sağol canım benim.. ama insan uzun süre fark göremeyince pes ediyo.Sevgicim kuzucum bak ben senin başarı hikayeni takip ederek buraya geldim.
Neden moralini bozuyorsun.Böyle duraksamalar çok normal.
Sendeki azim bende olcak ki ahh ahh
gün boyu her öğünden kısmaktan oluyo o canımzaten naparsam yapayım ayda 6-8 kılo arasından fazla veremıycem bellıkı cok aclık cekmesemde ınsan aksamları acıkıyor dun uyuyamadım aclıktan =(
gün boyu her öğünden kısmaktan oluyo o canım
Ha şöyleeesuanda felaket acım mesela o detoksu yapmaycaktım ben dengem bozuldu artık normale dönüş yapıcam benkahvaltımıda evde guzel guzel yapıp cıkıcam tamamdır benım olay
Ha şöyleee
O zaman simdi napiyosuunn gune guzel kahvaltiyla basliyosun oglen ve aksamda guzelce yemegini yiyosunn. Ekmek yine yok tabiiii:)detoksa guvenmek akıl karı degıldı kendım ıcın soyluyorum her bunyede boyle etkı etmeyebılır cok yorgun dustum ya
Kızlar bi an önce pazar olsa artık ya bi güvenim yerine gelse hiç halim kalmadıcanım hamburgerler patatesler filan istiyo
O zaman simdi napiyosuunn gune guzel kahvaltiyla basliyosun oglen ve aksamda guzelce yemegini yiyosunn. Ekmek yine yok tabiiii
Hahahah abartma canım öbür hafta aynen devam bozmak yokkgelmesın pazar ya +larda cıkarsam harakiri yaparım bennn o zaman
Hahahah abartma canım öbür hafta aynen devam bozmak yokk
Olursun tabii bırakmak yok benim de 2 haftaya kurtulmam lazım insallah ne kadar versem karama ben dugune gıdıcem zarıf olmak ıstıyordum gene guzel olurum dımı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cunku gunduz cok az yiyosun canim O kahvaltiyla tabiki acikirsin ayrica ayda 6-8 kilo fazla bile onemli olan giden kilo degil nerden gittigi kastan verirsen hic kilo vermis gorunmezsin bosuna agirlik eksilir.saglam bi kahvalti saglam ogle yemegi yada ikindide aksam yemegi seklinde gidersen acikmazsin.ayrica yedigimiz ekmek,paketli gidalar,glisemik indeksi yuksek meyveler,hamurisleri,sekerli seyler cabuk acikmamizi sagliyo.bunlardan ne kadar yersen ye kisa bi sure aciktigini goruceksin.zaten naparsam yapayım ayda 6-8 kılo arasından fazla veremıycem bellıkı cok aclık cekmesemde ınsan aksamları acıkıyor dun uyuyamadım aclıktan =(
Harika13 agustos çarşamba
ılk uyandıgımda sırkelı su hıbıskus cayı
kahvaltı 07:00
4 ymk kasıgı melemen yagsız ya da az zeytınyaglı
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm beyaz peynır
4-5 zeytın
1 fıncan cay
ara ogun 10:00
1 bardak yarım yaglı sut
öğlen 13:00
1 patlıcandan karnıyarık yagsız fırında
1 kase yogurt
1 kase salata
ara 15:00
1 bardak yarım yaglı yogurt
akşam 18:00
1 buyuk kase peynırlı bol kıvırcıklı maydanozlu salata
nasıl ?
Sevgicim swn buranın temel taşısım senin azmim kırılırsa biz ne yapalım.O yüzdem hemencecik kendine geliyosun
Nihalcim detoksu bırakmakla en iyisini yaptın.
Kendşne ezıyet etmenin anlamı yok ama dimi
Biliyorım düğünden dolayı belli tarihe odaklansın ama sonrasındada bizimlesin.
O yüzden verebildiğini ver düğünü atlat sonra yolumuz uzun
Olursun tabii bırakmak yok benim de 2 haftaya kurtulmam lazım insallah ne kadar versem kar
Cunku gunduz cok az yiyosun canim O kahvaltiyla tabiki acikirsin ayrica ayda 6-8 kilo fazla bile onemli olan giden kilo degil nerden gittigi kastan verirsen hic kilo vermis gorunmezsin bosuna agirlik eksilir.saglam bi kahvalti saglam ogle yemegi yada ikindide aksam yemegi seklinde gidersen acikmazsin.ayrica yedigimiz ekmek,paketli gidalar,glisemik indeksi yuksek meyveler,hamurisleri,sekerli seyler cabuk acikmamizi sagliyo.bunlardan ne kadar yersen ye kisa bi sure aciktigini goruceksin.
Harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?