Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ogle yemegim ... bugun cidden hicbirsey yapasim yok ya bildigin peynir ekmek yiyorum ictigimde fanta :-(

Cok sicak buralar nemm % 60 kusurlerde
Sabahta ayni seyleri yedim fanta icmedim tabi

Eklentiler

• 20140813_140123.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 58
Ben hala spor yapmadıımm sadece uyumak istiyorum. yarın dişçide randevum var. implant yapılacak ama çokk korkuyorum onun yerine köprü tedavisi isteyeceğim dayanamam ben implanta

Ben hala spor yapmadıımm sadece uyumak istiyorum. yarın dişçide randevum var. implant yapılacak ama çokk korkuyorum onun yerine köprü tedavisi isteyeceğim dayanamam ben implanta

kopru yaptırma canımm en fazla 10 sene dayanıyorr sonra tutturuldugu dısıde curutuyor ıkı dıstende olacaksın ...

ben gecen sene 3 dıs cektırdım maddı zorluklar yuzunden halen dıssızım kopruyu kabul etmedım ımplant yaptırcam sene sonuna dogru =)

ama nasıl dayancaksıınn dünden beri midem bulanıyo üzüntüdenn. düzenli kontrole gidersen çürüme yapmıyomuş araştırdım :/

Geçmiş olsun canım implant daha iyi ama köprüden yengemin neredeyse tüm dişleri implant yapıldı ilk başlarda ağrısı oldu baya ama şuan çok memnun yaptırdığına

Geçmiş olsun canım implant daha iyi ama köprüden yengemin neredeyse tüm dişleri implant yapıldı ilk başlarda ağrısı oldu baya ama şuan çok memnun yaptırdığına
ya kesiyolar vidalıyolar dikiyolarr düşünmesi bile korkutucuu

ama nasıl dayancaksıınn dünden beri midem bulanıyo üzüntüdenn. düzenli kontrole gidersen çürüme yapmıyomuş araştırdım :/

canım benım yengemde rahat 3-4 ımplant var senelerce koprulerle ugrastısuanda cok memnunn korkulacak bırsey yok bıraz acı cekeceksın ama sonucu omurluk diş

ya kesiyolar vidalıyolar dikiyolarr düşünmesi bile korkutucuu

ızleme kız deli senı uyusturcak zaten hıssetmıyorsun o sıra :) benım gunde 3 dişimi cektıler bırseycık olmaz hemde koklu koklu

Canim burdayim yaziyorum arada ama kayniyo benimkiler:))

ayhh o kdr yogun oluyorkı arada gorulemeyebılıyor canımm nasılsın dıyet nasıl gıdıyor

bu arada kızlar küp kızartılmıs 2 patates dılımı kck 1 de bıber yedım o da kucuk dılım parmak yarısı kdr

Gayet iyi gidiyo canim 1 ayda 7,5 kilo ustelik 7si yag:)hem cok guzel yemekler yiyorum hem inceliyorum:)sizlerde gayet iyi gidiyosunuz ama kacamaklar biraz fazla bence birbirimize daha fazla kizmaliyiz:)

Gayet iyi gidiyo canim 1 ayda 7,5 kilo ustelik 7si yag:)hem cok guzel yemekler yiyorum hem inceliyorum:)sizlerde gayet iyi gidiyosunuz ama kacamaklar biraz fazla bence birbirimize daha fazla kizmaliyiz:)

Neler yıyorsun canım ya benım durdu kılo olayı 2 kg verdım kaldı boyleee hıc eksılme azalma yok 3.gun bugunn =(

kızın ya bana dovun benı

Kızlar öğlen yine yagsız gevrek peynir domates yedim yeşil çay içtim benim de bi şey yapasım yok iyice birbirimize benzedik

aynen bugun bana geldıler zaten eserekler

Neler yıyorsun canım ya benım durdu kılo olayı 2 kg verdım kaldı boyleee hıc eksılme azalma yok 3.gun bugunn =(

kızın ya bana dovun benı

aynen bugun bana geldıler zaten eserekler
Benim de durdu gibi pazar bakıcam 2-3 veremezsem şok diyete başlıycam mecbur gitmesi lazım bu kilonun 2 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…