Evet canimm biz de bunu konustuk gun boyuKızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmYazamadım fazla bugün şimdi girebildim. Akşam yemeğim kabak yemeği + yoğurt.Yazılanları okudum şöyle bir laf var "kahvaltıyı kral gibi akşam yemeğini fakir gibi ye" Karatayı ben çok takip ettim çok güçlü kahvaltı yapmak lazımmış her şeyden yemek lazım kahvaltıda ama az az tabi ama doymak lazım ki günün geri kalanında çok acıkmayalım. Zaten kahvaltıda yenilenler gün içinde eriyor önemli olan akşam saatlerinde yediklerimizi en aza indirmek gece acıkanlar da 21.00 gibi bir meyve yenebilir bence veya süt içilebilir bunun gibi aklınıza ne geliyorsa işte. Ben genelde acıkmıyorum akşam acıkırsam da sıvı bir şeyler içiyorum geçiyor
sağol sevgicimm:)gayet güzel canım akşama çorba da ekleyebilirsin
sağol canım benimmşu diş bi hallolsa moralim yerine gelsee.. beni engelleyen ne kadar çok şey çıktı ya bi adapte olamadm
diğer günler yaptığın kadar tempolu yada istekle yapmamışsındır belki? yarında çok terlemezsen 4 mile geçersin
güzel canım menünbaya tok tutar akşam
sağol sevgicimmgayet güzel canım akşama çorba da ekleyebilirsin
sağol canım benimmşu diş bi hallolsa moralim yerine gelsee.. beni engelleyen ne kadar çok şey çıktı ya bi adapte olamadm
diğer günler yaptığın kadar tempolu yada istekle yapmamışsındır belki? yarında çok terlemezsen 4 mile geçersin
güzel canım menünbaya tok tutar akşam
valla çok iyi canım...tebrikler:)Kizlar ben geldim dustan ciktim bornozumlan uzandim size yaziyorumm cok terlerdm ve yoruldum etlerim sizliyor resmen ..
20 dk leslie
15 dakika jillian
40 alt karin
40ust karin
120 simit blgem icin dambillarrla sag sol egilme
Bide hopladim zipladm birseyler yaptm
Göl oldum resmen ama suan cok rahatim sutumu icip uyuycam erkenden ...
Sabahda erkenden uyanip gume basliycam
Harikasiiiinnn!devam:)bu gidisle emeklerinin karsiligini cabuk alicaksin:)Kizlar ben geldim dustan ciktim bornozumlan uzandim size yaziyorumm cok terlerdm ve yoruldum etlerim sizliyor resmen ..
20 dk leslie
15 dakika jillian
40 alt karin
40ust karin
120 simit blgem icin dambillarrla sag sol egilme
Bide hopladim zipladm birseyler yaptm
Göl oldum resmen ama suan cok rahatim sutumu icip uyuycam erkenden ...
Sabahda erkenden uyanip gume basliycam
Oo hazal hanimmmkızlar hep sorunlar çıktı bir türlü yazamadım bu kaçıncı biliyorum ama yarın ben tekrar katılıyorum size
Söylediğim gibi misafirler onlar yüzünden bende yedim hepOo hazal hanimmmnerelerdesinn. Katil tabiki ama bidaki tarti gununde de yok olma
Evet bundan sonra oyle yapicam bende çünkü dedigin gibi bu saatlerde cok acikiyorum bir de ustune spor hic halimiz kalmiyo bakalım zamanla yerine oturacak insallah
Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmYazamadım fazla bugün şimdi girebildim. Akşam yemeğim kabak yemeği + yoğurt.Yazılanları okudum şöyle bir laf var "kahvaltıyı kral gibi akşam yemeğini fakir gibi ye" Karatayı ben çok takip ettim çok güçlü kahvaltı yapmak lazımmış her şeyden yemek lazım kahvaltıda ama az az tabi ama doymak lazım ki günün geri kalanında çok acıkmayalım. Zaten kahvaltıda yenilenler gün içinde eriyor önemli olan akşam saatlerinde yediklerimizi en aza indirmek gece acıkanlar da 21.00 gibi bir meyve yenebilir bence veya süt içilebilir bunun gibi aklınıza ne geliyorsa işte. Ben genelde acıkmıyorum akşam acıkırsam da sıvı bir şeyler içiyorum geçiyor
valla çok iyi canım...tebrikler
Cok guzel spor yapmissin canimmm
H
Harikasiiiinnn!devambu gidisle emeklerinin karsiligini cabuk alicaksin
Hosgldn cnm tkrrdankızlar hep aksattım farkındayım hep sorun çıktı ben affınıza sığınarak tekrar size katılıyorum yarın
Akşam yemeğim
1 tabak zeytinyağlı kabak
2 kaşık yoğurt
Buz gibi ev yapımı limonata gözümün önünde ama içmiyorum.
Hadi bakalim canim :) pes etmek yookkızlar hep sorunlar çıktı bir türlü yazamadım bu kaçıncı biliyorum ama yarın ben tekrar katılıyorum size
Söylediğim gibi misafirler onlar yüzünden bende yedim hepama kilim sabit almadım hicdegilse bir dahaki Tartu gününde buradayim
Aa sen uyumadin miInsallah kizlar ise yaradigini dusunerek yapiyorum severek insallah hep boyle gider
Hosgldn cnm tkrrdan
Ev yapimi hemde neden icmiyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?