddiyat yoksa seçimi siz yapacaksınız biz değil...
ya istediğiniz eşyayı almak için sevdiğiniz adamı yıpratacaksınız...
ya boşver eşyayı deyip yıpranmaktan kurtulacaksınız...
ya yardan geçeceksiniz ya serden....
bu dogru cunki adamla evli dilsin.. evli olsan baska gözle bakarsın. ama sevgili olunca zamanla heyecan kayboluyor ve insan sıkılıyor. Allah muhafaza sevgilinizden daha sempatik daha cok özellikleri olan biri karşınıza cıkarsa o zaman kötü şeyle roluyor..
cevremde bu tarz seyler oldu. 6-7 sene cıkıo sevgilisini bırakıp 3-4 aydır tanıdıgı adamla evlenen cok kişi var..
fazla uzatmamak lazım kesinlikle. a.s
evliliği uzun tutmak bizim elimizde
ama ilişkinin 7 yıl sürmesini anlayamıyorum ozman hiçkimse evlennmesin
herkez çıksın ayrılsın
kesinlıkle 1-2 yıldan fazla uzatılmamalı
7 senelik ilişkide hala maddiyat yoksa nedemek yani olamaz mı seneler uzayınca maddiyat ortadan mı kalkıyor ne alaka günümüz gençliğinde zaten biçok kişi maddi sorunlardan sebep evlenemiyor yada evlense ayrılıyor
7 senelik ilişkide hala maddiyat yoksa nedemek yani olamaz mı seneler uzayınca maddiyat ortadan mı kalkıyor ne alaka günümüz gençliğinde zaten biçok kişi maddi sorunlardan sebep evlenemiyor yada evlense ayrılıyor
anladım herkese verecek bir cevabınız var maşallah...
aslında cevap yetiştirmeyip düşünseniz daha çok faydalanırsınız...
evet biraz da olsa kalkar ortadan maddiyat...nedir birbirini tanıma süresi, 1 yıl, 2 yıl(30 yıl da geçse tanıyamazsın o ayrı...)...baktınız iyi gidiyor niyetiniz de evlilik...o zaman kısmaya başlayacaksınız...dışarda yemeye para vermeyeceksiniz, gezme sayınızı azaltacaksınız, ek işler yapmaya çalışacakısınız...hayalini kurduğunuz evliliği öncelik tutacaksınız...öyle hem maddi sıkıntı çekip, hem istediğiniz hayatı yaşayıp hem de evlenemiyorum diye dert yanmak pek mantıklı değil kanımca...
çünkü emeksiz yemek olmuyor...malesef...
mantıksız açıklamalara tabiki cevabımı veririm. Emek vermediğimizi nerden biliyosun bazen olmadımı olmuyor işte, bunu senin gibi zihniyetler anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?