Benimde çoktu canım milletin tüyü benim alıpta kalmışlarımdı
Şimdi o kadar rahatım ki en bazitikoltum altımı en son yaptıralı 1,5 ay oldu elimi sürmedim.
İstediğimide giyiyorum
Bostancıda benimki adı formed ben 6 seans 2000 TL ye anlaştım ilk 400 verdim.
Sonra 800 800 ödedim.Ki taksitlerin arasıda uzundu.
3.seansım bitti.3 senas para ödemeden gidicem.
Seanslar arası 2 ay
http://bostancilazerepilasyon.net/ burası mı canım
Tahin helvasini yiyebulirsin canim o kadarcik korkma saglikli karbonhidrat o:)Öğlen: patlıcan yemeği ve yoğurt. Akşam: yulaf ezmeli pulbiberli yoğurt 2 bisküvi. Arada da yağsız gevrek yedim dayanamadım ben arasızbi kaşık küçücük helva yedim korkuyorum 3 mile leslieyi de yaptım şükür
Merhaba kizlar nasil gidiyor bakalim
Kilo vermem durdu arkadaşlar
Pazardan beri aynı kilodayım, sinir oldum.
Ben pek bisey yemedim canim stresliydim bugun. Sabah 2 dilim kepekli ekmekle beyaz peynir ve roka. Oglen 2 catal makarna ve bir kase semizotlu yogurt. Arada da 2 top sade dondurma. O kadar. Aksam yemegi yemedimiyi gidiyor bugün canım şimdi ton balıklı salatamı yedim akşam yemeği olarak. Çok da uykum var sabah erken kalktım birkaç saate uyurumSen neler yedin
Bilmem ki herkes kabuguna cekildi:)ya niye bu kadar durgunuz bugün :/
Canım eczaneden mi aldın yarın gidip alayım bari
Kilo vermem durdu arkadaşlar
Pazardan beri aynı kilodayım, sinir oldum.
ya niye bu kadar durgunuz bugün :/
aynen yaaa havadanmidir nedir herkes kabugundaaaaaaBilmem ki herkes kabuguna cekildi
Olabilir canım şok diyet veya detoks deneyebilirsin bi de sadece pazar günü tartılsan daha iyi olur kendini tutabiliyosanÇok sinir bozucu
Hem bütün gün ve gece kendimle mücadele ediyorum yememek için hem de kilo veremiyorum
Pazartesi regl günüm, ondan mı acaba?
canım regl öncesi vücut ödem yapar. versen de vermemiş görünürsün. regl bittiğinde de bütün verdiklerini birden görceksin merak etme:)Çok sinir bozucu
Hem bütün gün ve gece kendimle mücadele ediyorum yememek için hem de kilo veremiyorum
Pazartesi regl günüm, ondan mı acaba?
Olabilir canım şok diyet veya detoks deneyebilirsin bi de sadece pazar günü tartılsan daha iyi olur kendini tutabiliyosan
Maalesef pazar gününe kadar kendimi tutamam tartılmak için. Çok sabırsızım çünkü.canım regl öncesi vücut ödem yapar. versen de vermemiş görünürsün. regl bittiğinde de bütün verdiklerini birden görceksin merak etme
merak etmeee :) umutsuzluğa da kapılmaaa:)Maalesef pazar gününe kadar kendimi tutamam tartılmak için. Çok sabırsızım çünkü.
Umarım dediğiniz gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?