Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Karatayı okudum da, yasakladıkları şeyler var, yağ ekmek hamur işi yani genel olarak karbonhıdratlar. onundışında öğle ve akşam yemeklerinde genelde ana menü ve salata var. ki ben hep öyle yapıyorum. bugün moralim olmadığı için iştahım yok diye.
ara öğünlede yoğurt yiyebilirsiniz diyo. ben evde oldugum için hep yoğurt yiyorum. bilmiyorum ben şuan kendi yaptığımla pek fark göremedim. kahvaltıyı dışında:| akşam 6-8 den sonra yememe mevzusu her diyette ve sağlıklı yaşam şeklinde var zaten. ne yapacağımı bilemedim..

Az mi yiyoruz...
Şuanda resmen karnım burnumda açlık hissim ise hiç yok.
Bundan daha fazla yesem kilomun iki katı olurum ben ya

Akşam erken yatma şansım yok oğluş ne zaman uyursa artık
Ama en geç 8 muhabbetine bende katılıyorum.
Bende onu uygulamaya çalışıyorum aslında

bolgesel gıtsın yaglar ınsallah canım

İnşallah canım benim

Karatayı okudum da, yasakladıkları şeyler var, yağ ekmek hamur işi yani genel olarak karbonhıdratlar. onundışında öğle ve akşam yemeklerinde genelde ana menü ve salata var. ki ben hep öyle yapıyorum. bugün moralim olmadığı için iştahım yok diye sadece slata yedm
ara öğünlede yoğurt yiyebilirsiniz diyo. ben evde oldugum için hep yoğurt yiyorum. bilmiyorum ben şuan kendi yaptığımla pek fark göremedim. kahvaltıyı dışında:| akşam 6-8 den sonra yememe mevzusu her diyette ve sağlıklı yaşam şeklinde var zaten. ne yapacağımı bilemedim..

Süpermiş.
Bugün canım etli sarma istiyor ama tutuyorum kendimi.
Bulgurlu dolma iyi fikirmiş.

Süpermiş.
Bugün canım etli sarma istiyor ama tutuyorum kendimi.
Bulgurlu dolma iyi fikirmiş.

demin okudum karatayın örnek diyet listesini de. bi tek kahvaltıyı ona göre eksik yapıyorum aslında?
Ben zaten genel icin konustum ama kahvalti cok onemli ne kadar iyi yersen o kadar az acikiyosun.tabi yanlis anlasilmasin en dogrusu bu bunu yapin demiyorum ben cok faydasini gordum tavsiyede bulunuyorum

Vay arkadaşş hepimizi kaybetmek istediği yağ
Yapabilir miyim acep?Cezbetti şu anda beni.
Gerçi yolun başındayım bir süre kendi düzenimi kendim kurmak istiyorum.
Ama 2,3 haftaya kadar iice araştırıp düşünebilirim.

Vay arkadaşş hepimizi kaybetmek istediği yağ
Yapabilir miyim acep?Cezbetti şu anda beni.
Gerçi yolun başındayım bir süre kendi düzenimi kendim kurmak istiyorum.
Ama 2,3 haftaya kadar iice araştırıp düşünebilirim.

Ben zaten genel icin konustum ama kahvalti cok onemli ne kadar iyi yersen o kadar az acikiyosun.tabi yanlis anlasilmasin en dogrusu bu bunu yapin demiyorum ben cok faydasini gordum tavsiyede bulunuyorum
yok yok anladım ben seni canım ama kendi yaptığımla karatay arasında fark bulsam yapıcam da sadece kahvaltıda farklılık var. bi onu düzeltiyim. yanlış olan sadece kahvaltıysa bu da garip ama..

yok yok anladım ben seni canım ama kendi yaptığımla karatay arasında fark bulsam yapıcam da sadece kahvaltıda farklılık var. bi onu düzeltiyim. yanlış olan sadece kahvaltıysa bu da garip ama..
Canim senin yanlis yaptigin bisey yokki dunya kadar kilo vermissin duraksaman normal yavaslamasi normal cok dusunme bence bide misafirdi oydu buydu duzen tutturamadin ondan.nerde yanlis yapiyorum diyecek son insan sen olmalisin:)herkesin basarabilecegi bisey degil yaptigin:)

Bence ara öğünsüz olması metabolizması yavaş olanlara uygun değil.

1 ayda sürmez ki ama ..

Surer kusum surer sıkma canini kendini bosunabide vucut bagisiklik kazaniyo belli biyerden sonra o beslenme sekline sen bi sasirt vucudunu ya diyete ara ver yada bi detoks dene
detoks yapıcam. şu ayran detoksunu ama bu aralar değil canım. şu diş muhabbetleri bi bitsin de..

Tutma canim bulgurla inanilmaz lezzetli oluyo ustelik istedigin kadar yiyebilirsin bulgurla oluncaYaninada yogurt mis miis

yazdıklarını okudum ben bunun tam tersını yapıyorum kahvaltıda bı dılım peynr bı dılım ekmek ugrasmak ıstemıyorumm doymadan sadece nefsımı koreltıp kalkıyorum ..

ogle desen salata yok haslama bırseyler yerım ...

aksam bazen yok bazen var ve kılo vermem durdu sanırım ben yanlıs yapıyorum su karatayı derınlemesıne arastırıcam ..

sımdı sıskoanne sen ac kalmadan karatayla ayda 7,5kılo verdın ve 7 kılosu yag oylemı masallah

Aynen canim:)ha tabi daha az verenlerde var benden fazla verenlerde benim emziriyo olmamin katkisi buyuk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…