hos geldın canım ıyı etmıssın ayh benım ustume olu topragı serpmısler bugun sankı
Çok net olmadı ama resim çektim.
Asansör beklerken boy aynası varda orda:)
Maşallahım var tosun gibiyim
Ben bu basenleri eritmek için ne yapcam kızlar
Sezeryanlı olmama ragmen belim inceleliyo göbek gidiyo bu basen benimle yaşamaya devam ediyor:S
gayet ıyısın bence 5-6 kılo fazlan var gıbı duruyor
Yok be canım nerdeee totom almış başını gidio
ay herkes attı nerdeyse canım çekti ben de attım size sabah sabah pijamalarımla :)
Canım cok iyi program valla kolay gelsin :)kızlar gunluk egzersız programı ayarladım .....
1-
https://www.youtube.com/watch?v=ykPr0t2KutY
2-
https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
yapabildiğim kadar yapıcam kızlar jıllıanı sonuna kdr getırebılecegımı sanmıyorum ama
sonrasında
-100 sımıt bolgesı ıcın dambılla calısma
-50 ust karın 50 alt karın mekik
sizce nasıl 3-4 gundur yapıyorum acayıp toparlandım kızlar dar gelen butun pantolonlarım rahatlıkla oluyor
Ay bende yüklenmiş gözüküyo ama beceremedim mi acaba siliyim mimıray senın fotoyu goremedım cnm nereye attnnn
ben gördüm miraycım da senin neren kilolu allah aşkınaaaAy bende yüklenmiş gözüküyo ama beceremedim mi acaba siliyim mi
sağol tatlıımmmkolay gelsin kızlar
benimde basenler ve kalça sorun ya nasıl gidicek bunlarBen bu basenleri eritmek için ne yapcam kızlar
Sezeryanlı olmama ragmen belim inceleliyo göbek gidiyo bu basen benimle yaşamaya devam ediyor:S
üst bölge için mekik programı uygula çok faydalı oluyo
Ay bende yüklenmiş gözüküyo ama beceremedim mi acaba siliyim mi
ay herkes attı nerdeyse canım çekti ben de attım size sabah sabah pijamalarımla :)
bırsey farkedıyorum kılomuz fazla olabılır evet cok haksızlık edıyoruz kendımıze bence
benimde basenler ve kalça sorun ya nasıl gidicek bunlar
jillian michaels ile squat yapıyodum ama squatta kararsız kaldım ya.. daha da kalınlaştırıyo diyenler varKız senin neren kilolu allah aşkınaaa
Benimki tamamen bölgesel aslında canım.
Spor eklemem şart.
Ne uyguluyorsun ne uygulasak gider bu totolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?