Evet askim az yiyosunuz az ve sagliksiz oyle oluncada diyet psikolojisine giriyosunuz moraliniz bozuluyo genel konusuyorum tabi bennsen soonucta inanilmaz guzel kilo vermissin seninki bi gecis donemiben size menulerimi resimli paylassam agziniz acik kalir yediklerime ama en gec saat 8den sonra sut su soda disinda agzima lokma koymuyorum erken yatiyorum ki bu cok onemli genclesmek icin yenilenmek icin
bolgesel gıtsın yaglar ınsallah canım
Süpermiş.Camim diyet degil bu beslenme sekli aslinda.ekmek yok yerine kuruyemisler var bol bol izinli olan hersey sinirsiz yani bulgurla yapilmis bi dolmayi doyana kadar istersen 10 tane bile yiyebilirsin.ara ogun yok cunku ac kalinca vucudumuz leptin hormonu salgilar ve yag yakabilmek icin ihtiyacimiz olan budur.ogunler arasi en az 5 saat olmalidir hicbir ogunden doymadan kalkilmamalidir.en gec 8de yemek bitmis olmali.olurda ogun kacamak yapildiysa mutlaka yuruyus yapilmali.karbonhidrat yok sagliksiz diyenler oluyo ama karbonhidrat sadece ekmek makarna hamur gibi seylerde yok meyve ve sebzelerde de var yani vucudun ihtiyacini karsiliyor yediklerimiz.kitabi mutlaka okuyun.yapmasida cok kolay.ilk bikac gun tatlisizlik koyuyo ama insulin direnci kirilinca aramiyosunuz.cok tatli istedigim zaman gun kurusu kayisinin ortasini yarip icine kaymak ve ceviz koyuyorum ki bunlar serbest seylergun kurusu 2-3 adet yenebiliyo digerleri sinirsiz ya da mesela tereyaginda 2-3 yumurtali bi omleti gonul rahatligiyla yiyebilirsiniz bu diyette ben o kadar faydasini gordumki bakin bedenim 42ydi 7,5 kilo verdim ustum 38 altim 36 oldu cunku tamamen yag kaybediyosunuz.ben herkese tavsiye ediyorum.
Süpermiş.Camim diyet degil bu beslenme sekli aslinda.ekmek yok yerine kuruyemisler var bol bol izinli olan hersey sinirsiz yani bulgurla yapilmis bi dolmayi doyana kadar istersen 10 tane bile yiyebilirsin.ara ogun yok cunku ac kalinca vucudumuz leptin hormonu salgilar ve yag yakabilmek icin ihtiyacimiz olan budur.ogunler arasi en az 5 saat olmalidir hicbir ogunden doymadan kalkilmamalidir.en gec 8de yemek bitmis olmali.olurda ogun kacamak yapildiysa mutlaka yuruyus yapilmali.karbonhidrat yok sagliksiz diyenler oluyo ama karbonhidrat sadece ekmek makarna hamur gibi seylerde yok meyve ve sebzelerde de var yani vucudun ihtiyacini karsiliyor yediklerimiz.kitabi mutlaka okuyun.yapmasida cok kolay.ilk bikac gun tatlisizlik koyuyo ama insulin direnci kirilinca aramiyosunuz.cok tatli istedigim zaman gun kurusu kayisinin ortasini yarip icine kaymak ve ceviz koyuyorum ki bunlar serbest seylergun kurusu 2-3 adet yenebiliyo digerleri sinirsiz ya da mesela tereyaginda 2-3 yumurtali bi omleti gonul rahatligiyla yiyebilirsiniz bu diyette ben o kadar faydasini gordumki bakin bedenim 42ydi 7,5 kilo verdim ustum 38 altim 36 oldu cunku tamamen yag kaybediyosunuz.ben herkese tavsiye ediyorum.
Ben zaten genel icin konustum ama kahvalti cok onemli ne kadar iyi yersen o kadar az acikiyosun.tabi yanlis anlasilmasin en dogrusu bu bunu yapin demiyorum ben cok faydasini gordum tavsiyede bulunuyorumdemin okudum karatayın örnek diyet listesini de. bi tek kahvaltıyı ona göre eksik yapıyorum aslında?
Camim diyet degil bu beslenme sekli aslinda.ekmek yok yerine kuruyemisler var bol bol izinli olan hersey sinirsiz yani bulgurla yapilmis bi dolmayi doyana kadar istersen 10 tane bile yiyebilirsin.ara ogun yok cunku ac kalinca vucudumuz leptin hormonu salgilar ve yag yakabilmek icin ihtiyacimiz olan budur.ogunler arasi en az 5 saat olmalidir hicbir ogunden doymadan kalkilmamalidir.en gec 8de yemek bitmis olmali.olurda ogun kacamak yapildiysa mutlaka yuruyus yapilmali.karbonhidrat yok sagliksiz diyenler oluyo ama karbonhidrat sadece ekmek makarna hamur gibi seylerde yok meyve ve sebzelerde de var yani vucudun ihtiyacini karsiliyor yediklerimiz.kitabi mutlaka okuyun.yapmasida cok kolay.ilk bikac gun tatlisizlik koyuyo ama insulin direnci kirilinca aramiyosunuz.cok tatli istedigim zaman gun kurusu kayisinin ortasini yarip icine kaymak ve ceviz koyuyorum ki bunlar serbest seylergun kurusu 2-3 adet yenebiliyo digerleri sinirsiz ya da mesela tereyaginda 2-3 yumurtali bi omleti gonul rahatligiyla yiyebilirsiniz bu diyette ben o kadar faydasini gordumki bakin bedenim 42ydi 7,5 kilo verdim ustum 38 altim 36 oldu cunku tamamen yag kaybediyosunuz.ben herkese tavsiye ediyorum.
