Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tahin helvasini yiyebulirsin canim o kadarcik korkma saglikli karbonhidrat o:)

iyi gidiyor bugün canım şimdi ton balıklı salatamı yedim akşam yemeği olarak. Çok da uykum var sabah erken kalktım birkaç saate uyurum Sen neler yedin
Ben pek bisey yemedim canim stresliydim bugun. Sabah 2 dilim kepekli ekmekle beyaz peynir ve roka. Oglen 2 catal makarna ve bir kase semizotlu yogurt. Arada da 2 top sade dondurma. O kadar. Aksam yemegi yemedim

Canım eczaneden mi aldın yarın gidip alayım bari

Yok canim guzellk merkezinden almistim ben ama vardir eczanede cok amacli olan eczanelerde biraz kozmetige giriyor cunki her eczanede olmayabilir ama genede sor bi sen

Kilo vermem durdu arkadaşlar
Pazardan beri aynı kilodayım, sinir oldum.

Ayh bende ya kendimi daglara taslara vurcam artikkk
ya niye bu kadar durgunuz bugün :/

Bilmem ki herkes kabuguna cekildi
aynen yaaa havadanmidir nedir herkes kabugundaaaaaa

Çok sinir bozucu
Hem bütün gün ve gece kendimle mücadele ediyorum yememek için hem de kilo veremiyorum
Pazartesi regl günüm, ondan mı acaba?

Çok sinir bozucu
Hem bütün gün ve gece kendimle mücadele ediyorum yememek için hem de kilo veremiyorum
Pazartesi regl günüm, ondan mı acaba?
canım regl öncesi vücut ödem yapar. versen de vermemiş görünürsün. regl bittiğinde de bütün verdiklerini birden görceksin merak etme:)

Olabilir canım şok diyet veya detoks deneyebilirsin bi de sadece pazar günü tartılsan daha iyi olur kendini tutabiliyosan

canım regl öncesi vücut ödem yapar. versen de vermemiş görünürsün. regl bittiğinde de bütün verdiklerini birden görceksin merak etme
Maalesef pazar gününe kadar kendimi tutamam tartılmak için. Çok sabırsızım çünkü.
Umarım dediğiniz gibi olur.

Günaydııın kııızzzlaaaarr işte sabah kahvaltım ekmeğin 1 dilimini yiyemedim peyniri bitiremedim salamlarıda kedim yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…