Yıllarca çıkmak ilişkiyi yıpratıyor

Belli bir yaşı geçince artık çıkmak buluşmak filan boğmaya başlıyor insanı bunu anladım...
Kafe kafe dolaşmak sohbet edebileceğin, romantik takılabileceğin ortam istiyorsun olmuyor.
Eve gitme gelme saati cabası...
Hep bir kısıtlanmışlık...
Açıkçası, niyetler ciddiyse seviyorsan-seviliyorsan, saygı varsa, meslekler de ele alınmışsa beklenmemeli...

10 sene çıktım 2 senedirde evliyim 12 senede hiçmi hiç sıkılmadık. karşılıklı saygı herseyin üstesinden geliyo. hala dışarda buluşuruz iş çıkısıma gelir süpriz yapar. bazı seyleri şimdilerde baştan yitiriyor insanlar. sonrasındada yasayacak bişey kalmıyor

arkadaşlar bir arkadaşım 20 sene sevdiğiyle çıktı çocukluktan gelen bir aşktı okul askerlik maddi durum derken 20 sene beklediler ekim ayında evlendiler yani insan belki yıpranır bazı şeylerden ama karşındakine aşık olunca o da sana aşık olunca bence hiç bir sorun o ilişkiyi yıpratamaz.

Benim 2,5 yıllık ilişkim var. Çok az bi zaman bu biliyorum.
Ama bu devirde, özellikle benim yaşıtlarım hep bikaç ay çıkıp sıkılıyolar.
Eğer kendin gibi birini bulabildiysen, anlaşabiliyosan, onu hala eskisi kadar seviyorsan,
ve evliliğin hayalini kurabiliyorsan bence yıllarca sürebilir.
Tabikide evlilik kesinlikle olmalı, ama imkanın olunca.
Görüşememe sorunu oluyor, çok özlüyorsun her an yanında olmak istiyorsun ama buluşunca bile vaktin kısıtlı.
Bunlar bazen çok bunaltıyo insanı, ama özlemde aşkın bi parçası neticede.
Evlenince her an yanında olabileceğini düşünmek bile ayrı mutlu ediyor insanı
Mesela ben 19 yaşıma giricem evlenmeme 4 yıl falan var.

Ama aşık olunca ilişki ne olursa olsun yıpranmıyor, hatta her gün dahada bağlanılıyo.

bizde 4.5 yıl beraberlikten snra evlendik
sevgililik çok ayrı bişey evlilik ayrı bişey.

ilişki nişanlıyken yıpranıyor bence.
çünkü her iki tarafta sürekli car car konuşuyor.

3,5 yıldır beraberiz hayatımla okullarımz bu sene bitti şu an askerde 2013 gibi evlenmeyi planlıyoruz o zamn 5. yılımızda olucaz. Şu geçen 3,5 sene de bir yıpranma olmadı aksine birbirimize daha fazla bağlandık o ilk aşkın verdiği heyecan yerini daha sakin, emin ve güvenilir bir ilişkiye bıraktı.Bu süre zarfında elbette kavgalarımız tartışmalarımız oldu ama en çok da 1. yıl bitip 2. yıla girdiğimiz anda başladı tartışmalar çünkü artık gerçek kimliklerimizi gördük o ilk zamanların körlüğü kalktı o dönem belki evlenseydik evliliğimiz büyük kavgalara şahit olurdu ama şu an o dönemi atlattık . Tabi nişanlılık döneminde neler olur bilemem zaten 6 aydan fazla da nişanlı kalmak istemiyoruz o yüzden şu an hiç söz nişan işine girişmek istemedik daha 1,5 sene var en az evlenmemize çünkü.

uzun suren iliskiler yıpratıcı oluyor buna katılıyorum..bir insanı tanımak icin omur yetmez hani biraz daha tanıyım ona gore evleniyim demek bir ise yaramıyor cok iyi tanıdıgınız insanın yıllar sonra degiştigini gorebiliyorsunuz iliskileri fazla uzatmamak lazım 1-2 sene yeterli

bence yıpratan şeyler sayesınde ınsanlar hayata karsı dırenmıy oğrenıyorlar:44: benımde 4yıllık ılıskım var herseye ragmen okadar mutluyumkı varlıgına alısmak cok guzel brsey..

Kesinlikle yıpratıyor bence.Bir zaman sonra her şey sıradan olmaya başlıyor,paylaşıcak şeyleriniz azalıyor
Her şeyi konuşmuş oluyorsunuz,birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz
heyecan kalmıyor dolayısıyla ve aşk alışkanlığa dönüşüyor
Bence meslekler ele alındıysa evlilik için maddi manevi hazırlanıldıysa,2 yıl uygundur evlenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…