Tutma canim bulgurla inanilmaz lezzetli oluyo ustelik istedigin kadar yiyebilirsin bulgurla oluncaSüpermiş.
Bugün canım etli sarma istiyor ama tutuyorum kendimi.
Bulgurlu dolma iyi fikirmiş.
Camim diyet degil bu beslenme sekli aslinda.ekmek yok yerine kuruyemisler var bol bol izinli olan hersey sinirsiz yani bulgurla yapilmis bi dolmayi doyana kadar istersen 10 tane bile yiyebilirsin.ara ogun yok cunku ac kalinca vucudumuz leptin hormonu salgilar ve yag yakabilmek icin ihtiyacimiz olan budur.ogunler arasi en az 5 saat olmalidir hicbir ogunden doymadan kalkilmamalidir.en gec 8de yemek bitmis olmali.olurda ogun kacamak yapildiysa mutlaka yuruyus yapilmali.karbonhidrat yok sagliksiz diyenler oluyo ama karbonhidrat sadece ekmek makarna hamur gibi seylerde yok meyve ve sebzelerde de var yani vucudun ihtiyacini karsiliyor yediklerimiz.kitabi mutlaka okuyun.yapmasida cok kolay.ilk bikac gun tatlisizlik koyuyo ama insulin direnci kirilinca aramiyosunuz.cok tatli istedigim zaman gun kurusu kayisinin ortasini yarip icine kaymak ve ceviz koyuyorum ki bunlar serbest seylergun kurusu 2-3 adet yenebiliyo digerleri sinirsiz ya da mesela tereyaginda 2-3 yumurtali bi omleti gonul rahatligiyla yiyebilirsiniz bu diyette ben o kadar faydasini gordumki bakin bedenim 42ydi 7,5 kilo verdim ustum 38 altim 36 oldu cunku tamamen yag kaybediyosunuz.ben herkese tavsiye ediyorum.
Bulgurla etli yaprak sarma o zamanTutma canim bulgurla inanilmaz lezzetli oluyo ustelik istedigin kadar yiyebilirsin bulgurla oluncaYaninada yogurt mis miis
yok yok anladım ben seni canım ama kendi yaptığımla karatay arasında fark bulsam yapıcam da sadece kahvaltıda farklılık var. bi onu düzeltiyim. yanlış olan sadece kahvaltıysa bu da garip ama..Ben zaten genel icin konustum ama kahvalti cok onemli ne kadar iyi yersen o kadar az acikiyosun.tabi yanlis anlasilmasin en dogrusu bu bunu yapin demiyorum ben cok faydasini gordum tavsiyede bulunuyorum
Canim senin yanlis yaptigin bisey yokki dunya kadar kilo vermissin duraksaman normal yavaslamasi normal cok dusunme bence bide misafirdi oydu buydu duzen tutturamadin ondan.nerde yanlis yapiyorum diyecek son insan sen olmalisin:)herkesin basarabilecegi bisey degil yaptigin:)yok yok anladım ben seni canım ama kendi yaptığımla karatay arasında fark bulsam yapıcam da sadece kahvaltıda farklılık var. bi onu düzeltiyim. yanlış olan sadece kahvaltıysa bu da garip ama..
1 ayda sürmez ki ama ..Canim senin yanlis yaptigin bisey yokki dunya kadar kilo vermissin duraksaman normal yavaslamasi normal cok dusunme bence bide misafirdi oydu buydu duzen tutturamadin ondan.nerde yanlis yapiyorum diyecek son insan sen olmalisinherkesin basarabilecegi bisey degil yaptigin
Surer kusum surer sıkma canini kendini bosuna:)bide vucut bagisiklik kazaniyo belli biyerden sonra o beslenme sekline sen bi sasirt vucudunu ya diyete ara ver yada bi detoks dene1 ayda sürmez ki ama ..
detoks yapıcam. şu ayran detoksunu ama bu aralar değil canım. şu diş muhabbetleri bi bitsin de..Surer kusum surer sıkma canini kendini bosunabide vucut bagisiklik kazaniyo belli biyerden sonra o beslenme sekline sen bi sasirt vucudunu ya diyete ara ver yada bi detoks dene
1 ayda sürmez ki ama ..
Tutma canim bulgurla inanilmaz lezzetli oluyo ustelik istedigin kadar yiyebilirsin bulgurla oluncaYaninada yogurt mis miis
Aynen canim:)ha tabi daha az verenlerde var benden fazla verenlerde benim emziriyo olmamin katkisi buyuk:)yazdıklarını okudum ben bunun tam tersını yapıyorum kahvaltıda bı dılım peynr bı dılım ekmek ugrasmak ıstemıyorumm doymadan sadece nefsımı koreltıp kalkıyorum ..
ogle desen salata yok haslama bırseyler yerım ...
aksam bazen yok bazen var ve kılo vermem durdu sanırım ben yanlıs yapıyorum su karatayı derınlemesıne arastırıcam ..
sımdı sıskoanne sen ac kalmadan karatayla ayda 7,5kılo verdın ve 7 kılosu yag oylemı masallah
Aynen canimha tabi daha az verenlerde var benden fazla verenlerde benim emziriyo olmamin katkisi buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?