Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

diş çekimi bende çok yaptırdım da bu implant düşüncesi bile midemi bulandırıyo. bilmiyorum napıcam bakalım..

canım düşünme onları sen sonucuna odaklan sonuçta çok güzel bir ömür kullanacağın dişlerin olacak köprülerle uğraşmamış olacaksın

annem köprü yaptırdı memnun aslında ama blmiyorum kafam çok karışık

ben öğle yemeği olarak sadece kıvırcık salatası yedim. bide çok ufak bi kurabiye.
kafamı toplayıp spor yapıcam birazdan. squat konusunda hala emin değilim ama her sporda önce yağlar erir değil mi? kas sonradan oluşmaz mı? ay bilmiyorum bu konuda da kafam karışık..

Gayet iyi gidiyo canim 1 ayda 7,5 kilo ustelik 7si yaghem cok guzel yemekler yiyorum hem inceliyorumsizlerde gayet iyi gidiyosunuz ama kacamaklar biraz fazla bence birbirimize daha fazla kizmaliyiz
canım uğraşman gereken bi evin ve bi çocugun var buna rağmen bizden iyi kilo veriyosun. neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorumki..

Merhaba kızlar;
Bugün uyuya kaldığım için kahvaltı yapamadım.
Öğle yemeğim:
1 gözlemenin 1/4 i (kaşarlı sucuklu)
1 kibrit kutusu tam yağlı peynir
Domates Salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
Ama kilo veremiyorum sanki, pazardan beri 600 gr falan verdim

canım uğraşman gereken bi evin ve bi çocugun var buna rağmen bizden iyi kilo veriyosun. neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorumki..
Canim bunlar buyuk etken aslinda kilo vermemde bugun spor yapmadim ama bi temizlik yaptim inan kan ter icindeydim e bebekte ayaklandi onun pesinde kos parka cikar oyala okuz gibi bebek arabasini 4 kat indir cikar yetiyoda artiyo bile:)
Bana kalirsa cok cok az yiyosunuz aranizda gece yatmadan meyve yiyen bile var inan ben diyetisyene bile gittim karatayi bi okuyun bence hem uygulamasi kolay hemde sonuc kafaniza yatmazsa yapmazsiniz:)

çok az mı yiyoruzz

Oh oh afiyet olsn sekerimmm

Tşk kuzuş

Ogle yemegim ... bugun cidden hicbirsey yapasim yok ya bildigin peynir ekmek yiyorum ictigimde fanta :-(

Cok sicak buralar nemm % 60 kusurlerde
Sabahta ayni seyleri yedim fanta icmedim tabi

Afiyet olsun canım fanta olmasaydı iyiydi ama olmuş bir kere.

111. sayfada canım gormesen daha ıyı aslında

Allah aşkına evet saba hak verdim cidden kendimize haksızlık ediyoruz.
Alt tarafın hiç yok senin bebemm ne güzel

Oyle tabi ama sinirim bozuluyo valla bide 7 kilodan sonra heryerim eridi belim daha gitmedi orantisiz oldu iyice vucudum

Üzülme hiç en son gölgesel olan yerlerimizden gidecek ama her şekilde gidecek..

Ben hala spor yapmadıımm sadece uyumak istiyorum. yarın dişçide randevum var. implant yapılacak ama çokk korkuyorum onun yerine köprü tedavisi isteyeceğim dayanamam ben implanta

Çok geçmiş olsun kuzucumm hiç dişçiye gitmedim allah düşürmesin.
Yani kendimi bildim bileli

Benim de durdu gibi pazar bakıcam 2-3 veremezsem şok diyete başlıycam mecbur gitmesi lazım bu kilonun 2 haftada

ınsallah canım

benım o bıle gıtmedı sanırım sınır oldum yarın gene normal dıyetıme devam edıcem ben ya offf

ya bu karatay nasıl bırseykı bende cok duydum namınıda mrk edıp bı arastıramadım =(

çok az mı yiyoruzz
Evet askim az yiyosunuz az ve sagliksiz oyle oluncada diyet psikolojisine giriyosunuz moraliniz bozuluyo genel konusuyorum tabi bennsen soonucta inanilmaz guzel kilo vermissin seninki bi gecis donemi:)ben size menulerimi resimli paylassam agziniz acik kalir yediklerime ama en gec saat 8den sonra sut su soda disinda agzima lokma koymuyorum erken yatiyorum ki bu cok onemli genclesmek icin yenilenmek icin

ya aslında yaptığımız şey hemen hemen karatay gibi. sadece kahvaltıalrda çok yemeliyiz. zaten karbonhidratlardan uzak duruyoruz

bolgesel gıtsın yaglar ınsallah canım

demin okudum karatayın örnek diyet listesini de. bi tek kahvaltıyı ona göre eksik yapıyorum aslında?

