Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmm :) Yazamadım fazla bugün şimdi girebildim. Akşam yemeğim kabak yemeği + yoğurt.Yazılanları okudum şöyle bir laf var "kahvaltıyı kral gibi akşam yemeğini fakir gibi ye" Karatayı ben çok takip ettim çok güçlü kahvaltı yapmak lazımmış her şeyden yemek lazım kahvaltıda ama az az tabi ama doymak lazım ki günün geri kalanında çok acıkmayalım. Zaten kahvaltıda yenilenler gün içinde eriyor önemli olan akşam saatlerinde yediklerimizi en aza indirmek gece acıkanlar da 21.00 gibi bir meyve yenebilir bence veya süt içilebilir bunun gibi aklınıza ne geliyorsa işte. Ben genelde acıkmıyorum akşam acıkırsam da sıvı bir şeyler içiyorum geçiyor

Evet canimm biz de bunu konustuk gun boyu

sağol sevgicimm:)

sağol sevgicimm

Kizlar ben geldim dustan ciktim bornozumlan uzandim size yaziyorumm cok terlerdm ve yoruldum etlerim sizliyor resmen ..
20 dk leslie
15 dakika jillian
40 alt karin
40ust karin
120 simit blgem icin dambillarrla sag sol egilme
Bide hopladim zipladm birseyler yaptm
Göl oldum resmen ama suan cok rahatim sutumu icip uyuycam erkenden ...
Sabahda erkenden uyanip gume basliycam

valla çok iyi canım...tebrikler:)

H
Harikasiiiinnn!devam:)bu gidisle emeklerinin karsiligini cabuk alicaksin:)

Akşam yemeğim
1 tabak zeytinyağlı kabak
2 kaşık yoğurt
Buz gibi ev yapımı limonata gözümün önünde ama içmiyorum.

Kızlar ben akşam acıkıyorum o yüzden evde durmuyorum artık 9 gibi çıkıyorum 2 saat arkadaşımla konuşuyorum çay soda falan içiyorum yine kaçamaksız bi gün şükür

kızlar hep sorunlar çıktı bir türlü yazamadım bu kaçıncı biliyorum ama yarın ben tekrar katılıyorum size
Oo hazal hanimmm nerelerdesinn. Katil tabiki ama bidaki tarti gununde de yok olma
Söylediğim gibi misafirler onlar yüzünden bende yedim hep ama kilim sabit almadım hicdegilse bir dahaki Tartu gününde buradayim

Evet bundan sonra oyle yapicam bende çünkü dedigin gibi bu saatlerde cok acikiyorum bir de ustune spor hic halimiz kalmiyo bakalım zamanla yerine oturacak insallah

valla çok iyi canım...tebrikler

Cok guzel spor yapmissin canimmm

H

Harikasiiiinnn!devambu gidisle emeklerinin karsiligini cabuk alicaksin

Insallah kizlar ise yaradigini dusunerek yapiyorum severek insallah hep boyle gider

kızlar hep aksattım farkındayım hep sorun çıktı ben affınıza sığınarak tekrar size katılıyorum yarın
Hosgldn cnm tkrrdan
Akşam yemeğim
1 tabak zeytinyağlı kabak
2 kaşık yoğurt
Buz gibi ev yapımı limonata gözümün önünde ama içmiyorum.

Ev yapimi hemde neden icmiyorsun ki

Hadi bakalim canim :) pes etmek yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…