Yazınızı dikkatli okudum zaten.Ben size örnek verdim sadece.
Herkesin kişisel tercihidir.Ben, kısa bir zaman diliminde tanıdığım birine güvenip pat diye evlenemezdim.Tanımak,anlamak,olaylara bakış açısını en ince ayrıntısına kadar bilmek isterdim.
Evlilik bu ,çocuk oyuncağı değil ki...
herkesin kisisel tercihi ise "sacma" demeniz abes olmus biraz
neyse arkadasim ben de sana katiliyorum evlilik olmadan uzun sureli cikma kesinlikle yipratir bazi seyler tadindayken evlenilmeli ve devami evlilikte yasanmali...
Alla alla ,ben nerde saçma kelimesini kullanmışım?:1closedeyes:herkesin kisisel tercihi ise "sacma" demeniz abes olmus biraz
neyse arkadasim ben de sana katiliyorum evlilik olmadan uzun sureli cikma kesinlikle yipratir bazi seyler tadindayken evlenilmeli ve devami evlilikte yasanmali...
yaptığımız en büyük hata bu sanıyorum...
ilişkiyi evlilikten önce ve sonra diye adlandırmak...
bir imza herşeyi çözer sanılıyor galiba..
Kızlar pek evlilik meraklısı nedense.:smiley-cool: Tanımadan evlenmek büyük cesaret ister doğrusu.[/COLOR]
aslında bu tip konularda genelleme yapmamalıyız...
çünkü kişilere,ilişkinin boyutuna,kişilerin isteklerine,
süreye bağlı bir durum...8-9 yıl çıkan arkadaşlarım var benim,
ama ilişkileri çok güzel devam ediyor...yani kişilere bağlı bence...
ilişki kısa olur yine yıpratır,uzun olur yıpratmaz,
ya da tam tersi diye kesin birşey demek yanlış olur ...
hayatın getirdikleriyle,büyümeyle,daha mantıklı olgun düşünmeyle de alakalı diyebilirim...
sevgiler...
bir imza bir şeyi çözmez belki ama buluşan, bir yerlerde, oturan sinemaya giden, beraber zaman geçiren ve akşam ayrılan iki insanın aynı eve yerleşmesi ve beraber yaşamayı öğrenmesi bambaşka bir süreçtir bence.
valla canlar bız 8 yıl arkadaslık ettık,bu surecte ıkımızınde okullar bıttı,masterler yapıldı,esım askere gdıp geldı,ıse grdı,coksukur dunyanın en guzel arkadaslıgıydı,4 yıldır da evlıyım masallah hersey eskısınden de guzel...:asigim::asigim::Saruboceq::Saruboceq:....ben zamanın yıprattıgı degıl,guclendırdıgı taraftarıyım yanı......herkese gore durum degısır gercı bılemem......a.s.
uzun süre cıkmak ılıskıyı normalde yıpratır
uzun yıllar cıkan arkadaslarım var ve mutlu degıller artık kardes gıbı bır seyız dıyorlar ve ayrılıyorlar tabıkı,
evlılıklerde 5. yılda mesela bır cocuk yapılır ve evlılık renklenır ama ılıskıde boyle bır sey yok,
evlenılemezse zaten bıtıyor ılıskı...
bu yuzden uzun ılıskıler yıpratıcı oluyor ve kötu sonla sonuclanıyor, benım görduklerımde bu sekılde.
ama yok mu ki yıllarca cıkıp evlenen evet oyle gördugum örnekler de var ama dedıgım gıbı işte nadir örnekler...
her seyın hayırlısı.
benim sevgilimle 2 yıl oldu..
biz evlenmeyi istiyoruz Allah nasip ederse.. 5 sene sonra 7 yıl olcak..
ee bizim ilişkimiz yıpranmasın diye şimdi mi evlenelimm
bence genelleyemeyiz
kişiden kişiye
ilişkiden ilişkiye değişir...
okul bittikten sonra, iki kişi de iş bulup çalışmaya başladıktan sonra ya da herkesin hayatına göre değişen başka başka olaylardan sonra kişiler hala beraber ve mutluysa, evlenmek de isteyip evlenemiyorlarsa (aile, para, zaman uygun değilse) ilişki gerçekten çok yıpranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?