Bu pazar bizde mangal var ekmeksiz bol bol yicem
Benimde regl biterse yüzerim :)Ohhh misss
Bu pazar annem bana gelecek.
Şöyle enfes bir kahvaltı sofrası hazırlamayı planlıyorum.
Annem arasla ilgilenirken temizlik yapıp eriticem sonra tabi
Benimde regl biterse yüzerim
Bende genelde havuza giriyorum ama geçen sene lazer yaptırırken girmiştim benBen bu yıl hiç denize girmedim ya
Lazere başladım tüm vucut 3. seansım bitti.
Dedi ki girmesen senin için daha ii olur.
Zaten regl bitmek bilmiyorum bir türlü denk olmadı
Bende genelde havuza giriyorum ama geçen sene lazer yaptırırken girmiştim ben
Günaydın kızlar tartıldım bugün hala aynıyım yapazardan beri vermedim de almadım da Bu hafta hiç düzenli yapamıyorum kaçırıp duruyorum galiba ondan Kahvaltımı yaptım 8 de 2 dilim tam buğday ekmeği, domates, peynir, zeytin ve çok 3 dilim sucukla yumurta yaptım yedim kahvaltıda doydum baya akşam pasta alcam sevgilimin yarın doğum günü ama bu akşam kutlıcaz: : Çok yemesem bari zaten veremedim bide üstüne almayayım
Şu regl bir bitsinde bende öyle yapıcam karnım ağırdığı için yemek istemiyorum
Bence ilk haftam diye böyle oldu canım.
Ben uzun zamandır ekmek aramıyorum.
Sabah kahvaltısında bir haşlanmış yumurta ekmek görevini görüyor öğlene kadar acıkmıyorum mesela.
Sanada tavsiye ederim.
Sen karatay'a baktın mı bölgeseliz ya sanki bize uygun gibi.
Dün biraz araştırdımda çok mantıklı geldi bana
Bence ilk haftadan kaynaklı canım
Gidenin çoğuda vucudumda su ödem.
İkinci hafta muhtemelen bende aynısı olucam.
Yağlarım benden vazgeçmek istemicek.
Ama bende veremiyorum diye vazgeçmicem.
O noktayı kırdıktan sonrada bir bakmışsın kilocuklar gitmeye başlamış.
Sende aynısını yap moral bozmak yok
Ahh ahh bide bana sor
Pazarı iple çekiyorum valla
Günaydın kızlar tartıldım bugün hala aynıyım yapazardan beri vermedim de almadım da Bu hafta hiç düzenli yapamıyorum kaçırıp duruyorum galiba ondan Kahvaltımı yaptım 8 de 2 dilim tam buğday ekmeği, domates, peynir, zeytin ve çok 3 dilim sucukla yumurta yaptım yedim kahvaltıda doydum baya akşam pasta alcam sevgilimin yarın doğum günü ama bu akşam kutlıcaz: : Çok yemesem bari zaten veremedim bide üstüne almayayım
Sabah kahvaltısında bir haşlanmış yumurta ekmek görevini görüyor öğlene kadar acıkmıyorum mesela.
Sanada tavsiye ederim.
Ahh ahh bide bana sor
Anladım canım gerçi ben kışın başlamıştım yazın tek seansa gittim bitti gibiydi zaten belki o yüzden bana birşey demedilerDeniz değil aslında sıkıntı canım yanmamı istemiyor.
Kollarımı yapmadı mesela.Tenin koyulaşmış dedi
Sanada tavsiye ederim.
Ahh ahh bide bana sor
Kızlarr geç uyandım kahvaltı azcık zeytinyağı koyduğum peynirli omlet 4 zeytin yeşil çay 3 ceviz. Bu arada sabah tartıldım biraz vermişim ama kilo bildirimini pazara saklıyorum
Ben de diğerlerini ekmeksiz yiyemem zaten haşlama falan sevmiyorum anca omletmasallah dıyelım canım ben veremedım ya delırucum
bu arada kahvaltında super keske bende yumurtayı ekmeksız yıyebılsem haslama hıcc yıyememm hele nefret ederım omlet vs de ekmekle yıycem ancak mıdem kabul etmıyor
Hangi bölgelere yaptırıyorsun canım lazer? Bende istiyorum ya istanbulda düzgün bir yer bulmam lazım acıyor mu ya korkuyorum ben çokBen bu yıl hiç denize girmedim ya
Ben de diğerlerini ekmeksiz yiyemem zaten haşlama falan sevmiyorum anca omletkararaya uymaya çalışayım biraz dedim artık olduğu kadar
Hangi bölgelere yaptırıyorsun canım lazer? Bende istiyorum ya istanbulda düzgün bir yer bulmam lazım acıyor mu ya korkuyorum ben çok
Hangi bölgelere yaptırıyorsun canım lazer? Bende istiyorum ya istanbulda düzgün bir yer bulmam lazım acıyor mu ya korkuyorum ben çokBen bu yıl hiç denize girmedim ya
Özel hastane düşüyorum ben çünkü özel bölgeme istiyorum o yüzden çok korkuyorum kararsız kaldım nereye gitsem diyezamanla tam uygularız karatayı alısma evresı canım okudukca ogrenıcez =)
ıstanbulda bır demet guzellık salonu cok kısı memnun cevremden baya tuzlu dıye gıtmedımm oraya baska yere gıdıyorum cok pısmanım
Hangi bölgelere yaptırıyorsun canım lazer? Bende istiyorum ya istanbulda düzgün bir yer bulmam lazım acıyor mu ya korkuyorum ben çok
Özel hastane düşüyorum ben çünkü özel bölgeme istiyorum o yüzden çok korkuyorum kararsız kaldım nereye gitsem diye
Kizlat misafirlerim geldi ilk günden dakka 1 gol 1 sabah ve oglen birsey yiyemedim 1 porsiyon kazandibi aksama kadar bişey yemem ama suna sevindim ağzımin tadı değişmiş çok tatlı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?