Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Sevgicim kuzucum bak ben senin başarı hikayeni takip ederek buraya geldim.
Neden moralini bozuyorsun.Böyle duraksamalar çok normal.
Sendeki azim bende olcak ki ahh ahh
sağol canım benim.. ama insan uzun süre fark göremeyince pes ediyo.

detoksa guvenmek akıl karı degıldı kendım ıcın soyluyorum her bunyede boyle etkı etmeyebılır cok yorgun dustum ya
O zaman simdi napiyosuunn gune guzel kahvaltiyla basliyosun oglen ve aksamda guzelce yemegini yiyosunn. Ekmek yine yok tabiiii:)

O zaman simdi napiyosuunn gune guzel kahvaltiyla basliyosun oglen ve aksamda guzelce yemegini yiyosunn. Ekmek yine yok tabiiii

tamam oyle yapıcam 18:00dan sonra yemıycem canım artık hatta yarınkı lıstemı yazıcam sımdı oncekı gunden paylasayım kı evden yapıp getıreyım burda zor oluyor kendıme ayrı hazırlama olayı

13 agustos çarşamba

ılk uyandıgımda sırkelı su hıbıskus cayı

kahvaltı 07:00
4 ymk kasıgı melemen yagsız ya da az zeytınyaglı
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm beyaz peynır
4-5 zeytın
1 fıncan cay

ara ogun 10:00
1 bardak yarım yaglı sut

öğlen 13:00
1 patlıcandan karnıyarık yagsız fırında
1 kase yogurt
1 kase salata

ara 15:00
1 bardak yarım yaglı yogurt

akşam 18:00
1 buyuk kase peynırlı bol kıvırcıklı maydanozlu salata

nasıl ?

Sevgicim swn buranın temel taşısım senin azmim kırılırsa biz ne yapalım.O yüzdem hemencecik kendine geliyosun

Nihalcim detoksu bırakmakla en iyisini yaptın.
Kendşne ezıyet etmenin anlamı yok ama dimi
Biliyorım düğünden dolayı belli tarihe odaklansın ama sonrasındada bizimlesin.
O yüzden verebildiğini ver düğünü atlat sonra yolumuz uzun

zaten naparsam yapayım ayda 6-8 kılo arasından fazla veremıycem bellıkı cok aclık cekmesemde ınsan aksamları acıkıyor dun uyuyamadım aclıktan =(
Cunku gunduz cok az yiyosun canim O kahvaltiyla tabiki acikirsin ayrica ayda 6-8 kilo fazla bile onemli olan giden kilo degil nerden gittigi kastan verirsen hic kilo vermis gorunmezsin bosuna agirlik eksilir.saglam bi kahvalti saglam ogle yemegi yada ikindide aksam yemegi seklinde gidersen acikmazsin.ayrica yedigimiz ekmek,paketli gidalar,glisemik indeksi yuksek meyveler,hamurisleri,sekerli seyler cabuk acikmamizi sagliyo.bunlardan ne kadar yersen ye kisa bi sure aciktigini goruceksin.

Harika

Kızlaar ben geldim sabah ki simitten başka bişey yemedim canım hiçbişey istemiyor sporda yapasım yok yoruldum da bugün zaten bütün gün ev aradım yatıyorum öyle boş boş heralde bugünün en iyi yanı hala çikolata yemedim

cok haklısın canım ıyı kı varsınız ıkı dakıkada motıve oldum tekrardan burada olmasaydın ınan defalarca bozmustum verdıgım ıkı kıloyuda almıstım cok sagolun hepınızzz

Olursun tabii bırakmak yok benim de 2 haftaya kurtulmam lazım insallah ne kadar versem kar

aynen canım ne versek kardır

dogru dıyorsun canım tamam tamam artık duzene gırdım ve her ogunumu ara harıc resımlıyecegım buraya hemde gorusunuzu almıs olurum haftaya cumaya yolcuyum o zamana kadar ıkı kılo verırsem cok mutlu olurum

menumu begendıgın ıcınde ayrıca tesekkurler ve fazla degıl degıl mı normal ?

Mrb arkadaşlar ben bu hafta aktif olamadım misafirler var ama diyete devam ediyorum pazar kaç olucam merak ediyorum açıkcası öptüm.

Abooo bu kadar bayan bir araya gelirse sayfalar uzar gider tabii, 20 sayfa okudum yazmadan önce Bu sabah tartıldım 67,9 çıktım İlk sayfadaki 68'e bakmayın ben aslında diyete başladığımda 70,size katıldığımda 69'dumBugün yediklerim; sabah 4 hurma 1 kase yoğurt, öğlen 5 köfte ve maden suyu, akşamüstü kepekli beyaz peynirli tost. Bu tostu da spora gideceğim için yedim, spordan önce karbonhidrat almam gerekiomuş hocam öyle dedi. Spordan sonrada protein almam gerektiği için akşam menüm de şimdiden belli, 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…