Aynnennnn ayynen bende oyle basenim olaydi daha iyiydi sonucta bi kadinin beli ince olmali ama benimki bir kutukk
Oh oh afiyet olsn sekerimmmBen bugun neler yedim
Sabah;
10:00
Bir porsiyon Melemen(Ekmeksiz)
Ara:11.30
Yeşil çay yarım limonlu
Öğlen:13:00
Izgara tavuk
Yeşil salata(Marul,kırmızı lahane ve bol maydanoz)
Şu ana kadar 1,5 Litre SU
Resmini görmedim ama bence dediğin gibi kendimize haksızlık ediyoruz nihalcim
Hedeflerimizi koyduk ve başarıcaz
Oyle tabi ama sinirim bozuluyo valla bide 7 kilodan sonra heryerim eridi belim daha gitmedi orantisiz oldu iyice vucudumÖyle deme kendine canım ya
Hepimiz var şikayetçi olduğu bölgeleri onlardan kurtulmak için burdayız zaten dimi
Oyle tabi ama sinirim bozuluyo valla bide 7 kilodan sonra heryerim eridi belim daha gitmedi orantisiz oldu iyice vucudum
Aynnennnn ayynen bende oyle basenim olaydi daha iyiydi sonucta bi kadinin beli ince olmali ama benimki bir kutukk
Ben hala spor yapmadıımmsadece uyumak istiyorum. yarın dişçide randevum var. implant yapılacak ama çokk korkuyorum onun yerine köprü tedavisi isteyeceğim dayanamam ben implanta
ama nasıl dayancaksıınnkopru yaptırma canımm en fazla 10 sene dayanıyorr sonra tutturuldugu dısıde curutuyor ıkı dıstende olacaksın ...
ben gecen sene 3 dıs cektırdım maddı zorluklar yuzunden halen dıssızım kopruyu kabul etmedım ımplant yaptırcam sene sonuna dogru =)
Ben hala spor yapmadıımmsadece uyumak istiyorum. yarın dişçide randevum var. implant yapılacak ama çokk korkuyorum onun yerine köprü tedavisi isteyeceğim dayanamam ben implanta
ya kesiyolar vidalıyolar dikiyolarr düşünmesi bile korkutucuuGeçmiş olsun canım implant daha iyi ama köprüden yengemin neredeyse tüm dişleri implant yapıldı ilk başlarda ağrısı oldu baya ama şuan çok memnun yaptırdığına
ama nasıl dayancaksıınndünden beri midem bulanıyo üzüntüdenn. düzenli kontrole gidersen çürüme yapmıyomuş araştırdım :/
Canim burdayim yaziyorum arada ama kayniyo benimkiler:))sıskoanne sen nerelerdesın canımm =) hos geldın sefalar getırdınn
ya kesiyolar vidalıyolar dikiyolarr düşünmesi bile korkutucuu
Canim burdayim yaziyorum arada ama kayniyo benimkiler:))
Gayet iyi gidiyo canim 1 ayda 7,5 kilo ustelik 7si yag:)hem cok guzel yemekler yiyorum hem inceliyorum:)sizlerde gayet iyi gidiyosunuz ama kacamaklar biraz fazla bence birbirimize daha fazla kizmaliyiz:)ızleme kız deli senı uyusturcak zaten hıssetmıyorsun o sıra :) benım gunde 3 dişimi cektıler bırseycık olmaz hemde koklu koklu
ayhh o kdr yogun oluyorkı arada gorulemeyebılıyor canımm nasılsın dıyet nasıl gıdıyor
bu arada kızlar küp kızartılmıs 2 patates dılımı kck 1 de bıber yedım o da kucuk dılım parmak yarısı kdr
ya kesiyolar vidalıyolar dikiyolarr düşünmesi bile korkutucuu
Gayet iyi gidiyo canim 1 ayda 7,5 kilo ustelik 7si yag:)hem cok guzel yemekler yiyorum hem inceliyorum:)sizlerde gayet iyi gidiyosunuz ama kacamaklar biraz fazla bence birbirimize daha fazla kizmaliyiz:)
Kızlar öğlen yine yagsız gevrek peynir domates yedim yeşil çay içtim benim de bi şey yapasım yok iyice birbirimize benzedik
Benim de durdu gibi pazar bakıcam 2-3 veremezsem şok diyete başlıycam mecbur gitmesi lazım bu kilonun 2 haftadaNeler yıyorsun canım ya benım durdu kılo olayı 2 kg verdım kaldı boyleee hıc eksılme azalma yok 3.gun bugunn =(
kızın ya bana dovun benı
aynen bugun bana geldıler zaten eserekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?