Bu hafta 1 kiloya razı olacağım galiba.
En kötü haftada 1 kiloyla 2 ayda istediğim kiloya ulaşırım.
Tabi yılmak yok, ben elimden geleni yapayım da.

Az mi yiyoruz...
Şuanda resmen karnım burnumda açlık hissim ise hiç yok.
Bundan daha fazla yesem kilomun iki katı olurum ben ya

Akşam erken yatma şansım yok oğluş ne zaman uyursa artık
Ama en geç 8 muhabbetine bende katılıyorum.
Bende onu uygulamaya çalışıyorum aslında

bolgesel gıtsın yaglar ınsallah canım

İnşallah canım benim

Camim diyet degil bu beslenme sekli aslinda.ekmek yok yerine kuruyemisler var bol bol izinli olan hersey sinirsiz yani bulgurla yapilmis bi dolmayi doyana kadar istersen 10 tane bile yiyebilirsin.ara ogun yok cunku ac kalinca vucudumuz leptin hormonu salgilar ve yag yakabilmek icin ihtiyacimiz olan budur.ogunler arasi en az 5 saat olmalidir hicbir ogunden doymadan kalkilmamalidir.en gec 8de yemek bitmis olmali.olurda ogun kacamak yapildiysa mutlaka yuruyus yapilmali.karbonhidrat yok sagliksiz diyenler oluyo ama karbonhidrat sadece ekmek makarna hamur gibi seylerde yok meyve ve sebzelerde de var yani vucudun ihtiyacini karsiliyor yediklerimiz.kitabi mutlaka okuyun.yapmasida cok kolay.ilk bikac gun tatlisizlik koyuyo ama insulin direnci kirilinca aramiyosunuz.cok tatli istedigim zaman gun kurusu kayisinin ortasini yarip icine kaymak ve ceviz koyuyorum ki bunlar serbest seyler:)gun kurusu 2-3 adet yenebiliyo digerleri sinirsiz:)ya da mesela tereyaginda 2-3 yumurtali bi omleti gonul rahatligiyla yiyebilirsiniz bu diyette:)ben o kadar faydasini gordumki bakin bedenim 42ydi 7,5 kilo verdim ustum 38 altim 36 oldu cunku tamamen yag kaybediyosunuz.ben herkese tavsiye ediyorum.

Camim diyet degil bu beslenme sekli aslinda.ekmek yok yerine kuruyemisler var bol bol izinli olan hersey sinirsiz yani bulgurla yapilmis bi dolmayi doyana kadar istersen 10 tane bile yiyebilirsin.ara ogun yok cunku ac kalinca vucudumuz leptin hormonu salgilar ve yag yakabilmek icin ihtiyacimiz olan budur.ogunler arasi en az 5 saat olmalidir hicbir ogunden doymadan kalkilmamalidir.en gec 8de yemek bitmis olmali.olurda ogun kacamak yapildiysa mutlaka yuruyus yapilmali.karbonhidrat yok sagliksiz diyenler oluyo ama karbonhidrat sadece ekmek makarna hamur gibi seylerde yok meyve ve sebzelerde de var yani vucudun ihtiyacini karsiliyor yediklerimiz.kitabi mutlaka okuyun.yapmasida cok kolay.ilk bikac gun tatlisizlik koyuyo ama insulin direnci kirilinca aramiyosunuz.cok tatli istedigim zaman gun kurusu kayisinin ortasini yarip icine kaymak ve ceviz koyuyorum ki bunlar serbest seyler:)gun kurusu 2-3 adet yenebiliyo digerleri sinirsiz:)ya da mesela tereyaginda 2-3 yumurtali bi omleti gonul rahatligiyla yiyebilirsiniz bu diyette:)ben o kadar faydasini gordumki bakin bedenim 42ydi 7,5 kilo verdim ustum 38 altim 36 oldu cunku tamamen yag kaybediyosunuz.ben herkese tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…