Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben bu yıl hiç denize girmedim ya

Lazere başladım tüm vucut 3. seansım bitti.
Dedi ki girmesen senin için daha ii olur.
Zaten regl bitmek bilmiyorum bir türlü denk olmadı
Bende genelde havuza giriyorum ama geçen sene lazer yaptırırken girmiştim ben

Almazsin canim merak etme bende veremiycem bu hafta oyle gorunuyor yapacak birsey yok ama spora devam sikilasmaya devammm

Şu regl bir bitsinde bende öyle yapıcam karnım ağırdığı için yemek istemiyorum

Hadi bakalim canim bijac gune biter sende duzene girersin.

Canim pek inceliyemedim ama genel anlamda anladigim su ki karatayda unlu mamuller ekmek vs hersey yasak yerine findik mindik yiyorsun ara ogunlerde

Yogurr sut yasak degil yemekler tereyagi ya da zeytinyagiyla olmali vs vs ama bolgesel olarak neymis etkisi ki

Almazsin canim merak etme bende veremiycem bu hafta oyle gorunuyor yapacak birsey yok ama spora devam sikilasmaya devammm

Canim pek inceliyemedim ama genel anlamda anladigim su ki karatayda unlu mamuller ekmek vs hersey yasak yerine findik mindik yiyorsun ara ogunlerde

Yogurr sut yasak degil yemekler tereyagi ya da zeytinyagiyla olmali vs vs ama bolgesel olarak neymis etkisi ki

Deniz değil aslında sıkıntı canım yanmamı istemiyor.
Kollarımı yapmadı mesela.Tenin koyulaşmış dedi
Anladım canım gerçi ben kışın başlamıştım yazın tek seansa gittim bitti gibiydi zaten belki o yüzden bana birşey demediler

telefondan gırınce sapıtıyor bu kk duzelsede bır an once kurtulsak kac kez gelmıs yazdıgım

ara ogun 10:00

bır bardak lıght sut ıcıne bır cy kasıgı kahve

az oncede sekersız turk kahvesı ıctım

Kızlarr geç uyandım kahvaltı azcık zeytinyağı koyduğum peynirli omlet 4 zeytin yeşil çay 3 ceviz. Bu arada sabah tartıldım biraz vermişim ama kilo bildirimini pazara saklıyorum

Kızlarr geç uyandım kahvaltı azcık zeytinyağı koyduğum peynirli omlet 4 zeytin yeşil çay 3 ceviz. Bu arada sabah tartıldım biraz vermişim ama kilo bildirimini pazara saklıyorum

masallah dıyelım canım ben veremedım ya delırucum

bu arada kahvaltında super keske bende yumurtayı ekmeksız yıyebılsem haslama hıcc yıyememm hele nefret ederım omlet vs de ekmekle yıycem ancak mıdem kabul etmıyor

Ben de diğerlerini ekmeksiz yiyemem zaten haşlama falan sevmiyorum anca omlet kararaya uymaya çalışayım biraz dedim artık olduğu kadar

Hangi bölgelere yaptırıyorsun canım lazer? Bende istiyorum ya istanbulda düzgün bir yer bulmam lazım acıyor mu ya korkuyorum ben çok

Kizlar ogle menum patlican yerine annemin difrizden yuruttum sabah az yagla kavurdum...

Ekmek yok

Eklentiler

• 20140814_130823.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 61
Ben de diğerlerini ekmeksiz yiyemem zaten haşlama falan sevmiyorum anca omlet kararaya uymaya çalışayım biraz dedim artık olduğu kadar

zamanla tam uygularız karatayı alısma evresı canım okudukca ogrenıcez =)

Hangi bölgelere yaptırıyorsun canım lazer? Bende istiyorum ya istanbulda düzgün bir yer bulmam lazım acıyor mu ya korkuyorum ben çok

ıstanbulda bır demet guzellık salonu cok kısı memnun cevremden baya tuzlu dıye gıtmedımm oraya baska yere gıdıyorum cok pısmanım

Özel hastane düşüyorum ben çünkü özel bölgeme istiyorum o yüzden çok korkuyorum kararsız kaldım nereye gitsem diye

Kizlat misafirlerim geldi ilk günden dakka 1 gol 1 sabah ve oglen birsey yiyemedim 1 porsiyon kazandibi aksama kadar bişey yemem ama suna sevindim ağzımin tadı değişmiş çok tatlı geldi bana :)

Canım hastahanede olur tabıkı ozel bolge ıcın uyusturucu krem var 20 tlye aldım ben hıc hıssetmıyorsunnn ... benımde cok canım yanıyordu ılklerde onu surunce hıssetmedım bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…